![]() |
|
|
#1481 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.01.2011
Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
|
Крижані підсумки. Арсенал
![]() Київська команда номер два розпочинає новий рік своїми підсумками З чим пішли на канікули: 6 місце, 30 очок. Від Арсенала в цьому сезоні не очікували нічого нового. Команда вже котрий рік поспіль, декларуючи боротьбу за щось там, плететься в середині турнірної таблиці. Змінювались тренери, частково оновлювався склад, але загальна тенденція залишалась незмінною. Але в цьому чемпіонаті гармаші досить несподівано предстали перед нами досить цікавою і стабільною командою, яка демонструє потужну гру і реально бореться за єврокубкове місце у турнірній таблиці. Говорити про себе команда Леоніда Кучука примусила після 4-го туру, коли на очах у всієї країни протягом цілого тайму ганяла «в хвіст і в гриву» донецький Шахтар і таки зуміла дотиснути чемпіона на останніх хвилинах і вирвати нічию. Як показав ряд інших матчів, така гра Арсенала не є випадковою, а, швидше, закономірною. В команди з’явився свій стиль, свій характерний почерк. Команда грає в тотальний футбол і коли в неї все виходить – може «змести» будь-якого суперника. Головний тренер цілком успішно застосовує принцип ротації, випускаючи на кожен матч інших гравців, в залежності від сильних і слабких сторін суперника. Арсеналу ще б стабільності і кращий кадровий резерв… Але якби в баби були самі знаєте що, вона була б дідом. А з іншого боку: може на наших очах народжується нова команда-зірка? Принаймні, мені цьогорічний Арсенал нагадує Карпати раннього Кононова: така ж яскрава, але нестабільна команда. Герой: Леонід Кучук. Білоруський тренер зумів із команди з нереальними амбіціями зробити реального претендента на єврокубки. До того ж, кого можна вважати героєм в команді, де жоден гравець не має стабільного місця в основі через тактику постійної ротації складу? Звісно ж автора цієї команди – її головного тренера. Антигерой: Ерік Матуку. Чемпіон Бельгії, приїхавший до Києва транзитом через Дніпропетровськ, жодного разу навіть на полі не з’явився. Значить, було за що. Тому що звинувачувати Леоніда Кучука в упередженості у мене особисто немає підстав. Найкращий матч: Арсенал-Шахтар 1:1. В 4-му турі гармаші спромоглися дати справжнього ляпаса чемпіону (щоправда, через кілька місяців гірники добряче за це відгамселять нахаб, але про це у наступному абзаці). Шахтар досить швидко і легко повів у рахунку і планував спокійно довести матч до перемоги, але в господарів поля було своє бачення ситуації. В другому таймі Арсенал просто зім’яв чинного на той момент чвертьфіналіста Ліги чемпіонів. За останні кілька років до цього матчу ТАК «возила» Шахтар лише Барселона в уже згаданому чвертьфіналі ЛЧ («феєрична» єврокубкова осінь була ще попереду). І гірникам відверто пощастило, що гармаші змогли лише відігратись. Найгірший матч: Шахтар-Арсенал 5:0. Але в другому колі гірники сповна помстились кривдникам. У своєму фірмовому стилі Шахтар просто розірвав київську команду. Рахунок говорить сам за себе і, в принципі, він цілком закономірний. Арсенал у цьому матчі не показав абсолютно нічого. Прогноз на весну: Думаю, що саме Арсенал поведе з Таврією реальну боротьбу за останню єврокубкову позицію, тобто підсумкове 5-те місце. Особисто я схильний вважати, що Арсенал цю боротьбу програє. Команда Леоніда Кучука робить свої перші кроки і хвороба росту ще дасть про себе знати.
|
|
|
#1482 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Касільяс: "Кака не збирається виїжджати"
Воротар мадридського "Реала" Ікер Касільяс спростував всі трансферні чутки навколо свого одноклубника бразильця Кака. "Кака мені сказав, що не збирається їхати. Він залишиться з нами", - написав кіпер "вершкових" на своїй сторінці в FaceBook. Нагадаємо, що плеймейкер перебрався до Мадрида з "Мілана" в 2009 році і уклав контракт з "бланкос" до червня 2015 року.
|
|
|
#1483 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Барселона через застуду втратила Мессі
"Барселона" зіграє в першому матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти "Осасуни" без нападника Ліонеля Мессі і воротаря Віктора Вальдеса, повідомляють європейські інформаційні агентства. Це пов'язано з тим, що в обох футболістів з’явилися типові симптоми застуди. Перший матч між "Барселоною" і "Осасуною" відбудеться сьогодні пізно ввечері. У чвертьфіналі Кубка Іспанії каталонський клуб може зустрітися з мадридським "Реалом", якому в рамках 1/8 фіналу протистоїть "Малага".
|
|
|
|
#1484 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Спортивний директор "Цюріха": "Пропозиція "Динамо" нас повністю влаштовує"
"Цюріх" отримав хорошу пропозицію від "Динамо" щодо трансферу Адміра Мехмеді. Про це розповів спортивний директор клубу Фреді Бікель в інтерв'ю Tages Anzeiger. "Ми отримали хорошу пропозицію від клубу "Динамо" Київ, яка нас повністю влаштовує", - заявив Бікель "Якщо Адмір досягне угоди з українським клубом, більше не буде жодних перешкод для успішного завершення переговорів між нами і київським "Динамо", - цитує спортивного директор "Цюріха" fc-dinamo.kiev.ua
|
|
|
|
#1485 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Агент Де Россі відвідав матч "ПСЖ" - "Мілан"
Агент підшукує новий клуб своєму клієнтові? Генеральний директор "Роми" Франко Бальдіні до цих пір не зміг призначити дату зустрічі з Серджіо Берті, агентом Де Россі - він просто перестав виходити на зв'язок. Для Бальдіні дуже важливо отримати ясність щодо майбутнього Де Россі на цьому тижні, але дату вирішальної зустрічі поки визначити не виходить, тому що Берті не відповідає менеджерам "Роми", за чутками, він зараз знаходиться за межами Італії. Sky повідомляє, що агент Де Россі був помічений на матчі "ПСЖ" з "Міланом" в Дубаї, де він відмовився коментувати ситуацію з контрактом.
|
|
|
#1486 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Манчіні чекає, коли Балотеллі подорослішає
Головний тренер «Манчестер Сіті» Роберто Манчіні розповів, що не завжди розуміє Маріо Балотеллі. "Ми багато зробили в цьому сезоні, але могли й більше, - розповів Манчіні в інтерв'ю Daily Mail. - Але навіть найкращі команди не можуть перемагати постійно. Місяць тому журналісти говорили, що «Манчестер Сіті» відіграє сезон без поразок, як свого часу «Арсенал», але я був упевнений, що цього не буде. Ми поки не настільки сильні. У «Ман Сіті» зібрані чудові гравці, але у нас поки немає звички лідирувати. Потрібно виграти п'ять-шість матчів поспіль. Коли ваша команда виграє титул за титулом, це наводить на суперника страх. Опоненти «Манчестер Юнайтед» бояться їх. Але «Юнайтед» опинився на вершині після 20 років роботи. Балотеллі - хороший, добрий хлопець, але трохи дивний, - продовжує Манчіні. - Я його не розумію. Іноді здається, що для розмови з ним мені потрібен спеціальний перекладач. Маріо грає на найвищому рівні з 16-ти років і просто не розуміє, як йому пощастило. На початку сезону Балотеллі сидів на лавці майже місяць. Це були дисциплінарні заходи, тому що він не тренувався, як слід. Сподіваюся, Маріо буде дорослішати і ставати сильнішим. |
|
|
|
|
|
#1487 |
|
Передовик
|
Шевченко увійшов у ТОР-15 найкращих діючих бомбардирів світу
Форвард київського "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко потрапив до ТОР-15 найкращих голеадорів серед діючих футболістів за версією Міжнародної федерації футбольної історії і статистики (IFFHS). До рейтингу увійшли ті гравці, які забили більше 200 голів. Шевченко ж забив 217 м’ячів, які він провів у 440 матчах, виступаючи за київське "Динамо", італійський "Мілан" та лондонський "Челсі". Найуспішніші голеадори серед діючих футболістів 1. Александр Дуріч (Австралія/Сінгапур) "Тампінс Роверс" – 459 матчів, 336 м’ячів 2. Максим Грузнов (Естонія) "Транс Нарва" – 451 матч, 298 м’ячів 3. Вітор Рівалдо (Бразилія) "Сан-Пауло" – 559 матчів, 272 м’ячі 4. Хуан Гарсіа Рівас (Венесуела) "Мінерос Гуаяна" – 619 матчів, 271 м’яч 5. Рауль Гонсалес (Іспанія) "Шальке-04" – 601 матч, 250 м’ячів 6. Тьєррі Анрі (Франція) "Нью-Йорк Ред Буллс" – 496 матчів, 249 м’ячів 7. Серхіо Ібарра (Аргентина/Перу) "Сьєнсіано" – 449 матчів, 246 м’ячів 8. Сігурд Рушфельдт (Норвегія) "Тромсе" – 482 матчі, 246 м’ячів 9. Жафар Ірісметов (Узбекистан) "Шуртан" – 428 матчів, 239 м’ячів 10. Себастьян Абреу (Уругвай) "Ботафого" – 421 матч, 236 м’ячів 11. Руд ван Ністелрой (Нідерланди) "Малага" 379 матчів, 234 м’ячі 12. Ріс Гріффітс (Уельс) "Лланеллі" – 218 матчів, 232 м’ячі 13. Серхіо Рей (Аргентина/Колумбія) "Санта Фе" – 638 матчів, 231 м’яч 14. Андрій Шевченко (Україна) "Динамо" – 440 матчів, 217 м’ячів 15. Франческо Тотті (Італія) "Рома" – 483 матчі, 207 м’ячів
|
|
|
|
#1488 |
|
Передовик
|
Ілсіньо повертається до Європи
Екс-гравець "Шахтаря" Ілсіньо може стати гравцем "Катанії". Очікується, що найближчим часом спортивний директор італійського клубу Ло Монако оголосить про підписання контракту з бразильцем, передає Datasport.it. Нагадаємо, влітку 2007 року донецький "Шахтар" заплатив "Сан-Паулу" близько 10 млн. євро за Ілсіньо. У складі "гірників" за три сезони бразилець провів 96 поєдинків, в яких відзначився 14 забитими м'ячами. Півтора роки тому Ілсіньо розірвав контракт з "Шахтарем", за що за рішенням суду має виплатити донецькому клубу 4 млн євро, пише UA-Футбол
|
|
|
|
#1489 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Лемпардом цікавиться МЮ?
33-річний півзахисник "Челсі" Френк Лемпард, який втратив місце в основному складі синіх з приходом на пост наставника Андре Віллаш-Боаша, потрапив в сферу інтересів "Манчестер Юнайтед". Таку сенсаційну інформацію публікує сьогоднішня британська преса. Джерело повідомляє, що в придбанні футболіста зацікавлений особисто головний тренер "червоних дияволів" Алекс Фергюсон, який завжди захоплювався талантом футболіста збірної Англії.
|
|
|
|
#1490 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
![]() Мирча Луческу попал в ДТП! Наставник донецкого «Шахтера» госпитализирован Мирча Луческу попал в аварию в центре Бухареста, сообщает издание ProSport. Сегодня днем KIA Sorento Мистера столкнулась с трамваем в центре Бухареста, после чего срикошетила в машину, припаркованную на обочине. Как сообщает издание у наставника «Шахтера» 4 перелома ребер, а также сильные ушибы. Мирча Луческу доставлен в больницу, состояние тренера стабильное. Чтобы достать Луческу из машины пришлось привлекать спецтехнику, так как авто очень сильно пострадало.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |