![]() |
|
|
#2881 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Англійський футбольний клуб «Ньюкасл» повідомив на своєму офіційному сайті, що група власників клубу – PIF, PCP Capital Partners та RB Sports & Media інвестувала ще 70,4 мільйона фунтів стерлінгів в акціонерний капітал.
Наразі загальна сума інвестицій у клуб перевищує 450 мільйонів фунтів. За ці гроші клуб встиг провести модернізацію тренувальних приміщень, зробив ремонт «Сент-Джеймс Парку» та найняв ряд керівників для побудови комерційної діяльності клубу. Також у цю суму входять і інвестиції у трансфери. «Ми на початку реалізації довгострокового плану, метою якого є створення клубу, здатного стабільно конкурувати на найвищому рівні англійського та європейського футболу. Нам потрібно розвивати весь бізнес та команду. І ми повинні робити це, дотримуючись правил фінансового феєр-плею. Ці додаткові інвестиції дозволяють продовжувати реалізацію бізнес-плану», – заявив генеральний директор «Ньюкасла» Даррен Ілз. До речі, «Ньюкасл» непогано проводить поточний сезон. «Сороки» займають 3-е місце в таблиці АПЛ на цей момент. Раніше стало відомо, що «Ньюкасл» виявив інтерес до Едена Азара. |
|
|
|
|
|
#2882 |
|
Moderator
|
Головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке зізнався, що був би радий перемозі збірної Аргентини на чемпіонаті світу в Катарі.
«Якщо Іспанія не виграє Кубок світу, я хотів би, щоб переможцем стала Аргентина. Буде несправедливо, якщо Мессі завершить кар'єру, не вигравши чемпіонату світу. Але я вважав би за краще, щоб перемогла Іспанія. Хоча мені здається, що Мессі міг би зіграти і на наступному чемпіонаті світу. Звичайно, перемозі Уругваю я теж був би радий через Луїса Суареса», - сказав Енріке. Нагадаємо, наступний чемпіонат світу пройде в 2026 році. Ліонелю Мессі на той час виповниться 39 років. |
|
|
|
|
|
#2883 |
|
Moderator
|
Перед тренерським штабом збірної Франції постала необхідність пошуку заміни Каріму Бензема, який пропустить майбутній чемпіонат світу 2022 року в Катарі через травму.
За інформацією іспанських ЗМІ, Дідьє Дешам замість Бензема включить у заявку форварда «Манчестер Юнайтед» Антоні Марсьяля. У нинішньому сезоні на його рахунку 4 голи та 2 асисти у 7 матчах у всіх турнірах. У складі збірної Франції сумарно провів 30 матчів та забив у них 2 голи. |
|
|
|
|
|
#2884 |
|
Moderator
|
Головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке висловився про колегу Ганса-Дітера Фліка, який очолює Німеччину. Напередодні команди зіграли внічию (1:1) на груповому етапі чемпіонату світу 2022.
«Він мені особливо подобається – він дуже освічений, а його футбольний рівень дуже високий. Крім того, у команді гравці до нього ставляться шанобливо. Він мені подобається. Ми домовилися зустрітися у фіналі, начебто ми пара… Всі знають, що єдиний спосіб знову зустрітися з Німеччиною – це фінал турніру. Жарт чи серйозно, ми сказали, що побачимося 18-го числа у Досі, щоб зіграти у цьому матчі», - сказав Енріке. |
|
|
|
|
|
#2885 |
|
Moderator
|
Головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола заявив, що не виключає повернення до «Барселони», з якою вже працював у 2008 – 2012 роках:
«Якби це було необхідно, я повернувся б до «Барселони», але це не той випадок. Пеп пішов, а клуб продовжив перемагати. Ніщо не зрівняється з «Барселоною». Якщо нам одного разу доведеться возз'єднатися, ми зробимо це, але тільки природним чином. Нині черга інших людей». Раніше Гвардіола продовжив контракт із «Манчестер Сіті» до 2025 року. |
|
|
|
|
|
#2886 |
|
Moderator
|
Нападник збірної Південної Кореї Сон Хин Мін прокоментував перемогу над національною командою Португалії (2:1) у матчі заключного туру групового етапу чемпіонату світу 2022.
«Я давно чекав на цей момент і вірив, що у нас все вийде. Я не дуже справлявся з роллю капітана команди, але мої товариші по команді завжди прикривали мене. Я так дякую їм і так пишаюся ними. Вони ніколи не здавалися та йшли на жертви заради команди», - сказав Сон Хин Мін. Нагадаємо, завдяки цій перемозі Південна Корея вийшла до 1/8 фіналу, де 5 грудня зіграє проти Бразилії. |
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Moderator
|
Португальська футбольна федерація офіційно оголосила про звільнення Фернанду Сантуша з посади головного тренера збірної Португалії.
Фернанду Сантуш очолював збірну Португалії з вересня 2014 року. 68-річний фахівець привів свою команду до перемоги на Євро-2016, а на ЧС-2022 вилетів в 1/4 фіналу від збірної Марокко (0:1). Керівництво Португальської футбольної федерації вже розпочало процес вибору нового головного тренера. Раніше повідомлялося, що нового наставника збірної Португалії буде призначено в найближчі кілька тижнів. |
|
|
|
|
|
#2888 |
|
Moderator
|
У суботу, 17 грудня, відбудеться матч за третє місце чемпіонату світу 2022, в якому зустрінуться національні збірні Хорватії та Марокко.
Поєдинок відбудеться на стадіоні «Халіфа» в Досі. Початок матчу о 17:00 за київським часом. Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua Також Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Хорватія – Марокко. |
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Moderator
|
Названо суддівську бригаду, яка обслуговуватиме фінал чемпіонату світу в Катарі.
Головним арбітром працюватиме польський рефері Шимон Марциняк. Асистенти – його співвітчизники Павел Сокольницький та Томаш Лісткевич. Варто зазначити, що батько Лісткевича Міхал був асистентом рефері на фіналі ЧС-1990 між Німеччиною та Аргентиною (1:0). Марциняк стане першим поляком, який судитиме фінал ЧС як головний арбітр. На цьому турнірі він працював на двох матчах: Франція – Данія (2:1) на груповому етапі та Аргентина – Австралія (2:1) у 1/8 фіналу. Фінал відбудеться 18 грудня на стадіоні «Лусаїл Айконік». Початок о 17:00 за Києвом. |
|
|
|
|
|
#2890 |
|
Moderator
|
Хорватський захисник Йосип Шутало прокоментував здобуту бронзову медаль на ЧС-2022 з футболу у футболці національної команди:
«За два дні до матчу тренер попередив мене, що я гратиму. Він сказав, щоб я просто грав у свою гру і що він знає про мої якості. Я чекав на це. Я намагався виконати це завдання якнайкраще. Я справді пишаюся нашим досягненням. Я думаю, що тільки за кілька днів ми зрозуміємо, що ми зробили насправді. Я хочу присвятити цей успіх собі, тому що я думаю, що заслужив на нього. Я працював для цього все своє життя, але, звичайно, я також хочу присвятити медаль моїй родині та всій Хорватії». Зазначимо, що у матчі за 3-є місце на ЧС-2022 з футболу зіграли збірні Хорватії та Марокко. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь хорватів. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |