![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Тут пишемо тільки технічні новини телеканалів! (Без обговорень!)
Востаннє редагував savsav: 19.01.2012 о 11:54. |
|
|
|
|
|
#2341 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
TV.DISCO офіційно з 27 вересня на HOT BIRD (13 ° E)
27 вересня в 10:30 починає офіційне мовлення канал TV.DISCO компанії 4fun Media. TV.DISCO це музичний канал, - альтернатива існуючим поп-музичних каналах, щоб заповнити ще одну нішу ринку. TV.DISCO представлятиме жанри: disco, , techno, disco polo, house, euro . На новому каналі будуть домінувати хіти 80-х і 90-х років (ABBA, Boney M, Bad Boys Blue, Modern Talking), (Anthony Moon, Alchemist Project, East Clubbers), disco polo (Bayer Full, Boys, Spike, Tomasz Niecik) та ін Підготовлено вже досить відеокліпів для початку мовлення каналу.Канал мовитиме 24 години на добу FTA на HOT BIRD (13 ° E).
|
|
|
|
#2342 |
|
Передовик
Рівненська обл.
|
Новий телеканал "JuCeTV"
З початку наступного місяця музичний телеканал JCTV буде перетворений в новий молодіжний розважальний канал JuCeTV. Це буде музичний телеканал - яскравіший, більш енергійний, з багатим наповненням. Вже ведеться робота над програмами, новими для російського глядача. «JuCeTV - це музичний альтернативний канал, - коментує Дмитро Міцкіс, керівник Інтернет-проектів міжнародного медіа-холдингу« Russian Broadcasting Network ». - Ми розробляємо, не побоюся цього слова, конкурента MTV. Такого проекту в Росії ще не було ».
|
|
|
|
#2343 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
BFM Business на 19,2 ° E
На супутнику ASTRA 1H (19,2 ° E) з'явився французький канал BFM Business. Мовлення забезпечує оператор SES ASTRA на транспондері 12,552 GHz, pol. V, там же мовить і інформаційний BFM TV. BFM Business - фінансово-економічний канал, доповнення до інформаційного BFM TV. Власником обох каналів є компанія NextRadioTV. Технічні параметри BFM Business: ASTRA 1H (19,2 ° E) tp. 108 (12,552 GHz, pol. V, SR: 22000, FEC: 5 / 6; DVB-S/QPSK) ID: BFM Business PID V: 39 PID A: 38 PID PCR: 39 SID: 12180 PID PMT: 1060 Provider: SES ASTRA Koдірованіе: немає |
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Передовик
|
Телеканал «Моя планета» нагородить кращих у сфері туризму
22 вересня 2011 року в готелі Ritz Carlton відбудеться церемонія вручення міжнародної туристичної премії My Planet Travel Awards, заснованої телеканалом «Моя Планета» спільно з компанією Eventica Communications. МY Planet Awards стала першою премією, в якій номінантів та переможців номінацій вибирають самі туристи. Все минуле літо тисячі росіян мали можливість проголосувати за кращі готелі, авіакомпанії і агентства на сайті премії. Переможці в цій категорії будуть відзначені призом «Моя Планета. Вибір туристів ». Організатором цієї промо-кампанії на став канал «Моя Планета». У голосуванні взяли участь більше 140 тисяч чоловік. «Проведення премії і живу участь в ній - важливий крок для нашого телеканалу. По-перше, ми стали першим російським каналом, у якого є своя туристична премія. По-друге, ми стали майданчиком для великого проекту всенародного голосування, в результаті якого наші глядачі самі вибрали кращих з кращих. Ми стали свого роду законодавцями туристичної моди. Це повністю відповідає нашому бренду », - говорить генеральний директор телеканалу« Моя Планета »Сергій Кошляков. Телеканал «Моя Планета» - цифровий цілодобовий телеканал про подорожі. Аудиторія каналу - 25 мільйонів глядачів у Росії і країнах СНД. Слоган каналу - «Все подорожі починаються тут». |
|
|
|
|
|
#2345 |
|
Передовик
|
Новий канал для батьків "Моя Дитина" із супутника Astra 1G 31.5 ° E
На супутнику Astra 1G (31.5 ° E) розширюється пропозиція українських каналів FTA. Тестове мовлення з орбітальної позиції 31.5 ° E розпочав новий тематичний канал, який призначений для батьків, які виховують маленьких дітей. Телеканал називається "Моя Дитина". Наприкінці серпня поточного року Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення дав згоду на супутникове мовлення нового проекту. Пропозиція каналу "Моя Дитина" заповнюють інформаційно-публіцистичні програми - це приблизно 8.5 годин ефірного часу, розважальні програми - також 8.5 години, фільми - 3.5 годин, реклама та інші оголошення - 4 години. На каналі буде багато продукції російського телеканалу "Мати і Дитя". Технічні параметри: супутник: ASTRA 1G (31.5 ° E); частота: 12.090 ГГц; поляризація: V; SR: 27500, FEC: 3 / 4; стандарт: DVB-S/QPSK; ID: MOYA DYTYNA; PID V: 7801; PID A: 7802; PID PCR: 7801; SID: 7008; PID PMT: 7008; кодування: немає. |
|
|
|
|
|
#2346 |
|
Передовик
|
Jewish News One: Перший світовий єврейський канал новин
![]() Jewish News One - це новий унікальний голос на світовому медіа просторі, який починає своє мовлення 21 вересня 2011. Є 24-годинним новинним каналом c мовленням на 8 мовах, який представляє глобальні новини, через ще одну грань бачення світу. Наш слоган: "Дивитися, щоб бачити". |
|
|
|
|
|
#2347 |
|
Передовик
Рівненська обл.
|
FTA канали BBC на Astra 2D
Британське суспільне телебачення BBC (British Broadcasting Corporation) 19.9.2011 початок некодовані мовлення своїх трьох каналів на супутнику Astra 2D - BBC Alba, BBC Parliament і BBC News. Технічні параметри - BBC Alba: * Astra 2D (28,2 ° E), 10,862 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5 / 6, DVB-S/QPSK, FTA Технічні параметри - BBC Parliament: * Astra 2D (28,2 ° E), 10,788 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5 / 6, DVB-S/QPSK, FTA Технічні параметри - BBC News: * Astra 2D (28,2 ° E), 10,818 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5 / 6, DVB-S/QPSK, FTA
|
|
|
|
#2348 |
|
Передовик
|
TV Živa знову закінчив мовлення на Thor 6
![]() Словацьке інтерактивне телебачення Živa знову зупинило мовлення на супутниках Thor оператора Telenor Satellite Broadcasting (TSBc). Нагадаємо, що після тимчасової відсутності мовлення, Živa повернувся на THOR 6 (0.8 ° W) зовсім недавно - 4 липня 2011 року. Технічні параметри, де віщав TV Živa: THOR 6 (0.8 ° W), 11,919 GHz, pol. V, SR 28000, FEC 7 / 8, DVB-S/QPSK |
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Передовик
Рівненська обл.
|
Телеканал «О2ТВ» з'явитися на платформах «Триколор ТВ» і «НТВ Плюс»?
В ході Інтернет-конференції, яка пройшла 21 вересня, керівник телеканалу О2ТВ Олександр Морозов розповів про плани розвитку телеканалу. Він підтвердив наміри О2ТВ увійти в кабельні мережі ВАТ «НКР» до кінця поточного року. Крім того, пан Морозов заявив, що планується включення О2ТВ в пакети «Триколор-ТВ» і «НТВ Плюс», що сприятиме значному зростанню числа абонентів телеканалу. Керівник телеканалу також оцінив шанси О2ТВ увійти в другій федеральний мультиплекс як «досить високі». «Розглядається і можливість формування свого окремого мультиплексу цифрового мовлення, до якого можуть увійти, крім О2ТВ, ще 7-8 телеканалів, які можуть бути згодом придбані і увійдуть до холдингу« О2 Медіа ». Але такий варіант ні в якому разі не виключає участі О2ТВ в конкурсі на другий мультиплекс », - зауважив Олександр Морозов. Г-н Морозов розповів, що телеканал О2ТВ в даний час веде роботу по запуску телемовлення в деяких країнах СНД. У 2010 році О2ТВ почав віщати на Казахстан.
|
|
|
|
#2350 |
|
Передовик
Рівненська обл.
|
Почав мовлення єврейський аналог Al Jazeera
У середу, 21 вересня, розпочав мовлення цілодобовий канал Jewish News One (JN1). Про це повідомляє EJU news. Церемонія відкриття пройшла в Брюсселі. Як повідомляється на сторінці каналу в Facebook, Jewish News One є першим цілодобовим єврейським каналом англійською мовою. Канал зроблений за аналогією з катарським Al-Jazeera і британським BBC. Новинний канал займає проізраїльську позицію. На логотипі каналу зображений іудейський амулет "хамса" - симетрична долоню з двома великими пальцями. Студії телеканалу розташовані в Брюсселі, Тель-Авіві, Нью-Йорку та Києві. В майбутньому творці каналу планують відкрити студії у Вашингтоні, Парижі та Лондоні. На даний момент мовлення ведеться лише англійською, проте, як пише Media Network, в планах JN1 передавати новини на івриті, французькою, італійською, німецькою та російською. Власниками телеканала є українські бізнесмени Ігор Коломойський і Вадим Рабінович. Вони вклали у розвиток каналу 5 мільйонів доларів. Коломойський і Рабинович є президентом і віце-президентом Європейського єврейського союзу. У 2011 році журнал "Кореспондент" поставив Коломойського на 13-е місце в списку ста найвпливовіших людей України. Коломойський є одним з найбагатших людей України та Ізраїлю. У 2009 році Forbes оцінив його статки в 1,2 мільярди доларів.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Globo / Orton X80 PVR, X80 / X80RF, X80 HDmi MPEG 2 / DVB-S Опис. Технічні характер | Zinge | Globo (Orton) X80 | 6 | 04.01.2019 20:01 |
| Анонси телеканалів | woods1007 | Транспондери | 535 | 21.10.2017 20:29 |
| Технічні характеристики ресівера Samsung 9500 EM Via | sat-prof | Samsung 9500 | 1 | 29.09.2011 01:46 |