![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Анекдот на українській мові,але з матами...
Мисливець зібрався на полювання у тайгу, місцевості не знає, бере з собою провідника з місцевих. Йдуть вони по тайзі - провідник попереду, прорубує прохід у заростях сокирою з довгим топорищем, мисливець йде слідом за ним з рушницею, у спину дихає. Хлоп! З гущавини назустріч вискакує ведмідь! Провідник завмер з піднятою сокирою, ведмідь теж зупинився. Провідник, не обертаючись, каже мисливцеві напівголосно: - Ходи сюди ... Ззаду тиша. Він знову повторює: - Ходи сюди! Ззаду знову тиша, він втретє аж шипить, захлинаючись слиною: - Ходи сюди, курво ! Ззаду лунає голос мисливця на пів тону тихіше: - Якого дідька ти, мудак, його кличеш?! .. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
сьогодні до мене в кімнату залетів величезний джміль..
тепер, це його кімната. **** Я тобі як електрику поясню: Надія спить з чоловіками послідовно, а Одарка паралельно. Хто з них шльондра? - Ну, Одарка напевно. - Ось! А мені, як комірнику, бачиться трохи інше: шльондра звичайна - 2 штуки! *** Дружина: - Зараз я буду перевіряти тебе на детекторі брехні: Валя, Маша, Іра, Одарка ... о, встав: так отже її звуть Одаркою? *** Якщо дівчина страшна - це мінус. Якщо дівчина стервозна - це теж мінус. Теоретично, мінус на мінус - дає плюс. Але якщо мінус на мінус, і плюс ще й не дає .
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Ukraine
|
Прийшов хлопець сватати дівчину й почав питати її, що вона вміє робити, а чого не вміє.
- Люди кажуть, Галю, що ти шити не вмієш. - Так, хіба що шити. - І корову, кажуть, не вмієш подоїти. - Ну, ще й корову не подою. - І навіть кажуть, що борща не звариш. - Може, ще тільки борщ не варила. - В ліжку, кажуть, як колода. - Ну, це вже люди безсоромно брешуть! Послухаєш жінок - у всіх геніальні діти! І всі - від чоловіків-ідіотів. - Ідеальний комплімент повинен відображати розум, душу, і красу дівчини. - Зрозумів. Ти начитана, піклуюча і... цицьки.
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
До лікара заходить молода пара:
- Ми коли займаємся коханням то нічого не відчуваємо. - Та не може таке бути! - Та чесно вам кажем, можемо навіть продемонструвати. - Ну добре, я зараз вийду, а ви скажете чи щось відчули цього разу. Лікар вийшов та пішов до свого колеги. Розповідає йому цю ситуацію, а той перепитує: - То такий світленький хлопчина та руда дівчина? - Так. А що? - Та то студенти, їм просто нема де...
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Ukraine
|
приходить грузін до лікаря і каже " доктар меня аса в хуй укусіл" .
лікар " і чи вам дпомогти? " грузін " еее слушай, боль убєрі, опухаль аставь! " Сімейна розмова. Чоловік: - Я прибираю вдома! Тут все на своєму місці! Дружина: - Так? А цей пил? Чоловік: - Там важливі номери! Дружина: - Ну та, а той павук в кутку? Чоловік: - Не чіпай Гошу, він ні в чому не винен!
|
|
|
#6 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Автоінспектор дамі:
- Чому ви їздите без номера? - Ну що ви, номер я знаю напам'ять! ----------------------------------------- Господар упіймав грабіжника і каже: - Негайно ж викладай усе з мішка на стіл! - Це нечесно, адже половину цих речей я узяв в інших квартирах. ------------------------------------------ Зустрічаються два грабіжники. Один каже: - Не позичиш мені сотню доларів до закриття банку? ----------------------------------------- Під час перестрілки один з гангстерів кричить: - Погані наші справи, хлопці! Доведеться стріляти безперервно аби поліція не здогадалася, що в нас скінчилися набої. ----------------------------------------- Зафіксовано нову зброю протесту - порожня пластикова пляшка з копійками всередині. Якщо нею трусити - люто торохтить. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Ukraine
|
внук питає діда:"діду, а як воно на
війні то було?" Дід розказує внукові: ото впіймали мене німці тай кажуть:"або трахнемо усі, або уб"ємо" "Тай шо?"-питає внук "шо-шо, вбили нахєр"
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Ukraine
|
Три стадії хоробрості чоловіка:
1 стадія: Чоловік повертається пізно з роботи, дружина з мітлою біля дверей. Він: “Ти підмітаєшся чи кудись ще полетиш?” 2 стадія: Чоловік повертається з роботи в 1 ночі, жінка лежить в ліжку і робить вигляд, що спить. Чоловік бере крісло і ставить його перед ліжком, сідає і спостерігає. Жінка не витримує і питає: “Що ти робиш?” Він: “Коли почнеться концерт, хочу сидіти в першому ряді!” 3 стадія: Чоловік повертається з роботи зранку, веселий, весь в помаді і жіночих духах. Жінка на кухні, зла, повернулась до нього спиною. Чоловік підходить до неї ззаду, плескає по попі і каже: “Ти наступна!”
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Скажіть, куме, ви - патріот України? - Так. - Тоді чому їздите іномаркою, а не українською машиною? - Ви, куме,будь ласка, патріотизм з ідіотизмом не плутайте.
Добра штука "лежачій поліцейський" - і швидкість контролює, і переїхати приємно прийшов час змін! перевернувся на інший бік..
|
|
|
#10 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
Приходить син додому і питає тата- "Нам у школі шось таке на уроках говорили про владу, що я нічого не зрозумів. То що то таке Президент?"
-Президент, синку, це як у нас у сім'ї я! Всім керую, за бюджетом слідкую, народ виховую! -А Верховна Рада? -А Верховна Рада- то твоя мама! Вона постійно "гудить", та толку з того мало, бо у Президента і так більше можливостей! -А міліція? -А це твоя баба! Всюди сує свій ніс і навіть Президента може шантажувати! -А Армія? -А то твій дідо! Нічого не робить, та мусимо годувати, шоб хоч для вигляду був! -Добре, а тоді що таке народ? -А народ, синку, це в нас ти! І Президента повинен слухати, і Верховну раду, і Армії допомагати, і ще будеш від міліції битий!!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |