SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 01.12.2013, 16:09   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово Всеукраїнське віче. Євромайдан

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Всеукраїнське віче. Євромайдан. ОНЛАЙН
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Востаннє редагував D-Misha: 22.01.2014 о 18:31.
sat-prof зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.01.2014, 21:29   #281
arki
Передовик

Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
Типово

Політолог Олексій Гарань про пропозицію влади: Оппозиція! Не погоджуйтесь! Це - ловушка

Цитата:
Профессор Киево-Могилянской академии Алексей Гарань требует от опоозиции ни в коем случае не соглашаться на предложения Виктора Януковича.

Об этом он пишет в своем блоге на Украинской правде.

«Оппозиция! Не соглашайтесь ! Это — ловушка», — взывает политолог.

По его мнению, при нынешней модели — президент может снять премьера и любого министра в любой момент. Взамен требует освободить Майдан. Поэтому — это ловушка. В следующую минуту, как мы сдадим площади и здания, нас сотрут в порошок.

Алексей Гарань считает, что вместо этого нужно требовать от президента того, что он может сделать мгновенно:

— отвод войск из центра Киева и немедленное задержание виновных в пытках;

— отставка виновного в пытках министра Захарченко;

— немедленное освобождение задержанных и отмена (а не изменения!) Антиконституционных законов;

— Представление президента в КС относительно возвращения к реформы 2004г.; соответствующее решение КС за два дня (!) . Как отменили, так пусть и восстанавливают.

Я уверен, что оппозицию поддержит и Совет ВО «Майдан» и весь Майдан. Без этого ни одно решение не будет легитимности.
Старий 25.01.2014, 21:29   #282
Discovery66
Учасник

Дописи: 113
Ukraine
Мій ресівер: Globo4100С,Sat-Integral S-1227 HD Heavy Metal
Типово

Тягнибоку мабуть запропонують: Міністр юстиції, або Міністр охорони здоров'я.
Discovery66 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.01.2014, 21:43   #283
arki
Передовик

Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
Типово

На мою думку зараз як ніколи треба бути пильними як за владою так і за опозицією...
Старий 25.01.2014, 22:04   #284
Discovery66
Учасник

Дописи: 113
Ukraine
Мій ресівер: Globo4100С,Sat-Integral S-1227 HD Heavy Metal
Типово

Так, в політиці все можливо, згадайте лебедину пісню О.Мороза і соц.партії і де вони зараз.
Discovery66 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.01.2014, 22:35   #285
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Опозиціонери відмовили Януковичу..
25.01.2014 22:26

Опозиція не приймає умови та пропозиції, запропоновані президентом Віктором Янковичем у ході переговорів 25 січня.

Про це заявив лідер УДАРу Віталій Кличко зі сцени на Майдані Незалежності, пише Українська правда.

"Поки що ми на умови Януковича не погоджуємось. Поки що. Вимога прибрати мітингувальників з вулиць Києва і інших міст - не може бути виконана. Бо серед нас немає екстремістів", - заявив Кличко.

Старий 26.01.2014, 11:01   #286
slavon
Передовик

Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
Типово

Цитата:
Прокурор перейшов на бік Майдану і здав рахунки конвертаційних центрів мафії з мільярдними оборотами

Президенту України Януковичу В.Ф. Генеральному прокурору України Пшонці В.П. Всім незалежним ЗМІ (підлягає розповсюдженню та опублікуванню)

Офіційна заява Я, Іваник Тарас Ярославович, працюючи на посаді начальника відділу прокуратури Львівської області,

офіційно заявляю, що стаю на бік активістів Євромайдану. Повністю усвідовлюю, що після появи цієї заяви у всіх ЗМІ та повідомлення про це Генерального прокурора України, мене буде звільнено з органів прокуратури Львівської області, а можливо й затримано та піддано репресіям, так як і інших активістів Євромайдану, тих хто бореться з бандитським режимом Януковича. Тому, закликаю всіх працівників прокуратури України та інших правоохоронних органів не виконувати злочинних вказівок керівництва та опубліковувати свої наміри про перехід до опозиційних сил через мережу Інтернет.

Тільки разом ми зможемо перемогти цю банду. Надіюсь на те, що перебуваючи на керівній посаді в прокуратурі Львівської області зможу зробити все, щоб завадити злочинцям катувати людей та вчиняти злочини. Я, з роду козаків, тому терпіти не маю сили, коли бачу як моїх братів і сестер вбивають за бажання бути вільними. Я хочу, щоб мої діти жили у європейській Україні у якій не місце Януковичу та його банді. Я хочу бути вільним і незалежним працюючи у структурі прокуратури України та не виконувати злочинних вказівок, а керуватись лише законами України. Будучи на посаді начальника відділу по нагляду за дотриманням законів органами податкової міліції Львівської області я був змушений виконувати вказівки прокурора Львівської області та в окремих випадках генерального прокурора України: фабрикувати кримінальні провадження відносно активістів Євромайдану та членів сімей партій „Свобода”, «УДАР» та «Батьківщина» і мені соромно за це, за що і прошу вибачення у всіх постраждалих.

Мене примушували збирати гроші та покривати так званий програмний „конвертаційний центр”, який очолює колишній працівник податкової міліції та мій товариш Кривун Віктор Ярославович і за це мені соромно браття Українці. Я отримував нагороди та чергові звання з рук цієї ганебної влади про що жалкую кожного дня і прошу Вас пане президенте позбавити мене всіх звань та нагород, які я отримував з ваших бандитських рук, бо не буде мені прощення від моїх пращурів. Адже, щоночі я прокидаюсь з сльозами на очах, бо мені сниться мій покійний дідусь козак, який дивиться мені прямо в очі і промовляє : «Тарасе, не роби зла людям, рятуй Україну». Кожного дня я збираю всю свою волю в міцний кулак і прямую на роботу, де все крутиться по бандитських правилах.

Я для себе намітив чітку місію – боротися як сокіл в небі, за неньку України, бо немарно у дитинстві мене батько називав соколятком. Деякий останній час, я збираю архів документів з незаконними наказами вищого керівництва прокуратури, а також підтвердження злочинних дій осіб, які прикриває прокуратура України. У разі приходу до влади опозиційних сил, я присягаю оприлюднити всі дані мого таємного архіву, так як боюсь за життя моєї родини. Сьогодні ж, я зважуюсь відкрити для всіх громадян України крихту інформації про мільярдні оборудки сім’ї Януковича та його технічного керівника Кривуна В.Я., останній є моїм товаришем та однодумцем. Проте, я бачу, що Віктор схилився і вже не може розправити плечі, він змушений виконувати накази сім’ї Януковича та вести потаємну бухгалтерію «конвертаційного центру». Але при таємній зустрічі, ми з ним вирішили діяти як справжні бандерівці, викрити злочинні фінансові потоки конвертаційного центру сім’ї Януковича, які прямуюють на хабарі і подачки Беркутівцям та іншим силовикам, які знущаються та гноблять українців на майдані.

Оголошую частину переліку підприємств, які входять до вищезгаданого конвертаційного центру з мільярдними оборотами:
— ТзОВ «Алюмельс» (ЄДРПОУ – 38619438) оборот злочинних коштів 18 (вісімнадцять) мільярдів;
— ТзОВ «Метіза» (ЄДРПОУ – 38619417) оборот злочинних коштів (шість) мільярдів;
— ТзОВ «Горизонт-ТзОВ «Алюмельс» (ЄДРПОУ – 38619438) оборот злочинних коштів 18 (вісімнадцять) мільярдів;
— ТзОВ «Метіза» (ЄДРПОУ – 38619417) оборот злочинних коштів (шість) мільярдів;
— ТзОВ «Горизонт-Трейдінг» (ЄДРПОУ –38487897) оборот злочинних коштів 9 (дев’ять ) мільярдів;
— ТзОВ «Найсвін» (ЄДРПОУ – 38516676) оборот злочинних коштів 1 (один) мільярдів;
— ТзОВ «Сіммбуд» (ЄДРПОУ – 38545822) оборот злочинних коштів 300 (триста) мільйонів;
— ТзОВ «Сібол» (ЄДРПОУ – 37265968) оборот злочинних коштів 800 (вісімсот) мільйонів;
— ТзОВ «Фобос-О» (ЄДРПОУ – 38150128) оборот злочинних коштів 200 (двісті) мільйонів;
— ПП «Свічадо» (ЄДРПОУ – 30019487) оборот злочинних коштів 450 (чотириста п’ятдесят ) мільйонів; — ТОВ «Радіум» (ЄДРПОУ – 37266914) оборот злочинних коштів 100 (сто) мільйонів;
— ТОВ «Ерідл» (ЄДРПОУ – 38370808) оборот злочинних коштів 750 (сімсот п’ятдесят ) мільйонів;
— ПП «Ворк супорт» (ЄДРПОУ – 38326675) оборот злочинних коштів 300 (триста) мільйонів;
— ТзОВ «Вітал-тех» (ЄДРПОУ – 38098097) оборот злочинних коштів 500 (п’ятсот ) мільйонів;
— ТОВ «ОБГ» (ЄДРПОУ – 38693286) оборот злочинних коштів 200 (двісті) мільйонів;
— ТОВ «Агродон» (ЄДРПОУ – 38586997) оборот злочинних коштів 70 (сімдесят) мільйонів;
— ТОВ «Тревелін» (ЄДРПОУ – 38421768) оборот злочинних коштів 400 (чотириста) мільйонів;
— ТОВ «Едміт» (ЄДРПОУ – 38599485) оборот злочинних коштів 800 (вісімсот) мільйонів;
— ТОВ «Відродження» (ЄДРПОУ – 38199048) оборот злочинних коштів 1 (один) мільярдів.

Я не вдягаю маски, не ховаю обличчя, а розміщую свою фотографію, де я посміхаюсь і цією козацькою посмішкою я плюю Вам в обличчя пане Президенте та пане Генеральний прокурор, тим самим підтримуючи свій народ, опозицію та мирний козацький майдан. Я молю Бога бути почутим.

Вірю в те, що якщо Ви й встигните мене звільнити то після державного перевороту, до якого я закликаю усіх, я відновлюся в лавах прокуратури та буду тим прокурором, який буде судити Вас і просити в суду покарання для Вас у вигляді довічного ув’язнення за геноцид свого народу.

Борімося й поборемо. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

24.01.2014 року Іваник Тарас Ярославович
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!

Востаннє редагував slavon: 26.01.2014 о 11:21.
slavon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.01.2014, 11:51   #287
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

Від імені львівського прокурора поширили фальшиву заяву
Цитата:
У прокуратурі Львівської області офіційно заперечили причетність Тараса Іваника до заяви, яка поширюється від його імені в інтернеті. У заяві стверджується, що Іваник "став на бік активістів Євромайдану" і оприлюднив перелік фірм, які займаються відмиванням коштів для "сім'ї Януковича".
Текст заяви, поширений багатьма блогерами і деякими мережевими ЗМІ (повністю прочитати можна тут, тут чи тут), містить, серед іншого, список фірм, причетних до відмивання грошей. Йдеться про суми у десятки мільярдів гривень. Вказані повні назви цих підприємств і їхні коди в ЄДРПОУ.

Заява підписана від імені Тараса Іваника, начальника відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області.

В якості керівника "конвертаційного" центру з оборотом у десятки мільярдів гривень у заяві названий Віктор Кривун. І Кривун, і Іваник раніше фігурували у деяких журналістських розслідуваннях про діяльність у Львові потужного конвертаційного центру.

На запит ZAXID.NET у прокуратурі Львівської області офіційно спростували причетність згаданих людей до появи такої заяви. За словами речника прокуратури Мар'яни Гайовської, прокуратура розглялає ймовірність судового позову проти справжніх авторів фальшивої заяви, однак наразі не можуть з'ясувати першоджерело.

Тарас Іваник підтвердив ZAXID.NET, що він заяви не писав, припустивши, що це могли зробити приватні структури, які таким чином намагаються на нього тиснути.

«Мені зранку зателефонували колеги і розповіли. Я про цю заяву нічого не знав і точно її не писав. Ця заява явно написана і розповсюджена якимись комерційними структурами, які використовуючи ситуацію в країні, намагаються тиснути на прокуратуру», - заявив Тарас Іваник. При цьому він зазначив, що прокуратура обов’язково перевірить список фірм, які в заяві назвали причетними до діяльності конвертаційного центру.

Востаннє редагував slavon: 26.01.2014 о 11:58.
Старий 26.01.2014, 12:10   #288
argonavt79
Передовик

Вік: 55
Дописи: 646

Типово

Слава Україні!!! Ось Назарець Михайло склав хорошу пісню
БЕРКУТ, НЕ БИЙ ЛЮДЕЙ
музика і слова Михайла Назарця
слова:
1.Ви на вірність присягли народу України,
Захищать права усіх, кожної людини.
Щоб ми могли спокійно жить, нікого не боятись
А ви стали людей бить, як могло це статись?
приспів:
Беркут, не бий людей, наших братів і сестер.
Знай, що настане час, Бог покарає вас.

2.Наш народ не терористи, не якісь бандити
Люди хочуть в Україні просто краще жити.
Хочуть щоб було майбутнє у своїх дітей,
Не стріляйте і не бийте наших людей!
приспів:
Беркут, не бий людей, наших братів і сестер.
Беркут, не бий людей, наших жінок і дітей.

3.Ви на вірність присягли народу України,
Захищать права усіх, кожної людини.
Люди вийшли за свободу, за добро і волю,
Люди хочуть Україні тільки кращу долю!
приспів:
відео:Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 26.01.2014, 12:42   #289
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 26.01.2014, 15:26   #290
slavon
Передовик

Hunduras
Типово

"Українська правда"
Olha Snitsarchuk
стрім з дніпропетровська, вигукують жіночки: "комуністи і регіонівці - ось це фашисти, а бендеровци - це наші герої. а націонаілізм - це фундамент нації".

/*ось відповідь всяким табачам на їхні підтасовувані і фальсифіковані підручники історії. "антифашисти" недооцінили громадян.

Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:57.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум