![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Приходтиь сім'я в зоомагазин, хоче придбати папужку, але там залишився тільки один. Мати питає:
- А чому його ніхто не купив? Продавець відповідає: - Він до цього у повій жив. - Нічого, купуємо! Вдома донька занесла клітку в кімнату, зняла накидку. А папужка кричить: - Я дивлюся, у нас дівчатка нові! На крик до кімнати забігає дружина. - Нічого собі, і матуся змінилася! На галас забігає батько. - О! А клієнти старі, привіт, Василю!
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Полюбиш козла - а потім одна ростиш семеро козенят ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Маніяк забігає в автобуc:
– Зараз усіх згвалтую! Дівчина: – Ну хоч літніх не чіпайте! Бабця: – Будь мужиком! Сказав всіх – отже всіх! Іде в інституті лекція по ОБЖ. Професор – аудиторії: – Моделюємо ситуацію. Ви – прораб на будівництві. На ваших очах с риштування падає і розбивається на смерть робітник. Ваші перші дії? Студенти: – Викликати швидку! – Викликати міліцію! – Повідомити родичів! і т.п. Професор: – Одягніть на труп каску и страховочний пояс, інакше міліція приїде за вами. Літо. Їде автобус з гуцулами...До косова залишається якихось два кілометра і автобус ламається.Водій виходить на вулицю і починає роздивлюватися мотор... До нього підбігає маленький гуцульчик і починає нависати: -Дядю а я знаю шо у вас поломалосі-і-і-і-і -Пішов геть ато зїш підзатильник! Проходить 10 хв а водій все ще не може розібратися з проблемою...Підбігає цей самий гуцульчик і продовжує нависати: -Дядю а я знаю шо у вас поломалосі-і-і-і-і -Пішов геть бо зара приб"ю Проходить 10 хв а водій все ще не може розібратися з проблемою...Підбігає цей самий гуцульчик і продовжує нависати: - А я знаю шо у вас поломалосі-і-і-і-і-і -Ну шо?! ну шо?! шо зламалось????? Гуцульчик прикладає палець до губ і відповідає: -Автобус!!!!! Ги-ги.... =))
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
У магазині електротоварів чоловік питає в продавця:
— Я шукаю подарунок для тещі, що ви можете запропонувати? — Ми маємо електричні праски, електричні чайники, електричні самовари, електричні вентилятори… — Ні, це все не то… А є у вас електричний стілець? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Незважаючи на червоне світло світлофора, Луїза перетнула
перехрестя на своїй машині і була зупинена поліцейським. - Мадам, хіба ви не бачили червоного світла? - Цікавиться він. - Пробачте, мосьє регулювальник, - відповідає вона. - Червоне світло я бачила, а от вас не помітила. Жінка-водій після зіткнення з іншою машиною каже: - Це моя вина! - Ні, мадам, - галантно відповідає водій другої машини, - це цілком моя вина. Я бачив, що за кермом вашої машини жінка, і легко міг переїхати через кювет і почекати, поки ви проїдете. Власник мікролітражки везе приятеля. - Скажи, а що це за кам'яна стіна, уздовж якої ми їдемо? - Це не стіна, це бордюр тротуару.
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
Так можуть тільки наші хлопці! Сьогодні видав:
- Купи собі квіточку. Я тобі завтра гроші віддам. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Хтось йде по інституті і бачить групу балдіючих студентів…
- Чого балдіїте? - Декан з вікна випав! І отут хтось помічає ридаючого студента… - А ти чого плачеш? - А я не бачив!… ------------------------------------------------------------------------------- Антивірусна програма: "Увага, знайдено вірус!!! Що робити? - Вилікувати; - Перемістити; - Видалити; - Игнорувати; - Надіслати другові!" --------------------------------------------------------------------------------- Загадка: зелене, лисе і скаче? Відгадка: солдат на дискотеці!
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Маленька дівчинка закінчує свою вечірню молитву словами:
- А ще, милий Боженько, пошли трохи одягу тим бідним голим дівчатам в журналі, який читає тато. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
переходячи дорогу потрібно дивитися за машинами , а не за світлофорами .
-світлофори ще нікого не збивали...
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
Приходить блондинка в автосалон і бачить автомобіль Ford Focus. Підходить до продавця і запитує:
-А чому цей автомобіль називається Ford Focus? А продавець віповідає: -Зараз я вам покажу! Сідайте у автомобіль. Бачите попереду стоїть стовп? -Бачу! -Зараз я вам покажу фокус. Сідайте і заплющуйте очі. Блондинка сіла, заплющила очі і чекає. А продавець тим часом сів за кермо, обїхав стовп і припаркувався попереду нього. Блондинка розплющила очі і говорить: -Вау, усе беру- беру. Купила, приїхала до дому, посадила усіх своїх подруг і говорить: -Бачите попереду стоїть стовп. Зараз я вам покажу фокус. Заплющте очі. Сама сіла за кермо і зі всієї швидкості врізалася у стовп! Обертається і нервово говорить: -Ну і яка зараза підглядала? |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |