![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Барселона дає Мессі відпочинок
Іспанська "Барселона" почне передсезонну підготовку в призначений термін, незважаючи на те, що деякі її гравці не встигнуть повністю відновитися або повернутися з Кубка Америки, який зараз триває в Аргентині, повідомляє AP. Всім футболістам синьо-гранатових, що були задіяні на континентальній першості, клуб дасть додатковий час для відпочинку. Нагадаємо, що "Барсу" на Кубку Америці-2011 від Аргентини представляли Ліонель Мессі, Хав'єр Маскерано і Габріель Міліто, а від Бразилії виступають Дані Алвеш і Адріано Коррейя. Збірна Аргентини закінчила виступ на стадії чвертьфіналу, бразильці ще будуть сперечатися за вихід до півфіналу з Парагваєм. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
"Арсенал" перехопив у "Динамо" форварда із Коста-Ріки
Лондонський "Арсенал" домовився про перехід нападника "Депортиво Сапрісси" і збірної Коста-Ріки Джоела Кемпбелла. Про це повідомляє Sky Sports. Сума трансферу за 19-річного форварда складе трохи менше £ 1 млн. Кемпбелл, який зіграв лише три матчі у складі свого клубу, привернув до себе увагу на Кубку Америки в матчах за національну команду. Очікується, що "Арсенал" віддасть Кемпбелла в оренду, тому що в нього не набирається 75% матчів за свою збірну протягом двох останніх років, пише Чемпионат.com. Раніше повідомлялося, що на Кемпбелла претендують "Фіорентина", "Ювентус", "Арсенал", київське "Динамо" і "Рубін".
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Агент: Неймар хоче грати в "Реалі", а не в "Барселоні"
Агент нападника "Сантоса" і збірної Бразилії Неймара Вагнер Рібейро не заперечує, що крім "Реала" талановитого форварда прагне дістати "Барселона". Представник 19-річного гравця підтвердив, що Неймар хоче грати в "Реалі", але не бажає йти з бразильського клубу до грудня, оскільки має намір зіграти на клубному чемпіонаті світу. "Ситуація виглядає наступним чином: "Барселона" хоче підписати його наступного року, в той час як "Реал" розраховує отримати його зараз. Сам Неймар хоче зіграти на клубному чемпіонаті світу проти "Барселони". " Сантоc" ж намагається зробити все, щоб змусити його вибрати каталонців. Тим не менше, сам Неймар хоче грати в Мадриді", - цитує Рібейро AS. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Робінью: Неможливо завжди вигравати Копа Америка
![]() Форвард селесао вважає, що його команда достойно провела турнір, попри виліт у чвертьфіналі від Парагваю. "Думаю, що команда виступила вдало на цьому турнірі. Нам не варто падати духом. Футболісти повинні зібратися та продовжувати працювати. На жаль, нам не вдалося забити гол парагвайцям, незважаючи на те, що ми грали добре. Хочу додати, що неможливо вигравати Копа Америка завжди", — сказав Робінью.
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
Анатолій ТИМОЩУК: «Є пропозиція з Росії ...»
![]() Але українець хотів би залишитися в Мюнхені «Спорт ДЗД» наводить слова українського легіонера «Баварії» Анатолія Тимощука, який зізнався, що має намір поборотися за місце в основному складі мюнхенського клубу. - Були якісь розмови з новим тренером? - Ні, індивідуальних бесід Хайнкес ні з ким не проводив. Було кілька командних зборів, де коуч розповів нам про своє бачення, про свою ігровий філософії. - У вас в 2012 році закінчується контракт з німецьким грандом, є, звичайно, опція продовження. У такій ситуації сезон стає дуже важливим для подальшої кар'єри. - У мене вже не раз відбувалися подібні ситуації, і вже не так важливо - останній рік чи ні, я на це особливо не звертаю уваги. Тим більше що є чимало хороших пропозицій, які в принципі можна розглядати. А коли є інтерес до футболіста - значить, він показує відповідний рівень гри. - Пропозиції з яких країн? - З різних. Є з Росії, також з хороших європейських клубів. Але поки мене все влаштовує в Баварії. І з організації, і по всьому іншому це один з кращих клубів Європи. Німецький чемпіонат - один з провідних на континенті, тому я б із задоволенням залишився в Мюнхені. Нагадаємо, що в липні 2009-го року Тимощук підписав трирічний контракт з мюнхенською «Баварією».
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
Олексій Андронов: «Як Рубін планує забивати Шовковському?»
![]() Відомий коментатор про жеребкування Ліги чемпіонів За підсумками жеребкування кваліфікації Ліги чемпіонів коментатор «НТВ-Плюс» Олексій Андронов у блозі на РІА Новини розцінює шанси казанського клубу на вихід в наступний раунд не більш ніж в 30%. «Втративши Семака і Бухарова - заміни їм казанці так і не знайшли, і незважаючи на анонсовану зміну ігрової ідеології, - поки що беруть старими козирями: організація гри, дисципліна, стандарти. Головне питання сьогодні: як «Рубін» планує забивати Шовковському? У минулій Лізі ворота суперників команда Бердиєва вразила лише двічі - обидва м'ячі з пенальті забив Нобоа (який, судячи з усього, буде не в кращому фізичному стані - позаду Копа Америка). Можливості Медведєва і Дядюн в іграх з «Динамо», на мій погляд, чисто умоглядні, вистрілить Чи палочка-виручалочка Караденіз? Не так надійний останнім часом Рижиков, а його литовський дублер Арлаускіс, здається, зробив все, щоб позбавити Бердиєва вибору воротаря на континентальні матчі. Не набагато менше проблем і в півзахисті - прітух Касаєв, а вибір оптимального поєднання гравців середньої лінії Бердиєву вдається не завжди. По класу - командному та індивідуальному - «Динамо» сьогодні сильніше. Чи не на всіх позиціях, окрім лінії захисту. Але в подібних «стиках» пострадянських команд величезну роль грає мотивація. Сьомін вже показував, що вміє грати на струнах емоцій своїх футболістів, громлячи «Спартак» і в Москві, і в Києві. Бердиєву поки що розворушити особлива свідомість своїх гравців протистоянням з сусідами не вдалося. А тепер-то на кону і рейтинг! Україна і Росія є сусідами в таблиці коефіцієнтів УЄФА, і ведуть жорстку боротьбу між собою. Плюс стає вічним суперечка про те, чий чемпіонат сильніший. Я швидше згоден із Сьоміним: на сьогодні «Шахтар» і «Динамо» сильніше лідерів чемпіонату Росії », - підсумовує Андронов.
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Ukraine
|
Ахметов переманив у "Шахтар" комерційного директора "Глазго Рейнджерс"
Джері Керрі - новий генеральний директор ТОВ "Шахтар Трейдінг" Про це повідомляє "Сегодня" 50-річний шотландець свого часу займав посаду комерційного директора "Глазго Рейнджерс", де створив ефективну мережу з продажу клубної атрибутики. "Сьогодні ми вийшли на такий рівень, який вимагає стратегічного підходу в розвитку нашої торгової мережі. І нам була потрібна людина з розумінням і баченням того, як нам далі розвиватися, який зміг би збудувати струнку систему продажів", - цитує Палкіна видання. Контракт з Керрі підписаний на два роки
|
|
|
#8 |
|
Moderator
Ukraine
|
Корінтіанс підпише Тевеса
![]() «МанСіті» прийняв пропозицію бразильского клубу Головний тренер «Манчестер Сіті» Роберто Манчіні підтвердив, що його клуб прийшов до згоди з бразильським «Корінтіансом» з приводу трансфера аргентинського форварда «містян» Карлоса Тевеса, повідомляє Sky Sports. - Ми домовились з «Корінтіансом», але Тевес – все ще наш гравець. Я хочу зачекти з конкретикою. На даний момент мої думки зайняті підготовкою інших футболістів до сезону, а не одним тільки переходом Тевеса, - заявив Манчіні.
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Денілсон покидає Арсенал
23-річний півзахисник "Арсеналу" Денілсон найближчий сезон на правах оренди проведе в "Сан-Паулу" звідки він перебрався до Лондона в 2006 році. Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер зазначив, що клуби практично вирішили питання про перехід хавбека. Сам Денілсон вважає, що в "Сан-Паулу" він отримає більше ігрового часу. За "Арсенал" бразилець провів 84 матчі в чемпіонаті Англії і забив 7 м'ячів. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
Шахтар зіграє з Ліоном у середу
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Новини футболу 18 липня. Донецький «Шахтар» і французький «Ліон» досягли домовленості про проведення товариського матчу. Поєдинок відбудеться в середу, 27 липня, на «Донбас Арені». Його початок - о 19:00 за київським часом. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |