SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 24.04.2020, 09:13   #2401
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Колишній головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич заявив, що його команда зразка сезону 2012/13 могла б стати чемпіоном України в сезоні 2020/21.

«Матчів було близько чотирьохсот, серед них і справді знакові. З самого початку, не тільки після приїзду бразильців. Ми брали гравців з першої ліги і з команд, які вилетіли. За рік нам вдалося побудувати колектив, який відразу про себе заявив.

Було непросто переналаштувати легіонерів на футбол, який я хотів від них бачити: 1-2 торкання в середині поля, не кажучи вже про гру на своїй половині. Південноамериканці любили возитися з м'ячем, але я їм заборонив. Дозволялося таке виконувати тільки у чужій штрафній.

Були знакові: Девіч, Папа, Соса, Тайсон, Рикун. Але був і Едмар, Слюсар, Валяєв, Соуза - дійсно серйозні гравці. Я з такою ностальгією всіх згадую, бо ми крок за кроком йшли дев'ять років до успіху. Я дуже вдячний всім футболістам.

Вважаю, що «Металіст», який завоював срібло в сезоні 2012/13 зміг би виграти нинішній чемпіонат. Не хочу образити «Динамо» і «Шахтар», але шансів у них не було б. То була дуже серйозна команда», - сказав Маркевич.
Мініатюри долучень
orig_485651.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 24.04.2020, 11:01   #2402
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Центральний захисник Віктор Мареко, який з 2002 по 2012 рік провів більше двох сотень матчів за італійський «Брешіа», заявив, що у нього була пропозиція про перехід в донецький «Шахтар».

«Наскільки мені відомо, був певний інтерес до мене з боку «Палермо» та «Роми», якщо брати до уваги клуби з Італії. Також у мене були пропозиції і від інших клубів Європи, наприклад, від донецького «Шахтаря», але я щасливий, що залишився в «Брешіа» на цілих 9 років», - заявив Мареко в ефірі Radio Musica Television.

Відзначимо, що в даний час 36-річний Мареко продовжує кар'єру на батьківщині, виступаючи за «Індепендьєнте» з Асунсьйона.
Мініатюри долучень
orig_485664.jpg  
Старий 24.04.2020, 12:32   #2403
yyyyyhhh
Moderator

Типово

24 квітня 2013 року дортмундська «Боруссія» шокувала «Реал» в першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, вигравши з рахунком 4:1.

Всі чотири голи німців в тому поєдинку забив нападник «джмелів» Роберт Левандовскі.

Через тиждень «Реал» зумів забити перший гол лише на 82-й хвилині, але в підсумку мав шанси навіть вийти переможцем з цієї дуелі. На щастя для фанатів «Боруссії», цього не сталося і їхня улюблена команда вийшла до фіналу. Але виграти євротрофей хлопцям Юргена Клоппа завадила «Баварія»
Мініатюри долучень
orig_485676.jpg  
Старий 24.04.2020, 13:38   #2404
yyyyyhhh
Moderator

Типово

24 квітня 2007 року відбувся перший поєдинок 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Манчестер Юнайтед» приймав «Мілан».

Рахунок в матчі відкрив Кріштіану Роналду, але Кака ще в першому таймі вивів свою команду вперед. Другий гол бразильця виявився справжнім шедевром, який хочеться переглядати раз за разом. У дурнях залишилися три гравці «червоних дияволів»: Даррен Флетчер, Габріель Хайнце і Патріс Евра.

У підсумку господарі поля перемогли з рахунком 3:2, але в матчі-відповіді пропустили три голи без відповіді і завершили боротьбу за євротрофей. А «Мілан» в фіналі без проблем здолав «Ліверпуль»
Мініатюри долучень
orig_485685.jpg  
Старий 24.04.2020, 14:11   #2405
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Екс-гравець «Динамо» і збірної України Олександр Алієв після програної суперечки одягнув футболку «Шахтаря» і звернувся до генерального директора донецького клубу.

«Перший раз одягаю футболку «Шахтаря», так що динамівці дивіться. Трохи завелика, можна ще поїсти.

Тільки, вболівальники, я вас прошу, не думайте. Я програв суперечку. Все одно моє серце належить київському «Динамо» і московським «Локомотиву», - сказав Алієв і звернувся до Сергія Палкіна:

«Я зараз у футболці Ярослава Ракицького. Як ви могли відпустити свого провідного гравця? І друге питання: чи міг би динамівець працювати в клубі «Шахтар Донецьк»? Якби ви Сан Санича Алієва запросили, думаю, що я б не відмовився», - додав колишній гравець «Динамо».

Нагадаємо, Алієв провів у футболці столичного клубу 119 матчів, забив 28 голів і віддав 29 асистів
Мініатюри долучень
orig_485683.jpg  
Старий 24.04.2020, 15:15   #2406
yyyyyhhh
Moderator

Типово

УПЛ прийняла рішення вдруге перенести вибори президента ліги - тепер на 25 травня.

Спочатку вибори були призначені на 7 квітня, але через коронавірус були перенесені на 27 квітня. Однак продовження карантину в Україні призвело до ще одного переносу дати виборів.

Також в УПЛ вирішили перенести дедлайн прийому заявок кандидатів. Раніше заявка Олега Смалічука не була прийнята саме через те, що вона була подана вже після дедлайну.

На даний момент на пост президента УПЛ зареєстрована тільки одна заявка - Олександра Шевченка з Федерації футболу Львівської області.
Мініатюри долучень
orig_485692.jpg  
Старий 25.04.2020, 07:45   #2407
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Уряд Нідерландів раніше до вересня заборонив проведення масових заходів, в тому числі футбольних матчів без уболівальників.

Таке рішення поставило хрест на можливості дограти чемпіонат, тому Федерація футболу Нідерландів разом з клубами прийняли рішення оголосити сезон 2019/20 таким, що не відбувся.

Про рішення повідомив офіційний сайт Ередивізі.

«Аякс», який набрав 56 очок і лідирував за додатковими показниками, чемпіонський титул не отримає. Чемпіонство не буде вручено, а також ніхто не покине і не поповнить елітний дивізіон.

Що стосується єврокубків, то в Лігу чемпіонів і Лігу Європи команди вийдуть на основі поточної таблиці.

«Аякс» і АЗ попередньо отримають шанс в Лізі чемпіонів, а «Фейєнорд», ПСВ і «Віллем II» - в Лізі Європи. Остаточне рішення з цього питання прийме УЄФА.
Мініатюри долучень
orig_485728.jpg  
Старий 25.04.2020, 08:29   #2408
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Нідерландський клуб «Утрехт» виступив із заявою, що не згоден з прийнятим рішенням про розподіл путівок в єврокубки від Нідерландів після того, як чемпіонат країни був остаточно скасований рішенням федерації.

Згідно з ухваленим рішенням, від Нідерландів в Лізі чемпіонів виступлять «Аякс» і «АЗ», а в Лізі Європи повинні зіграти «Фейєнорд», ПСВ та «Віллем II».

Суть спору полягає в тому, що «Утрехт» (41 очко), який займає 6-те місце, відстає від «Віллема II» лише на 3 бали, але має одну гру в запасі. Виходить, що в разі перемоги в перенесеному матчі команда могла наздогнати і випередити за різницею м'ячів конкурента за місце в Лізі Європи.

Таким чином, «Утрехт» постраждав від рішення завершити чемпіонат Нідерландів достроково. Клуб оскаржує прийняте рішення не присуджувати команді путівку в Лігу Європи, звертається до суду і направляє скаргу в УЄФА.
Мініатюри долучень
orig_485753.jpg  
Старий 25.04.2020, 09:20   #2409
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Донецький «Шахтар» зацікавлений в придбанні 21-річного аргентинського футболіста клубу «Бока Хуніорс» Ніколаса Капальдо.

За інформацією журналіста Луїса Фрегоссі, скаути українського клубу стежили за гравцем деякий час і навіть вирушили на передолімпійський турнір в Колумбії, який пройшов в січні, де Ніколас за збірну Аргентини U-23 провів 6 матчів і забив 1 м'яч.

Капальдо отримав хороші відгуки в пресі, і тепер «Шахтар» сповнений рішучості зробити пропозицію про підписання півзахисника. Молодий хавбек сумарно відіграв за «Бока Хуніорс» в національному чемпіонаті 14 матчів без забитих голів. Transfermarkt оцінює вартість гравця в 2,3 млн євро.
Мініатюри долучень
orig_485756.jpg  
Старий 25.04.2020, 10:33   #2410
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Бундесліга планує прийняти спеціальні захисні заходи, якщо футбольний сезон в Німеччині буде відновлений.

Швидше за все, всі футболісти, тренери та обслуговуючий персонал будуть розміщені у карантинний табір у великому готелі.

Крім того, гравцям і арбітрам доведеться надягати на матчі спеціальні захисні маски з високим ступенем захисту.

Маски не повинні зісковзувати під час матчу, інакше гру доведеться зупинити. Футболістам не можна буде торкатися обличчя по ходу матчу. Крім того, захисні засоби їм доведеться змінювати кожні 15 хвилин, а спільні святкування забитих голів будуть заборонені.

Чемпіонат Німеччини планують відновити 9 травня, якщо добро дасть уряд країни.
Мініатюри долучень
orig_485748.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:18.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум