![]() |
|
|
#221 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко розповів, як просуваються справи в питанні вибору нового головного тренера для головної команди країни.
«Давайте трохи почекаємо до понеділка. У понеділок відбудеться виконком УАФ, і на ньому ви все побачите. Можу сказати, що в понеділок збірна отримає новий тренерський штаб». «У нас немає фінансових питань і проблем з жодним із кандидатів, так само як ні з ким і з колишнього штабу збірної. Можу запевнити, що для тренерського штабу, який очолить збірну України, ніколи не буде питання фінансів стояти на першому місці», - заявив Павелко. Також бос вітчизняного футболу прокоментував чутки про те, що збірну може очолити хтось із іноземних фахівців. «Я впевнений, що в Україні багато своїх фахівців, які набагато краще знають і розуміють наш футбол. І я впевнений, що саме українські фахівці будуть очолювати нашу збірну». Нагадаємо, на поточному тижні стало відомо про відхід з поста головного тренера збірної України Андрія Шевченка, у якого закінчився контракт з УАФ. З чим та навіщо Шевченко залишив збірну України |
|
|
|
|
|
#222 |
|
Moderator
|
Президент каталонської «Барселони» Жоан Лапорта підтвердив, що 34-річний аргентинський форвард Ліонель Мессі стане гравцем французького «Парі Сен-Жермен».
«Мессі перейде в ПСЖ. Я б хотів, щоб він залишився в «Барселоні», але цього не станеться. Я зробив все можливе для того, щоб він залишився», - сказав Лапорта. Нагадаємо, Мессі виступав за основну команду «Барселони» з 2004 року. Він провів за каталонців 778 матчів, забив 672 голи і виграв за 17 років 35 трофеїв. |
|
|
|
|
|
#223 |
|
Moderator
|
ЛГБТ-співтовариство Fuenla Entiende звернулося до керівництва іспанського клубу «Фуенлабрада» з вимогою розірвати контракт з українським нападником Романом Зозулею.
«Зозуля публічно підтримував українське воєнізоване формування, яке пов'язане з радикальними організаціями, а в соціальних мережах позував на тлі нацистської нумерології. Крім того, Зозулю на матчах публічно підтримували політичні лідери ультраправої іспанської партії VOX. У всьому світі відомо, що люди з поглядами Зозулі нетерпимі до інакомислення і схильні здійснювати напади на іммігрантів і представників сексуальних меншин. У нашому місті, яке є еталоном захисту прав людини, не місце подібним фашистським, ксенофобським і гомофобським ідеям і цінностям, які не мають нічого спільного зі спортивними цінностями і суперечать цінностям, які місто Фуенлабрада будувало і відстоювало протягом багатьох років», - йдеться в заяві Fuenla Entiende. Раніше фанати португальського «Ешторіла» і іспанського «Алькоркона» не дали клубам підписати контракти із Зозулею. |
|
|
|
|
|
#224 |
|
Moderator
|
Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу повернеться до роботи з командою 10 серпня. Про це повідомив відомий спортивний журналіст Ігор Циганик.
Повідомляється, що румунський фахівець вже сьогодні буде проводити на базі тренування команди. Відзначимо, що Луческу минулого тижня переніс операцію. Йому видалили кісту, яка була у волосяній фолікулі, через що у нього була підвищена температура. Луческу через хворобу не був на тренерській лаві під час матчів з «Вересом» та «Зорею». |
|
|
|
|
|
#225 |
|
Moderator
|
32-річний сербський опорний півзахисник Радосав Петрович, який у сезоні-2015/16 виступав у складі київського «Динамо», підписав контракт з іспанською «Сарагосою».
Перехід Петровича відбувся на правах вільного агента. Контракт гравця із «Сарагосою» розрахований на два сезони. Раніше Петрович виступав за іспанську «Альмерію», а до цього - за португальський «Спортинг», який влітку 2016 року за 1 мільйон євро й викупив контракт серба у «Динамо». У складі «Динамо» Петрович провів 12 матчів у всіх турнірах, відзначившись одним забитим м'ячем. |
|
|
|
|
|
#226 |
|
Moderator
|
У середу, 11 серпня, на стадіоні «Віндзор Парк» в Белфасті відбувся матч за Суперкубок УЄФА, в якому лондонський «Челсі» виграв у іспанського «Вільярреала».
Дивіться відеоогляд поєдинку: Челсі – Вільярреал – 1:1 (пен – 6:5) |
|
|
|
|
|
#227 |
|
Moderator
|
Лондонський «Тоттенхем» проявляє інтерес до крайнього захисника донецького «Шахтаря» Додо. Англійський клуб вже зробив пропозицію в розмірі 20 мільйонів євро, але отримав відмову.
Клуби продовжують переговори. За даними джерела, «гірники» готові розлучитися з 22-річним бразильцем, але за більш високу ціну. У цьому сезоні Додо зіграв в 5 поєдинках у всіх турнірах за «Шахтар» і зробив 1 гольову передачу. Його контракт з клубом закінчується влітку 2025 року. Раніше повідомлялося, що «Шахтар» може розлучитися з українським півзахисником. |
|
|
|
|
|
#229 |
|
Moderator
|
Нападник «Бенфіки» Роман Яремчук результативно дебютував у чемпіонаті Португалії.
У матчі другого кола проти «Ароки» (2:0) на рахунку українського форварда гол+пас. А ось так українець святкував з партнерами по команді дебютний гол у складі португальського клубу. |
|
|
|
|
|
#230 |
|
Moderator
|
Президент «Динамо» Ігор Суркіс відповів на запитання про можливі трансфери столичного клубу:
«Наша трансферна кампанія ще не закінчилася. Давайте будемо оцінювати трансферну кампанію хоча б після 3–4 місяців, тому що новачки ще не готові. Шкуріну ще треба набирати. Я думаю, що у наступній грі ми його побачимо на полі. Припустимо, тому ж Кулачу треба звикнути до гри київського «Динамо». У нас, я вважаю, одна з втрат – це Вербич. Ми його чекаємо з нетерпінням. Тому що коли він в хорошому стані, у нас зовсім інша атака. Буяльський не міг грати з «Інтером» через мікропошкодження. Миколенко не полетів у Мілан. Є проблеми. Потрібно підвести команду до однакового функціонального стану. Тому спаринг з «Інтером» тільки на користь. Майбутні трансфери? Всіляке буває. Може, хтось піде, а може, й когось підпишемо. Цілком можливо. Матч проти «Інтера» – це була ідея Містера, щоб хлопців добре підготувати до Ліги чемпіонів, щоб всі витримували цей важкий графік. Жеребкування Ліги чемпіонів? Кого б я не вибирав, від мене нічого не залежить. Кульки круглі. Кого витягнуть – з тим і будемо грати». Інтер у товариському поєдинку розгромив київське Динамо |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|