![]() |
|
|
#2981 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Дивовижна штука це життя. У тебе немає крутої тачки і квартири - фу лох. А якщо є,значить батьки купили, а якщо й сам, то в кредит. За готівку - мажор! Якщо ти єбеш всіх наліво, направо - йобарь! А якщо ні - імпотент. Є дівчина - підкаблучник!Немає її - невдаха. Вчишся - ботан. Не вчишся - розпіздяй. Заочно - значить за гроші! Не працюєш - альфонс і ледар. Ідеш працювати і чуєш: теж мені робота, не міг знайти щось трохи краще? Сидиш удома - задрот. Вічно тусуєшся - не думаєш про майбутнє. Рано одружився - дебіл. Пізно одружився - дебіл. Не одружився - дебіл...
|
|
|
#2982 |
|
Administrator
Ukraine
|
Вона: Коханий! Коли вже в мене буде норкова шуба?
Він: Ось тобі рушниця з набоями і іди далеко-далеко в ліс. Як застрелиш там норку, тоді й буде тобі норкова шуба.
|
|
|
#2984 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Ви запитуєте -- Чому в Україні нема мяса?
Тому що свині вийшли в люди, корови вийшли заміж, козли одружилися, барани захистили дисертації і правлять країною, а кури всі здохли зі сміху!
|
|
|
#2985 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
Вчителька скаржиться батькові:
- Ваш Вовочка назвав мене повією. Батько лає Вовочку: - Це ще що таке, невдячний! Вчителька тебе вчить? Вчить! Піклується про тебе? Піклується! Яке твоє собаче діло, чим вона займається після роботи? __________________________________________________ ________________________ Вовчик говорить вчительці: – Маріє Іванівно, мені тато сказав, що ми походимо від мавп. – Вовчику, історія вашої сім’ї мене не цікавить!
|
|
|
#2986 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 10.03.2010
Вік: 45
Дописи: 493
|
- Учора розіслав друзям SMS: "Не можу знайти свій телефон, подзвони на нього". Майже всі подзвонили. З чого я зробив висновок, що в мене не найрозумніші друзі.
- А телефон то знайшов? - Це підтверджує мою теорію... Сьогодні квіти вибирав на ринку коханій. Продавщиця кричить: - У мене понюхай, тиждень стояти буде!!
|
|
|
#2987 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 10.03.2010
Вік: 45
Дописи: 493
|
Неймовірні кадри з ISS (міжнародна космічна станція)
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#2988 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Офіціант, вина і фруктів!
- А конкретніше? - 100 грам водки і огірок. Для власників "Жигулів": Обезшумка автомобіля - 350-450 $. 4 нових колонки і плеєр - 150 $. Нахуя платити більше ?
|
|
|
#2989 |
|
Administrator
Ukraine
|
Америка. Хлопець проводжає дівчину після побачення додому, доходять до ганку її будинку і хлопець, спершись однією рукою об одвірок, раптом каже:
- Мері, зроби мені, мінет, будь ласка ... - Ти що, здурів, на порозі дому? А раптом сусіди побачать! - Чорт з ними, сусідами, один мінетік, Мері .... - Ні, не зараз, краще завтра. - Мері, один легкий мінет, я ж знаю - тобі це подобається .. - Ні, ні і ні, зараз не буду ... - Будь ласка, Мері, пососи небагато, ти ж стільки раз це робила для мене і моїх товаришів ... - Відстань від мене .... і т.д. В цей момент відчиняються двері і на порозі будинку з'являється заспана скуйовджена молодша сестра дівчини і говорить: - Добрий вечір. Тато сказав, щоб я вам відсосала, або щоб ми з сестрою вам відсосали, або щоб ви у себе відсосали, або тато спуститься і ви в нього відсосете, АЛЕ ЗАРАДИ БОГА приберіть руку з домофона! **** Два кума, сховавшись від жінок за хлів біля старого перекошеного на бік дерев'яного туалету. Присіли в травичці, розстелили газетку, дістали горілку, сало, цибулю, підкурили по самокрутці і розмовляють собі про те про се, про політику... Аж ось в небі з'являється якась крапка, вона все більшає і більшає і вони бачуть, що то летить дельтоплан, а під ним весить дельтопланіст. І раптом той дельтоплан перекошує і він починає падати. Дельтапланіст і так його викручував і так, але все таки зпікірував прямо в той дерев'яний туалет. Дельтоплан в одну сторону дельтопланіст в другу і все затихло. Один кум до іншого: - Куме, ви то бачили!? Чоловік потягуючи самокрутку, так байдуже мовить: - Яка країна, такі й теракти...
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |