![]() |
|
|
#161 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
У Львові фінішував 33-ій традиційний дитячий турнір «Кубок Володимира Вараксіна-2012», в якому цього разу прийняло участь 10 команд, сформованих з гравців 1999 і 2000 років народження. Головний приз виборола команда «Карпати-99» (тренер – Віталій Шумський).
У заключний ігровий день турніру відбулися стикові ігри, в яких кожна з команд-учасниць остаточно визначила свою долю. Всі матчі без винятку пройшли в напрочуд напруженій боротьбі. Достатньо сказати, що переможців поєдинків за 9-е і 7-е місця довелося визначати в серіях післяматчевих пенальті, а в зустрічі за 5-е місце юні гравці львівської СДЮШОР-4 забили тільки на один м’яч більше, ніж їхні однолітки з Долини. Лише в матчі за «бронзу» вдалося уникнути валідольної кінцівки. Наймолодша команда турніру «Карпати-2000» забила два «сухих» голи-красені у ворота івано-франківської «Ніки» і в такий спосіб замкнула трійку призерів. А справжньою окрасою «Кубка Володимира Вараксіна-2012» став фінальний матч, в рамках якого глядачі стали свідками принципового львівського дербі між командами «Карпати-99» та ФК «Львів». Загалом гра пройшла за незначної переваги «зелено-білих», але довший час підопічні Віталія Шумського ніяк не могли довести до взяття воріт міщан бодай одну свою атаку. Більше того, на перерву (всі ігри проводилися у форматі два тайми по 20 хвилин) команди пішли за рахунку 1:0 на користь ФК «Львів». На 17-ій хвилині Віталій Дахновський, якого було визнано кращим нападником турніру, вдало зіграв на добиванні і відкрив рахунок у матчі. Однак втримати перемогу підопічним Михайла Луцишина не вдалося. А точніше, їм це не дозволили зробити суперники. Спочатку на 25-ій хвилині Назар Пізнюк самотужки наблизився до воріт і з лівої низом пробив з-під захисника у дальній кут – 1:1. А переможний м’яч «Карпати-99» забили за чотири хвилини до закінчення ігрового часу. Багатоходівка на лівому фланзі закінчилася передачею на Маркіяна Лесько, який ударом в дотик приніс перемогу та красень-кубок своїй команді – 2:1. Напевне, символічно, що вирішальний гол «Кубка Володимира Вараксіна-2012» забив найкращий гравець турніру. Золоті нагороди отримали: Орест Костик, Ігор Хрущ, Вадим Ющишин, Роман Білий, Роман Оприск, Маркіян Лесько, Артур Діма, Денис Притула, Андрій Рехман, Олег Палюх, Остап Малашевський, Дмитро Деревецький, Назар Пізнюк, Святослав Чиж, Остап Гутник, Назар Рубай, Святослав Сенишин, Юрій Бушко.
|
|
|
#162 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
"Карпати" переглянуть гравця "Гомеля"
9-го січня захисник "Гомеля" та молодіжної збірної Білорусі Ігорь Кузьмєнок прибуде на перегляд в розташування "Карпат". Про це повідомив агент футболіста Валєрій Русєцкій. До 20 січня українська команда буде тренуватися у Львові, а потім відправиться на двотижневий збір до Туреччини. Однак гомельський клуб відпустив футболіста максимум до 27 січня. За цей термін "Карпати" повинні визначитися. Якщо у львів'ян виникне бажання укласти з Кузьмєнком контракт, то їх чекають переговори з "Гомелем" із приводу трансферу гравця, пише pressball.by
|
|
|
|
#163 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Сьогодні у гравців «Карпат» завершується зимова відпустка. На підопічних Павла Кучерова чекають майже вісім тижнів напружених тренувань, які повинні стати фундаментом успішних виступів у другій частині сезону 2011/2012.
Упрожовж найближчих десяти днів команда пройде медико-біологічне обстеження та низку тестувань. До 21-го січня «Карпати» тренуватимуться у Львові на клубній базі в Брюховичах. Акцент у роботі буде зроблено над усіма видами функціональної підготовки, а заняття проходитимуть у тренажерному та акробатичному залі, на полях зі штучним покриттям тощо. 22-го січня «Карпати» вилетять на перші закордонні збори до Туреччини, де займатимуться до 4-го лютого. Окрім тренувань, за попередньою домовленістю, «зелено-білі» проведуть і три контрольних спаринги. Першим суперником льів’ян 26-го січня буде польська «Ягеллонія» з Білостока. В останній день січня «Карпати» зіграють проти румунського «Динамо» з Бухареста, а 3-го лютого поміряються силами із російським «Спартаком» з Нальчика. Додому карпатівці повернуться 5-го лютого і кілька днів отримають на відпочинок. Після цього футболісти знову поведуть низку занять у Львові, а 12-го лютого вирушать до Антальї на другий двотижневий збір. На ньому команда також проведе три товариських матчі. 16-го лютого львів’яни зіграють з сербською «Войводиною», а 20-го – з ФК «Вентспілс» з Латвії. Суперник у заключному контрольному спарингу, який заплановано на 26-е лютого, наразі уточнюється. Того ж дня «Карпати» повернуться до Львова, де й готуватимуться вже безпосередньо до першого офіційного матчу в 2012 році. У грі 21-го туру Прем’єр-ліги «зелено-білі» зіграють в Луганську з місцевою «Зорею». Базовий день туру – 3-є березня.
|
|
|
#164 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Динамо зацікавилось гравцем Карпат
Іспанський нападник львівських "Карпат" Лукас Перес, якого визнали найкращим новачком чемпіонату України, веде переговори про перехід в київське "Динамо". За словами агента футболіста Родріго Фернандеса Лобельє, ситуація проясниться в найближчі кілька днів, повідомляє іспанське видання Marcа. 22-річний нападник, на рахунку якого чотири забиті м'ячі в 17 матчах у поточному чемпіонаті, може стати першим іспанським футболістом в київському "Динамо".
|
|
|
|
#165 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Ерік де Олівейра незважаючи на усі чутки повернувся сьогодні ввечері у місто Лева.
- Карпати виплатили мені половину суми і я повертаюсь до Львова.На цьому тижні також прибуде з Бразилії мій агент і будемо сподіватись,що "Карпати" виплатять другу половину. Я сподіваюся залишитися там - заявив Ерік Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! - У Вас були пропозиції з Румунії? - Я би хотів грати в Румунії,так як там по суті мій дім і добитись там високих результатів,але,як ви знаєте мене відсторонили на 16 матчів і зараз я хочу повернутись в Карпати і бути там одним із лідерів.
|
|
|
#166 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
В останні дні, інформація про продовження кар"єри Сандро Гурулі в польському клубі "Лехія" була досить насиченою. Але вчора, доволі несподівано,було поставлено крапку у цьому питанні.
За повідомленням офіційного сайту Lechia.pl , грузинський атакувальний півзахисник, залишив розташування польської команди. За словами генерального директора клубу,Женека Блажея, - керівництво не досягло згоди з менеджером гравця, щодо переходу Сандро у їхню команду, і тепер займатимуться пошуком іншого гравця. Наразі невідомо, чи Гурулі повернеться до Львова і приєднається до команди, яка повернулась з відпустки і розпочала тренувальні збори,- чи шукатиме інші варіанти продовження кар"єри. За інформацією польських ЗМІ, грузином цікавився ще один польський клуб екстра-ліги.
|
|
|
#167 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Касьян може перейти в "Карпати"
Одним з потенційних новачків, які з'явилися в розташуванні "Карпат", став нападник Олександр Касьян. 22-річний футболіст, який до недавнього часу виступав у "Іллічівці", прибув до столиці Галичини на перегляд. Якщо рівень його майстерності влаштує тренерський штаб, "Карпати" стануть для Касьяна четвертим за рахунком клубом. До цього вихованець донецького футболу захищав кольори трьох команд Донбасу - "Шахтаря", "Зорі" і того ж "Іллічівця", пише "Спорт-Экспресс в Украине"
|
|
|
|
#168 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
У вівторок, 10-го січня, гравці «Карпат» приступили до роботи після зимової відпустки. На підопічних Павла Кучерова чекає два місяці тренувань перед другою частиною сезону 2011/2012.
У перший день після повернення з відпочинку карпатівці зранку проходили медичний огляд та займалися в акробатичному залі. У другій половині дня проходитимуть заняття футболістів у тренажерному залі. Упродовж тижня команда пройде ретельне медико-біологічне обстеження та низку тестувань, що визначать функціональні можливості гравців. Зокрема, 15-го січня планується приїзд до Львова київської наукової групи, що проводить тестування збірних команд України. Водночас, з 13-го січня карпатівці відновлять тренування з м’ячем. Нагадаємо, що 22-го січня «Карпати» вилетять на перші закордонні збори до Туреччини, де займатимуться до 4-го лютого. Окрім тренувань, за попередньою домовленістю, «зелено-білі» проведуть і три контрольних спаринги. Першим суперником львів’ян 26-го січня буде польська «Ягеллонія». В останній день січня «Карпати» зіграють проти румунського «Динамо» з Бухареста, а 3-го лютого поміряються силами із російським «Спартаком» з Нальчика. Додому карпатівці повернуться 5-го лютого і кілька днів отримають на відпочинок. Після цього футболісти знову поведуть низку занять у Львові, а 12-го лютого вирушать до Антальї на другий двотижневий збір. На ньому команда також проведе три товариських матчі. 16-го лютого львів’яни зіграють з сербською «Войводиною», а 20-го – з ФК «Вентспілс» з Латвії. Суперник у заключному контрольному спарингу, який заплановано на 26-е лютого, наразі уточнюється. Того ж дня «Карпати» повернуться до Львова, де й готуватимуться вже безпосередньо до першого офіційного матчу в 2012 році. У грі 21-го туру Прем’єр-ліги «зелено-білі» зіграють в Луганську з місцевою «Зорею». Базовий день туру – 3-є березня.
|
|
|
#169 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Ми продовжуєм аналізувати показники "Карпат" за історію виступів команди у вищому дивізіоні. На цей раз до вашої уваги всі матчі без пропущених і без забитих голів. Найкращі сезони, яка частка матчів "на нуль" припадає на "рідні стіні" і чи вартує в ближчому часі очікувати у цих показниках ювілейних подій.
сезон без пропущених голів без пропущених вдома без пропущених на виїзді без забитих голів без забитих вдома без забитих на виїзді 1992 5 5 0 8 3 5 1992/93 11 7 4 11 3 8 1993/94 13 10 3 8 2 6 1994/95 12 10 2 15 6 9 1995/96 10 8 2 11 1 10 1996/97 15 8 7 10 2 8 1997/98 16 7 9 10 2 8 1998/99 11 4 7 5 1 4 1999/00 9 7 2 9 3 6 2000/01 5 5 0 9 3 6 2001/02 11 6 5 15 8 7 2002/03 9 7 2 12 5 7 2003/04 10 6 4 17 6 11 2006/07 9 6 3 11 6 5 2007/08 13 8 5 14 4 10 2008/09 7 6 1 14 6 8 2009/10 10 7 3 6 2 4 2010/11 9 6 3 7 2 5 2011/12 3 2 1 8 6 2 всі сезони 188 125 63 200 71 129
|
|
|
#170 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Гурулі залишив Легію
Грузинський півзахисник "Карпат" Сандро Гурулі, який знаходився в "Легії" на перегляді, залишив розташування польської команди. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. "Ми не змогли досягти угоди з агентом гравця щодо умов контракту. У цій ситуації, обговорювати тему Гурулі вже немає сенсу", - цитує гендиректора "Легії" Блажея Єнеке
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 4 | 11.04.2016 20:38 |
| "Мультифід" або декілька голів на 1 антену. | Porter | Вибір супутникогово обладнання | 14 | 17.07.2015 11:50 |
| Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? | Porter | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 3 | 30.08.2010 00:24 |