SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 20.02.2010, 10:05   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово Говоримо на різні теми!

Говоримо на різні теми!

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Torrents.ru - Закрито!

"Доменне ім'я torrents.ru було закрито слідчими органами в рамках розслідування кримінальної справи відносно москвича, який поширював через цей домен контрафактну програму "Autodesk AutoCAD", повідомляє СКП.

"За даними слідства, 26 січня 2010 житель міста Москви за грошову винагороду в розмірі 1,5 тис. рублів записав на жорсткий диск ЕОМ контрафактну програму Autodesk AutoCAD російська версія, авторські права на яку належать компанії Autodesk, вартістю понад 106 тис. рублів", - говориться в повідомленні на сайті СКП РФ.

Слідчі з'ясували, що "за допомогою веб-сайту з доменним ім'ям torrents.ru неодноразово здійснювалося розповсюдження шкідливих програм і контрафактних примірників творів, що тягне за собою порушення авторських прав компаній Autodesk AutoCAD, ЗАТ "1С" та інших законних правовласників у великому і особливо великому розмірах".

"З метою вжиття заходів щодо усунення обставин, що сприяють вчиненню злочину, запобігання вчинення подібних злочинів, встановлення причетності до скоєння даних злочинів власників доменного імені, у порядку ч.2 ст.158 КПК РФ органами слідства внесено подання про призупинення делегування доменного імені torrents.ru на час проведення попереднього слідства, повідомили у відомстві.

Як повідомляла газета Взгляд, найбільший російський сервер торрентів Torrents.ru в четвер вимушено змінив ім'я: російський реєстратор доменних імен "Ру-Центр" припинив делегування домену власникам сайту. Це було зроблено за поданням Чертанівської міжрайонної прокуратури, що стало першим подібним випадком в російській історії. Робота трекера була відновлена на іншому домені за адресою rutracker.org. Проте, станом на 14.25 за київським часом 19 лютого, rutracker.org також не відповідає на запити.

Torrents.ru, як і багато подібних сервісів, раніше неодноразово стикався з претензіями щодо авторських прав на розміщені за допомогою трекера матеріали. У більшості випадків такі претензії вирішувалися без залучення правоохоронних органів шляхом видалення нелегального контенту. Зокрема, на ресурсі правовласникам видавався обліковий запис з правом закривати роздачі, де поширюються матеріали з їх контентом. Тому причина, з якої вжиті настільки радикальні заходи відносно ресурсу, незрозуміла."

Востаннє редагував D-Misha: 14.10.2013 о 20:51.
sat-prof зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 02.11.2013, 06:49   #281
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Що станеться, якщо зникне інтернет?

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Американські вчені на чолі з Річардом Новатсоном провели досить цікаве, але актуальне дослідження в якому брало участь 4000 осіб (50% / 50% чоловіків і жінок), які безпосередньо пов’язані з діяльністю в інтернет, або проводять багато часу в соціальних мережах та інших сервісах.

Питання було поставлене так: що б ви робили, якщо у вашій країні заборонили доступ в інтернет? Результати, як то кажуть, змусили замислитися вчених.

Близько 67% опитаних людей поміняли б місце проживання, емігруючи туди, де немає проблем з доступом до інтернет. Патріотизм в даному випадку відходить на другий план, залишатися на зв’язку в мережі Facebook, Twitter та інших – важливіше.

Деякі розгубилися від такого питання – 14% відповіло, що впали б у депресивний стан на невизначений час.

Були й такі – 11% – що з радістю б відзначили кончину нету, визнаючи свою залежність від WWW – всесвітньої павутини. Тим самим звільнилося б годин для рідних і близьких.

Справжні геймери знаходяться в числі 6%, які б замінили віртуальне спілкування на віртуальний світ.

Знайшлися самородки – 2% (78!) Осіб, які заявили, що покінчили б життя самогубством! Відсутність інтернету вибило б їм грунт з під ніг і подальший сенс життя просто перестане існувати. Цікаво відзначити, що 64 людини з цієї групи опитаних – жінки …

Своїм дослідженням Річард Новатсон вкотре підтверджує те, як швидко розвивається технологія інтернету і які небезпеки це несе людям. Медицина в цьому випадку безсила – діагностувати і лікувати цю залежність неможливо.
Старий 02.11.2013, 07:08   #282
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Вчені помітили зв’язок між аватаром в інтернеті і характером людини...

Професором університету в американському Стенфорді Джессі Фокс в ході проведення соціального експерименту був виявлений цікавий взаємозв’язок віртуального і реального життя людини. Для студенток університету, які брали участь в експерименті, були змодельовані комп’ютерні 3D-персонажі спортсменок, якими дівчата керували так, як вважають за потрібне.

Дівчата, які вибирали для своїх 3D-моделей більш активний спосіб життя, стали частково копіювати їх поведінку, більше займатися спортивними вправами, наприклад, здійснюючи ранкові пробіжки. Вибираючи для комп’ютерного персонажа здорову їжу, студентки і самі почали частіше звертати увагу на складники їжі.

З іншого боку, дівчата, які менш трепетно ставилися до фігури і моделі поведінки свого віртуального двійника, в реальності придали у вазі, тим самим повторивши результати своїх персонажів, яких вони воліли балувати фастфудом і солодощами.

При підведенні підсумків була виділена очевидна залежність реальної поведінки від віртуального життя людини. Крім теоретичного інтересу, ця залежність може принести практичну користь для формування методів психотерапевтичного лікування.
Старий 03.11.2013, 12:33   #283
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Сьогодні -- унікальне потрійне сонячне затемнення....

Сьогодні відбудеться останнє в цьому році сонячне затемнення.

Цікаво те, що воно належить до рідкісного так званого "гібридного" виду.

У цьому випадку сонячне затемнення спочатку повне, згодом кільцеподібне, а тоді -- знову повне.

Востаннє, як зауважує Кореспондент, таке можна було спостерігати вісім років тому. А наступне слід очікувати в 2023 році.

Розпочнеться затемнення о 13:44 за київським часом.
Старий 04.11.2013, 01:09   #284
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

У Китаї з'явився на світ малюк вагою всього 680 грам...

У Китаї , в провінції Хунань з'явився на світ малюк вагою всього 680 грам . Вже три дні він знаходиться в інкубаторі для недоношених діток.

З 2005 року в цій лікарні вже виходили 300 крихіток , вага яких при народженні не перевищувала одного кілограма. В останні роки медики все частіше стикаються з ситуацією , коли народжуються малюки з такою маленькою вагою.

Пояснюється це тим . що все частіше жінки вдаються до допомоги лікарів для лікування безпліддя і вирішуються завагітніти в немолодому віці. Сучасна медицина дає таким дітям більше шансів вижити. ніж раніше.
Старий 04.11.2013, 01:44   #285
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Історія про початок продажу рідкого мила, або ще один приклад з кращих бізнес рішень...

Продовжуємо навчатися хитрощам і практичній роботі мозку на прикладі розумних світових бізнес рішень і стратегій. Раніше вже розповів вам історію про те Як американський бізнесмен руйнував німецьку монополію. Сьогодні історія буде не менш цікава. Обожнюю круті ідеї!

Все почалося в 1970-і роки. Жив та був Роберт Тейлор, який керував компанією Мінетонка. І винайшов він перше у світі рідке мило, точніше його загальновідому модифікацію. Те саме що ми зараз використовуємо і вдома, і в офісах і в кафе в туалетах. Він розумів що це крутий винахід, на якому можна і потрібно багато заробити.

І вирішив він вкласти все що має в даний бізнес, але була проблема, запатентувати він не міг, а значить дуже швидко могла утворитися конкуренція. Була безліч великих заводів, які при перших ознаках того що його продукт заробляє, - тут же б налагодили виробництво і викинули його з ринку. Що робити в такій ситуації?

Роберт пішов на ризик і хитрість. У США у той час було лише 2 заводи ті, які випускають маленькі пластикові дозатори для мила (помпочки на які ви натискаєте, щоб з баночки до вас на руку впала порція рідкого мила).

Отже Роберт вирішив закупитися ними про запас. А саме вклав 12 мільйонів доларів в закупівлю пластикових дозаторів (його компанія на той момент коштувала куди дешевше).

Таким чином, ці 2 заводи найближчі 2 роки працювали тільки на те, щоб закрити замовлення від компанії Роберта. Ось така ось фора.

Почалися продажі, все йшло як по маслу. Як підсумок, головний конкурент Colgate-Palmolive були вимушені купити компанію Роберта за 61 млн доларів, щоб не втратити частку свого ринку.

Отже навіть якщо ваша ідея не унікальна і не можлива до патентування, є варіанти як подолати монстрів на вашому ринку.
Старий 05.11.2013, 11:16   #286
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Конгрес США назвав Україну і Китай найбільш "піратськими" країнами ...

У США заявляють, що піратство цих країн завдає шкоди американській економіці.

Україна, Росія і Китай визнані "найбільш піратськими країнами".

Про це повідомляється в документі, опублікованому ввечері в четвер робочою групою Конгресу США з протидії міжнародному піратству.

"Недостатнє дотримання прав інтелектуальної власності в цих країнах завдає великої шкоди американським авторам і нашій економіці в цілому", - йдеться в документі.

Росія, Україна і Китай вже потрапляли в цей список в 2011 році, а Італія і Швейцарія опинилися в ньому вперше. У цьому році зі списку "найбільш піратських країн" вибули Канада та Іспанія.

Серед злісних порушників законів про захист авторських прав у списку робочої групи конгресу - російська соцмережа "ВКонтакте".
Старий 05.11.2013, 14:26   #287
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

УВАГА!!! Попередьте своїх дітей, племінників, сусідських дітей і т.д., оскільки на сьогоднішній день наявна інформація, що з'явилася банда педофілів.

Вони роз'їжджають по різних містах, щоб їх не змогли впіймати!
Працюють за такою схемою: їдуть повільно на автомобілі по дворах і нібито випадково з вікна (або ж з "випадково" відкритих дверей) їх машини випадає котик або щеня, і просять дитину допомогти впіймати тваринку, що втекла.

Попередьте дітей, щоб в жодному разі не допомагали в подібних випадках, а по можливості відразу телефонували 102 або 112!
Переконливо просимо переслати це повідомлення всім друзям і знайомим!

Старий 06.11.2013, 03:27   #288
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

НЕЦЕНЗУРНІ СЛОВА ЗМІНЮЮТЬ ДОЛЮ...

Нещодавно, йдучи по вулиці за двома підлітками, я мимоволі почула емоційну розмову, густо переплетену нецензурною лексикою. На вигляд дітям було не більше чотирнадцяти-п‘ятнадцяти років – школярі. Та і в бесіді зустрічалося слово “школа”. Я тоді подумала: „Нічого собі лексичний запас некультурних слів! Деяких я ще ніколи й не чула.” Вуличний лексикон дуже неприємно мене вразив і змусив замислитися над питанням: чому молоді люди вживають нецензурні слова? Що це дає? Адже цьому не вчать ані у школі, ані у вузі.

Ніхто з нас не ізольований від світу, тому до людської душі прагне проникнути все: і хороше, і, на жаль, погане. Підліток ще не здатен зрозуміти серйозності всього того, що відбувається. І, можливо, нецензурна лексика - це лише гра в самостійність, дорослість, ознака певної сили, намагання затвердити себе в дорослому оточенні, де „всі так говорять”. Якщо в родині постійно турбуються про „екологію мови”, то шанси того, що дитина візьме за взірець „вуличний лексикон”, - дорівнюють нулю.

Академік Дмитро Ліхачов зробив цікаві висновки. Виявляється, що лихослів’я – це не справжня людська мова. Ці слова впливають не на інтелект людини, а на її тіло. Тобто, це сигнали, схожі на ті, якими користуються тварини. От люди, які часто вживають нецензурну лексику, опускаються до рівня, вибачте, ... тварин. Учені всього світу стверджують, що вживання непристойної лексики негативно впливає на здоров’я. Ще у 1949 році дослідники ДНК (Фермі, Улам і Паста) визначили, що ця молекула запам’ятовує отриману інформацію. Дослідження довели, що лайливі слова можуть розривати ланцюжки ДНК. Звідси – багато різних хвороб, які можуть передаватися навіть наступним поколінням.

Існує цікаве спостереження: у деяких національних мовах немає нецензурних слів, пов’язаних з дітородними органами. І в цих країнах майже відсутні хвороби Дауна і ДЦП.

Чому молодь вживає нецензурні слова і як це позначається на особистості? Ми поцікавилися у благочинного Пирятинського і Чорнухинського районів (Полтавська область) ієрея Івана Микитчука:

- Сучасна молодь належне не вихована, у неї відсутня культура спілкування. Якби батьки не вживали цих слів, то у дитячому лексиконі їх би також не було. Абсолютно відсутня культура етики. Якби у нашому суспільстві вирішили і ввели у дитячому садочку предмет християнської етики (звичайно, у доступній формі для 4-5 річних малят), тоді б свідомість дитини формувалася зовсім інакше. Діти ж, як губка, вбирають у себе нецензурні слова, формуючи викривлену культуру мови.

Першим було Слово, а тоді - Бог. Словом можна людину вбити, бо це є інформація. І, на жаль, вона буває різною - як позитивною, так і негативною. Слова дуже впливають на долю людини, на її статус. Вживання нецензурних слів, то є гріх. Сповідь допоможе розкаятися у лихослів’ї та змінитися. Якщо дитина не вихована, то це вже провина батьків. Саме батьки і дорослі люди повинні показувати правильний приклад молодим людям.
Як бачимо, висновки науки та позиція релігії зводяться до одного: нецензурні слова негативно впливають на особистість, змушують її принижуватися і змінюватися у гіршу сторону. В такому разі, що буде легше зробити? Задіяти силу волі й відмовитися від лихослів’я чи продовжувати жити, принижуючи власну гідність і культуру вуличною лексикою, псуючи своє єдине життя, – вирішувати тільки вам.
Надія СЕНЧИЛО.
Старий 07.11.2013, 00:27   #289
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Дівчинка - вовк потрапила до книги рекордів Гіннеса..

11- річна Супатра Сасупфан з передмістя Бангкока потрапила до Книги рекордів Гіннесса як найбільш волохата дівчинка в світі. Все обличчя , вуха , руки , ноги і спина малятка покриті густою « вовною » , що робить її схожою на вовка. Цікаво , що сама дівчинка вже звиклася зі своєю особливістю і навіть пишається тим , що стала такою популярною.

11- річна Супатра зізнається, що горда отримати звання " самої волохатими дівчинки у світі". Все її життя інші діти дражнили Супатра , називаючи дівчинку " мавпячолицею" і " дівчинкою - вовком " , проте тепер , коли Супатра потрапила до Книги Рекордів Гіннеса , діти в школі почали ставитися до неї зовсім по іншому. "Я щаслива , що потрапила до Книги рекордів. Багатьом людям доводиться постаратися , щоб опинитися в ній . А мені було задано лише кілька питань - і все " , - розповідає дівчинка.

Вона страждає вродженим синдромом Амбрас або гіпертрихоз , більш відомим як синдром перевертня , пов'язаним із зміною в хромосомах. Супатра - одна з 50 осіб у світі , які страждають цим рідкісним генетичним відхиленням . Її обличчя , вуха , руки , ноги і спина покривають волосся , які не піддаються навіть лазерному видаленню , навпаки , стають все густішим і густішим , тому мати дівчинки просто регулярно підрівнює волосся на обличчі дочки ,
що в підсумку може призвести до втрати зору. Крім того " ​​дівчинка -вовк" схильна до алергій .

Тепер , коли шкільні мучителі більше не турбують дівчинку , Супатра нарешті влилася в колектив класу і навіть стала популярною. « - Було кілька людей , які дражнили мене мавпочкою , але вони так більше не роблять. » - Каже дівчинка.
« Я звикла до такого стану , я не відчуваю волосся на обличчі , хоча через них я не завжди бачу те , що відбувається навколо. Сподіваюся , що коли-небудь зможу їх зістригти , » - розповідає дівчинка. Енергійна маленька тайка не дає хворобі позбавити її шансу на нормальне життя.
«Мені подобається математика , так що я зможу потім навчати інших дітей. Я хочу стати лікарем і допомагати іншим вирішувати їхні проблеми зі здоров'ям » , - зізнається Супатра .
Батько дівчинки , 38- річний Саммруенг розповів , що при народженні у Супатра ніздрі були шириною всього лише в 1 міліметр , тому дівчинка не могла нормально дихати і перші три місяці свого життя провела в інкубаторі. Пізніше довелося провести хірургічне втручання для того , щоб розширити ніздрі дівчинки.
Тоді Супатра провела в лікарні близько десяти місяців. У віці двох років дівчинці зробили ще одну операцію , після чого вона змогла нормально дихати. Пізніше коли батьки Супатра , 38 -річні Саммруенг і Сомфон , забрали доньку з лікарні додому , вони зіткнулися з низкою проблем. « Коли наші сусіди вперше побачили доньку , вони запитали мене , що за страшний гріх я скоїв . - Зізнається Саммруенг .
Батьки хвилювалися , що інші діти задразнят їх доньку , однак вона навчилася швидко розташовувати до себе людей , так що у дівчинки багато друзів.
Старий 07.11.2013, 01:24   #290
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Я живу тому, що люблю; і я щаслива тому, що любима!!.

Ірена Карпа...

Вірю_В_Чудеса.

1. Інші тьоті мріють про квіти і шуби, а я про те, як замочу колись програмного директора радіо-шансон і обкладу його могилку черепами водіїв, що катували людей у громадському транспорті. Або ні — просто зроблю їм всім братську могилу і вишку з наглядачем поставлю (вони про такі часто співають у своїх зоновських піснях «за жизнь»). Вишку з наглядачем і автоматом АН зі срібними кулями. — це щоб не порозкопувалися й не повтікали.

2. Життя прекрасне як відро салату олів"є!

3. життя собі йде. правда іноді воно просто йде на хуй...

4. Спиждженій жирафі шийних хребців не рахують.

5. Але б я пиздила того чмошника! Аж гай би шумів і хмарки би бігли! а я б відпиздила і милувалася-дивувалася, чого моїй душі так весело!

6. сиджу в бібліотеці. пофіг що нічого не роблю, зате сиджу в такому мудрому місці

7. Вже якщо брехню вигадувати, то краще приголомшливу Наприклад, що тебе ледь не придушив нещодавно своєю дупою слон у джунглях, після того, як ти налякала його своїм ревінням, коли тобі брудними руками неапольський бомж невдало видаляв два кутні зуби. Від цього людям принаймні весело стає. О, думають, оце так їбанута...

8. Всю цю історію, як і багато інших, хороших і поганих, можна підсумувати універсальною мораллю: зато прикольно потрахались...

9. Коли злишся на себе, інші дратують більше ніж завжди

10. Життя,як і хорошу книжку,треба жити так,аби могти відкрити його на будь-якій сторінці і не почувати жодної втрати. Щоби не треба було вертатися назад. І щоби, навіть якщо й хочеться забігти наперед, знайти в собі силу,а в моменті вартість, аби залишитися там,де ти є,і просунутися тоді,коли воно треба.

11. Для чого видумувати нових героїв, якщо навколо стільки бидлядків!

12. Нагромадження дефектів психокомунікації всередині малої групи, поміщеної у нестандартні умови співіснування, дорівнює піздєцу.

13. Треба подумати про якийсь дурнуватий шарф. Довгий предовгий. З лаоського шовку чи з волейбольної сітки. Щоб, якщо все провалиться, ефектно на ньому повіситися. Екшн понад усе.

14. Він їв мої нерви, не кажучи навіть:"Дякую,було дуже смачно"

15. Я перебувала у такому темному канабісно-алкогольному отруєнні за тим столом, що запам"ятала хіба що наявність стола.

16. ... бо ж триває нескінченний полярний день. І хоч-не-хоч, а о третій ночі буде так само світло, як у вересні в Києві о п`ятій вечора. Спи, як благародна дєвіца - поклавши труси собі на пику для штучного затемнення.

17. Хоча які в сраку очі (в сраку? ОЧІ?)

18. Більше я шпиляр не вдіну. Хай їм грець. (Бо я в них мрець.)

19. Великого й рожевого. Такого кольору мусив би бути член у Кена, друга Барбі, якби дизайнери не змоделювали його кастратом.

20. Але дружба - це майже так само прекрасно, як ковбаса

21. І Юля Марківна думатиме, що ми тікаємо з її математик, щоб десь їбатися безперебійно, мов швейні машинки "Зінгер" зразка 1930 - го року

22. Нормальна фарба. Тільки смердить, як труп моєї совісті - довго і невивітрювано.

23. А в мене навіть нігті трикляті гелеві. Тобто я навіть у позу дза-дзен сісти не можу, бо не дістає одна подушечка великого пальця до іншої. Відстрижу нахуй з фалангами.

24. самі індонезійці особливо з цього приводу не запарюються: миша у них "тікус кечіл" (маленька мишка), а пацюк - "тікус бесар" (велика мишка). Мило, правда? Що ж, наступної ночі, коли десь уже на висоті десяти сантиметрів від моєї голови по стіні пробіг "тікус бесар", я вже просто спокійно попросила приятеля відставити печеньки подалі від моєї голови, щоби дикі звірі не заважали мені спати. На що мій добрий друг сказав: Ну так, ти тільки засни, то я покришу печиво по всьому твоєму тілу". Добру дружбу нічим не зіпсуєш.

25. Ні в зуб ногою, ні в грудь копитом...

26. Все так чудово, все так чудово, курва, все. Так чудово...

27. Как єбацца – всє друзья

28. Найразючіше квіти пахнуть тоді, коли починають в’янути

29. мої гіркі сльози текли мені аж по сраці

30. Воістину, людина - вінець творінь Господніх <...> Ну та бо яка інша тварина може насцяти собі в око ?!

31. Хто не плаває за буйки, той щастя повернення не знає.

32. Той, чиєї смерті ти не бачиш на власні очі, насправді ніколи не помирає. Він собі десь там є. Просто ти його зараз не бачиш.

33. ...хворію, та ще й пика рельєфною стала. То я, певно, кураги шарової переїла.

34. Я сумно думаю про те, на яких би деревах мали рости шашлики. І в травні вони би ще були сирі, а у вересні вже обвуглені.

35. Я пишу, як живу - просто і нічого не приховуючи, не зображаючи з себе прекрасну принцесу. Всі люди жеруть, серуть, трахаються, в них течуть соплі, коли застудяться, вони відригують, пітніють, збуджуються і трусяться, коли бояться. Хто думає, що все це брутально, грубо, неестетично - той малює квіточки у вазонках.

36. Не можу витягувати з тебе слова. Можу зі стін. а з тебе не можу.

37. Повідомлення яке прийшло Майнесу від Антті з Гельсінкі…
З новим роком.
трохи зарано?...
Я знаю.
Але я маю поздоровити ще тисячі
Красивих,
Багатих,
Сексуальних
Людей – моїх друзів.
Тож подумав і вирішив почати з таких старих і гидких довбойобів,
Як ви!!!!!!

38. Жизнь коротка, я уродка!

39. — Дороги тут кращі, ніж у Польщі. сказав він.
— А жінки гірші. — сказала я.
— Тут дороги ширші. — він.
— Як і жінки. — я.

40. З"їхати з глузду,запшикатись до пів смерті дезодорантом,задушитись колготками

41. Чувак-манекен, що стовбичив у вітрині "ARMANI", виглядав, як сільський парубок зі школи для відстаючих. Така благенька курточка, базарного виду штанці. Дуже сумно, коротше. А коштував цей наряд 2000 євро. Думаю, пластмама манекенська в ціну не входила.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми sat-prof Офтопік (теревеньки) 1 13.11.2025 16:22
Обговорення(різні питання)Globo 7010А та т.п. sat-prof Globo 7010A,8300A 403 10.03.2025 11:42
Різні схеми для роадіолюбителів! sat-prof Технічне спілкування 18 18.02.2019 23:12

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:20.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум