SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 07.02.2012, 13:38   #221
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Карпати"(м) - "Берегвідейк" 1:2.

Молодіжка львівських "Карпат" провела перший товариський матч на зборах. Суперником "зелено-білих" був чинний чемпіон Закарпатської області "Берегвідейк" з Берегового. Гра відбулася у форматі два тайми по 40 хвилин.

"Карпати"(м) - "Берегвідейк" 1:2

Гол: Пучковський, 54 - ?, ?.

"Карпати"(м): Лазарський (Нагірний, 41), Березовий, Вільчинський (Покладок, 41; Яструб, 64), Жовтюк, Савченко (Маркович, 55), Чачуа (Шопота, 52), Білий, Страшкевич (Поручинський, 41; Ахолія, 55), Загідулін (Павлов, 41; Дзядикевич, 64), Козел (Пучковський, 41; Завійський, 64), Семчук (Ботвинник, 41).
Старий 07.02.2012, 17:38   #222
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Журавчак: "Ми вдячні "Карпатам" за допомогу"

Головний тренер "Львова" Володимир Журачак у телепередачі "Євро-2012. Шлях до успіху" висловив подяку львівським "Карпатам" за орендованих гравців.

"Ми вдячні "Карпатам" за допомогу, хоча не відомо, чи ті гравці, яких вони нам нададуть, дозволять нам втриматись в Першій лізі.", - сказав тренер.

Нагадаємо, зараз на перегляді у ФК "Львів" перебувають гравці молодіжного складу Роман Данкович і Павло Гордійчукта та футболісти, які останні півроку виступали на правах оренди в івано-франківському "Прикарпатті" - Ігор Ільчишин, Ярослав Куцяба, Олексій Омельченко, Іван Піцан, Олександр Яремчук.
Старий 07.02.2012, 19:46   #223
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

В рамках тренувального збору в сусідньому Закарпатті молодіжна команда «Карпат» провела свій другий спаринг. Суперником підопічних Андрія Сапуги та Олександра Чижевського був чинний чемпіон Закарпатської області та учасник 1/16 фіналу Кубка України поточного сезону «Берегвідейк» з Берегового.

Гру, яка відбулася у форматі два тайми по 40 хвилин, дубль «Карпат» провів у такому складі: Лазарський (Нагірний, 41) – Березовий, Вільчинський (Покладок, 41; Яструб, 64), Жовтюк, Савченко (Маркович, 55) – Чачуа (Шопота, 52), Білий, Страшкевич (Поручинський, 41; Ахолія, 55) – Загідулін (Павлов, 41; Дзядикевич, 64), Козел (Пучковський, 41; Завійський, 64), Семчук (Ботвинник, 41).

Грати командам довелося у морозну погоду – термометр опустився нижче «0» на вісім одиниць. Тим не менше штучне поле готельно-спортивного комплексу «Камелот» у селі Кам’яниця було у непоганому стані і в принципі дозволило командам продемонструвати цікавий футбол.

Перший тайм загалом пройшов у рівній боротьбі. Карпатівцям в цілому давався контроль м’яча і вони створили три по-справжньому небезпечних моменти біля воріт господарів. А найкращу нагоду відкрити рахунок мав Загідулін, який не влучив в порожні ворота після флангового прострілу Семчука. Дві нагоди забити мав і «Берегвідейк». Причому обидва рази команда з Берегового створювала гостроту у володіннях Лазарського після стандартів, але карпатівці зуміли залишити свої ворота в недоторканності. Тож на перерву команди пішли за нічийного рахунку – 0:0.

Значно результативніше суперники відіграли другий тайм. Рахунок відкрили «Карпати»: Ботвинник виконав простріл з флангу, Павлов закривав дальню стійку, а Пучковський був напроворнішим на добиванні – 1:0. Трапилося це на 54-ій хвилині. А за 13 хвилин Березовий порушив правила у власному карному майданчику і арбітр вказав на точку. Втім, Нагірний впорався з ударом з 11-метрової позначки. Однак захисники «зелено-білих» не встигли підстрахувати свого кіпера і на добиванні першим був гравець «Берегвідейка» – 1:1.

Невдало зіграла оборона карпатівців і на 73-ій хвилині, коли дозволила закарпатцям довести атаку до взяття своїх воріт – 1:2. З таким рахунком гра і закінчилася. Хоча на останній хвилині матчу «зелено-білі» мали чудову нагоду врятувати гру. Ботвинник з лівого флангу вирізав круглого на Завійського і нападник юнацької збірної України пробив у дотик – м’яч пройшов у лічених сантиметрах від стійки.

Додамо, що свій заключний спаринг на зборах у Закарпатті молодіжка «Карпат» проведе у п’ятницю, 10-го лютого. Суперник – ще один учасник чемпіонату Закарпатської області ФК «Середнє».
Старий 08.02.2012, 10:42   #224
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Шаран вирішить все з Федецьким до неділі

Доля захисника львівських «Карпат» Артема Федецького повинна вирішитися протягом найближчих днів. Про це повідомив головний тренер «зелено-білих» Володимир Шаран.

Нагадаємо, через суперечку між «Карпатами» і «Шахтарем», якому належать трансферні права на футболіста Федецький тренується з дублем львів'ян (таке було рішення «Карпат» у відповідь на небажання захисника підписувати новий контракт з клубом).

«У понеділок я розмовляв з Артемом по телефону, і думаю, що все має прояснитися до нашого від'їзду до Туреччини, на заключний міжсезонний збір», - цитує Шарана «КОМАНДА».

Додамо, що від'їзд «Карпат» на згаданий наставником збір запланований на найближчу неділю, 12-е лютого.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.02.2012, 10:44   #225
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Карпати: 4 спаринги на других зборах

Другі турецькі збори розпочнуться для «Карпат» 12-го лютого. Команда поселиться в елітному готелі Selin Kamelya, що розташований в селищі Чолакли, поблизу містечка Манавгат. Від туристично-історичного центру міста Сіде відстань становить 8 кілометрів, а від аеропорту Анталії – 55 кілометрів.

Готель відповідатиме всім вимогам «Карпат». Зокрема, на території розташований спа-центр (площа 1000 квадратних метрів). До послуг гравців турецкий хамам (баня), 2 сауни, джакузі, великий фітнес-центр, критий басейн з підігрівом. Для зустрічей з тренерами та керівництвом обладнаний великий конференц-зал. Окрім цього, що дуже важливо, готель володіє футбольними полями, розміщеними просто на узбережжі. Три поля з натуральним покриттям обладнані системою нічного світла, дренажем та захисною сіткою. Розмір полів 65х100, 70х95 та 48х90 метрів.

На других зборах «Карпати» запланували провести чотири спаринги. Першим суперником буде срібний призер чемпіонату Угорщини клуб «Пакш» з одноіменного міста. Зараз «Пакш» виступає не так сильно – восьме місце після 17-и зіграних турів. Через три дні, 18-го лютого, на «зелено-білих» чекає маріупольський «Іллічівець». 20 лютого «Карпати» зіграють проти чемпіона та лідера чемпіонату Латвії «Вентспілса», а за чотири дні проти полтавської «Ворскли». Що цікаво – підопічні Миколи Павлова також проживають у готелі Selin Kamelya.

Також варто зазначити, що на попередніх зборах «Карпати» не грали проти українських команд, за винятком минулорічного турніру Copa del Sol, коли в фіналі перемогли донецький «Шахтар». Цього разу «зелено-білі» проведуть спаринги проти добре знайомих команд. Жодних секретів тренери не матимуть – та воно й ні до чого, «Карпати» вже зіграли в чемпіонаті і з азовцями, і з полтавчанами.

Закінчиться збір у Туреччині для «Карпат» 26 лютого. Команда повернеться до Львова і готуватиметься до матчу проти «Зорі».
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.02.2012, 12:28   #226
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Сьогодні «Карпати» поновлюють тренування. Тим самим підопічні Володимира Шарана розпочинають третій етап підготовки до весняної частини сезону 2011/2012, упродовж якої на них чекає заключна третина національного чемпіонату та участь в розіграші Кубка України.

Минулої неділі карпатівці повернулися додому з турецької Анталії, з перших тренувальних зборів поточного зимового міжсезоння. Головний тренер «зелено-білих» Володимир Шаран надав своїм підопічним два вихідних. А вже сьогодні команда збереться на клубній базі в Брюховичах і поновить тренування.

У Львові карпатівці займатимуться упродовж чотирьох днів. За попередньою інформацією, головним чином планується робота з м’ячами. Ймовірно, що тренування будуть проходити на полі стадіону «Україна». А от контрольних спарингів тренерський штаб «Карпат» на ці дні не планує. Зате їх буде аж чотири на другому навчально-тренувальному зборі, який, як і перший, команда проведе в турецькій Анталії.

До Туреччини «зелено-білі» вилетять у неділю, 12-го лютого, по обіді. На місце дислокації команда прибуде ввечері, а з наступного дня розпочне працювати у режимі дворазових тренувань. Контрольні спаринги заплановано на 15-е, 18-е, 20-е і 24-те лютого. Суперниками карпатівців будуть відповідно угорський «Пакш», маріупольський «Іллічівець», латвійський «Вентспілс» та полтавська «Ворскла».

Додому «Карпати» повернуться в неділю, 26-го лютого, і вже у Львові будуть безпосередньо готуватися до першого офіційного матчу у 2012 році. Нагадаємо, це буде гостьовий поєдинок 21-го туру Прем’єр-ліги проти луганської «Зорі», який відбудеться у суботу, 3-го березня.
Старий 08.02.2012, 14:02   #227
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Про те, як проходили перші збори «Карпат» в Туреччині, розповів півзахисник Михайло Кополовець, який у міжсезоння цілком міг перейти в «Чорноморець».

–Перед від’їздом до Туреччини ви підписали з «Карпатами» новий контракт. Це рішення стало результатом бесіди з президентом клубу?
– В принципі, так. Я поговорив з Петром Петровичем, після чого ми прийняли рішення, що я залишуся в «Карпатах».

–І умови контракту у вас покращилися.
– Не без цього. Зате я поставив крапку в розмовах про те, що можу кудись піти. Під час відпустки стільки всього прочитав про себе в Інтернеті... Тепер сподіваюся, що закінчу кар’єру саме в «Карпатах».

–Як в цілому пройшли збори?
– Відмінно. Ми непогано потренувалися, хоча перші дні дуже заважали дощі. Але потім погода покращилася. До речі, головний тренер приєднався до команди лише на
четвертий день, і з цього моменту змінився тренувальний процес, почалися серйозні навантаження. Також не можу не відзначити, що в колективі була хороша атмосфера – під час зборів відразу троє гравців відзначали день народження.

–На чому тренерський штаб акцентував увагу більше – на фізичних і бігових вправах або роботі з м’ячем?
– Звичайно, на фізиці. Перший збір – він завжди такий.

–Чи траплялося, що у вас чи, може, в інших гравців під час тренувань вже просто не залишалося сил продовжувати бігти?
– Таких вже жорстоких навантажень у нас не було. У нашому тренерському штабі працюють професіонали: якщо бачили, що гравці втомилися, то знижували навантаження, тому що це до ушкоджень може привести. Після виснажливих тренувань завжди була пауза, щоб ми могли відновитися. Тренери, які на зборах заганяють футболістів, коли до роботи з м’ячем потрібно було пробігти 300 кілометрів, – це вчорашній день. Сучасні наставники недавно закінчили грати у футбол, їм, на відміну від тих, хто зав’язав з виступами сто років тому, нескладно зрозуміти гравців, і вони знають, що їм потрібно. У нас тренер саме такий.

–Що змінилося з приходом Володимира Шарана?
– Перш за все – ставлення гравців до роботи. Раніше була деяка невизначеність, оскільки командою керував виконуючий обов’язки головного тренера Павло Кучеров. Але тепер всі хочуть довести новому наставникові, що заслуговують грати в основному складі.

–Який матч на зборах був найбільш важким?
– Сподобався «Спартак» з Нальчика. Видно, що рівень цієї команди в кращу сторону відрізняється від інших. Але нам вдалося їх переграти: «Карпати» росіянам ні в чому не поступалися, і навіть перевершували. Правда, «Спартак» приїхав до Туреччини всього за день до гри з нами, на поле гравці вийшли, практично з літака, тому ми мали невелику перевагу.

–Дуже добре в контрольних поєдинках проявили себе Лукас і Ерік. Результативна гра бразильця, який провів восени всього одну гру в основному складі, вас не здивувала?
– В перший час Ерік був не зовсім готовий грати, тому тренери, напевно, і вирішили не кидати його відразу в бій. Але зараз вони з Лукасом дійсно дуже непогано взаємодіють. Обидва футболісти перебувають у непоганій формі, і я сподіваюся, що навесні
вони будуть забивати не рідше. Але, з іншого боку, збори – зборами, а все буде видно навесні. Он, фанати пишуть на форумах, що Міша тільки на зборах і забиває, а в чемпіонаті мовчить. Так що тепер я роблю навпаки: нехай зараз забивають Ерік і Лукас, а в офіційних матчах – Кополовець. Це я жартую, звичайно ж (сміється).

–Ви вже далеко не вперше тренуєтеся в Антальї. Чи з’явилися у вас якісь улюблені місця?
– Улюблене місце – футбольне поле. Особливо ж ніхто нікуди не ходить, оскільки тренування йде за тренуванням. Можемо хіба що на берег моря сходити, подихати повітрям. Одного разу я навіть вирішив скупатися.

-Де більше сподобалося проводити збори – в Іспанії або Туреччині?
– В Іспанії, мабуть, було краще. Там, як мінімум, погода не заважала.

–Як вирішили провести час між двома зборами?
– Планую покататися на снігоході. У нас тут, у Львові, дороги замело, всі повзуть на автомобілях, а я – на снігоході. Якщо побачать на вулиці, то нехай знають, що їде Кополовець (сміється). До того ж я загубив водійські права, а для керування снігоходом вони не потрібні.
Старий 08.02.2012, 19:51   #228
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Дві великі валізи і ще одна менша. Усі речі дбайливо спаковані мамою. Щоб синові було комфортніше, між іншим в валізі лежать пакети бразильської квасолі та спеції до барбекю. Без них не може уявити життя жоден бразилець. Зрештою, бразильці не мислять свого існування і без теплого сонця, але іноді доводиться мати справу і з морозами. Як-от Даніло Авелар – ще вчора він милувався рідними краєвидами, а вже зараз ошелешено стоїть у львівському аеропорту і мерзне...

–Починати розмову про погоду якось несолідно, але зараз можна зробити виняток...
– Це катастрофа! Це просто дико і нереально. Зараз в Бразилії плюс тридцять. Сонечко, тепло. А тут скільки? Мінус 25? Я в шоці... Думаю, щонайменше, знадобиться тиждень, аби звикнути до такої погоди. Останні чотири місяці я провів в Бразилії, тому мушу насамперед психологічно змиритися з погодою за вікном. Це буде непросто, але все ж я приїхав і готовий до роботи.

–Здається, минулого року також не було тепло, коли «Карпати» закінчували сезон матчами в Лізі Європи.
– Все одно це не до порівняння. Скільки було в Дортмунді, коли ми грали проти «Боруссії»? Здається, -15. Але справа тут в іншому. Тоді я грав, був на ходу і потрохи звикав до такої погоди. А зараз що? Різниця температур становить 55 градусів. Я ще ніколи не відчував на собі такий холод. Страшно надвір вийти (сміється).

–Які в тебе плани на найближче майбутнє?
– Матиму розмову з клубною адміністрацією та лікарями. Вони введуть мене в курс справ і скажуть, що я маю робити. Думаю, ще трохи попрацюємо над моїм коліном, долікуємо його. Я вже хочу якомога швидше почати повноцінні тренування і грати. Зараз це те, чого я прагну.

–Розкажи про бразильську реабілітацію?
– Чотири місяці я був в Сан-Пауло, у клубі «Корінтіанс». Зі мною працювали кращі фізіо-терапевти світу – вони допомагали Роналдо, Кака та іншим бразильським зіркам. Щодня я проходив курси терапії, багато рухався. І невдовзі почав відчувати, що мені стає краще.

–Як ти зараз почуваєшся?
– Коли мені зробили операцію, німецькі лікарі сказали, що після хірургічного втручання про футбол треба забути на 5-6 місяців. Зараз після операції пройшло 4 місяці та один тиждень. Це означає, що вже невдовзі, може за місяць, якщо все буде добре, я зможу працювати в загальній групі. Можу сказати, що зараз я готовий на 80%. Але розумію, що мені треба ще трохи працювати з лікарями, а не з м’ячем. Я готовий на це піти, бо дуже хочу грати.

–У «Карпатах» ти грав зліва в обороні і в центрі поля. Зараз ці місця, можна сказати, зайняті...
– Мені байдуже. Я просто хочу грати, і позиція для мене значення не має. Так багато хто говорить, але я справді зможу зіграти і справа в обороні, і на фланзі атаки. Готовий грати там, де скаже мені головний тренер, і забути, що мої улюблені місця зліва та в центрі.

–Можливо, тобі не буде дуже приємно відповідати на це питання, але все ж, після стількох місяців ти зрозумів, як травмувався?
– Трохи смішно, але до останнього часу я не бачив відео, на якому отримую травму. Я не хотів його дивитися. Чому? Мабуть, боявся. Навіть думати про це боявся. І от нещодавно мій батько каже: «Подивися це відео». Я відмовлявся, але він мене переконав. Правда, і після цього я не зрозумів, що ж відбулося. Я біг, за мною був захисник, і от я вже впав. Після цього виставив відео в фейс-бук, а коли його переглянули мої друзі, то сказали, що на легке вечірнє кіно воно явно не тягне. Взагалі, в душі відбувається щось незрозуміле, коли ти бачиш, як отримуєш найважчу травму в своєму житті. Тобі треба зрозуміти, що мінімум на півроку зупиняється твоє футбольне життя. Але це все вже в минулому. Я забув усе погане і зараз щасливий, що перебуваю в своїй команді. Бо в Бразилії я працював тільки в залі, не доторкався до м’яча. Тут, я сподіваюся, у мене буде більше можливостей.

–Що ти знаєш про останні зміни в команді?
– Та все знаю... Єдине, не завжди мав можливість переглядати матчі в прямому ефірі. Але згодом усе переглядав і після ігор спілкувався з Еріком та Батістою. Вони проводили для мене детальний аналіз матчів чи розповідали про останні новини.

–Батіста – зрозуміло. А як ти з Еріком познайомився. Ви ж, здається, в «Карпатах» ще не перетиналися...
– Взагалі-то перетиналися. Було це рік тому, коли я збирався їхати в «Шальке». Якраз тоді в «Карпати» приїхав Ерік і був тут п’ять днів. Так ми і познайомилися. З ним дуже легко спілкуватися, він дуже смішний і «крейзі». А ще Ерік – добряк.

–Що скажеш про його стиль гри?
– Коли я вперше його побачив, то зрозумів, що Ерік інший. В нього особлива будова тіла. Я пам’ятаю, що він тоді хвилювався, не знав, чи зможе заграти в такій команді. Але ми з Батістою його підтримали. Ми сказали: «Чекай, не хвилюйся, ти добре граєш в футбол. Скоро всі це побачать. Ти будеш щасливий в «Карпатах», а «Карпати» радітимуть, що придбали такого гравця, як ти». І він повірив в наші слова, хоч для того, аби про себе заявити, йому довелося чекати майже рік. І взагалі, у мене є переконання, що Ерік стане кращим гравцем в Україні. Я в це вірю.

–Після певних змін в команді з’являться нові номери. Ти б не хотів змінити свій 89-ий на щось коротше?
– Ні, не буду нічого змінювати. 89-ий це рік мого народження. З цим номером мені комфортно в «Карпатах». І мені щастило до пори до часу. Скажімо, у першому ж сезоні я відіграв найбільше матчів в команді, потім пограв в «Шальке». Все складалося добре і торік. Вийшов проти «Шахтаря», одразу ж забив гол. А потім був матч проти «Сент-Патрікса», про який я хочу забути. Але таким є футбольне життя. Колись ти на висоті, а коли доводиться чекати. Сподіваюся, що чекання залишилося в минулому і я скоро зможу грати в «Карпатах» і допомагати своїй команді.

–Тебе не лякає той факт, що ти анітрохи не знаєш нового тренера, а він не знає тебе?
– Я говорив з гравцями. Вони сказали, що тренер нормальний. Тому про нього я щось та й знаю. Але в футболі це не важливо. Головне – працювати на повну. От зараз я чекаю на зустріч з новим тренером. Не думаю, що моя футбольна доля зміниться від того, що тренер зі мною не знайомий. Головне, щоб він мені довіряв. Тоді і я зможу віддячитися своєю грою.
Старий 08.02.2012, 20:33   #229
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Футбольний клуб «Карпати» та Львівське училище фізичної культури оголошують конкурсний набір до Академії футболу ФК «Карпати». Набір проводиться для учнів 2000 і 1999 років народження. Також оголошується додатковий відбір учнів 1998 і 1997 років народження. Для учнів 1996 року народження – прийому не буде!

Графік проведення вступних випробувань
(допускаються усі бажаючі):

• 2000 р.н. – 22 квітня 2012 року

• 1999 р.н. – 29 квітня 2012 року

• 1998 р.н. – 1 травня 2012 року

• 1997 р.н. – 6 травня 2012 року

Адреса проведення випробувань:
• м. Львів, вул. Княгині Ольги, 3 (штучне поле Академії футболу ФК «Карпати»)

Усім бажаючим пройти конкурсний відбір необхідно мати з собою довідку від лікаря про дозвіл займатися футболом, спортивну форму і взуття для складання контрольних нормативів.

Зараховані до Академії учні забезпечуються проживанням у гуртожитку, посиленим харчуванням, а після закінчення отримують атестат про повну загальну середню освіту. ФК «Карпати» надає учням повний комплект футбольного екіпірування. Команди Академії беруть участь у першості Дитячо-юнацької футбольної ліги України та різноманітних турнірах обласного, все-українського і міжнародного рівнів. Тренування з учнями Академії проводять висококваліфіковані досвідчені тренери. За кожною командою закріплений педагог-вихователь.

Детальна інформація телефонами:
• Дирекція Академії футболу ФК «Карпати» – (032) 238-27-92 (з 09:00 до 17:00)

• Старший тренер Академії футболу ФК «Карпати» Белоцерковський Вадим Аркадійович – (067) 672-53-59 (з 08:00 до 20:00)
Старий 08.02.2012, 23:03   #230
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 4 11.04.2016 20:38
"Мультифід" або декілька голів на 1 антену. Porter Вибір супутникогово обладнання 14 17.07.2015 11:50
Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? Porter Не знаєш, де написати? Пишем тут. 3 30.08.2010 00:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:24.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум