SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.11.2022, 08:23   #2881
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Англійський футбольний клуб «Ньюкасл» повідомив на своєму офіційному сайті, що група власників клубу – PIF, PCP Capital Partners та RB Sports & Media інвестувала ще 70,4 мільйона фунтів стерлінгів в акціонерний капітал.

Наразі загальна сума інвестицій у клуб перевищує 450 мільйонів фунтів. За ці гроші клуб встиг провести модернізацію тренувальних приміщень, зробив ремонт «Сент-Джеймс Парку» та найняв ряд керівників для побудови комерційної діяльності клубу. Також у цю суму входять і інвестиції у трансфери.

«Ми на початку реалізації довгострокового плану, метою якого є створення клубу, здатного стабільно конкурувати на найвищому рівні англійського та європейського футболу.

Нам потрібно розвивати весь бізнес та команду. І ми повинні робити це, дотримуючись правил фінансового феєр-плею. Ці додаткові інвестиції дозволяють продовжувати реалізацію бізнес-плану», – заявив генеральний директор «Ньюкасла» Даррен Ілз.

До речі, «Ньюкасл» непогано проводить поточний сезон. «Сороки» займають 3-е місце в таблиці АПЛ на цей момент.

Раніше стало відомо, що «Ньюкасл» виявив інтерес до Едена Азара.
Мініатюри долучень
orig_603177.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 19.11.2022, 10:32   #2882
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке зізнався, що був би радий перемозі збірної Аргентини на чемпіонаті світу в Катарі.

«Якщо Іспанія не виграє Кубок світу, я хотів би, щоб переможцем стала Аргентина. Буде несправедливо, якщо Мессі завершить кар'єру, не вигравши чемпіонату світу. Але я вважав би за краще, щоб перемогла Іспанія.

Хоча мені здається, що Мессі міг би зіграти і на наступному чемпіонаті світу. Звичайно, перемозі Уругваю я теж був би радий через Луїса Суареса», - сказав Енріке.

Нагадаємо, наступний чемпіонат світу пройде в 2026 році. Ліонелю Мессі на той час виповниться 39 років.
Мініатюри долучень
orig_604118.jpg  
Старий 20.11.2022, 11:52   #2883
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Перед тренерським штабом збірної Франції постала необхідність пошуку заміни Каріму Бензема, який пропустить майбутній чемпіонат світу 2022 року в Катарі через травму.

За інформацією іспанських ЗМІ, Дідьє Дешам замість Бензема включить у заявку форварда «Манчестер Юнайтед» Антоні Марсьяля. У нинішньому сезоні на його рахунку 4 голи та 2 асисти у 7 матчах у всіх турнірах.

У складі збірної Франції сумарно провів 30 матчів та забив у них 2 голи.
Мініатюри долучень
orig_604249.jpg  
Старий 29.11.2022, 09:39   #2884
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке висловився про колегу Ганса-Дітера Фліка, який очолює Німеччину. Напередодні команди зіграли внічию (1:1) на груповому етапі чемпіонату світу 2022.

«Він мені особливо подобається – він дуже освічений, а його футбольний рівень дуже високий. Крім того, у команді гравці до нього ставляться шанобливо. Він мені подобається.

Ми домовилися зустрітися у фіналі, начебто ми пара… Всі знають, що єдиний спосіб знову зустрітися з Німеччиною – це фінал турніру. Жарт чи серйозно, ми сказали, що побачимося 18-го числа у Досі, щоб зіграти у цьому матчі», - сказав Енріке.
Мініатюри долучень
orig_605483.jpg  
Старий 01.12.2022, 17:09   #2885
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола заявив, що не виключає повернення до «Барселони», з якою вже працював у 2008 – 2012 роках:

«Якби це було необхідно, я повернувся б до «Барселони», але це не той випадок. Пеп пішов, а клуб продовжив перемагати. Ніщо не зрівняється з «Барселоною». Якщо нам одного разу доведеться возз'єднатися, ми зробимо це, але тільки природним чином. Нині черга інших людей».

Раніше Гвардіола продовжив контракт із «Манчестер Сіті» до 2025 року.
Мініатюри долучень
orig_605835.jpg  
Старий 03.12.2022, 09:45   #2886
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Нападник збірної Південної Кореї Сон Хин Мін прокоментував перемогу над національною командою Португалії (2:1) у матчі заключного туру групового етапу чемпіонату світу 2022.

«Я давно чекав на цей момент і вірив, що у нас все вийде. Я не дуже справлявся з роллю капітана команди, але мої товариші по команді завжди прикривали мене. Я так дякую їм і так пишаюся ними. Вони ніколи не здавалися та йшли на жертви заради команди», - сказав Сон Хин Мін.

Нагадаємо, завдяки цій перемозі Південна Корея вийшла до 1/8 фіналу, де 5 грудня зіграє проти Бразилії.
Мініатюри долучень
orig_606061.jpg  
Старий 16.12.2022, 14:41   #2887
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Португальська футбольна федерація офіційно оголосила про звільнення Фернанду Сантуша з посади головного тренера збірної Португалії.

Фернанду Сантуш очолював збірну Португалії з вересня 2014 року. 68-річний фахівець привів свою команду до перемоги на Євро-2016, а на ЧС-2022 вилетів в 1/4 фіналу від збірної Марокко (0:1).

Керівництво Португальської футбольної федерації вже розпочало процес вибору нового головного тренера.

Раніше повідомлялося, що нового наставника збірної Португалії буде призначено в найближчі кілька тижнів.
Мініатюри долучень
orig_607627.jpg  
Старий 16.12.2022, 14:44   #2888
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У суботу, 17 грудня, відбудеться матч за третє місце чемпіонату світу 2022, в якому зустрінуться національні збірні Хорватії та Марокко.

Поєдинок відбудеться на стадіоні «Халіфа» в Досі. Початок матчу о 17:00 за київським часом.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua
Також Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Хорватія – Марокко.
Мініатюри долучень
orig_607661.jpg  
Старий 16.12.2022, 14:48   #2889
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Названо суддівську бригаду, яка обслуговуватиме фінал чемпіонату світу в Катарі.

Головним арбітром працюватиме польський рефері Шимон Марциняк. Асистенти – його співвітчизники Павел Сокольницький та Томаш Лісткевич. Варто зазначити, що батько Лісткевича Міхал був асистентом рефері на фіналі ЧС-1990 між Німеччиною та Аргентиною (1:0).

Марциняк стане першим поляком, який судитиме фінал ЧС як головний арбітр. На цьому турнірі він працював на двох матчах: Франція – Данія (2:1) на груповому етапі та Аргентина – Австралія (2:1) у 1/8 фіналу.

Фінал відбудеться 18 грудня на стадіоні «Лусаїл Айконік». Початок о 17:00 за Києвом.
Мініатюри долучень
orig_607621.jpg  
Старий 18.12.2022, 12:20   #2890
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Хорватський захисник Йосип Шутало прокоментував здобуту бронзову медаль на ЧС-2022 з футболу у футболці національної команди:

«За два дні до матчу тренер попередив мене, що я гратиму. Він сказав, щоб я просто грав у свою гру і що він знає про мої якості. Я чекав на це. Я намагався виконати це завдання якнайкраще. Я справді пишаюся нашим досягненням.

Я думаю, що тільки за кілька днів ми зрозуміємо, що ми зробили насправді. Я хочу присвятити цей успіх собі, тому що я думаю, що заслужив на нього. Я працював для цього все своє життя, але, звичайно, я також хочу присвятити медаль моїй родині та всій Хорватії».

Зазначимо, що у матчі за 3-є місце на ЧС-2022 з футболу зіграли збірні Хорватії та Марокко. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь хорватів.
Мініатюри долучень
orig_607878.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:21.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум