![]() |
|
|
#201 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Хітцфельд: "Хотів стати спортивним директором Динамо"
![]() Наставник збірної Швейцарії Оттмар Хітцфельд розповів про те, як ледь не опинився в Києві. ». До Києва приїхав, зустрівся з Суркісом, все подивився, ознайомився з інфраструктурою Я хотів бути спортивним директором, але кияни хотіли мати мене як тренера", - говорить Оттмар. "Взагалі-то момент виявився невдалим - якраз коли я отримав ті пропозиції, мав намір зробити в тренерській роботі паузу", - розповідає досвідчений фахівець. Також Хітцфельд повідомив, що його запрошували і в московський Локомотив. "Так, запит з Локомотива був, але переговорів я не вів", - підкреслив головний тренер збірної Швейцарії.
|
|
|
|
#202 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
"Динамо" і "Рубін" серед претендентів на форварда збірної Коста-Ріки
Після Андреа Караччоло, яким цікавилися обидва клуби, око скаутів "Динамо" та "Рубіна" впало на костариканця Жоеля Кемпбелла. Як повідомляє sensaciondeportiva, серед претендентів на нападника також є "Арсенал", "Фулхем", "Фіорентина" та "Ювентус" За словами італійського агента Сільвіо Тревіссана, у спортивному плані "Динамо" це не найкращий варіант, але з точки зору економічної він дуже хороший. Те ж можна він говорить і про пропозицію "Рубіна", пише dynamomania.com
|
|
|
#203 |
|
Moderator
Ukraine
|
"Ліверпуль" хоче захисника "Ліона"
Лівий оборонець "Ліона" Алу Сіссоко потрапив до кола інтересів англійського "Ліверпуля". Як повідомляє footballpress.net, погодитися на пропозицію мерсисайдців французи можуть через фінансові проблеми у клубі. Іншим претендентом на послуги 23-річного футболіста називають італійську "Рому"
|
|
|
#204 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Хав’єр Дзанетті: "Ми грали краще, ніж Уругвай"
Півзахисник збірної Аргентини Хав'єр Дзанетті назвав поразку від Уругваю в чвертьфіналі Кубка Америки незаслуженою. "Ми грали краще, ніж Уругвай протягом усіх 120 хвилин. Шкода, що нам не вдалося забити достатню кількість голів. Дуже важко залишати турнір на такі ранній стадії після всього, що ми зробили", - наводить слова Дзанетті fcinternews.it. |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Дніпро" підпише ще одного гравця
Захисник бельгійського "Генка" Ерік Матуку стане гравцем дніпропетровського "Дніпра" на наступному тижні. Про це із посиланням на онлайн-видання Camer-sport.be пише "Террикон". За даними порталу, сьогодні було врегульовано всі питання, а наступного тижня Матуку підпише контракт із клубом на 4 роки. 28-річний Матуку зіграв у першості Бельгії більше 200 ігор, а минулого сезону став чемпіоном країни. |
|
|
|
|
|
#206 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 13.06.2011
Дописи: 44
|
"Фламенго": Нападник "Юве" краще від форварда "Динамо" ![]() "Фламенго", якому не вдається домовитися з керівництвом київського "Динамо" про оренду форварда Андре, має намір здійснити трансфер нападника "Ювентуса", Амаурі. "Мені повідомив агент, що "Фламенго" зв'язувався з ним з приводу мого можливого трансферу. Мені це дуже приємно, адже я вже 11 років виступаю в європейському футболі і хотів би повернутися на батьківщину", - цитує Амаурі "оreporter.com". |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Передовик
Ukraine
|
Барселона дає Мессі відпочинок
Іспанська "Барселона" почне передсезонну підготовку в призначений термін, незважаючи на те, що деякі її гравці не встигнуть повністю відновитися або повернутися з Кубка Америки, який зараз триває в Аргентині, повідомляє AP. Всім футболістам синьо-гранатових, що були задіяні на континентальній першості, клуб дасть додатковий час для відпочинку. Нагадаємо, що "Барсу" на Кубку Америці-2011 від Аргентини представляли Ліонель Мессі, Хав'єр Маскерано і Габріель Міліто, а від Бразилії виступають Дані Алвеш і Адріано Коррейя. Збірна Аргентини закінчила виступ на стадії чвертьфіналу, бразильці ще будуть сперечатися за вихід до півфіналу з Парагваєм. |
|
|
|
|
|
#208 |
|
Moderator
Ukraine
|
"Арсенал" перехопив у "Динамо" форварда із Коста-Ріки
Лондонський "Арсенал" домовився про перехід нападника "Депортиво Сапрісси" і збірної Коста-Ріки Джоела Кемпбелла. Про це повідомляє Sky Sports. Сума трансферу за 19-річного форварда складе трохи менше £ 1 млн. Кемпбелл, який зіграв лише три матчі у складі свого клубу, привернув до себе увагу на Кубку Америки в матчах за національну команду. Очікується, що "Арсенал" віддасть Кемпбелла в оренду, тому що в нього не набирається 75% матчів за свою збірну протягом двох останніх років, пише Чемпионат.com. Раніше повідомлялося, що на Кемпбелла претендують "Фіорентина", "Ювентус", "Арсенал", київське "Динамо" і "Рубін".
|
|
|
#209 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
"Штуттгарт" не звертає уваги на фінансову кризу
Німецький "Штуттгарт", який провалив минулий сезон, з фінансової точки зору провів дуже хороший рік. Оборот клубу за підсумками 2010-го року склав 117 702 000 євро - це третій кращий результат в історії клубу. Рекорд був зафіксований роком раніше: за підсумками 2009-го року оборот склав 145 838 000 євро. Це стало можливо завдяки покращеному паю клубу від продажу телевізійних прав, грамотної роботи клубного менеджменту, який уклав ряд вигідних контрактів, а також завдяки грамотній трансферну політику. Але ж при цьому йде реконструкція стадіону "швабів" - "Мерседес-Бенц-Арени", нагадує Bild
|
|
|
#210 |
|
Передовик
Ukraine
|
Агент: Неймар хоче грати в "Реалі", а не в "Барселоні"
Агент нападника "Сантоса" і збірної Бразилії Неймара Вагнер Рібейро не заперечує, що крім "Реала" талановитого форварда прагне дістати "Барселона". Представник 19-річного гравця підтвердив, що Неймар хоче грати в "Реалі", але не бажає йти з бразильського клубу до грудня, оскільки має намір зіграти на клубному чемпіонаті світу. "Ситуація виглядає наступним чином: "Барселона" хоче підписати його наступного року, в той час як "Реал" розраховує отримати його зараз. Сам Неймар хоче зіграти на клубному чемпіонаті світу проти "Барселони". " Сантоc" ж намагається зробити все, щоб змусити його вибрати каталонців. Тим не менше, сам Неймар хоче грати в Мадриді", - цитує Рібейро AS. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |