SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 19.08.2011, 14:03   #141
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Валуєв іде з боксу, щоб присвятити себе політиці

Ніколай Валуєв вирішив покінчити з кар'єрою боксера та присвятити себе політиці.

Про це заявив сам екс-чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі.

"Я вже займаюся політикою і, напевно, не стану братися за дві такі серйозні справи одночасно. Якщо стану депутатом, то на ринг не повернуся", - сказав спортсмен.

"Граючи у політику, я хочу працювати та робити щось більше за допомогою можливостей, що відкрилися", - цитує Валуєва utro.ru.
Старий 19.08.2011, 14:39   #142
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Бріггс має намір здолати Кличка

Екс-чемпіон світу WBO в суперважкій вазі Шеннон Бріггс (51-6-1, КО 45) знову повертається.

Нагадаємо, що Шеннон вистояв 12 раундів проти Віталія Кличка в жовтні минулого року, але програв, отримавши серйозні травми. Тепер Бріггс відпочив і готовий знову зустрітися з українським чемпіоном WBC.

"Я довів, що виходив на ринг не просто так. Подивіться на Одланьер Соліс. Цей хлопець програв Віталію вже в першому раунді, але отримав за це 1,7 млн доларів. Чому я не отримав стільки за свою роботу?" - Не розуміє Бріггс.

"Я озираюся на свій бій з Кличком і розумію, що в мене залишилися незавершені справи. У мене є бажання закінчити свою місію і стати чемпіоном втретє".
Старий 19.08.2011, 18:49   #143
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Маресу теж потрібен реванш з Агбеко
Абнер поважає рішення IBF і хоче розвіяти сумніви

Новоспечений чемпіон IBF у найлегшій вазі Абнер Маресьєв погодився на повторний бій з Джозефом Агбеко. Менеджер Маресьєв Френк Еспіноза розповів ESPN.com, що Абнер Маресьєв з розумінням ставиться до розпорядження IBF про проведення повторного поєдинку Маресьєв-Агбеко.

«Ми поважаємо рішення IBF, - цитує Еспіноза ESPN.com. - Це на руку Абнера. Він хоче розвіяти будь-які сумніви на рахунок того, що сталося під час суботнього бою. Матч-реванш - це те, що Абнера потрібно, це те, що потрібно Агбеко, який провів чудовий бій, це те, що потрібно всьому боксу. Команда Маресьєв і наш промоутер, Golden Boy, сподіваються, що після проведення повторного бою не залишиться ніяких питань ».

Кілька днів тому промоутерська компанія Golden Boy, що представляє інтереси чемпіона світу за версією IBF у найлегшій вазі мексиканця Абнера Маресьєв, отримала лист від Міжнародної боксерської федерації (IBF), в якому федерація зобов'язує Маресьєв вже в наступному ж поєдинку дати реванш екс-чемпіонові світу в найлегшій вазі Джозефу Агбеко з Гани, повідомляє BoxingScene.com. Поєдинок між цими боксерами відбувся в минулі вихідні, і Маресьєв відібрав титул IBF у Агбеко, перемігши рішенням суддів - 113-113, 115-111 (двічі) на користь Маресьєв. Однак враження від бою було зіпсовано діями рефері Расселла Мори, який, незважаючи на безперервні удари Маресьєв нижче пояса, так і не зняв з боксера жодного очка, а обмежився лише кількома попередженнями. Крім цього він відрахував Агбеко два спірні нокдауну. Другий з нокдаунів був відрахував після того, як Маресьєв завдав потужного удару нижче пояса і Агбеко впав на настил рингу. Після бою рефері був показаний уповільнений повтор того епізоду, однак він заявив, що в той момент йому здалося, що удар був завданий по правилам.

Президент IBF Деріл Піплс написав у листі наступне: «Міжнародна боксерська федерація зазначила кілька ударів нижче пояса, скоєних Абнера Маресьєв. Хоча рефері Расселл Мора виніс велику кількість попереджень за удари нижче пояса, він знехтував зняттям очок за ці порушення. За одну хвилину і три секунди до закінчення одинадцятого раунду Джозефу Агбеко було завдано удару нижче пояса, після чого він опинився на настилі рингу. Мора визначив, що удар, нанесений Маресьєв був легальним і почав відлік, який вказує, що стався нокдаун. Грунтуючись на перегляді поєдинку, Міжнародна боксерська федерація вирішила, що невідповідне поводження рефері вплинуло на результат бою ».
Старий 19.08.2011, 23:18   #144
sacha
Передовик

Типово

Глазков повернеться на ринг 1 жовтня

Перспективний суперважковаговик бронзовий призер ОІ-2008 українець В'ячеслав Глазков (9-0, 6 KO) повернеться на ринг 1 жовтня.

Свій наступний бій Глазков проведе у Домініканській республіці. Поєдинок триватиме 10 раундів, суперник Глазкова поки що невідомий, пише boxnews.com.ua.
Старий 20.08.2011, 09:50   #145
sacha
Передовик

Типово

Роач: Сенченка я ще ніколи раніше не бачив в такому прекрасному стані

Американський тренер Фреді Роач, який до боїв на турнірі в Донецьку готує В`ячеслава Сенченка, Стаса Каштанова та Володимира Кравця, залишився задооволений їх роботою на зборах в Лос-Анджелесі.

"У нас було дуже хороше тренування в Лос-Анджелесі. У останні дні були неймовірно важкі спаринги, які усі хлопці з гідністю витримали.

Стас відмінно проявив себе в парі з ще одним українцем Ісмаїлом Сіллахом. Сенченка я ще ніколи раніше не бачив в такому прекрасному стані. Кравець - це хлопець з дуже неординарним стилем, він завжди готовий до бою і упевнений у власних силах, хто б йому не протистояв. Зараз ми переходимо в завершуючу фазу підготовки: помалу знижуємо навантаження і плавно підходимо до турніру.

Можу сказати, що усі хлопці на даний момент відмінно готові, і перед стартом змагань знаходяться в оптимальній формі.

Ми виступаємо на прекрасній арені, я був на ній минулого разу і відзначив для себе її потенціал. Хлопці також натхненні, що виступатимуть на цьому стадіоні, сподіваюся, глядачі отримають істинне задоволення від перегляду їх боїв", - цитує Роача прес-служба Union Boxing Promotion.
Старий 21.08.2011, 11:18   #146
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Стюард: Повєткін не хоче битися з Кличком

Тренер чемпіона WBA/IBF/WBO Володимира Кличко Емануель Стюард в інтерв'ю 8countnews.com пожалівся на відсутність суперників для свого підопічного.

"Повєткін не хоче з нами битися, а Чагаєва Володимир вже переміг. Кілька хвилин тому я розмовляв з Володимиром по телефону і дізнався, що він з цікавістю подивиться цей бій.

Це дуже, дуже сумна ситуація, коли чемпіону ні з ким битися. Я ніколи такого не бачив. З ким би ми не організовували бій - Володимир однаково буде розкритикований пресою або любителями боксу.

Був навіть момент, коли він думав про бій з Туа, але потім Туа програв тому, кого Володимир переміг 10 років тому (Монті Барретта), цитує Стюарда allboxing.ru.
Старий 21.08.2011, 11:19   #147
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Ангуло нокаутував Гомеса

Альфредо Ангуло (20-1-0, 17 КО) виграв вакантний пояс WBC Continental Americas у першій середній вазі, здолавши Йозефа Гомеса (17-5-1, 8 КО).

Поєдинок був розрахований на 12 раундів, проте завершився достроково. У першому раунді Ангуло відправив суперника в нокаут і отримав перемогу, пише championat.com.
Старий 21.08.2011, 14:16   #148
sacha
Передовик

Типово

Дон Кінг: У Німеччині Хей боявся влучити у Кличка

Попри талант Девіда Хея йому було дуже важко подолати під час бою з Володимиром Кличком не лише українця, а й місцевих вболівальників.

Таку думку відомий промоутер Дон Кінг висловив британському виданню Daily Mail.

"Кличко в більшій мірі чемпіон Німеччини, ніж світу. Його люблять німці, і в поєдинку проти Володимира Хей зганьбився", - вважає Кінг.

"Якби Девід працював зі мною, то він ніколи б не проводив таких слабких боїв. У Хея є харизма і свій особливий стиль поєдинків, так що він міг відродити увагу до суперважкій вазі", - визнає американець.

"Але в бою проти Кличка, коли на трибунах було чимало німців, у мене таке відчуття, що Хей просто боявся влучити у Володимира. Думаю, що Девід зможе оговтатися від цієї поразки, але тільки якщо змінить свою команду, з якою працює", - цитує Кінга championat.com.
Старий 21.08.2011, 20:11   #149
sacha
Передовик

Типово

Наступним суперником Донера буде Омар Нарваес

Чемпіон світу в найлегшій вазі за версіями WBC / WBO 28-річний філіппінець Ноніто Донер зустрінеться з чемпіоном світу у другій найлегшій вазі за версією WBO 36-річним Омаром Андресом Нарваесом.

Як повідомляє Eastsideboxing.com, поєдинок відбудеться 22 жовтня в місті Карсон (штат Каліфорнія, США).
Старий 21.08.2011, 20:44   #150
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Хаттон побив білоруса

Колишній офіційний претендент на чемпіонський пояс у молодшій середній вазі британець Меттью Хаттон (42-5-2, 16 KO) повернувся на ринг перемогою після програшу мексиканцю Саулю Алвьаресу, з яким сперечався за вакантний титул WBC. В Блекпулі Хаттону вдалось завоювати пояс IBF international у напівсередній вазі, перемігши за очками білоруса Андрія Абраменка - 118-110, 118-109, 118-109.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:04.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум