![]() |
|
|
#2471 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Атакуючий півзахисник «Шахтаря» Тайсон потрапив до сфери уваги турецького «Фенербахче». Клуб зі Стамбула збирається як слід зміцнити склад, щоб в наступному сезоні поборотися за титул чемпіона Туреччини.
Відзначається, що «Фенербахче» і раніше стежив за Тайсоном, але всякий раз «канаркам» не вдавалося узгодити переїзд бразильця на «Шукрю Сарачоглу». Нинішній контракт Тайсона закінчується влітку наступного року, і це може послужити приводом для більш простого ведення переговорів з «Шахтарем». Крім того, бразилець раніше неодноразово натякав на своє бажання піти з українського клубу. |
|
|
|
|
|
#2472 |
|
Moderator
|
Чемпіонат Німеччини. 26-й тур.
Боруссія Д – Шальке – 3:0 Холанд, 28, Геррейру, 45, Азар, 48 Ділейні, 53 – Сане, 50 Боруссія Д: Бюркі – Аканжи, Хуммельс, Піщек – Геррейру, Ділейні, Дауд, Хакімі – Брандт, Холанд, Азар. Запасні: Хітц, Санчо, Гьотце, Балерді, Морей, Рейна, Шмельцер, Фюріх, Рашль. Шальке: Шуберт – Настасіч, Тодібо (Матондо, 46), Кенні – Ощіпка, Маккенні, Сане, Каліджиурі – Сердар, Раман (Бургшталлер, 46), Аріт. Запасні: Нюбель, Міранда, Грегоріч, Матондо, Кутуджу, Шепф, Беккер, Меркан. Арбітр: Деніз Айтекін (Оберасбах, Німеччина). Стадіон: «Зігналь-Ідуна-Парк» (Дортмунд, Німеччина). У суботу, 16-го травня, відбудеться поєдинок 26-го туру німецької Бундесліги, в якому зійдуться дортмундська «Боруссія» і гельзенкірхенський «Шальке». Матч пройде в Дортмунді (Німеччина), на полі стадіону «Зігналь-Ідуна-Парк», початок о 16:30. Пауза в чемпіонаті Німеччини не дозволила своєчасно провести одне з найбільш емоційних протистоянь Бундесліги. 156-м за рахунком «Рурським дербі» буде подовжено сезон, що був перерваний пандемією на довгих два місяці. Немов з чистого аркуша командам належить підійти до завершального етапу розіграшу національної першості. Вихідні позиції за період вимушеного відпочинку залишилися незмінними – «джмелі» переслідують «Баварію» на вершині турнірної таблиці, а ось на «королівських синіх» ще чекає важка боротьба за єврокубкову зону. Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Боруссією» з Дортмунда і «Шальке». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням. |
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Moderator
|
Сезон у другому за рахунком дивізіоні Росії дограний не буде, а «Ротор», який очолює екс-тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич, отримає місце в еліті.
- 15 травня виконком РФС оголосив про завершення сезону у ФНЛ, за що раніше проголосувала більшість клубів ліги. «Ротор» - в прем'єр-лізі! - Ми дуже раді. Через 16 років вищий дивізіон повертається в Волгоград! Це місто з великими футбольними традиціями, воно заслуговує на те, щоб бути представленим в прем'єр-лізі. - Ви, зрозуміло, підтримуєте рішення про дострокове припинення сезону в дивізіоні? - Ми були готові до продовження першості, але в ФНЛ своя специфіка - складна логістка, великі відстані. На першому місці має стояти здоров'я людей. - З керівництвом «Ротора» на тему РПЛ спілкувалися? Яким буде бюджет, які кошти плануються на трансферну кампанію? - Так, спілкувалися. Але всі рішення залишаються за керівництвом. Ці питання краще адресувати йому. Можу тільки сказати, що «Ротор» готовий до виступу в прем'єр-лізі. Після чемпіонату світу 2018 в місті залишився приголомшливий стадіон, на який уболівальник ходить із задоволенням, створена інфраструктура. |
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Moderator
|
16 травня не стало батька президента Української асоціації футболу Василя Павелка.
Про це повідомив сайт УПЛ. «Українська Прем’єр-Ліга висловлює щирі співчуття президенту Української асоціації футболу Андрію Павелку з приводу непоправної втрати — смерті батька. |
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Moderator
|
Британські папараці піймали в свій об'єктив Девіда Бекхема, який почав раптово лисіти.
Легендарний британський футболіст під час карантину ризикнув закупитися в одному з магазинів Котсволда і забув при цьому надіти головний убір. Раніше повідомлялося, що в 2018 році Девід зробив пересадку волосся, але, як видно з фотографії, вона допомогла ненадовго. «Цілком очевидно, що в пересадці волосся немає нічого поганого, але я не думаю, що зробив би її сам. Якщо я почну лисіти, то поголю голову», - говорив Бекхем в 2012 році. |
|
|
|
|
|
#2476 |
|
Moderator
|
Півзахисник «Тоттенхема» Тангі Ндомбеле незабаром може продовжити кар'єру в Серії А.
Як повідомляє Tribal Football, футболіста хоче купити «Інтер». Відзначається, що наставник «нерадзуррі» Антоніо Конте хоче бачити Ндомбеле в своєму клубі. Нагадаємо, що у Ндомбеле напружені відносини з тренером «Тоттенхема» Жозе Моуріньо, тому він готовий покинути клуб. У цьому сезоні він зіграв 27 матчів, забив 2 м'ячі і зробив 4 гольові передачі. |
|
|
|
|
|
#2477 |
|
Moderator
|
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко згадав фінал Ліги чемпіонів 2005 року, який залишився для нього гіршим спогадом в ігровій кар'єрі.
«До сих пір я не можу спокійно дивитися на момент, коли я не забив на останніх хвилинах додаткового часу - Єжи Дудек відбив два моїх удари в упор. Дуже важко зрозуміти, що там сталося. Що стосується пенальті, можу сказати, що помилився - я повинен був його реалізовувати. До цього я дуже спокійно ставлюся, але момент в грі залишається для мене загадкою. Я не можу підібрати слова, щоб пояснити цю ситуацію », - сказав Шевченко. Нагадаємо, основний час фіналу Ліги чемпіонів 2005 завершилося з рахунком 3:3. «Ліверпуль» дотиснув суперника в серії пенальті. Вирішальний удар Шевченко не забив. |
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Moderator
|
Екс-наставник лондонського «Арсеналу» Арсен Венгер прокоментував ідею проводити матчі без глядачів.
Нагадаємо, що 16 травня відновилася Бундесліга, матчі якої проходять при порожніх трибунах. «Я переконаний, що матчі без фанатів зашкодять футболу. Це рішення може бути в короткостроковій перспективі, але не в довгостроковій, але все-таки це найкращий спосіб закінчити сезон», - сказав Венгер. Очікується, що чемпіонат Англії може бути відновлений у червні. |
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Moderator
|
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко у інтерв'ю програмі «Великий футбол» розповів про свої найближчі плани:
«Зараз моя робота – це збірна України. У цієї команди я бачу велике майбутнє. Зараз ми з асистентами дуже багато аналізуємо, готуємо багато матеріалів щодо участі у майбутній Лізі націй. Це наша наступна мета. У нас дуже важка група (Німеччина, Іспанія, Швейцарія, Україна). Нині я повністю сконцентрований на роботі з національною командою. Для мене це головний пріоритет. У нас дуже багато цілей. Будемо працювати, щоб досягти їх. А в майбутньому подивимося, як складеться життя. Звичайно, мені б хотілося повернутися до «Мілану», в якому я виблискував як гравець. Може бути, буде шанс і в якості тренера. Хоча, майбутнє – це розмите поняття. Знаю, що до топ-10 речей з 90-х, яких не вистачає футболу, включили «Динамо» Лобановського. Це дуже приємно. «Динамо» в той час демонструвало прекрасний футбол. Ми отримували задоволення від того футболу, в який грали, радували уболівальників. У ті роки збирався повний стадіон. При Лобановському у нас була відмінна команда, сильно згуртована. Ми дружили один з одним, до речі, всі були приблизно однакового віку. З приходом Лобановського команда абсолютно змінила своє обличчя. Це було дуже хороше покоління українських футболістів. Це і тоді говорили, і зараз відзначають. Ми демонстрували дуже якісний футбол. До речі, з Ребровим ми завжди на зв'язку, тиждень тому спілкувалися з ним по телефону. Крім робочих, у нас ще і хороші відносини. Ми дуже дружимо в житті. Він мені постійно розповідає про прогрес українських футболістів, які грають у «Ференцвароші» (Олександр Зубков, Ігор Харатін). Ми планували запросити гравців з його команди, подивитися, дати цим хлопцям шанс проявити себе». Sport.ua Telegram |
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Moderator
|
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс розповів про позитивні моменти варіанту з догравання чемпіонату України в Києві.
«Сьогодні чотири клуби з першої шістки практично знаходяться в Києві. Двом іншим ми повинні надати певні умови, щоб вони не відчували себе вигнанцями і гостями. «Зорі» я запропонував нашу базу ДЮСШ з двома тренувальними полями, з тренажерним залом, окремими кімнатами і триразовим харчуванням. Якщо треба, то і з полуденоком. Може, «Шахтар» вирішить в Києві прийматим суперників. Скаже надати будь-яку арену - питань немає. Ми опинилися в ситуації, в якій повинні йти назустріч футболу, а не вимахуватися і говорити, як ми будемо грати. У тому місті чи іншому. Не потрібно говорити, що ми хочемо грати на своєму рідному стадіоні. У чому сенс? Ось стадіон «Динамо» імені Лобановського, сюди не пустять жодної людини, крім футболістів. Зіграли матч і розійшлися. Якщо хочете, проведемо всі матчі на цьому стадіоні. Або на НСК «Олімпійський». Можна і на «Оболонь-Арені» грати, вибирайте», - сказав Суркіс у «Великому Футболі». |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |