SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.02.2012, 14:27   #241
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Балажіц на шляху в Зеніт?

Захисник львівських Карпат Грегор Балажіц найближчим часом може стати гравцем пітерського Зеніта.

"Так, Балажіцем цікавляться російські топ-клуби, але є серед них Зеніт, я вам не можу сказати У нас є конкретні пропозиції, і на наступному тижні все має остаточно вирішитися.», - Каже генеральний директор львів'ян Ігор Дедишин.

"В Карпатах розраховують на Грегора, але якщо буде можливість для зростання футболіста, ми його відпустимо. Трансферну вартість Балажіца я не буду озвучувати, це наша внутрішня справа".
Старий 11.02.2012, 18:19   #242
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Карпати мають намір підсилитися форвардом Дніпра

Львівські "Карпати" мають намір підсилитися нападником дніпропетровського "Дніпра" Олександром Гладким.

Як повідомляє football.ua, зараз сторони ведуть переговори і найближчим часом стане ясно, чи зуміють "Карпати" домовитися з "Дніпром" про перехід 24-річного футболіста.

Зазначимо, що Гладкий не поїхав на другий навчально-тренувальний збір "Дніпра" в Іспанії і зайнявся пошуками нової команди.
Старий 11.02.2012, 18:44   #243
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Карпати" не збираються платити "Зестафоні"

Незважаючи на те, що грузинський хавбек Муртаз Даушвілі поповнив "Карпати" на правах вільного агента, львівський клуб повинен перерахувати його колишньому клубу "Зестафоні" 360 000 євро. Ситуацію роз'яснив генсек грузинської федерації футболу Реваз Шенгелія:

- При переході гравця (нехай навіть вільного агента), якому ще не виповнилося 23 року, його новий клуб повинен заплатити компенсацію старому. Вона розраховується так: 60 000 євро (оскільки чемпіонат України належить до другої категорії) за кожен сезон, який цей футболіст провів в даній команді до досягнення 21-річного віку. У Даушвілі налічується 6 сезонів в "Зестафоні", отже - 360 000 євро.

Разом з тим, як повідомляє Worldsport.ge, "Карпати" не збираються платити такі гроші. Львівський клуб зробив "Зестафоні" неофіційне пропозиція - або 50 000 євро замість 360, або "Карпати" запросять трансферні документи на Даушвілі тільки після 1 травня, коли гравцю виповниться 23 роки - в такому випадку, грузинський клуб не отримає взагалі нічого. Правда, Даушвілі при такому розкладі не зможе допомогти "Карпатам" в офіційних матчах ще кілька місяців.

Не виключено, що в дану ситуацію втрутиться ФІФА. А сам Даушвілі дає такий коментар: "Коли я запитав про це в" Карпатах ", мені сказали, що я буду грати всі матчі, проблем не виникне. Всі ці компенсаційні виплати - не моя справа. Моя справа - тренуватися", - говорить футболіст .
Старий 11.02.2012, 19:17   #244
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Федецький може перейти у "Дніпро"

Редакція "Нашого Району" отримала інформацію про те, що на другий збір із "Дніпром" відправиться Артем Федецький.

Нагадаємо, Артем не поїхав з "Карпатами" на перший збір і зараз тренується в Ужгороді з молодіжним складом львів'ян. У нього контракт з "Шахтарем" до 2016 року, а термін орендної угоди з "Карпатами" закінчується в кінці травня цього року.

Разом з тим, прес-служба "Дніпра" повідомила fcdnipro.com, що у списку гравців, які відправляються на другий збір прізвище "Федецький" відсутнє.
Старий 11.02.2012, 19:32   #245
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

У Димінського конфлікт з Ахметовим

У навколофутбольних колах розгоряється новий скандал. Щось не поділили між собою львівський бізнесмен та власник футбольного клубу "Карпати" Петро Димінський та донецький бізнесмен, власник футбольного клубу "Шахтар" Рінат Ахметов. Нагадаємо, раніше багато аналітиків непрямо натякали про "шефство" гірників на "зелено-білими", а обмін гравцями це лише підтверджував.

Нещодавно розгорівся конфлікт з Артемом Федецьким, але як стверджують джерела Footballtransfer це було не причиною, а наслідком іншого конфлікту. В даному випадку Армем виявився просто розмінною монетою, в результаті гравець може опинитись в третьому клубі - ФК "Дніпро".

А от сьогодні в ЗМІ з'явилась інформація, що "Карпати" вирішили вийти з телевізійного пулу каналу "Футбол", який як відомо належить Ахметову.

"Карпати" подали заяву в українську Прем'єр-лігу про вихід з телевізійного пулу телеканалу "Футбол". Скоріш за все тепер варто очікувати, що "зелено-білі" з весняної частини чемпіонату будуть в опозиційному пулі пана Коломойського, в який входять "Динамо", "Дніпро", "Металіст", "Арсенал", "Кривбас" та "Волинь".

Зі слів джерел Footballtransfer, конфлікт між Димінським та Ахметовим лежить більше в політичній площині, ніж у футбольній. Пам'ятається, у львівського олігарха є доволі апетитні амбіції у політиці, не даремно ж під час минулих виборів все керівництво вступило в Партію Регіонів, схоже тепер пан Петро змінив політичні погляди.
Старий 11.02.2012, 21:58   #246
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Молодіжка повернулася до Львова

Сьогодні молодь львівських "Карпат" повернулася до Львова зі Закарпаття, де останні десять днів проводила свій перший навчально-тренувальний збір.

За період зборів "зелено-білі" зіграли 3 матчі, у яких двічі поступилися("Закарпаттю" і "Берегвідейку") та один раз святкували перемогу на ФК "Середнє".

Заключний тренувальний збір молодь проведе у Криму, де планується ще три товариських матчі.
Старий 12.02.2012, 00:19   #247
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Карпати орендували Гладкого

Нападник Дніпра другу половину сезону проведе в складі львівської команди.

Як повідомляє офіційний сайт Дніпра, Олександр Гладкий до кінця сезону орендований Карпатам.

У нинішньому чемпіонаті у складі команди Хуанде Рамоса 24-річний футболіст з'являвся на полі лише чотири рази. Нагадаємо, Гладкий виступав за Дніпро з літа 2010-го року, коли його придбали у Шахтаря.

До цього Олександр захищав кольори ФК Харків і Металіста. На його рахунку вісім матчів і один гол у складі збірної України.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.02.2012, 11:12   #248
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Офіційно. Гладкий в "Карпатах"

Олександр Гладкий весняну частину сезону проведе в "Карпатах".
У львівському клубі він виступатиме на правах оренди, - повідомляє прес-служба "Дніпра".

У цьому сезоні Гладкий у футболці "Дніпра" провів 6 ігор, в яких так і не зміг відзначитися забитим голом.
Старий 12.02.2012, 12:28   #249
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Сьогодні, 12 лютого, виповнюється 24 роки словенському легіонерові "Карпат" Грегору Балажіцу.

Адміністрація сайту,а також усі вболівальники львівських "Карпат" вітають Грегора з його цією датою і бажають життєвого довголіття,і визначних спортивних досягнень.

Незважаючи,на те що на днях появилась інформація,про можливий перехід словенця в інший клуб,вболівальники все ж сподіваються,що Грегор ще порадує їх своєю грою у "зелено-біліх" кольорах.
Старий 12.02.2012, 22:09   #250
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

"Карпати" хочуть орендувати білоруса

"Карпати" хочуть орендувати гравця могильовського "Днєпра" Фьодора Чєрних, який знаходився на перегляді в команді Шарана.

Гра потенційного новачка "біло-зелених" справила враження на керівництво "Карпат" і вони вийшли з пропозицією взяти футболіста в оренду з правом першочергового викупу, інйформує сайт білоруського клубу.

Нагадаємо, що права на перспективного гравця литовської молодіжки ще два з половиною роки будуть належати "Днєпру".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 4 11.04.2016 20:38
"Мультифід" або декілька голів на 1 антену. Porter Вибір супутникогово обладнання 14 17.07.2015 11:50
Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? Porter Не знаєш, де написати? Пишем тут. 3 30.08.2010 00:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:26.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум