![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Шевченко не зіграє проти "Карпат"
Проти "Карпат" нападник "Динамо" Андрій Шевченко точно не зіграє. Про це розповів лікар київського клубу Андрій Шморгун. "У нього позитивна динаміка відновлення, але проти "Карпат" Андрій точно не зможе зіграти", - сказав він. "Про матч Ліги Європи проти "Маккабі" поки ще рано говорити. Все буде залежати від самопочуття Андрія і від рішення, яке він прийме спільно із тренерським штабом", - додав лікар. За словами Шморгуна, стара травма коліна загострилася від навантажень і виступів на "важких" полях , пише "Чемпионат.com"
|
|
|
|
#2 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 27.11.2011
Вік: 34
Дописи: 104
Мій ресівер: OPENBOX X-820 CI
|
Коломойський: Кварцяний здав гру "Металісту", а судді ставлять на тоталізаторі
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний здав гру "Металісту". Про це у п`ятницю заявив власник "Дніпра" Ігор Коломойський. "Звинувачення Кварцяного на адресу суддів після матчу - він просто ламав комедію. Він зробив неправильні заміни. Так, як він, як тренер, вів гру... Думаю, він здавав гру, а потім влаштував цирк з показухою. Ви знаєте, які у нього артистичні здібності"! - цитує Коломойського "Сегодня". Також Коломойський звинуватив українських суддів в тому, що вони ставлять на тоталізаторі. "Судді у нас відібрали мінімум 12-14 очок. Коли б не судді, ми б сьогодні боролися за 1-3 місця. А Рамосом я дуже задоволений. Але він ніколи не стикався з такими проблемами в Іспанії, Англії, Росії. Думаю, він перебуває в шоковому стані. Особливо після матчу з "Іллічівцем". А кубковий матч з "Волинню"! Перед матчем на "Волинь" була ставка 2,6, а в перерві - 6. Думаю, можливо, суддя не втримався. Були два різні судді. Судді ставлять на тоталізаторі, це відомо. У нас в країні деякі були спіймані - Орєхови там всякі, інші. Так що, думаєте, Іщенко (суддя матчу "Іллічівець" - "Дніпро" - 3:2 - прим.) не ставить? Думаю, теж ставить". Джерело - Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Олександр ЯРОСЛАВСЬКИЙ: «Вихід Тайсона та Хав'єра - чутки»
Президент «Металіста» заспокоїв уболівальників харківського клубу Президент харківського «Металіста» Олександр Ярославський заявляє, що лідери - бразильці Тайсон і Клейтон Шав'єр - не покинуть команду найближчим часом. «Я хочу всіх заспокоїти, нікуди Тайсон і Хав'єр не йдуть. У Тайсона ще більше ніж на три роки контракт з «Металістом» і він буде грати в «Металісті». Це все чутки», - сказав він журналістам у п'ятницю в Києві, коментуючи все частіше з'являються повідомлення в ЗМІ про можливе повернення легіонерів харківського клубу на батьківщину. Також Ярославський подякував своїм колегам, які прийшли на загальні збори президентів прем'єр-ліги, за привітання з достроковим виходом команди в 1/16 фіналу Ліги Європи, інформує Спорт-Експрес з посиланням на «Інтерфакс». «Металіст» це єдиний клуб, який сьогодні зміг потрапити в наступний етап Ліги Європи. Поки що єдиний, тому що у «Динамо» є ще якісь примарні шанси пройти далі. Ми важко і наполегливо працювали, і мені приємно, що мої колеги оцінили це по гідності».
|
|
|
#4 |
|
Учасник
|
З тернопільської "Ниви" та "Прикарпаття" зняли шість і три очки відповідно
З футбольного клубу "Нива" (Тернопіль) знято шість очок. Причиною таких санкцій стало систематичне невиконання клубом рішень ДК у частині проведення розрахунків з колишніми футболістами клубу, пише прес-служба ПФЛ. Окрім того, набуло чинності рішення ДК ПФЛ стосовно ситуації з івано-франківським клубом "Прикарпаття", яка є майже ідентичною тій, що склалася з тернопільською командою. Причиною зняття трьох очок стала заборгованість перед колишніми футболістами та невиконання рішень ДК протягом тривалого часу. Джерело - Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
|
Президент "Волині": "Я теж можу сказати, що "Дніпро" здав гру"
Віталій Кварцяний в принципі не може здати гру. Про це заявив президент "Волині" Василь Столяр, коментуючи висловлювання президента "Дніпра" Ігора Коломойського. "Я теж можу сказати, що "Дніпро" здав гру в останньому турі, програвши удев'ятьох", - сказав він. "Це думка Коломойського, у мене думка інша. Кварцяний в принципі не може здати гру", - цитує Столяра sport.segodnya.ua.
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
|
Сьомін: "Завжди є моменти і проблеми в грі"
У матчі проти "Карпат" у київського "Динамо" були певні проблеми в грі. Про це в коментарі каналу "Футбол" заявив тренер киян Юрій Сьомін. "Завжди є моменти і проблеми в грі. Добре, що зіграли в обороні у чотири захисники, інакше були б проблеми. В атаці у нас не все виходило, тому поміняли гравців і тактику. Вони внесли свіжий напрямок", - сказав він. Також Сьомін прокоментував поведінку вболівальників під час гри. "Що стосується зупинки гри, це емоції, новий стадіон - уболівальників можна зрозуміти. Чудовий стадіон з хорошою атмосферою", - зазначив тренер
|
|
|
|
#7 |
|
Учасник
|
Італійську "П'яченцу" оголосили банкрутом
Розпочалася процедура банкрутства італійської "П'яченци". Про це повідомили адвокати, що представляють Асоціацію італійських футболістів, повідомляє Football Italia. Клуб, заснований у 1919 році, довгий час виступав у Серії А, але в останні роки зіткнувся з фінансовими труднощами і за підсумками сезону-2010/11 опинився у Серії С. Однак про зникнення "П'яченци" говорити поки рано, тому що назва клубу буде виставлена на аукціон. Зазначимо, що у різні роки за цю команду виступали Філіппо та Сімоне Індзагі, Альберто Джилардіно, Джузеппе Сіньорі, Марко Маркьоні, пише "Спорт-Экспресс".
|
|
|
|
#8 |
|
Учасник
|
Офіційно: Євтушенко очолив "Зірку"
Колишній футболіст київського "Динамо" Вадим Євтушенко очолив команду української першої ліги кіровоградську "Зірку". Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Допомагати йому будуть Станіслав Бабенко та Олександр Гуменюк. Артем Коледа також залишається в тренерському штабі.
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Відігравши матчі 20-го туру, команди української Прем'єр-ліги йдуть на зимову перерву.
В останньому матчі першої частини чемпіонату України з футболу 2011/2012 донецький "Шахтар" обіграв у гостях криворізький "Кривбас", скоротивши відставання від київського "Динамо" до одного очка. "Гірники" з перших хвилин пішли вперед і вже на 10-й хвилині матчу повели в рахунку - Дуглас Коста завершив голом комбінацію своєї команди. На 27-й хвилині Бойко двічі виручив команду, а потім кілька непоганих атак провів "Кривбас". Але й Рибка був напоготові. Продовжив атакувати "Кривбас" і в другому таймі. Але "Шахтар" відбився, а на 66-й хвилині вколов господарів поля - Дуглас Коста тепер став автором гольової передачі, а гол забив Генріх Мхитарян. Але й після цього криворіжці не впали духом, створивши ще кілька небезпечних моментів біля воріт Рибки. Проте м'яч в цей день вперто не йшов у ворота "Шахтаря". Зате "гірникам" вдалося ще двічі засмутити Бойка. На 84-й хвилині відзначився Едуардо, а на другій доданій - Луїс Адріано. Отже, перша частина української Прем'єр-ліги підійшла до кінця. Зимовим чемпіоном стало "Динамо", яке випереджає "Шахтар" на одне очко. Третім йде "Металіст". Ігри УПЛ відновляться в березні. Прем'єр-ліга. 20-й тур. "Кривбас" - "Шахтар" - 0:4 Д. Коста, 10, Мхітарян, 61, Едуардо, 84, Адріано, 90+2 "Кривбас": Бойко, Лобжанідзе, Лисицький, Петров, Валєєв, Матіч, Федорчук, Костишин (Бабатунде, 35), Бартулович, Єслінек, Лисенко "Шахтар": Рибка, Срна, Ракицький, Кучер, Шевчук, Хюбшман, Гай, Мхітарян, Вілліан (Едуардо, 46), Коста, Селезньов (Адріано, 59) Валєєв, Лисицький, Бартулович - Кучер Турнірна таблиця чемпіонату України після 20 турів: 1. "Динамо" - 52 очки 2. "Шахтар" - 51 3. "Металіст" - 47 4. "Дніпро" - 33 5. "Кривбас" - 31 6. "Арсенал" - 30 7. "Таврія" - 30 8. "Металург" (Д) - 29 9. "Ворскла" - 24 10. "Іллічівець" - 23 11. "Чорноморець" - 21 12. "Волинь" - 19 13. "Карпати" - 16 14. "Олександрія" - 14 15. "Зоря" - 12 16. "Оболонь" - 11
|
|
|
#10 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Русола можуть запросити працювати у структурі "Манчестер Юнайтед"
Андрій Русол може опинитися в англійському "Манчестер Юнайтед". Про це у телепрограмі "Інший футбол" заявив футбольний агент Шандор Варга. "Його чекають у "Манчестер Юнайтед" і в "Арсеналі". Я допоможу йому домовитися", - сказав він. "Я розповів Алексу Фергюсону, що Русол - мій близький друг, отримав неприємну травму спини. Я попросив його приняти Андрія та максимально допомогти йому", - додав агент. Додамо, що Андрій Русол свого часу побував на стажуванні у "Барселоні".
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |