SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 01.02.2012, 17:38   #211
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Гладкий може перейти в "Карпати"?

Нападник "Дніпра" Олександр Гладкий може поповнити склад львівських "Карпат".

Гравець після того, як перестав бути необхідний у Дніпропетровську перебуває у пошуках нової команди і веде перемовини з декількома українським клубами, серед яких є і львівські "Карпати".

Нагадаємо, Гладкий не попав у список гравців, які відправилися на перший збір команди Хуанде Рамоса, а генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко повідомив, що Олександр скоро перейде в іншу команду.
Старий 01.02.2012, 23:24   #212
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Деякі гравці "Карпат" будуть грати у ФК "Львів"

Футбольний клуб Львів у другій частині чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги гратиме на стадіоні "Україна".

Про це на прес-конференції розповів президент клубу Ярослав Грисьо.

"У нас є домовленість з клубом "Карпати" про суборенду стадіону "Україна". Її ціну будемо ще обговорювати. Також є домовленість з "Карпатами" та стрийською "Скалою" про те, що деякі гравці цих команд, які є не на виду у цих клубах і мають недостатньо ігрової практики, гратимуть у нас", - сказав Ярослав Грисьо.
Старий 02.02.2012, 10:46   #213
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Молодіжна команда «Карпат» сьогодні зіграє свій другий спаринг зимового міжсезоння. Суперником найближчого резерву «зелено-білих» буде першолігова «Говерла-Закарпаття» з Ужгорода. Гра на полі ГСК «Камелот» розпочнеться о 14:00.

Лише вчора підопічні Андрія Сапуги та Олександра Чижевського прибули до Закарпаття, де проведуть другий етап підготовки до заключних десяти турів першості України сезону 2011/2012. Упродовж десяти днів команда працюватиме в режимі дворазових тренувань на базі готельно-спортивного комплексу «Камелот», що знаходиться в селі Кам’яниця. У розпорядженні «зелено-білих» два поля стандартних розмірів (одне з штучним покриттям, інше з травяним газоном), тренажерний та ігровий зали, а також басейн і сауна, масажні кімнати.

Окрім того в планах карпатівців і три контрольних спаринги. Перший з них відбудеться вже сьогодні. А суперник у наших хлопців буде більш ніж серйозний – ужгородська «Говерла-Закарпаття», команда, яка по завершенні осінньої частини чемпіонату України серед клубів Першої ліги займає друге місце і має відмінні шанси на повернення до Прем’єр-ліги. При цьому підопічні Олександра Севідова від лідера, запорізького «Металурга», відстають лише на один пункт, а «Арсенал» з Білої Церкви, який йде третім, випереджають на сім очок. У 21-му матчі закарпатці отримали 16 перемог, двічі зіграли внічию і зазнали трьох поразок. Різниця м’ячів 34–11.

Цікаво, що коли для молодіжки «Карпат» сьогоднішній день є лише другим в програмі тренувального збору в ГСК «Камелот», то для «Говерли-Закарпаття» – передостаннім. Ужгородці завтра закінчують другий етап підготовки, який розпочали 23-го січня. Перед тим, з 12-го по 20-те січня команда працювала на базі сторожницького готелю «Янтар». А 8-го лютого провідна команда Закарпаття відправляється на двотижневий збір до турецької Анталії.

Зазначимо, що для нашої команди сьогоднішній спаринг буде другим нинішньої зими. Карпатівська молодь минулої суботи розійшлася миром (1:1) з друголіговою «Скалою» зі Стрия. В складі «зелено-білих» гол забив центрфорвард Юрій Козел, а гол у відповідь суперник провів на останній хвилині гри.

Натомість підопічні Олександра Севідова зіграли вже два товариських поєдинки. 19-го січня в грі з молодіжним складом луцької «Волині» на штучному полі ГСК «Камелот» було зафіксовано нічию – 1:1. У закарпатців влучним ударом відзначився Антон Муховиков на 25-ій хвилині, а за сім хвилин волиняни відігралися.

Другим спаринг-партнером «Говерли-Закарпаття» в товариській грі, яка відбулася минулого понеділка на полі того ж таки ГСК «Камелот», був МФК «Земплін» (Міхаловце), клуб Першої ліги чемпіонату Словаччини. Цього разу «ведмеді» завдяки голам вище згаданого Антона Муховикова та грузинського легіонера Лаші Джакобії (з пенальті) здобули перемогу з мінімальним рахунком 2:1. Зазначимо, що в складі «Говерли-Закарпаття» всі 90 хвилин на лівому фланзі оборони відіграв добре знаний вболівальникам «Карпат» Андрій Сагайдак.
Старий 02.02.2012, 15:43   #214
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Зеньов повернеться весною – естонські ЗМІ

Нападник "Карпат" та збірної Естонії Сергій Зеньов успішно відновлюється після операції на коліні, що її гравцю зробили в минулому році.

Про теперішній стан справ форвард розповів виданню Õhtuleht, пише сайт "Карпат".

"Я вже беру участь в тренуваннях. Бігаю, виконую інші вправи. Єдине, чого мені поки не варто робити – це доторкатися до м’яча. Думаю, що за два тижні зможу відновити тренування з м’ячем" – розповів футболіст.

Прогнозувати, коли ж він зможе повернутися на поле Зеньов не став, але в "Карпатах" сподіваються, що вже весною він буде готовий. Серйозну травму футболіст отримав в кінці жовтня, у матчі чемпіонату України проти "Дніпра". Вже на 14-й хвилині Сергія довелося змінювати.

"Я біг за м’ячем, виставив ногу вперед і тут у мене "вилетіло" коліно", – розповів гравець кореспонденту портала rus.err.ee.

Нагадаємо, що Сергій Зеньов захищає кольори "Карпат" з 2008 року.
Старий 03.02.2012, 11:49   #215
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Після двох перемог, здобутих над польською «Ягеллонією» та над румунським «Динамо», львівські «Карпати» готуються до чергового спарингу.

Цього разу їхнім суперником буде один із аутсайдерів російської Прем’єр-ліги – «Спартак» з Нальчика.

Матч проти «Карпат» буде першим для «Спартака» на других турецьких зборах. За словами головного тренера команди, проти львів’ян вони гратимуть двома складами, кожному з яких в розпорядження нададуть по тайму.

Матч розпочнеться о 15:00 за київським часом.
Старий 03.02.2012, 21:14   #216
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Спаринг. "Карпати" – "Спартак" (Нальчик) – 2:0

Перегравши "Спартак"(Нальчик) з рахунком 2:0 "Карпати" завершили перший збір у Туреччині.

«КАРПАТИ»: Богатінов (Мисак, 46), Гірський, Балажіц, Болохан (Подоляк, 88), Ощипко (Костевич, 88), Даушвілі, Ткачук (Озарків, 57), Ерік (Мартинюк, 46), Лукас (Черних, 67), Безяк (Гудима, 57), Касьян (Кополовець, 46).

Тренер – Володимир Шаран.

Голи: Касьян, 25, Черних, 90.

Нереалізований пенальті: Сірадзе, 31 (воротар).

Попередження: Богатінов, 30, Даушвілі, 43, Гудима, 77, Черних, 80 – Голіч, 19, Абазов, 51.
Старий 03.02.2012, 21:15   #217
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Гравець львівських "Карпат" та національної збірної України Артем Федецький в інтерв’ю сайту "ФУТБОЛ 24" розповів про власну підготовку до сезону. Нагадаємо, футболіст через суперечку із керівництвом клубу тренується із дублем.

- Артеме, мабуть, не звично в цей період тренуватися в засніженій Україні? Зазвичай, ви в цей час перебуваєте в Туреччині, Іспанії…
- Звісно, в цей час раніше працював в теплих країнах з м’ячем, над тактикою. А зараз обставини склалися так, що змушений залишитися в Україні. Погодні умови не сприяють хорошій підготовці. Але нічого не вдієш, потрібно призвичаюватися.

- Ви увесь цей час тренувалися із дублем "Карпат"?
- Не увесь. Медики не рекомендують мені тренуватися на штучних полях. Лікарі "Карпат" та "Шахтаря" знають про це.

- Тож, ви більше бігаєте і менше працюєте з м’ячем?
- Так, виконую бігові вправи, покращую дистанційну швидкість. З м’ячем, хоча і менше, але все-таки працюю. Синтетика жорстка, має специфічне щеплення зі взуттям. При роботі на штучному покритті у мене можуть статися рецидиви старих травм. Тому, обмежую такі тренування.

- При такій роботі можна бодай наблизитися до оптимальних кондицій?
- Набігав багато кілометрів, тому фізично я готовий доволі добре. Ставлюся самокритично до своєї підготовки. Звісно, було би більше користі, якби я працював разом з командою, мені ж потрібна ігрова практика. Але це таке, в цій ситуації добре, що у фізичному плані почуваюся впевнено.

- Артеме, не має відчуття, що зараз під загрозою є ваша участь в Євро-2012?
- Безумовно, такі відчуття є. У мене була давня мрія – потрапити у національну збірну. Вона реалізувалася. Отримав виклик у збірну, виступаючи за "Карпати". Львівський клуб, вважаю, для мене багато чого зробив. Водночас, я теж зробив достатньо багато для "Карпат". Бували ігри, які доводилося проводити з температурою, інколи доводилося роботи свою роботу на уколах. Ніколи не шукав відмовок для того, щоби не виконувати свої обов’язки. Можна сказати, "вмирав" на полі заради команди, клубу, львівських уболівальників. Зараз не приємно, що "Карпати" дали мені шанс грати в збірній, а зараз його можуть забрати. Кожен футболіст мріє зіграти на чемпіонаті Європи. Прикро, що зараз можу втратити місце у збірній. Я, як і раніше, виконую свої обов’язки. Тому мені не зрозуміло, чому я опинився в дублі. Спортивний режим не порушую, вимоги у спортивному плані до себе не понижую. Такого не було і не може бути. Тому, для мене ця ситуація є дивною і не зрозумілою. Але я буду виконувати свої професійні обов’язки до кінця, щоби не сталося, я повинен залишатися професіоналом.

- Взагалі, ситуація хоч якось зрушилася із мертвої точки? Володієте інформацією про перебіг переговорів "Шахтаря" з "Карпатами"?
- Мені нічого не відомо. Якщо я і далі в дублі, значить нічого не змінилося. Навіть не знаю, як далі розвиватиметься ситуація. В неділю "Карпати" повернуться із Туреччини. У хлопців буде кілька вихідних, а потім вони знову полетять на збори. Що ж буде зі мною, я не знаю. Працюю з дублем. Для мене ця ситуація не приємна, але у будь-якому випадку повинен виконувати свої обов’язки. Не хотів би, щоби хтось подумав, що в мене є претензії до керівництва "Карпат". Просто мені не зрозуміло чому я тренуюся з дублем, а не з основою.
Старий 05.02.2012, 13:26   #218
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Роман Данкович та Павло Гордійчук другу частину сезону можуть провести на правах оренди у ФК "Львові".

Також у стані "Львова" до нового сезону готуються гравці, які першу частину чемпіонату провели в оренді у івано-франківському "Прикарпатті" - Ігор Ільчишин, Ярослав Куцяба, Олексій Омельченко, Іван Піцан, Олександр Яремчук

"ФК «Львів», то є хороша ланка для виходу наверх – до «Карпат» і якщо «Карпати» не будуть мати можливість десь щоб себе реалізували в основному складі то нехай, якщо буде хороша співпраця, то нехай пограють, і я думаю, що Володі Шарану буде приємно подивитися тут у Львові на своїх гравців, як вони викладаються, чим просто кудись віддавати в оренду.", - сказав новий тренер "Львова" Володимир Журавчак.
Старий 06.02.2012, 09:19   #219
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Молодь львівських "Карпат", яка перебуває на тренувальному зборі на Закарпатті завтра проведе свій другий товариський матч.

Суперником "зелено-білих" буде чемпіон Закарпатської області, учасник розіграшу Кубка України "Берегвідейк" з Берегового.

Матч розпочнеться о 13:00 на полі стадіону "Камелот".
Старий 06.02.2012, 18:24   #220
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

На офіційному сайті клубу розпочалося нове голосування. Уболівальникам пропонують відповісти на запитання: «Хто, на вашу думку, має захищати ворота «Карпат» в другій частині сезону?».

Відвідувачам сайту запропоновано чотири варіанти – Андрій Тлумак, Мартін Богатінов, Роман Мисак та Олександр Ільющенков. Наразі 43% опитаних висловилися за те, щоб ворота захищав македонець Мартін Богатінов. Чверть респондентів ставлять на молодого і талановитого Олександра Ільющенкова, навіть попри те, що Сашко не зіграв за «Карпати» жодної секунди в офіційних поєдинках. 20% уболівальників вважають, що на воротах має стояти найдосвідченіший гравець команди, тобто Андрій Тлумак. Нарешті, 12% хочуть бачити у воротах талановитого Романа Мисака, який минулий рік провів в оренді, але вже встиг засвітитися у складі молодіжної збірної України. Голосування на сайті триває!

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 4 11.04.2016 20:38
"Мультифід" або декілька голів на 1 антену. Porter Вибір супутникогово обладнання 14 17.07.2015 11:50
Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? Porter Не знаєш, де написати? Пишем тут. 3 30.08.2010 00:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:45.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум