![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
У п'яному стані СКЛАДНО вимовити:
1. Інноваційний. 2. Консультаційний. 3. Анігіляція. 4. Трансатлантичний. ДУЖЕ СКЛАДНО вимовити: 1. Калькуляційний. 2. Поганоскоординованний. 3. Екзистенціальний. 4. Задовільний. І АБСОЛЮТНО неможливо вимовити: 1. Спасибі, але сексу в нас із тобою сьогодні не буде ... 2. Ні, я більше не хочу віскі! 3.Вибач, але ти - не мій тип. 4. МакДак? Ні, спасибі, я зовсім не хочу їсти. 5. Навіщо ж я буду дзвонити йому в дві години ночі? 6. Ой, я не можу! Навряд чи хтось хоче почути, як я співаю - мені ж ведмідь на вухо наступив! 7. Я не збираюся з тобою битися. 8. Дякую, але я навіть не хочу намагатися танцювати - у мене порушена координація. Не хочу виглядати лохом!
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Оголошення. Потрібен екстрасенс. Куди звертатися - Ви знаєте.
Якщо ж школа другий дім, то чи можна назвати її "Дом 2"?! Востаннє редагував karpinets2710: 21.10.2011 о 22:47. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Гори. Чувак катається на гірських лижах.Екіпіровка. Окуляри. Всі понти.Спускається з гори, летить на скаженій швидкості, не справляється з керуванням, летить з гори як колобок, попадає в стовп підйомника ....
Лижі в тріски .... палиці в сторони .... лежить, зуби вибиті, ноги руки поламані і посміхаючись у всю морду: "Ех ... все одно краще ніж працювати!" Здається, я сьогодні не виспався. - Ти щоранку це говориш! - Так, але не щоранку я наливаю в каву майонез. Нервовий – не той, хто барабанить пальцями по кришці столу, а той, кого це дратує. Дівчино, не підкажете, як пройти до вашого серця? -На Porsche під'їжджай ..! - А що я твоїй мамі скажу? - Ти, головне, труси одягни, а далі придумаємо щось.
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував slavon: 23.10.2011 о 11:26. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
– Бритва "Джилет", з ранку поголився і до вечора порядок.
– Український верстат "Супутник", поголився, і щетина місяць не росте. БОЇТЬСЯ! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Довіра — це коли тобі кажуть: «Знаєш, а він у тебе гуляє». А ти відповідаєш: «Нехай гуляє... Він тепло вдягнутий...»
Бізнесмен спіймав золоту рибку. Вона йому і говорить: - Відпусти мене, будь-яке твоє бажання виконаю. - Рибка, ось є у мене квартира в Києві, і вілла на Канарах. Побудуй для мене автостраду, щоб я міг швидко з квартири до вілли добиратися. - Ну ти даєш! Це ж дуже важко. Тільки уяви, скільки треба бетону, асфальту… Вже краще загадай інше бажання. - Ну гаразд. Ось у мене були чотири дружини. Усе для них робив, але при цьому були вони вічно чимось невдоволені, а чому – не знаю. Навчи мене, золота рибка, розуміти жінок… - Тобі автостраду чотирьох - чи шестисмугову? - А мій Вася каже, що в мене ідеальна фігура. - Дура, він математик. Для нього ідеальна фігура це круг! **** Що у Шварценеггера довге, у Джорджа Буша коротке, у Мадонни цього взагалі нема, а Папа Римський давно цим не користується? Прізвище, мої дорогі, прізвище! В чаті: - Людиуменепробілзламавсящоробити? Відповідь: Професіонали_пробілом_не_користуються! *** Лікар запитує пацієнта: - Рахували ви перед сном, як я вам радив? - Так. Я дорахував до 234523. - І після цього ви заснули? - Ні, вже пора було вставати.
Кожен помирає . Але не кожен насправді живе. Востаннє редагував slavon: 25.10.2011 о 09:57. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Як заявили соціологи, губа у Ксенії Собчак не дура, на відміну від самої Ксенії Собчак.
|
|
|
#8 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Ви щасливі у своєму сімейному житті?
- О, так! Ми так міцно кохаємо одне одного, що вже три рази відкладали розлучення! __________________________________________________ ________ Лікарю, а ця операція точно дасть якийсь результат?! - Звичайно! Якийсь - точно дасть! __________________________________________________ ______________ Самою бадьорою, невтомною, енергійної, в людині є лінь.
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Кавказець похилого віку приходить в магазин і звертаються до продавця:
- Продай мені два костюма. - Дід, навіщо тобі два? тобі ж уже 80 років. Візьми один, до кінця життя хватить. - Один собі беру, другий для тата. - Слухай, якщо тобі 80, то татові, напевне, років 100-105!? - Так, ти маєш рацію, просто на дідусевому весіллі хочемо нарядними бути. - Якщо батьку 105, то діду, мабуть, років 130!? він що, одружуватися хоче? - Він-то не хоче, батьки заставляють!!! __________________________________________________ _____________ Кордон. Митний огляд. В купе входить митник: "Наркотики? Зброя? Контрабанда?". Пасажир: "Мені чай з лимоном, будь ласка"
|
|
|
|
#10 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Два студента військової кафедри стоять, курять в туалеті. Один запитує:
- А знаєш, чим наш майор від осла відрізняється? З-за спини майорська морда, єхидно: - Ну і чим же? - Нічим, товаришу майор! - Ось-ось. Дивіться у мене! __________________________________________________ _______________ Цитата:
Востаннє редагував slavon: 25.10.2011 о 10:33. |
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |