![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Рецепт приготування раків: напоїти їх пивом і всю ніч не давати їм спати. Вранці раки будуть вареними.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#2 |
|
Передовик
Ukraine
|
Метеостанція для рибалок Speedtech AE-2 Angler's Edge Plus..... ДО УВАГИ РИБАКІВ! Унікальна функція відображення і передбачення активності риби в графічному вигляді та у вигляді гістограми на 24 години вперед за шкалою від 1 (низька) до 10 (висока). Якщо у Вас є варіанти часу і місця майбутньої риболовлі, то дана станція спрогнозує успіх кожного варіанта, і допоможе зробити Вам правильний вибір. Портативна цифрова метеостанція з прогнозом інтенсивності клювання риби, яке розраховується на підставі положення сонця і місяця і зміні атмосферного тиску. Незамінний помічник для рибалок. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! 868.73грн. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 31.03.2011 о 18:36. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Горе рибалка(гумореска) Ох і била один раз Жінка чоловіка Бо прийшов той із рибалки А риба не диха *** Відпросився на три дні "До рідної нені" Взяв гачок і черв"ячків Та пляшку в портфелі *** Вже неділя промайнула Жінка жде, сивіє У думках його ховає Аж серце німіє *** Бо іржать в загоні коні І бичок худає Де хазяїн, що із ним Чом дома немає? *** А щасливий наш рибалка Зовсім не сумує Вирвався хочь раз од жінки Та в шинку гарцює *** Коли з годом схаменувся Згадав про отару Що до дому принесу Окрім перегару? *** Завітав до магазину Вивернув штанину На останні копійки Купив жінці рибу *** І щасливий, тим що взяв Вернувся до хати На порозі клята жінка Давай верещати *** Довго била чоловіка Палицею в спину За своє сиве волосся Й морожену рибу *** Мабудь била б його й досі Якби не дитина Що кричала із бичками Вже цілу годину...... *** Любі мої, щоб не брати У руки ту палку- Треба разом з чоловіком Ходить на рибалку!
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
Браконьєри замучили велику кількість Дніпровських сомів.... До правоохоронців ЛВ в річпорту м. Черкаси надійшла оперативна інформація, що в селі Тіньки Чигиринського району, на річці Дніпро, браконьєри нищать поголів’я сомів. Працівники міліції негайно виїхали на місце пригоди. Люди в погонах, які вже не мало жахіть побачили за роки служби, просто оторопіли: на відстані 12 км від берега палала величезна кривава пляма, посеред якої, на кучі, лежало понад 100 одиниць маточного напівживого поголів’я сома, розмірами до 5 метрів, вагою близько 100 кг. Кожна рибина була нещадно понівечена гострим гачком, з ран юшила кров, і вона востаннє хапала ротом повітря, ніби кликала на допомогу та ледь помітно била хвостом об червоний лід. Ця риба готувалась до нересту, її малькам вже не судилося народитися, а страшно навіть уявити скільки покаліченої риби, приречено на смерть після цієї варварської ловлі. Міліціонери, на чолі з начальником ЛВ в річпорту м. Черкаси Анатолієм Воєводою, відразу ж розпочали оперативн... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#5 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Краса підводного світу
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
О це таk рибалка
Волочиськ Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Востаннє редагував RIZIK: 02.04.2011 о 20:17. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Сексуальні дівчата ловлять рибку.....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Зима. Замеpзла водойма. Hа лід виходить любитель підлідного лову та налаштовується бypити лyнкy, як звідкісь звеpхy чує громовий голос - МУЖИК! ТУТ РИБИ HЕМА! Мужик озирнувся - навкруги нікого. Плечима знизав, відійшов метpов на сто, і знову давай свердлити. - МУЖИК! ТУТ РИБИ HЕМА !!!!! І знову навкруги нікого. Hy мужик ще подалі відійшов ... - МУЖИК !!!!!! Я ТОБІ СКАЗАВ - HЕМА ТУТ РИБИ !!!!!!!!!!!!! Мужик НЕ витримав і піднявши голову до неба прокричав: - Та хто це говоpить?! - ХТО, ХТО! ДИРЕКТОР катка!
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Яка риба найшвидше плаває? Рекордсменом за швидкістю підводного плавання є риба-меч. Ця риба може вирости до 6 метрів і мати масу тіла більше півтонни. Переміщається вона із швидкістю урагану — до 130 кілометрів на годину! У неї страшна зброя — гострий меч, який утворений із зрощених кісток верхньої щелепи. Риба-меч не раз наводила жах на мореплавців і рибаків, нападаючи на їх парусні судна і навіть на військові кораблі та пробиваючи своїм мечем корпус рибальських човнів. В кінці Другої світової війни її нападу піддався англійський танкер «Барбара». Півтораметровий меч цієї риби пробив корпус і застряг там. Проте риба зуміла висмикнути меч і кинулася в нову атаку. Її розмір був приблизно 5 метрів, а вага близько 660 кілограмів.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 06.04.2011 о 18:27. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
Найбільша риба. Серед риб, що нині мешкають в Світовому океані, неперевершеною по довжині і масі тіла є китова акула, що досягає в довжину 20 метрів. Особини такої величини не зважували (тільки спостерігали), але для порівняння можна вказати, що екземпляри завдовжки 12 метрів мали масу 14 тонн. Китова акула — миролюбний морський гігант. Поволі пливучи в товщі води, вона як сачком збирає своїм величезним ротом здобич (дрібних рачків, кальмарів та іншу дрібну рибу), і пропускаючи воду через дрібне сито своїх зябрових дуг, фільтрує......
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| все по sti5518 (з фото) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 4 | 03.07.2016 15:16 |
| Все про ремонт ресиверів | seriff | Проф розділ | 194 | 07.07.2014 13:35 |
| Блискавка та все про неї! | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 31 | 12.06.2014 11:42 |
| Hivision HV-5000CI ER:07 і все. | sos200 | Тюнери, які не ввійшли в список | 2 | 26.07.2010 17:45 |