SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 28.08.2021, 11:14   #241
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Мадридський «Реал» рішуче налаштований купити форварда ПСЖ Кіліана Мбаппе. Як повідомляє французька преса, парижани відхилили друге речення «вершкових» щодо трансферу.

Раніше повідомлялося, що «Реал» готовий заплатити за гравця 170 мільйонів євро + 10 млн в якості бонусів. Перша пропозиція мадридців становила 160 млн євро.

Відзначається, що ПСЖ хоче отримати за Мбаппе 200 мільйонів євро.

Контракт француза з клубом закінчується влітку 2022 року, сам форвард хоче продовжити кар'єру саме в «Реалі». Якщо клуби не домовляться зараз, швидше за все, Мбаппе перейде в «Реал» через рік як вільний агент.
Мініатюри долучень
orig_551518.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 29.08.2021, 11:43   #242
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував перемогу над «Колосом» (7:0) в матчі 6-го туру української Прем'єр-ліги.

«Зрозуміло, що підсумковий результат показує нашу силу, при цьому у «Колоса» також хороша команда. Сьогодні був просто невдалий день для них. Практично все, що доводилося до завершення, вдавалося реалізувати, тому супернику було сьогодні важко.

За цей час і «Динамо» змінилося, у нас абсолютно інша команда. Ми виросли в плані організації, виконання обсягу роботи на полі. Конкуренція між гравцями робить цю команду сильнішою, футболісти за рахунок цього зростають індивідуально. Я вітаю їх з тим, що вони об'єдналися в прагненні домогтися перемоги і стали справжньою командою», - сказав Луческу.
Мініатюри долучень
orig_551674.jpg  
Старий 30.08.2021, 11:15   #243
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Збірна України з футболу вилетіла до Казахстану, де проведе четвертий поєдинок відбору на ЧС-2022 проти національної команди Казахстану.

Матч Казахстан — Україна відбудеться в середу, 1 вересня, о 17:00 за київським часом. Поєдинок пройде в Нур-Султані на стадіоні «Астана Арена».
Мініатюри долучень
orig_551821.jpg  
Старий 31.08.2021, 10:51   #244
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Воротар донецького «Шахтаря» Анатолій Трубін прокоментував призначення Олександра Петракова на пост виконуючого обов'язки головного тренера національної команди.

«Я ніколи не працював з Петраковим і мені дуже цікаво. Кожен тренер приносить щось нове для гравців і мені хочеться подивитися. На жаль, не вийшло поїхати на ці збори, сподіваюся, що вийде поїхати на наступні збори. Я хочу зрозуміти, що він вимагає і може він відкриє якесь нове в мені або поліпшить і це дуже важливо, а так за команду я не переживаю, бо зібрані хороші гравці, висококласні, просто потрібно максимально сильно підготуватися, тому що часу буде дуже мало, плюс зараз цей буде переліт в Казахстан, тому, потрібно підготуватися по максимуму, тим більше. Я думаю, що всі будуть «злі», як мінімум, тому що зіграли 1:1 з Казахстаном, і не будуть уже думати, що це буде легка прогулянка і тому зараз новий тренер принесе щось нове. Я думаю, що все буде добре», - сказав Трубін.
Мініатюри долучень
orig_551946.jpg  
Старий 01.09.2021, 10:18   #245
yyyyyhhh
Moderator

Типово

1 вересня в матчі кваліфікації ЧС-2022 зійдуться збірні Казахстану та України.

Поєдинок відбудеться у Нур-Султані та розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Казахстан – Україна. Прогноз і анонс на матч кваліфікації чемпіонату світу
Мініатюри долучень
orig_552090.jpg  
Старий 02.09.2021, 10:47   #246
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер національної збірної Казахстану Талгат Байсуфінов прокоментував матч кваліфікації чемпіонату світу-2022 проти України (2:2).

- Чи викликала певні проблеми ваша дистанційна участь у тренувальному процесі?
- Складнощів як таких в плані перегляду відео та тренувань не було. Мені навіть було зручніше, тому що я дивився картину зверху. А ось те, що моєї присутності там не було, то якісь труднощі були. У нас була перевага в тому плані, що ми, у порівнянні зі збірною України, зібралися раніше. Дякую КФФ і ПФЛК за це. Перед грою із Північною Македонією ми мали лише два дні на підготовку, і в результаті у нас нічого не вийшло. Моя відсутність у тренувальному процесі десь зрівняла шанси зі збірною України, оскільки у них практично не було підготовки, плюс новий головний тренер. Всі моменти, звичайно, ми враховували. Вчора я був у готелі з командою, встиг провести індивідуальні бесіди. Сьогодні теж як тренер був на брівці.

Хлопці це сприймають і розуміють, ми вже з початку року з ними. Таких великих шорсткостей не було, якби не цей швидкий гол, після якого ми приходили до тями. Другий тайм був легше у тактичному плані.

- Вибір з перших хвилин на користь Шушеначева пов'язаний з його грою в єврокубках? Або були інші причини?
- По-перше, він — найкращий бомбардир серед наших казахстанських голеадорів. По-друге, ми розуміли ступінь відповідальності. Все-таки перша гра — і відразу в бій з таким серйозним суперником як Україна. Ми його підтримували всією командою, тренерським штабом, проводили індивідуальні бесіди. У деяких моментах він не зіграв так, як потрібно, але це можна пояснити. Ми привели йому такий приклад: якщо він у «Кайраті» грає із Вагнером Лавом, то тут під ним досвідчений Азат Нургалієв. Для молодого нападника це нормально.

- Вихід Зайнутдінова у другому таймі говорить про те, що він ще не готовий функціонально працювати всі 90 хвилин?
- Абсолютно вірно. Це планові заміни, щоб гру відсунути від своїх воріт. Саме в таких іграх у захисній лінії міняти щось небезпечно. Оборона починається з атаки, так що попереду за рахунок свіжих гравців ми нав'язували боротьбу.

- Що готуєте до майбутньої гри з Фінляндією?
- Ви знаєте, ми зіграли три гри: з французами і дві гри з українцями. Після березневих ігор ми сказали собі, що наше основне завдання — стабілізувати гру. Якийсь стиль взяти і намагатися грати у сучасний футбол. Ми піднімемо команду в жовту зону і вже утримуємо її, це дуже радує. Стабілізація гри в плані контролю м'яча проскакує епізодами. Командна гра більш-менш є, а індивідуальна майстерність — десь притримати, десь загострити гру — в цьому плані суперник нас перевершував.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_552247.jpg  
Старий 03.09.2021, 10:38   #247
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Голкіпер рівненського «Вереса» Богдан Когут висловився про початок сезону в УПЛ.

«З огляду на те, що ми дебютанти, вийшли тільки з Першої ліги і посилення у нас було точкове. Якщо аналізувати склад, то майже грає весь той же, що був у Першій лізі. Я вважаю, що початок є позитивним для нас. Перші тури нам не дуже вдавалися, бо притиралися до УПЛ, все-таки інший рівень. Але я вважаю, що після шести турів для нас це хороший результат. Головне завдання - не вилетіти.

Гра проти якої команди здивувала? Здивувала, напевно, проти «Динамо», тому що вперше не тільки я грав на «Олімпійському», а напевно 90% нашого складу грало вперше на цьому стадіоні. Була приємна атмосфера, десь ми не потрапили в гру, пропустили два швидкі голи на перших хвилинах, які вплинули на кінцевий результат. Сама атмосфера приємно здивувала. Результат неприємний, а якщо його відкинути, то все, що навколо футболу, то це здивувало. НСК «Олімпійський» найкращий стадіон в країні», - сказав Когут.
Мініатюри долучень
orig_552429.jpg  
Старий 04.09.2021, 12:52   #248
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу, як повідомляє видання Prosport.ro, сьогодні вранці вилетів з Румунії в Україну.

Джерело зазначає, що останнім часом 76-річний тренер мав проблеми зі здоров'ям. Через пілонідальну кісту (захворювання, що характеризується наявністю норицевого ходу, який відкривається в міжсідницевій складці одним або декількома точковими отворами, в товщі яких знаходяться волосяні стрижні) Луческу було потрібне оперативне втручання, проте зараз наставник відчуває себе добре.

«Я відчуваю себе добре і повертаюся до роботи. Треба менше сидіти вдома! Команда приступила до тренувань, але зараз у нас мало гравців, всього близько восьми чоловік, а решта роз'їхалися по збірних. Мені це не допомагає, тому що були травми, а наш найкращий футболіст змушений пропустити три тижні. Я знайду рішення, а що залишається? Скоро починається Ліга чемпіонів, де у нас особлива група. Ми були в четвертій корзині при жеребкуванні, але краще підніматися, ніж падати. «Барселона» - це більше не команда часів Мессі, але стиль гри у них залишається. У каталонців серйозна база, на якій можна будувати нову хорошу команду», - сказав Луческу.

Нагадаємо, «Динамо» нині є лідером турнірної таблиці УПЛ, набравши 16 очок в 6 матчах.
Мініатюри долучень
orig_552567.jpg  
Старий 05.09.2021, 11:43   #249
yyyyyhhh
Moderator

Типово

П'ятий матч у відбірковому турнірі ЧС-2022, як і всі попередні, збірна України завершила внічию (Україна - Франція - 1:1). По 5 мирових наша команда підписала в кваліфікації ЧЄ-2000 і ЧС-2002, але в 10 іграх. Тим часом, розділивши очки з суперниками в п'яти зустрічах поспіль, українці не тільки побили особистий рекорд, встановлений у відборі на ЧС-2002 (4 нічиї поспіль), а й повторили рекордний результат для європейської класифікації світових першостей, що належить Уельсу.
Мініатюри долучень
orig_552693.jpg  
Старий 06.09.2021, 10:11   #250
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер збірної Аргентини Ліонель Скалоні висловився про ситуацію зі скасуванням матчу проти Бразилії.

Через 4 хвилини після старту гри матч був зупинений через появу на стадіоні поліції.

«Мене ця ситуація сильно засмучує. Я не хочу шукати винних. Сталося щось чи ні, це був невідповідний час, щоб втручатися.

Сьогодні повинно було відбутися свято, щоб всі насолодилися грою найкращих футболістів світу. Хочу, щоб жителі Аргентини зрозуміли, що я як тренер хочу захистити своїх гравців.

Жодного разу за весь час нам не повідомляли, що ці футболісти не зможуть зіграти. Ми хотіли грати, бразильці теж», - сказав Скалоні.

Мессі з партнерами залишив поле. Матч Бразилії і Аргентини перерваний
Мініатюри долучень
orig_552787.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:04.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум