![]() |
|
|
#1641 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Барселона – найкраща спортивна команда світy
![]() Стали відомі всі володарі премій від Laureus World Sports Awards, які щорічно нагороджують спортсменів. Кращою командою минулого року став каталонський футбольний клуб "Барселона". Конкурентами "Барселони" в боротьбі за звання "Команда року" були збірна Англії з крикету, жіноча футбольна збірна Японії, австрійська автогоночна команда, що бере участь в чемпіонаті Формули-1, - Red Bull, чемпіон НБА "Даллас Меверікс" і збірна Нової Зеландії з регбі . Зазначимо, що нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі не зумів перемогти в номінації "Спортсмен року". Ця премія дісталася першій ракетці світу, сербському тенісистові Новаку Джоковічу. За престижне звання також боролися дворазовий чемпіон світу Формули-1 Себастьян Феттель, легкоатлет Усейн Болт, баскетболіст Дірк Новіцкі і велогонщик Кадель Еванс.
|
|
|
|
#1642 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Львів" гратиме на "Україні"
ФК "Львів" другу частину сезону гратиме на стадіоні "Україна" у Львові. Про це заявив спортивний директор "Львова" Ростислав Заремба. "Можна було б грати і на стадіоні "Скіф", але "Україна" - фартовий стадіон для збірної, сподіваємось, таким стане він і для нас", - сказав він. "Було б не зовсім правильно не скористатись можливістю виступати на цьому стадіоні. Тому я дуже вдячний тій стороні, яка проводила переговори і зуміла домовитись про суборенду "України", - додав Заремба. Щодо цінової політики, то наразі не можна сказати, чи вхід буде платним. "Та навіть, якщо вболівальникам доведеться щось платити за вхід, то обіцяємо, що ціни будуть толерантними. Для нас головне - це підтримка вболівальників", - цитує його fclviv.org.ua.
|
|
|
#1643 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Буффон очолив рейтинг найкращих воротарів XXI століття
![]() Міжнародна федерація футбольної історії і статистики (IFFHS) з початку XXI століття щорічно проводить голосування, за підсумками якого визначає кращого воротаря в світі. Після кожного голосування набрані воротарями показники складаються, що дозволяє визначити кращого футбольного голкіпера XXI століття на певний момент. До теперішнього часу, за підсумками голосувань з 2001-го по 2011 рік, таким є італійський воротар "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон. Друге місце у іспанського воротаря мадридського "Реала" Ікера Касільяса, а третю позицію займає чеський футболіст Петр Чех із лондонського "Челсі". |
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Головний тренер англійського "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон названий найкращим тренером XXI століття за версією IFFHS - Міжнародної федерації футбольної історії та статистики.
Як повідомляє офіційний сайт цієї організації, друге і третє місце зайняли Арсен Венгер і Жозе Моуріньо. Також у списку присутні чинні тренери "Шахтаря" та збірної України - Мірча Луческу та Олег Блохін, а також екс-керманич київського "Динамо" Валерій Газзаєв. 1. Алекс Фергюсон - 166 2. Арсен Венгер - 165 3. Жозе Моуріньо - 154 4. Фабіо Капелло - 135 5. Гус Хіддінк - 112 6. Карло Анчелотті - 108 7. Вісенте дель Боске - 104 8-9. Марсело Б'єлса - 101 8-9. Луїс Феліпе Сколарі - 101 10. Рафаель Бенітес - 97 ...34-36. Мірча Луческу - 36 ...53-58. Олег Блохін - 24 ...86-90. Валерій Газзаєв - 15
|
|
|
#1645 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Збірна України з футзалу ледве не загинула у Хорватії
Збірна України з футзалу ледь не розбилася у Хорватії. У вівторок, 7 лютого, вдень поїзд, на якому наша команда добиралася зі Спліта у Загреб, зійшов з рейок. Як стверджує "Сегодня Спорт", поїзд зупинився в десяти метрах від крутого обриву. "Рейки тут засипані снігом. І на повороті потяг занесло. Метрів сорок поїзд пройшов по щебінці. Ще б трохи, і впав би в обрив", - заявив тренер збірної Геннадій Лисенчук. "Але, слава Богу, обійшлося. Зупинилися у десяти метрах від обриву, які тут дуже круті і глибокі - метрів сто з гаком. Ми їхали у першому вагоні. Все відбулося дуже швидко, але, на щастя, вагон не перекинувся - тільки нахилився", - додав наставник. За словами Лисенчука, обійшлося без травм.
|
|
|
#1646 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Кар’єра Снейдера в Інтері підійшла до кінця?
27-річний голландський атакуючий півзахисник "Інтера" Веслі Снейдер прокоментував інформацію італійської преси про свій можливий перехід в махачкалінський "Анжи". "Якби прийшла пропозиція в останній день трансферного вікна, то я, можливо, залишив би Мілан вже взимку. Я щасливий в "Інтері", але не знаю, чи почну наступний сезон у цій команді", - сказав Снейдер. Тим часом, італійські ЗМІ повідомляють, що "Анжи" дійсно запропонував за гравця € 25 млн. Самому футболістові запропоновано € 8 млн на рік. На Снейдера також претендують "Манчестер Юнайтед" і "Манчестер Сіті". |
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Мілевський пропустив тренування через живіт
Гравці київського "Динамо" провели ранкове тренувальне заняття, а після обіду Юрій Сьомін надав відпочинок своїм підопічним. Тренування пропустив Артем Мілевський, котрий скаржився на болі в животі, зате відновлюються після ушкоджень Тарас Михалик, Влад Калитвинцев та Олег Гусєв, і вони займалися в загальній групі динамівців. Продовжує відновлюватися під наглядом лікарів і Огнєн Вукоєвіч. В Іспанії зробили контрольний знімок, який підтвердив позитивну динаміку одужання хорвата. Як повідомляє клубна прес-служба, вже через кілька днів півзахисник зможе приєднатися до загальної групи
|
|
|
|
#1648 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
У фіналі Copa del Sol "Спартак" Диканя обіграв кривдників "Шахтаря"
У фіналі Copa del Sol "Спартак" переміг данський "Копенгаген" - 1:0. Copa del Sol Міжнародний турнір в Іспанії Фінал "Спартак" (Москва, Росія) - "Копенгаген" (Данія) 1:0 (1:0) Гол: 1:0 - Пареха (33) "Спартак": Дикань, К. Комбаров, Пареха, Сухі, Макєєв, Арі, Зотов (Рафаел Каріока, 66), Д. Комбаров, Ананідзе (Дзюба, 62. Де Зеув, 89), Білялетдінов, Еменіке Нагадаємо, що за вихід у фінальний поєдинок "Шахтар" програв "Копенгагену".
|
|
|
#1649 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Маркевич ще раз нагадав, що залишив збірну України через конфлікт із Суркісом
Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич ще раз підтвердив, що залишив національну тому, що не мав взаєморозуміння з керівництвом головної команди країни. "Не можна працювати на цій посаді, не маючи повного взаєморозуміння з тими, хто тебе оточує. У мене такого розуміння не було, а братися в такій ситуації за збірну - підставляти і себе, і країну. Це ж не просто тренер, якому за контрактом в клубі гроші платять, згодні? Це фахівець, який має всіх навколо себе об'єднувати, нести ідею якусь і мати підтримку в суспільстві. Тим більше коли твоя країна - господар великого турніру. Я подумав і вирішив, що чесніше мені буде піти", - цитує Маркевича "Спорт-Экспресс". Нагадаємо, що у часи, коли Маркевич очолював національну команду, він мав конфлікт з президентом ФФУ Григорієм Суркісом. До того в той час став розвиватися конфлікт Григорія Суркіса і власника "Металіста" Олександра Ярославького.
|
|
|
#1650 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
З Естонією Україна зіграє в Інсбруку
Товариський матч між національними збірними Естонії й України, який заплановано на 28 травня, відбудеться в австрійському Інсбруку. Про це інформує офіційний сайт Естонського футбольного Союзу. Нагадаємо, там же 1 червня відбудеться спаринг українців та австрійців, пише 2012ua.net.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |