![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Всеукраїнське віче. Євромайдан. ОНЛАЙН Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 22.01.2014 о 18:31. |
|
|
|
|
|
#272 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Активіст про "розваги" "Беркута": ставили ноги на голову і фотографувалися..
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! активіст Михайло Гаврилюк звільнився завдяки афганцям та Автомайдану. Про це він розповів журналістам у Штабі національного спротиву у п'ятницю. Гаврилюк також повідомив деякі деталі свого захоплення силовиками та подальших подій. Фото Оксани Денисової За його словами, під час атаки він відступав останнім, оскільки намагався по дорозі підібрати пораненого, якого контузило гранатою. "Потім мене схопили, затягли до себе і почали бити. Вони повалили мене на землю, ставили ноги на голову і так фотографувалися. Це в них була трака розвага", - сказав Гаврилюк. "Били всі по черзі. А потім хтось запропонував відрізати мені чуба. Вони тримали мою голову і по частинах відрізали чуба ножем", - розповів активіст. За словами Гаврилюка, поміж силовиків були також кілька людей, які через певний час почали закликати інших не бити його більше, однак більшість їх не слухала. Фото Оксани Денисової "Коли їм набридло мене бити, мене затягли в автозак і повезли до відділку. По дорозі я кілька разів вирубався, а з відділку мене забрала швидка. В лікарню за мною приїхали афганці. І з лікарні мені вдалося завдяки їм, а потім мене забрав машиною хлопець з Аавтомайдану", - розповів чоловік. Гаврилюк сказав, що зараз почувається, ще не дуже добре, однак настрій має бойовий: "Вони створили коридор і вимагали, щоб я крізь нього пройшов, але я не виконав їхні накази. Я ж не дурний! Ще я козак. І я попереджаю хлопців по той бік барикад: козаки один одного в біді не кидають, вони помстяться за мене і ця помста буде страшна". Українська правда..
|
|
|
#273 |
|
Передовик
Ukraine
|
Кличко: Майдан може розійтися тільки після відставки Януковича...
П'ятниця, 24 січня 2014, 18:56 Ситуацію на Євромайдане допомогою переформатування уряду можна було вирішити місяць або два тижні тому, а зараз люди вимагають відставки президента Віктора Януковича Про це в п'ятницю заявив лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко, повідомляє "Інтерфакс-Україна". "Ще місяць тому Майдан розійшовся б, якби була відставка Захарченка з посади міністра внутрішніх справ. Ще два тижні тому можна було задовольнити людей відставкою уряду. Сьогодні люди вимагають відставки президента", - сказав Кличко. За його словами, ескалація конфлікту триває, і основне рішення повинні приймати люди. "Вчора з рішенням після наради у президента я прийшов на Грушевського до людей і у відповідь я почув свист, він був адресований не в мій бік, а свідчив про їх небажання і обурення сприйняти результати переговорів. Вони такого не очікували", - додав він. Як відомо, у п'ятницю Янукович пообіцяв, що уряд буде переформатовано на позачерговій сесії парламенту 28 січня. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 24.01.2014 о 23:18. |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Передовик
Ukraine
|
Від важких ран помер євромайданівець з Львівщини, якому снайпер прострелив легеню...
25.01.2014 12:47 У київській лікарні помер Роман Сеник, якого було важно поранено 22 січня на Грушевського. Про це заявила нардеп Ірина Сех, повідомляє прес-служба ВО "Свобода". "Кілька діб лікарі боролися за його життя, але рани були занадто важкими. У нього було важке поранення в легені, переніс кілька операцій, довелося ампутувати руку", - зазначила Сех. Романові Сенику було 45 років. Він родом з Яворівщини, останні роки мешкав у м. Турці. Його поховають на Яворівщині. Як відомо, 23 січня Євромайдан-SOS оприлюднив через соціальні мережі заклик щодо необхідності здачі крові для постраждалого на Грушевського Романа Сеника, який постраждав на Грушевського, зокрема повідомлялося про те, що снайпер прострелив йому легеню, а також про поранення з помпової рушниці у плече, в результаті чого йому ампутували руку, і він втратив 3,5 літри крові. Сеник переніс три операції і перебував у комі. У той же день за 4 години понад 200 киян здали кров для постраждалого. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 25.01.2014 о 14:35. |
|
|
|
|
|
#275 |
|
Передовик
Ukraine
|
Івано-Франківськ. Єднання міліції з народом...
Субота, 25 січня 2014, 03:28 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Після того, як 23 січня люди, що не підтримують дії нинішньої влади, захопили будівлю Івано-Франківської облдержадміністрації, вони утворили живий коридор для "Беркуту" і міліції. "Жінки обіймали людей в формі і плакали. Офіцери вибачались і пояснювали, що вони на службі... В середині ОДА особливих погромів не було, людей закликали не нищити майно. Голова ОДА Василь Чуднов втік", - повідомив Сергій Мосевич на своєму Facebook. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#276 | |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 06.12.2010
Дописи: 8
|
Від користувача Eugenia Korotych
Цитата:
Востаннє редагував D-Misha: 25.01.2014 о 18:49. |
|
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
З провладних каналів звільняються журналісти
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цитата:
Openbox S2HD PVR. 4'W+ 4,8'E+ 13'E+ 19.2Е(0.9m). 31,5'E+ 36'E+ 53'E(0.9m). 75'E(0.9m). Востаннє редагував D-Misha: 25.01.2014 о 19:09. |
|
|
|
|
|
|
#278 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Янукович запропонував Яценюку прем'єрство, а Кличку - посаду віце-прем'єра
Під час переговорів президент Віктор Янукович запропонував лідерам опозиції посади в уряді. Про це повідомляє прес-служба президента з посиланням на міністра юстиції Олену Лукаш. Так, згідно із повідомленням Янукович запропонував посаду прем’єр-міністра України лідеру фракції "Батьківщина" Арсенію Яценюку. "У разі згоди останнього зайняти пост прем’єр-міністра буде прийнято рішення про відставку уряду", - йдеться у повідомленні. Крім того, посаду Віце-прем'єра з гуманітарних питань запропоновано Віталію Кличку. Також Янукович викликав Кличка на публічні дебати, на що останній дав свою згоду. "Президент України переконаний, що спільна робота разом з опозицією допоможе державі об’єднатися і провести необхідні реформи для держави і суспільства. Президент України вкотре висловив жаль з приводу всіх трагічних випадків, поранень, жертв конфліктів останніх днів та наголосив на неприпустимості насильства. Ми засуджуємо всі радикальні сценарії та їхні наслідки. Переговори будуть продовжуватися за домовленістю сторін", - цитує лукаш прес-служба. Нагадаємо, раніше у будівлі Адміністрації президента завершилися переговори за участі глави Адміністрації, керівника робочої групи Андрія Клюєва, першого заступника глави Адміністрації Андрія Портнова, міністра юстиції Олени Лукаш, керівника фракції партії УДАР Віталія Кличка, керівника фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка і керівник фракції "Свобода" Олега Тягнибока. Крім того, повідомлялося, що на вулиці Банковій відбуваєтсья засідання фракції Партії регіонів. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Openbox S2HD PVR. 4'W+ 4,8'E+ 13'E+ 19.2Е(0.9m). 31,5'E+ 36'E+ 53'E(0.9m). 75'E(0.9m). Востаннє редагував arki: 26.01.2014 о 13:55. |
|
|
|
|
|
#279 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 07.04.2011
Дописи: 113
Ukraine
Мій ресівер: Globo4100С,Sat-Integral S-1227 HD Heavy Metal
|
Продадуться чи ні? А Тягнибоку яку посаду?
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Передовик
Ukraine
|
Читайте коментарі на інших сайтах, та народ змете їх з цієї сцени.. Вони не керують процесами, які відбуваються в державі і не їм приймати рішення за народ. Все буде так як вирішить народ (Народна Рада)...Людей, вже, ніхто зупинити не зможе. Перемога або смерть.
|
![]() |
| Закладки |
|
|