![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
- Добре домовились, як я тебе впізнаю? - Я буду в чорній шапці і синіх джинсах, зріст приблизно 185, вага 84. - Ок, я буду в чорній куртці з вагами і рулеткою. ---------------------------------- Якщо вам дівчина пише ''я зрозуміла'', не вірте, це - спам! ----------------------------------- 1 хто прокоментує - поставлю на аву її (його) фото на 3 дні. 2 - напишу на стіні, що люблю її (його). ----------------------------------- -Мам, а можна я з 5 поверху стрибну? - А ти уроки зробила? ------------------------------------ - Що таке червоне і шкідливо для зубів? - Цегла. ------------------------------------ Присвячується усім дівчатам, які кажуть: "Всі хлопці однакові". Була б порядною дівчиною, всіх хлопців би не знала!
|
|
|
#2 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Я похмеляюсь так, що бодун переноситься на завтра. ------------------------------------------ - Привіт ! - Так. - Потрібно говорити "привіт", а не "так"! Ти вдома? - Привіт. ----------------------------------------- Мама трансвестита не знала, як реагувати на ситуацію: ніби і цвях в будинку заб'є, і помадою поділиться... ----------------------------------------- Єдиний наказ, який я готова виконувати в будь-який час дня і ночі без відмовок, це "Спи". ---------------------------------------- 7 ознак того, що діснеєвський мультик Вінні Пух пропагує наркотики: 1. Ослик Іа-Іа - йому все по барабану, у нього сповільнені реакції і виражена відсутність мотивації - конопля 2. П'ятачок - всього боїться і страждає манією переслідування - гриби 3. Кролик - скрізь суне свій великий ніс, все йому треба - кокаїн 4. Тигра - не може стояти спокійно, постійно стрибає і кричить ніколи не втомлюючись - екстазі 5. Крістофер Робен може розмовляти з тваринами- вживає галюциногени 6. Вінні Пух - любить солодке, має воістину безмежну фантазію - LSD 7. Сова - завжди приходить на допомогу, якщо у когось "проблеми" - дилер ... ----------------------------------------- - Це чорна смородина? - Так! - А чому вона червона? - Бо вона ще зелена. ------------------------------------------ Рота «Беркута» ліквідувала поле коноплі, площею у 2 гектари. Після чого оголосила себе дивізією і відправилась у космос воювати з покемонами.
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Підручник 10 класу з Української мови, вправа № 320: Поясніть значення прислів'я: "Уміла рука і в ночі не схибить" ------------------------------------- Пожежник Петро, стояв і нічого не робив. Банк горів - кредит гасився ------------------------------------- - Ура! Експеримент з гандофоном пройшов успішно! - З чим?! - Я надів на телефон презерватив, засунув його в акваріум і фоткав рибок! ![]() ------------------------------------ Сьогодні йду по місту з сокирою в руках і посмішкою на обличчі - дорогу давали навіть трамваї. Висновок: усміхайся людям, і вони стануть добрішими. ------------------------------------ Будь простіше, і люди до тебе потягнуться, - говорила дівчинка підручнику з алгебри. ------------------------------------ - Я сьогодні вчив уроки до 4-х годин ночі. - О-о-о, молодець! - У 3:50 почав ...
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Миколо, а куди стріляти?
-де матюк, туди і стріляй! Дружина, збираючи чоловіка на рибалку, напучує: - "Головне в рибалці ЩО? Головне - не переплутай наживку з закускою, і ще, не давай телефон жодній щуці, не хвали дружину, не пересмаж шашлик, не попечись в лазні. І найголовніше - не дзвони мені! Я з дівками на полювання! " Прийшли вівці до голови колгоспу: - Сергію Петровичу, давай довідку, що ми велика рогата худоба! - Та ви що, овечки, зовсім з глузду з'їхали? З яких це пір? - Не даси?! Ми тоді голодування оголосимо! Не буде тобі ні вовни, ні сиру, ні м’яса … - Так нате, нате, божевільні … Через тиждень приходить колгоспний бик-заплідник. Розмахуючи перед носом голови папірцем: - Ти цей папірець підписував?! - Так змусили ж … - Тоді займися ними сам, в мене коліна вже болять!
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
То всьо фігня, і всьо до сраки, і та любов і тії маки, і та хатина край села… є тільки ти і тільки я… і ти до сраки, тільки я. ------------------------------- Різниця між дівчиною в "ці дні" і терористом, в тому, що з терористами ще можна вести переговори. -------------------------------- Знали б вони всі, як записані у мене в телефоні, ніколи б не дзвонили. ------------------------------- Вона завжди карколомно виглядає, мило посміхається, фліртує, всі хлопці без розуму від неї ... і лише найближча подруга знає, що насправді вона - Федір. ------------------------------- З'їла тільки одну цукерочку. І ТУТ ПОНЕСЛООСЬ. ------------------------------- Закінчивши медінститут, він став боятися лікарів ... особливо, своїх однокурсників. ------------------------------- Якщо вам погано - міцно обійміть кота. От і все. Тепер погано не тільки вам, але і коту.
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
На мою думку, будь-яка стаття "Кримінального кодексу України" має починатися зі слів " Якщо спіймають". --------------------------------- Дитинство - це коли ти не паришся з за чиїхось думок. Тобі просто плювати, обсипав виродка піском і все. --------------------------------- Так хочу "Мерседес", а грошей хватає тільки на Сімьорку... і то на "Балтику". --------------------------------- Середньостатистичний німець випиває у рік 250 літрів пива. Походу в Україні середньостатистичні німці навчаються у 9-му класі. --------------------------------- Що таке успіх? в 4 роки: якщо не пісяєш в штани в 12 років: якщо в тебе є друзі в 20 років: якщо займаєшся сексом в 35 років: якщо багато заробляєш в 60 років: якщо займаєшся сексом в 70 років: якщо в тебе є друзі в 80 років: якщо не пісяєш в штани. ----------------------------------- Не чекайте дива, чудіть самі.
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Урок Української Мови в школі:
Вчителька: - Діти, сьогодні на уроці ми будемо складати речення з закінченням "Ся". Встає Маша: - "Музика льється" Вчителька: - Добре Маша, сідай, 5! Встає Вова: - Корова лізе на акацію... Вчителька: - Вова, а де "Ся" ? Вова: - Зараз Йобнеться!
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Кішка, забута господарями при переїзді, подолала 4000 кілометрів і загризла цих гадів уві сні. -------------------------------------------- - Мій хлопець покинув мене через гучну музику і постійні п'янки - В тебе був хлопець?! - Я сама ахуєла -------------------------------------------- Зі мною перестав розмовляти психіатр, адже я його майже переконав, що у пельменів є своя цивілізація -------------------------------------------- - Офіціант, можна ще трохи посмажити цю курку? - Хіба вона погано просмажена? - Я не знаю, але вона в мене салат їсть -------------------------------------------- Їсть чоловік яблука, вибирає звідти насіння і кладе собі до кишені. Прапорщик побачив це і цікавиться, мовляв, для чого. Чоловік каже: - А це насіння у мене потім куплять - воно ж інтелект підвищує. - О, а може, ти мені одне продаси? - Бери. Одна штучка 10 гривень. Прапорщик з'їв одну насінину і каже: - Та за 10 гривень я міг два кілограми яблук купити! - От бачиш: відразу розумнішим став!
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
- Ви вбили 17 осіб. Що Ви скажете в своє виправдання? - 7 ранку. Четвер. ---------------------------------- Зустрілися на тому світі три водії німець,француз і українець. Питає француз німця: -Як ти сюди потрапив? -Та,купив собі найновішу БМВ, трохи випив і не розминувся з стовпом.І,ось. Питає німець у француза: -А,як ти сюди попав? -Купив собі ламборджині,ну і теж любив трохи випити і потрапив у ДТП.І,ось я тут. -Ну а,як ти сюди потрапив?-питають у українця. -Купив собі лексус і здох з голоду. ---------------------------------- - Я жахливо турбуюся про чоловіка, - каже жінка сусідці. - Пішов на річку кота топити... - І що? - Кіт вже годину, як додому повернувся. ----------------------------------- Петро Налисник добавив 1202 фотографії в альбом "Якщо чесно, не дуже люблю фоткатись". Ліда Нікітенко ---------------------------------- Дві подружки: - Як ти змогла при всіх назвати мене дурою?! - Вибач, я не знала, що ти це приховуєш.
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
Йде мер міста Коломиї на роботу та бачить біля ратуші великий мітинг, люди кричать, щось вимагають. Він їх запитує: - Що ви хочете, чого тут зібралися ? - Хочемо щоб у Коломиї поставили пам’ятник Бандері !!! - Добре, завтра буде. На слідуючий день зібралося ще більше людей і всі щось кричать та вимагають. - Чого вам ще треба ? - Хочемо щоб Бандера був на коні, як Хмельницький !!! -Добре, завтра все виконаєм. На слідуючий день аналогічна ситуація. - Ну чого вам і ще потрібно !? - Хочемо щоб в одній руці у Бандери була булава, а в іншій – голова москаля!!! - Ну булаву зробимо, але ж голова буду псуватись. -НІЧОГО, МИ БУДЕМО КОЖЕН ДЕНЬ МІНЯТИ !!!!!!!!!!!!! ----------------------------------- Сидять два електрики на стовпі і сперечаються: - Земля - Ні, фаза! Повз йде старенька бабуся. Електрики їй: - Бабцю, подай провід. Старенька подала їм провід і пішла далі. - Я ж казав “земля”, а ти “фаза, фаза”! ---------------------------------- Cтою, курю на балконі. Попельнички під рукою не було, тому кинув бичок з вікна. А внизу йшов якийсь маленький хлопчик, років десяти, напевно. І недопалок падає прямо біля його ніг. Він голову задирає і кричить мені: - Дядечку, бички з балкона кидати не можна. Це не гарно! І, знаєте, мені так не по собі стало … Я не полінувався, одягнувся, спустився вниз з сьомого поверху і дав припиздона цьому хлопчику. Ще, блять, вчити мене буде, засранець… ----------------------------------- Ще 10 років таких цін і зарплат, і замість перепису населення буде перекличка ---------------------------------- Озеро…Мужик заліз у воду,чує щось хап його за ‘достоїнство’ і голос: - Плюс один чи мінус один?? Той думає:краще забагато ніж замало,каже: - Плюс один. Відпустило.Вилазить на берег,а в нього 2 достоінства..Друг каже:мовляв,лізь знов туди і як буде питати голос,скажеш ‘мінус один’ Лізе знов..І тут ще раз:хап його за достоінство.Мужик чекає..І тут голосок такий єхидний: - Плюс 2 чи мінус 2? ----------------------------------- Сиджу якось в кінотеатрі, загасили світло, а з заді мене сидить молода пара: Вона: - Давай витягуй. Він: - Ти що, прямо тут, так якось. Вона: - Дибіл, я про пиво! ----------------------------------- Приходить Вовочка з синяком під оком. І каже татові: - Тат, я сьогодні в автобусі тьоті на ногу наступив. - А вона що?! - Вона дала мені цукерку. - А ти?! - А я ще раз наступив.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |