SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.08.2011, 10:49   #1
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Стюард: Повєткін не хоче битися з Кличком, а Чагаєва Володимир вже переміг

Тренер чемпіона WBA/IBF/WBO Володимира Кличко Емануель Стюард в інтерв'ю 8countnews.com пожалівся на відсутність суперників для свого підопічного.

"Повєткін не хоче з нами битися, а Чагаєва Володимир вже переміг. Кілька хвилин тому я розмовляв з Володимиром по телефону і дізнався, що він з цікавістю подивиться цей бій.

Це дуже, дуже сумна ситуація, коли чемпіону ні з ким битися. Я ніколи такого не бачив. З ким би ми не організовували бій - Володимир однаково буде розкритикований пресою або любителями боксу.

Був навіть момент, коли він думав про бій з Туа, але потім Туа програв тому, кого Володимир переміг 10 років тому (Монті Барретта), цитує Стюарда allboxing.ru.
Старий 22.08.2011, 11:57   #2
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Маркес: Мені потрібно нокаутувати Пакьяо

12 листопада чемпіон WBA/WBO/The Ring в легкій вазі Хуан Мануель Маркес утретє зустрінеться з екс-чемпіоном світу в семи вагових категоріях і діючим чемпіоном WBO в напівсередній вазі філіппінцем Менні Пакьяо.

У першому поєдинку цих боксером була зафіксована нічия, в другому перемогу розділеним рішенням суддів виграв Пакьяо. Проте, Маркес вважає, що ці обидва поєдинки виграв він. Тому тепер Маркес не збирається віддавати результат бою в руки суддів, його завдання - нокаутувати Пакьяо.

Цей бій пройде в проміжній ваговій категорії до 144 фунтів (65,3 кг). Два роки тому Маркес вже виходив на ринг в цій вазі і розгромно програв американцеві Флойду Мейвезеру-молодшому.

"Коли ми билися (з Пакьяо), я завдавав значно більше силових ударів, - цитує Маркеса allboxing.ru з посилання на BoxingScene.com, - але судді вирішили інакше. Щоб усього цього уникнути, треба його нокаутувати, і я битимуся з розрахунком на це. Це дуже складно, але можливо.

Я вже переміг його двічі, і зараз єдина різниця - це вага. Я працюю над тим, щоб набрати вагу, зберігши при цьому швидкість і потужність. Бій з Мейвезером, той досвід мені допоміг".
Старий 22.08.2011, 19:29   #3
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Мейвезер-МЛ: «Ортіс більший за мене, але нехай спочатку потрапить»
Американський боксер розповів про те, як проходить його підготовка до майбутнього бою з Ортіс

Екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер-молодший, який 17 вересня має провести поєдинок проти Віктора Ортіса розповів про те, як проходить його підготовка до майбутнього бою, про суперника і про критику на свою адресу.

Про підготовку до майбутнього поєдинку: «Зараз я наношу близько восьми тисяч ударів по мішку за тренування і це хороший показник, але мої тренери хочуть, щоб я завдавав не менше десяти тисяч ударів за сесію. Коли я повернувся в зал, то визнаю, що виглядав не так добре, як мені хотілося. Але зараз я набрав хорошу форму і можу сказати, що до 17 вересня підійду в оптимальних кондиціях фізічнскіх ».

Про суперника: «Ортіс більший за мене, але хіба він краще готовий тактично і так само мислить на рингу? Я зберіг свою швидкість, і мої оборонні навички не стали гірше. Так що нехай Ортіс спочатку потрапить у мене ».

Про критики на свою адресу: «З початку моєї спортивної кар'єри багато говорили що я не стану зіркою PPV, а на сьогоднішній день саме я найбільша зірка PPV. Мене критикували, що Хуан Мануель Маркес занадто малий, а Шейн Мозлі був занадто старим. Але при цьому Мозлі не був занадто старим для Маргаріто, і подивіться, з ким битиметься Маркес в наступному бою. Може бути, я ніколи не влаштовував війну в рингу, але це не означає, що я не найкращий », - цитує Мейвезера-молодшого Los Angeles Times.
Старий 23.08.2011, 17:19   #4
sacha
Передовик

Типово

Збірна України з боксу проведе три зустрічі з французами

У суботу, 27 серпня, на Вічевому майдані Івано-Франківська відбудеться міжнародна зустріч з боксу між національними збірними командами України та Франції.

Окрім змагань в Івано-Франківську, французькі боксери проведуть зустрічі у Чернівцях (24 серпня), також запланована зустріч у Харкові (31 серпня).

Ця боксерська зустріч є етапом підготовки спортсменів до чемпіонату світу в Азербайджані (16–30 вересня), де здобуватимуться ліцензії на участь в Олімпійських іграх у Лондоні-2012, пише galsports.com.
Старий 25.08.2011, 14:54   #5
sacha
Передовик

Типово

Віталій Кличко: "Я нокаутую Адамека"

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко нокаутує Томаша Адамека, з яким йому доведеться провести бій 10 вересня.

Про це він заявив у інтерв'ю BoxingScene.

"Я думаю, що нокаутую Адамека. Томаш є мужнім боксером, він вміє грамотно пересуватися по рингу. Він кращий за Девіда Хея, і наш бій, безумовно, буде кращим, ніж поєдинок мого брата з британцем", - сказав він.

Я більшеий, але мені потрібно бути більш швидким і більш витривалим. Однак не забувайте, що я є природним супертяжем і маю сильний удар. Адамек каже, що на його стороні буде швидкість. Що ж, подивимося, хто з нас буде швидшим", - цитує Кличка-старшого championat.com.
Старий 25.08.2011, 16:50   #6
sacha
Передовик

Типово

Бій Кличко - Адамек відбудеться у Берліні?

Затримки в ході будівельних робіт на стадіоні у Вроцлаві можуть призвести до перенесення бою Віталія Кличка з Томашем Адамеком, запланованого на 10 вересня.

За повідомленнями польських ЗМІ, в якості альтернативного місця проведення бою вже називається Берлін.

Щоб перевірити хід будівництва, був змушений перервати свою відпустку мер Вроцлава Рафал Дуткевич.

На кону в майбутньому поєдинку буде стояти чемпіонський пояс WBC в суперважкій вазі, який належить Віталію, пише sovsport.ru.
Старий 26.08.2011, 23:34   #7
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Трансляція Повєткін Чагаєв на каналі Росія-2 .....

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Бій за титул за версією WBA в суперважкій вазі між Олександром Повєткіним (21-0-0, 15 КО) і колишнім чемпіоном Русланом Чагаєвим (27-1-1, 17 КО), ймовірно, покаже телеканал «Росія-2».

Цей поєдинок відбудеться 27 серпня в Ерфурті. Як ми вже повідомляли, спочатку було відомо, що цей бій вийде в ефір на супутниковому телеканалі Viasat Sport. Цей канал раніше транслював і бої Миколи Валуєва.

У Німеччині бій почнеться близько 23.00 за місцевим часом. Це означає, що в Росії глядачі побачать цей бій приблизно о першій годині ночі за московським часом.
Старий 27.08.2011, 00:03   #8
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Сенченко захистив титул чемпіона світу

Українець В`ячеслав Сенченко захистив титул чемпіона світу за версією WBA у напівсередній вазі

Українець В`ячеслав Сенченко захистив титул чемпіона світу за версією WBA у напівсередній вазі. У центральному поєдинку вечора боксу на стадіоні "Донбас-Арена" в Донецьку Сенченко технічним нокаутом у шостому раунді здолав венесуельця Марко Антоніо Авендано.

Але спочатку про сам турнір на "Донбас-Арені", який був організований промоутерською компанією Union boxing promotion. На відміну від більшості турнірів з професійного боксу, які організовуються в Україні, у титульниї боях на Донбас-Арені, "боксерів-мішків" не було.

Так, дещо схожим на вуличний бій був поєдинок Яго Кіладзе та аргентинця Данікля Санабіра, а всі інші двобої на гарному рівні. Розчарував Кравець, який вже в першому раунді був нокаутований колумбійцем Мендозою.

Суперечливим, якщо не упередженим був результат бою Каштанов - Балзаї, де перемогу віддали угорцю. На суб`єктивну точку зору - Каштанов вів бій, і виграв більшість раундів в Балзаї. Але в цій ситуації, здається, велику роль зіграв досвід менеджерів з німецької Universim boxing Primotion. які можуть організовувати результати для своїх боксерів навіть в іншій країні...

Що стосується самого турніру, то на ньому був помічений і президент "Шахтаря" Рінат Ахметов, який додився лише бій Каштанов - Балзаї, а потім засмучений залишив стадіон. Ведучим вечора боксу був відомий Майкл Баффер, а серед вболівальників нападник "Шахтаря" колумбієць Марсело Морено.

Завершився турнірі в Донецьку більш оптимістично.

Сенченко, який у першому раунді отримав розсічення, зумів довести бій до переможного заверешення. Сенченко розпочав добре працювати правим боковим і в результаті вже в 3 раунді розсічення було в Авендано.

На початку шостого раунду після джебу правою Авендано опинився в нокдауні. Через кілька секунд Сенченко знову лівим джебом та правим боковим пробиває захист Авендано і суддя зупиняє бій, оскільки венесуелець був весь в крові.

У результаті перемога Сенченка технічним нокаутом у шостому раунді.
Старий 27.08.2011, 00:06   #9
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Рефері засудили Каштанова у бою з Балзаї

Український боксер Union boxing Promotion Стас Каштанов програв бій за вакантний титул чемпіона світу за версією WBA у вазі до 76.2 кг.

Каштанов у 12-раундовому поєдинку суперечливим рішенням суддів поступився угорцю Каролю Балзаї, який представляє німецьку промоутерську компанію Universium boxing promotion.

Боксери провели видовищний бій і Каштанов був трохи влучнішим за угорцю, а 11 та 12 раунди українець безперечно виграв. Втім рішення суддів було іншим. Усі троє рефері ввідали перемогу Балзаї з рахунком: 113:115, 114:115, 111:116.

Цікаво, що навіть сам Балзаї здивувався таким рішенням, а тренер українця Фредді Роач був дуже розлючений.
Старий 27.08.2011, 00:08   #10
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Кравець програв нокаутом Мендозі

Українець Володимир Кравець програв титул Інтерконтинетального чемпіона за версією WBA у ваз до 63,5 кг. На турнірі в Донецьку, який проходить на "Донбас-арені", Кравець нокаутом у першому раунді поступився колумбійцю Ігнасіо Мендоза.

Спочатку Мендоза правим боковим відправив Кравця на підлогу рингу. За кілька секунд атака на Кравця, рефері знову відркиває рахунок. Через 10 секунд правий джеб та боковий лівою в голову українця і суддя в ринзі зупиняє бій, зіфіксувавши нокаут.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:11.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум