![]() |
|
|
#1421 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Вілья збирається зіграти у фіналі Ліги Чемпіонів
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Нападник "Барселони" Давід Вілья, який отримав перелом гомілки в матчі 1/2 фіналу клубного чемпіонату світу проти "Аль-Саддам", зізнався, що розраховує одужати до фінального матчу Ліги Чемпіонів, який пройде в травні в Мюнхені. "Спасибі всім за підтримку. Ця травма - серйозний удар, але я сподіваюся швидко відновитися і зараз думаю тільки про те, щоб встигнути до фіналу в Мюнхені", - написав футболіст на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.
|
|
|
|
#1422 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Мілевський купив Mercedes за 160 тисяч євро
Форвард київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оновив свій автопарк. Відтепер футболіст пересувається вулицями столиці на новому Mercedes G55 вартістю 160 тисяч євро. На наступний день після вильоту "Динамо" із єврокубків Артем похизувався новим автомобілем перед своїми друзями. Молоді люди довго роздивлялись автомобіль зсередини. У кожному підголівнику вмонтована плазмова панель. А сидіння зроблені з врахуванням індивідуальних анатомічних особливостей пасажирів, інформує ТСН-особливе. Нагадаємо, що у жовтні біля будинку Мілевського горів його Maserati.
|
|
|
#1423 |
|
Moderator
Ukraine
|
Гравці "Динамо" банером подякували своїм уболівальникам за вірність
Десятиметровий банер із написом "Дякуємо за вірність" винесли на поле гравці "Динамо" після завершення фінального матчу 2011 року проти "Маккабі". Як повідомляє прес-служба клубу, порадив гравцям провести таку акцію вболівальник. Під час перебування "динамівців" у Львові один з місцевих мешканців підійшов до капітана команди Олега Гусєва з пропозицією подякувати вболівальникам за сезон таким чином. Олегу та його партнерам по команді ідея сподобалася, у результаті чого відповідна служба клубу допомогла з виготовленням самого банера.
|
|
|
#1424 |
|
Moderator
Ukraine
|
Алієв не входить у сферу інтересів московського "Динамо"
Півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв не входить у сферу інтересів "Динамо" московського. Про це заявив виконавчий директор "Динамо" Роман Дьяков, коментуючи інформацію щодо зацікавлення москвичів у послугах українця. "Поки Алієв не входить в сферу наших інтересів", - сказав Дьяков. За наявною інформацією, візит керівника селекційної служби москвичів Віктора Панченка до Києва, де він був присутній на грі "Динамо" Київ - "Маккабі", не носив професійного характеру, пише sovsport.ru.
|
|
|
#1425 |
|
Передовик
Ukraine
|
Моурінью по-особливому коментує жереб
Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью був небагатослівний, коментуючи підсумки жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Нагадаємо, мадридці зіграють з російським ЦСКА. "Про Лігу чемпіонів я буду конкретно говорити в лютому на передматчевій прес-конференції. У нас є достатньо часу, щоб подумати про майбутні ігри з ЦСКА. Москвичі вийшли в плей-офф, тому що набрали достатню кількість очок. Повторюся, до першої гри ще два місяці ", - сказав португальський фахівець в інтерв'ю офіційному сайту "Реала".
|
|
|
|
#1426 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Маркевич насторожений суперником "Металіста" в Лізі Європи
Наставник "Металіста" задоволений жеребом, але поспішає називати свою команду фаворитом. Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич прокоментував офіційному сайту УЄФА результати жеребкування 1/16 фіналу розіграшу Ліги Європи, за підсумками якого його команді випав австрійський "Зальцбург". "В цілому жереб сприяв нашій команді, проте все одно її чекають ігри з дуже непростим суперником. "Зальцбург" - один з лідерів австрійського футболу, клуб з традиціями. У сильній групі він фінішував другим - це багато про що говорить, і я насторожений. Проводити паралелі з "Аустрією", з якою ми двічі грали восени, сенсу немає", - заявляє наставник "Металіста". "Останнім часом "Зальцбург" я не бачив, так що будемо спостерігати за ним, збирати інформацію і готуватися", - підсумував Маркевич. Нагадаємо, в п'ятницю в Ньоні відбулося жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, згідно з якою "Металіст" на цій стадії зустрінеться з австрійським "Зальцбургом". У разі успіху, в наступному раунді харківська команда зустрінеться з переможцем пари "Рубін" - "Олімпіакос".
|
|
|
#1427 |
|
Передовик
Ukraine
|
Мадридський Реал осоромив Севілью - 6:2
![]() Мадридський Реал познущався над Севільєю на її ж полі. Реал вирішив не відкладати справу у довгий ящик і шокував Севілью на початку гри. Ді Марія віддав розкішний пас на хід Роналду і португалець розстріляв воротаря. Севілья відповіла ударом Дель Мораля, але він влучив у стійку. Під кінець першого тайму Ді Марія записав у свій актив другий гольовий пас. Цього разу аргентинець вивів Кальєхона віч-на-віч з воротарем і молодий іспанець не розгубився — 2:0. Та ще до перерви Реал довів свою перевагою над Севільєю до розгромної. Після пасу Бенземи Роналду поцілив у сам дев'ятку воріт андалусців. Однак у бочці меду не без ложки дьогтю, червону карточку у роздягальню отримав Пепе. На другий тайм команда Моурінью вийшла вдесятьох, та Севільї це не допомогло. Ді Марія, поасистувавши партнерам забив сам. Натомість Бензема записав у свій актив другу гольову передачу. Севілья тоді прокинулася і у більшості нарешті спромоглася на гол престижу. Хесус Навас пробив Ікера Касільяса. Утім, через кілька хвилин Дель Мораль здійснив грубий підкат проти Арбелоа і арбітр вирівняв склади команд, вилучивши грубіяна. В останню десятихвилинку пристрасті все ще кипіли. Фасіо зніс у карному майданчику Бензему. Роналду з пенальті оформив хет-трик, все як по нотах. Та й на цьому Реал не зупинився. Алтинтоп забиває шостого гола за мадридців. Утім, останнє слово було за Севільєю. Гол-красень Негредо попри це став малою втіхою для господарів. 2:6 — красива перемога Реала і ганебна поразка Севільї. Севілья - Реал - 2:6 Голи: Роналду, 10, 41, 86, з пен. Кальєхон, 37, Ді Марія, 66, Алтинтоп, 89 - Хесус Навас, 70, Негредо, 90 +1 Севілья (4-4-1-1): Варас - Коке, Фасіо, Спахіч, Наварро (Арментерос, 82) - Хесус Навас, Медель, Ракітіч (Кампанья, 69), Дель Мораль - Троховскі (Кануте, 46) - Негредо Реал (4-2-3-1): Касільяс - Арбелоа, Пепе, Серхіо Рамос, Марсело - Хедіра, Ласс - Ді Марія (Хедіра, 68), Кальєхон (Албіоль), Роналду - Бензема (Алтинтоп, 88) Попередження: Ракітіч, Спахіч, Кануте - Пепе, Рамос, Ласс Вилучення: Дель Мораль, 74 (груба гра) - Пепе, 45 (друга жовта)
|
|
|
|
#1428 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Хуанде Рамос очолить "Атлетико"?
Мадридський "Атлетико" і наставник "Дніпра" Хуанде Рамос ведуть переговори про те, щоб замінити нинішнього тренера "рохібланкос" Грегоріо Манцано. Керівництво "Атлетико" вирішило звернутися до послуг Рамоса після того, як спроби запросити Арагонеса, Бенітеса, Анчелотті і Сколарі нічим не увінчалися. За наявними відомостями, керівництво "матрацників" цілком схвалює ідею запрошення Хуанде Рамоса. Його прихід в "Атлетико" може відбутися в найближчі тижні.
|
|
|
#1429 |
|
Moderator
Ukraine
|
"Барселона" стала клубним чемпіоном світу.
Каталонська "Барселона" завдяки блискучій перемозі над бразильським "Сантосом" довела, що цього року була найсильнішою клубною командою світу. Чемпіонат світу серед клубів Фінал "Сантос" (Бразилія) - "Барселона" (Іспанія) - 0:4 (0:3) Голи: 0:1 - Мессі (17), 0:2 - Хаві (24), 0:3 - Фабрегас (45), 0:4 - Мессі (82) Сантос: Кабрал Барбоза, Дурвал, Данило (Елано, 30), Лео, Бруно Родріго, Пашеко де Ліма, Арука, Гансо (Ібсон, 82), Абоніці де Соуза, Неймар, Боржес (Алан Кардек, 79) "Барселона": Вальдес, Дані Алвес, Піке (Маскерано, 56), Пуйоль (Фонтас, 84), Абідаль, Іньєста, Фабрегас, Алькантара (Педро, 78), Хаві, Бускетс, Мессі Попередження: Піке (39), Маскерано (71), Гансо (73), Абоніці де Соуза (75)
|
|
|
#1430 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Фернандіньйо готовий стати священиком
Півзахисник донецького "Шахтаря" Фернандіньйо зізнався, що він може прийняти сан пастора. "Я можу уявити себе пастором, навіть ще лишаючись футболістом. Коли я був ще дуже юний, але вже став професійним футболістом, і заробляв великі гроші, то робив дуже багато дурниць, які ледь не завершилися для мене катастрофою. Мені вдалося зупинитися буквально на краю прірви, з якої я, можливо, вже ніколи би не вибрався. Замислившись про себе, про сенс життя, я зміг змінити свій образ завдяки Богу. Прийшовши до Бога, я став зовсім іншим. У цьому мені допомогла церква, до якої я належу", - цитує хавбека донецького клубу офіційний сайт "Шахтаря". "Якщо говорити серйозно, то думка про те, аби прийняти сан і стати пастором, у мене дійсно виникала. В принципі, я готовий до цього. Але ніхто не знає, що нас чекає в майбутньому. Я дав Богові обіцянку йти обраним шляхом" , - підсумував Фернандіньйо.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |