SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 17.01.2012, 14:16   #1541
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Топ-5 допінг-скандалів в українському футболі

5
Олексій Гай (2011 рік) Півзахисник донецького "Шахтаря" Олексій Гай приймав ліки проти простуди і повідомив про це медиків клубу. Але ті, з незрозумілих причин, не приділили цьому належної уваги, і в результаті допінг-тест Олексія показав позитивний результат. На засіданні КДК ФФУ гравця вирішили просто попередити, а одного з лікарів "Шахтаря" - дискваліфікували.
4
Антон Шендрик (2009 рік) Захисник ужгородського "Закарпаття" на місяць був відсторонений від ігор за необачність. Антон почав самостійно лікувати закладений ніс і відправився до лора, який виписав йому спрей, заборонений для спортсменів згідно зі списком Всесвітнього антидопінгового агентства. Шендрик не повідомив клубним медикам про лікування спреєм, але це виплило після позитивного допінг аналізу.
3
Валентин Слюсар (2009 рік) Футболісту харківського "Металіста" на два місяці заборонили грати в футбол через виробників медичних препаратів. Під час лікування футболіста йому виписали ліки, одним зі складників якого була речовина, яка відноситься до умовно допінгових, але виробником в складових компонентах зазначено не була. Після позитивної допінг-проби одного з найдосвідченіших футболістів Прем єр-ліги дискваліфікували на 2 місяці, а він прийняв рішення подати до суду на виробника ліків.
2
Ярослав Хома (2003 рік) Одна з найбільш загадкових історій українського футболу. У травні 2003 року після одного з матчів у кандидата в збірну України півзахисника "Карпат" Ярослава Хоми була взята допінг-проба, за результатами якої рівень тестостерону у футболіста виявився в п ять разів вище норми. Сам футболіст заявляв, що не знає про причини такого результату і власна експертиза довела його правоту - кров була чиста, але рішення до того часу було прийнято - футболіста дискваліфікували на 7 місяців.
1
Сергій Нагорняк (1997 рік) Найтриваліша дискваліфікація українського футболіста за застосування допінгу. Після матчу плей-офф між збірними України та Хорватії допінг проба атакуючого півзахисника "Дніпра" Сергія Нагорнка показала присутність бромантану, який внесений до списку заборонених препаратів. Ходили чутки, що насправді на допінгу попався зовсім не Нагорняк, а київський динамівець Дмитрулін, який разом з Нагорняком здавав аналізи після матчу в Загребі. Було вирішено умовити Нагорняка взяти всю провину на себе (зрозуміло не безкоштовно), але всі сторони заперечували цей факт. ФФУ спрацювала на диво оперативно і в рекордні строки, а саме через 2 тижні, оголосила про дискваліфікацію футболіста на 2 роки, але пізніше покарання футболісту скоротили до 1 року.
Старий 17.01.2012, 19:18   #1542
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Роман Єременко - найкращий футболіст Фінляндії

У Фінляндії підвели підсумки голосування, проведеного асоціацією спортивних журналістів країни, інформує Yle.

Найкращим футболістом визнали 23-річний півзахисника "Рубіна" Романа Єременко. Нагадаємо, хавбек перебрався в казанський клуб з київського "Динамо" влітку 2011 року.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 18.01.2012, 10:42   #1543
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Боатенг вибув на місяць

Лазарет "Мілана" поповнив півзахисник Кевін-Прінс Боатенг. Ганський футболіст отримав травму м'язів стегна у міланському дербі, яке відбулося 15 січня. Медичне обстеження показало, що на відновлення Боатенга при відсутності ускладнень піде близько чотирьох тижнів.

"Мілан" також повідомив про проблеми зі здоров'ям голкіпера Крістіана Абб'яті. Воротар пропустити сім днів.
Старий 18.01.2012, 11:29   #1544
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Клозе все подобається в "Лаціо"

Німецький нападник італійського "Лаціо" Мірослав Клозе розповів про те, як склалася для нього перша половина першого сезону в чемпіонаті Італії.

"Безумовно, я дуже задоволений тим, як все складається в "Лаціо". Це було відмінне рішення - продовжити тут кар'єру. Італійці шаленіють від футболу! Хочете приклад? Один раз до мене прийшов листоноша. Він побачив, хто відкрив двері, впав на коліна переді мною на порозі і ледь не розцілував мої ноги", - розповів Клозе.
Старий 18.01.2012, 14:38   #1545
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Проти Динамо може зіграти Єременко

Стало відомо розклад турніру Marbella Cup 2012, який проходитиме в Марбельї з 3 по 9 лютого 2012 року. Пропонуємо вам ознайомитися з форматом турніру:

У Marbella Cup 2012 беруть участь 8 команд, які розділені на 4 групи:

Група A: «Гуанчжоу Евергранд» (Китай), «Зестафоні» (Грузія)

Група B: ЦСКА (Москва), «Лех» (Познань, Польща)

Група C: «Динамо» (Київ, Україна), «Крилья Совєтов» (Самара)

Група D: «Рубін» (Казань), "Тімішоара" (Румунія)

Схема розіграшу турніру:

Раунд 1 (3 лютого): У першому турі обидві команди з кожної групи грають між собою. Переможець цього матчу належатиме до першої категорії, а переможений - до другої.

Раунд 2 (6 лютого): Спочатку між собою грають команди, що зайняли другі місця в своїх групах. У першій парі грають другі команди груп А і В, у 2-й - другі команди груп С і D. Потім між собою грають команди, що зайняли перші місця в своїх групах. У першій парі грають переможці груп А і В, у другій - переможці груп С і D.

Матч за 7-е місце (9 лютого): Між собою грають команди, що програли обидва матчі.

Матч за 5-е місце (9 лютого): Між собою грають команди, що програли в першому матчі турніру (на груповому етапі), але виграли в другому.

Матч за 3-е місце (9 лютого): Між собою грають команди, які виграли в першому матчі турніру, але програли у другому.

Матч за 1-е місце (9 лютого): Між собою грають команди, які виграли обидва матчі.

Таким чином всі команди зіграють по 3 матчі. Кожен матч складається з двох таймів по 45 хвилин. При нічийному рахунку після закінчення основного часу матчу, переможець виявляється в серії пенальті. Серія пенальті проводиться за класичною схемою.
Старий 18.01.2012, 18:32   #1546
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

В Нінковіча народилась донька

Добра звістка прийшла Мілошу Нінковічу з Києва - дружина Деяна подарувала хавбеку "Динамо" доньку. Про те, що він став батьком, Мілош дізнався, повертаючись з вечірнього тренування, пише клубний сайт.

"Дуже радий, що все пройшло добре, всі здорові. До Києва приїхала мама Деяни, вона у всьому допомагає їй. З ім'ям малятка точно не визначилися", - повідомив гравець.

"Я хочу українське і більше схиляюся до Ангеліни. Деяна теж не проти. Зате знаю точно, що зріст - 49 сантиметрів, вага 2800 грамів. Ще хочу сказати спасибі всім моїм друзям за привітання, я дуже зворушений", - додав він.

Через якісь хвилини новина стала надбанням всіх партнерів по команді, тренерів. На вечері кожен підійшов, привітав, сказав добрі напуття новонародженій.

Мілош хотів пригостити кожного з динамівців келихом вина, але Юрій Сьомін не став робити винятків навіть на честь такої урочистої нагоди.
Старий 18.01.2012, 22:58   #1547
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

У Кірєєва нова жертва - фанати Динамо

У Києві розпочався розгляд кримінальної справи про побиття водія на матчі «Динамо - Карпати»

17 січня 2012 в Печерському районному суді міста Києва розпочався розгляд кримінальної справи за обвинуваченням Андрія Коренівського у побитті співробітника стадіону «Динамо» під час футбольного матчу «Динамо-Карпати».

Як відомо, 7 серпня 2011 року під час матчу п'ятого туру Чемпіонату України фанати побили водія столичного ФК «Динамо», 44-річного Андрія Саламатова, за власною ініціативою зірвав в гостьовому секторі львівських «Карпат» банер із зображенням Степана Бандери. На думку потерпілого, представник «динамівських» ультрас Кореневський є організатором побиття.

Головуючий суддя у даній справі - Родіон Кірєєв.

Як завжди одноосібно ...

Засідання почалося з традиційного з'ясування осіб учасників процесу. Під час цього Андрій Саламатов проявив характер. Не назвав своєї адреси, заявляючи: «Я знаю націоналістів, ще в гості приїдуть».

Захист заявила клопотання про можливість вести відео-фотофіксацію процесу, але суд у цьому відмовив.

В ході судового розгляду стався невеликий курйоз - суд викликав обвинуваченого, але при цьому чомусь встав потерпілий.

Почуття провини в чомусь або ж просто помилково? ... Все може бути.

Обвинуваченому Андрію Коренівського зачитали звинувачення. Йому інкримінують частину 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене групою осіб. Ця норма Кримінального кодексу передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Кореневський зазначив, що під вчасно інциденту він вдарив Андрія Саламатова по нозі.

Свою провину він не заперечує, про що неодноразово заявляв під час судового процесу.

Після цього прокурор запропонувала скорочений порядок розгляду справи, на що інші учасники судового процесу не заперечували. Але Кірєєв прийняв рішення розглядати справу у загальному порядку.

Почався допит обвинуваченого. Андрій Кореневський зазначив:

«Я неправильно поступив в тому епізоді, де я його вдарив. При виникненні подібної ситуації я б вже так не вчинив ».

У свою чергу під час допиту потерпілого була озвучена досить пізнавальна інформація.

Пізнавальна в тому сенсі, що дає зрозуміти, що ж являє собою персона громадянина Андрія Саламатова, що дає можливість зрозуміти його мотиви, і, власне, те, чому він зміг так легко спровокувати масову бійку на стадіоні.

Саламатов чомусь (це не має відношення до справи) розповів наступне:

«З деякого часу вони [ультрас« Динамо »] стали їздити з націоналістами. Іноді за рахунок клубу. Це вони били пенсіонерів 9 травня у Львові. І коли приїжджав патріарх ».

Що трапилася 7 серпня бійку зі своєю участю він теж вважає «провокацією» фанатів.

«Вони були обурені тим, що Юлія Тимошенко була арештована. Вони готували провокаію саме на цей матч. Яка вона готувалася? Зрозуміти було важко. Але те, що офіцер безпеки пропустив прапори військових злочинців і катів на матч, вже багато про що говорить. Крім того, мабуть, планувалося щось зробити на трибунах фанатовскіх, те, чого я не знаю, те, що в результаті моїх дій не сталося. Тут всі знали всі відчували, що щось станеться », - спробував пояснити свої дії Саламотов.

«Я розумію хто вони, розумію, що їм ніде тусоватся. Але при цьому, ці люди стають членами фашистської групировки, неонацисти. Це є. І це угруповання має конкретний сектор на стадіоні Лобановського », - додав потерпілий.

А свій вчинок, який згодом закінчився його ж госпіталізацією, він кілька героїзував: «Я вважаю, що я зробив громадянський вчинок і спробував прибрати з стадіону зображення військового злочинця й ката. Як громадянин я мав на це право. Це образа всього мого народу »

На питання прокурора, чому потерпілий не говорить про те, що це було особисте переконання, а посилається на «образи народу», Андрій Саламатов відповів:

«Я все життя прожив на Україну і знаю, що і Бандера, і Шухевич - це військові злочинці і кати українського народу»

На думку Салатова банер з портретом Бандери являє собою «політичну пропаганду і агітацію» і тому почав його зривати:

«Фігури Бандери і Шухевича є політичними».

При цьому головний елемент державного герба України - тризуб - потерпілий вважає «чимось на зразок свастики».

«Там було щось на кшталт свастики, типу ... тризуб .. типу перевернений тризуб, - описує свої пригоди Саламатов. - Ні. Типу емблеми неофашистської організації «Тризуб». Наскільки я розумію, там була символіка «Тризуба» і «Патріот України». Це громадянське об'єднання ».

У ході допиту також з'ясувалося, що Андрій Саламатов є членом Партії регіонів.

У зв'язку з викликом свідків суд оголосив перерву до 31 січня.

Засідання розпочнеться о 11.30.
Старий 18.01.2012, 23:00   #1548
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Металіст вщент розбив Локомотив

Харківський клуб провів свій другий контрольний матч на зборі в ОАЕ. І знову суперником команди Маркевича став представник Узбекистану - Локомотив з Ташкента. Правда, цього разу перемога була більш впевненою, що й відобразив підсумковий рахунок на табло.

У першому таймі забивали виключно аргентинці. Звичайно, варто відзначити повернення в табір харківського клубу Хосе Соси, якого преса активно сватала в мадридський Атлетико. Приєднався до команди і капітан Шав'єр, але за цим матчем спостерігав із трибун.

До розгромного рахунок у другому таймі довів ветеран харківського клубу Олег Шелаєв, який двічі опинявся в потрібному місці і переправляв м'яч в сітку.

Металіст - Локомотив - 4:0

Голи: Вільягра, 24, Соса, 29, Шелаєв, 57, 63

Металіст 1-й тайм: Дишленкович - Вільягра, Торсільєрі, Папа Гуйє, Фініньо, Соса, Торрес, Едмар, Марлос, Тайсон-к, Крістальдо

Металіст 2-й тайм: Старцев - Бордіян, Березовчук, Обрадовіч-к, Пшеничних, Романчук, Валяєв, Шелаєв, Радченко, Воробей, Девіч

За матеріалами офіційного сайту Металіста
Старий 19.01.2012, 11:38   #1549
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Шахтар" і "Габала" стали партнерами

Азербайджанський клуб "Габала" і український "Шахтар" підписали угоду про співпрацю.

Згідно домовленості будуть встановлені партнерські відносини між академіями обох клубів, на рівні головних і резервних команд, а також в області маркетингу.

Футболісти, які не потрапляють в основний склад "Шахтаря", при досягненні обопільної згоди можуть підсилити ряди "Габали".
Старий 20.01.2012, 15:38   #1550
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Пепе вибачився перед Мессі

Захисник мадридського "​​Реала" Пепе вибачився за грубу гру проти лідера "Барселони" Ліонеля Мессі в першому матчі 1/4 фіналу Кубка.

У середу каталонці добилися вольової перемоги на "Сантьяго Бернабеу" - 2:1. На гол Кріштіану Роналду синьо-гранатові відповіли точними ударами Карлеса Пуйоля та Еріка Абідаля. По ходу зустрічі мадридці діяли часом надто грубо, а в одному з епізодів Пепе пройшовся по руці Лео, але рефері не помітив підлого вчинку з боку португальця.

"Хочу сказати, що в епізоді з Мессі, коли наступив йому на руку, я зробив це ненавмисно. Якщо це сильно образило Ліонеля, то я готовий вибачитися. Я готовий битися за кольори своєї команди, але ні в якому разі не переслідую мету завдати травму своєму колезі", - цитує Пепе офіційний сайт Королівського клубу.

Матч між "Барселоною" і "Реалом" відбудеться 25 січня на "Камп Ноу".

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:53.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум