SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 21.10.2011, 20:27   #241
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Віталій Кличко: Бажаний суперник - Хей, але цікавить і Валуєв
З-поміж усіх боксерів еліти сучасного суперважкого дивізіону найбільший інтерес для Віталія Кличка становлять Ніколай Валуєв та Девіл Хей.

Про це заявив сам 40-річний чемпіон світу з боксу за версією WBC.

"Не можу поки говорити ні про суперника, ні про місце і час поєдинку. Бажаний суперник - Девід Хей. У словесних випадах він перейшов усі межі", - вважає українець.

"Правильно буде по-чоловічому начистити йому пику. Упевнений, що закінчу поєдинок нокаутом", - посміхаючись, запевнив Віталій.

"Цікавим був би поєдинок і з Валуєвим. Гігант з незвичайними антропометричними даними. Занесений до Книги рекордів Гіннесса. Ніколи не був у нокауті. Мені було б цікаво з ним побоксувати", - каже Кличко.

Втім, він одразу додав, що нічого не знає про плани "Миколи Пітерського", повідомляє prosport.tsn.ua
Старий 22.10.2011, 15:53   #242
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

22 жовтня Олександр "Великий" Устинов проведе захист титулу у прямому ефірі "Інтера"

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

У суботу, 22 жовтня 2011 року, на "Інтері" відбудеться вечір боксу, в рамках якого телеглядачі побачать пряму трансляцію із СК "Будівельник" (м. Черкаси), де Чемпіон Європи у суперважкій вазі, боксер компанії братів Кличків "K2 Promotions" Олександр "Великий" Устинов (24-0, 19 нокаутів) проведе захист титулу. Поєдинок Устинова був запланований з британським джорніменом Денні Вільямсом. Але вчора підтвердилися чутки про те, що Вільямс підхопив вірусну інфекцію.

"Я тяжко тренувався, готуючись до бою, але відчув слабкість і різко почав втрачати вагу. Мій лікар виявив вірус. Ми змушені були відкласти поєдинок. Я дуже засмучений" - прокоментував ситуацію Денні Вільямс.

Організатори були змушені терміново знайти заміну досвідченому британцю. 22 жовтня у ринг черкаського СК "Будівельник" проти Олександра Устинова (24-0, 19 нокаутів) вийде росіянин Денис Бахтов (33-6, 23 КО). У його активі поєдинки проти Метью Льюїса, Сінана Саміла Сама, Нурі Сефері, Штефана Кретчмана, а також Хуана Карлоса Гомеса. Зазначимо, що Денис готувався до поєдинку у Німеччині, який був скасований буквально минулого тижня, тому він перебуває у чудовій фізичній формі.

"В організації поєдинків такого масштабу завжди повинен існувати план "Б". У нашому випадку, 22 жовтня на ринг проти Олександра Устинова вийде Денис Бахтов. Незважаючи на те, що він є менш іменитим, порівняно з попередником - він, все ж, становить велику загрозу для чемпіона. Та й у неофіційному всесвітньому боксерському рейтингу він перебуває на 20 позицій вище, ніж Вільямс", - зазначив Олександр Красюк, генеральний директор "K2 Promotions".

Пряму трансляцію поєдинку дивіться у суботу, 22 жовтня, о 23:30 на телеканалі "Інтер". О 23:00, та о 00:35 - прямі включення зі студії, де експерти почнуть обговорювати бій та його результат.
Старий 24.10.2011, 12:03   #243
sacha
Передовик

Типово

Чемпіонат Європи. Збірна України стала третьою в загальнокомандному заліку

Збірна Росії перемогла в загальнокомандному заліку, вигравши сім медалей - чотири золоті, дві срібні і одну бронзову на чемпіонаті Європ з боксу серед жінок, що завершився у Роттердамі.

Друге місце зайняла команда Туреччини (2-0-2), третє - України (1-1-5).
Старий 26.10.2011, 19:39   #244
sacha
Передовик

Типово

Соліс та Альварес побилися на вулиці?Як стало відомо, вчора в Гвадалахарі, Мексика, відбулася вулична бійка між чемпіоном WBC в першій середній вазі Саулом Альваресом і чемпіоном IBF у першій найлегшій вазі Арчі Солісом.

Як стверджують мексиканські джерела, два боксера зіткнулися на вулиці ніс до носа і після кількох реплік на адресу один одного почалася бійка.

За версією команди Соліса, Альварес першим напав на Арчі, в результаті чого, в останнього була зламана щелепа і вибитий один зуб. Тепер Соліса чекає операція у відділенні щелепно-лицьової хірургії місцевої клініки.

Згідно з деякими джерелами, сварка між чемпіонами сталася через дівчину Саула Альвареса, яку нібито хтось бачив з Солісом.

Однак менеджер і тренер Альвареса, Едді Рейносо, стверджує, що всі чутки про бійку між Саулом і Солісом ніщо інше, як брехня.

Тим не менше, сам Саул Альварес заявив мексиканському телебаченню, що бійка дійсно була і він був присутній там. Але Соліса вдарила не він, а його брат, пише gorodokboxing.com
Старий 27.10.2011, 12:17   #245
sacha
Передовик

Типово

Українці дратують Кличка своєю непунктуальністю

Чемпіона WBA / WBO / IBF у суперважкій вазі українця Володимира Кличка дратує непунктуальність його співітчизників.

Про це боксер, який вже 15 років мешкає в Німеччині, заявив у інтерв'ю Bild am Sonntag.

"Я вже 15 років тут живу і, коли я приїжджаю в Україну, мене дратує те, наскільки "ненімецькі" її жителі: особливо це стосується пунктуальності", - цитує Кличка allboxing.ru.
Старий 28.10.2011, 11:17   #246
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Віталій Кличко завершує кар'єру: проведу бій, може бути, максимум два.....

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

"Я вже закінчую спортивну кар'єру, проведу бій, може бути, максимум два", - сказав Віталій Кличко, якому в липні цього року виповнилося 40 років, у четвер ввечері в ефірі телеканалу ТВі. Нагадаємо, Кличко-старший провів 45 боїв на професійному рингу, в яких здобув 43 перемоги.

Тренер абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі Володимира Кличка американець Еммануель Стюард поділився своїми думками щодо постійних суперечок, хто ж із братів Кличків видатніший боксер.

Зазначимо, що перед відходом у британського боксера залишався шанс провести бій з українським чемпіоном у суперважкій все за версією WBC Віталієм Кличком, який був зацікавлений у цьому двобої. Своєму клієнтові вторив і менеджер Берндт Бенте стверджуючи, що Хею рано йти - його повинен нокаутом відправити на пенсію Віталій.
Старий 28.10.2011, 13:39   #247
sacha
Передовик

Типово

Голота повертається у ринг

Популярний польський суперважковаговик Анджей Голота (41-8-1, 33 КО) має намір повернутися на ринг.

Після поразки від Томаша Адамека Голота 2 роки не проводив боїв, але зараз він тренується і може провести наступний поєдинок у листопаді, повідомляє Dziennik Polski.

Чутки про повернення Голоти ходили давно, але лише зараз з'явилася конкретна інформація від самого боксера:

"Я відчуваю себе добре, і тому зібрався повернутися у бокс. Я інтенсивно тренуюся вже 9 місяців. Кожен день виконую роботу, до якої звик за всі роки кар'єри", - сказав він.

Повернення Анджея може відбутися у Чикаго. На думку самого Голоти, суперник буде "прохідним", пише allboxing.ru.
Старий 28.10.2011, 14:21   #248
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Пітер відмовився від бою з Глазковим

Нігерієць Сем Пітер відмовився від бою з українцем В'ячеславом Глазковим.

Поєдинок повинен був відбутися у Москві 4 листопада.

Як повідомив сам боксер, переговори з Пітером закінчилися нічим.

"Не вдалося домовитися. Мені у терміновому порядку підбирають суперника. Я засмучений, тому що дуже хотів зустрітися з таким іменитим суперником. Підготовка тривала фактично все літо, зараз вийшов на пік форми", - цитує Глазкова sport.segodnya.ua.
Старий 28.10.2011, 22:51   #249
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Кличко-молодший теж хоче в політику

Володимир Кличко незабаром стане членом партії свого брата "Удар", при цьому це рішення він прийняв близько півроку тому.

Про це лідер політичної сили Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу ТВі у четвер ввечері.

"Я пояснив йому, що потрібно написати відповідну заяву, яка обговорить партія і попередив, що для таких, як він у нас дуже високі вступні внески", - розповів Кличко-старший.

Заява на даний момент написано і членство Кличко-молодшого в партії обговорюється, пише golosua.com.
Старий 29.10.2011, 23:30   #250
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Віталій Кличко не йде з боксу

Хоча говорить поки про тих же двох боях в наступному році

Віталій Кличко зовсім не завершує свою кар'єру. Німецька газета Bild і американський сайт Boxingscene.com повідомляють про це із посиланням на самого боксера.

«Мене здивувала інформація про мій відхід з боксу, - цитує Віталія Boxingscene.com, - Я можу тільки сказати, що планую в наступному році провести як мінімум 2 бої. Я відчуваю себе як ніколи добре готовим і обіцяю порадувати вболівальників яскравими боями ».

У принципі, інформація про двох боях в наступному році не йде врозріз зі сказаним каналу TBi «проведу ще бій, максимум два». Мабуть, слова про завершення спортивної кар'єри носили більш загальний характер, закінчувати кар'єру можна ж і 2-3 роки. Що ж, любителі боксу нашої країни тільки за те, щоб Віталій радував їх довше.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:04.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум