SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 26.06.2011, 21:46   #1
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Завтра Карпати проведуть матч з Зестафоні

Львів'яни вже зустрічалися з грузинським клубом в попередньому розіграші Ліги Європи

Четвертий контрольний матч «Карпат» на зборах в Австрії відбудеться у понеділок, 27-го червня.

Суперники «зелено-білих» буде грузинського клуб «Зестафоні», з яким торік карпатівці граль у третіх кваліфікаційному раунді Лігі Європи Гірськолижний и двічі перемагалі з рахунка 1:0. Поєдінок відбудеться неподалік місця діслокації «Карпат» - до стадіону в одному з кріхітніх австрійськіх містечок треба буде їхаті Всього 50 кілометрів. Початок матчу запланувалі на 17:30 за київським часом.
Старий 07.08.2011, 17:08   #2
slavko1235
Активіст

Вік: 40
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
Типово

Сьогодні о 19.20. - матч Динамо - Карпати!!! Вболіваємо за зелених Левів. Бандештадт. Хто не скаче той москаль. Слава Україні -Героям слава!
Старий 07.08.2011, 17:37   #3
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

"Карпати" приїдуть на "Динамо" у супроводі автофанів

На гру проти київських "динамівців", яка розпочнеться о 19:30 на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, "Карпати" приїдуть у супроводі "зелено-білих» автофанів.

Супроводжувати улюблену команду з клубної тренувальної бази у Брюховичах на домашні матчі, які "Карпати" проводять на львівському стадіоні "Україна", для "зелено-білих" автофанів вже давно стало доброю традицією. Сьогодні ж вперше в історії подібну акцію буде проведено на виїзному поєдинку.

Саме зараз три автомобіля з каратівською атрибутикою та зелено-білими прапорами знаходяться у дорозі за маршрутом Львів-Київ. Приблизно о 17:00 автівки припаркуються біля столичного готелю "Вісак", в якому розмістилися карпатівці ще в п'ятницю ввечері, одразу після повернення з Дубліну.

А о 17:30 автофани біля готелю привітають гравців та тренерів команди на чолі з Олегом Кононовим і супроводжуватимуть їхній автобус до самого стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського, на якому власне і відбудеться 58-е києво-львівське протистояння, історія якого налічує вже понад 40 років, пише zik.ua.
Старий 07.08.2011, 17:44   #4
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Фанів "Карпат" не пускають у Київ

Автобуси з вболівальниками "Карпат", які їдуть у Київ, аби підтримати свою улюблену команду в сьогоднішній грі з місцевим "Динамо", працівники правоохоронних органів не пускають до столиці.

Про це Інформаційному центру ФК "Карпати" розповів керівник ГО "Завжди вірні" Тарас Павлів.

"Загалом зголосилося їхати у Київ 95 чоловік. Ми найняли два автобуси. Зі Львова ми виїхали о першій годині ночі. Зазначу, що з нами поїхали і два працівники львівської міліції, які слідкували за порядком. Але роботи у них не було. Ми ще у Львові попередили всіх, що не візьмемо з собою не те що п'яних, а навіть тих, хто буде напідпитку. Також я і мої помічники разом з міліціонерами перевірили, щоб ніхто з собою не взяв у поїздку ніякого спиртного та жодного фаєра.

"Все йшло нормально до 11:30, поки нас не зупинили працівники київського ДАІ на в'їзді у столицю по житомирському шосе. Однозначно вони чекали саме нас. Адже на посту ДАІ був і чималий загін беркутівців", - сказав він.

"Жодних причин для зупинки, а тим більше для затримки наших автобусів у працівників правоохоронних органів не було. А на запитання, в чому справа, нам спочатку відповіли, що йдуть навчання з підготовки по боротьби з терористами до Євро-2012. Згодом з'явилася інша версія: нам почали говорити, що нас не пускають до столиці, бо в Києві через арешт Юлії Тимошенко нестабільна політична ситуація, а тому на в'їзд необхідно мати якийсь спеціальний дозвіл. І лише після цих двох надуманих версій нарешті почали говорити щось, що має відношення до матчу.
Щоправда, нова версія була смішною - нам заявили, що нас затримано заради нашої ж... безпеки. Ніби то нам щось загрожує у Києві. До того ж через таку "турботу" зривається дуже важливий захід - товариський турнір фанатів з міні-футболу присвячений пам'яті двох наших друзів (одного з Києва і одного зі Львова), які нещодавно трагічно загинули", - продовжив Павлів.

"Аби зарадити ситуації, приїздили вже і народні депутати, і журналісти, і фанати "Динамо". Всі вони разом з нами пробували довести працівникам МВС два моменти: перший, що їхні дії є однозначно неправомірними; а другий, що ніхто не мав і немає жодного наміру до, упродовж і після матчу ні на самому стадіоні, ні за його межами робити щось протизаконне. Навпаки, ми хотіли продемонструвати, як українські вболівальники повинні підтримувати свої улюблені команди, але разом з тим толерантно і з повагою ставитися до своїх візаві та гравців команди-суперниці. Думаю, це було б дуже корисно побачити всій Україні, аби менше ніж за рік до старту Євро-2012 продемонструвати всім, що ми є цивілізовані і достатньо культурні люди. Але що можна зробити, коли працівники міліції нікого і нічого не хочуть навіть слухати і ні на який діалог не хочуть йти", - зазначив він.

"Спочатку нам пообіцяли, що нас протримають до 18:00, а потім у супроводі міліції доставлять на стадіон з таким розрахунком, щоб ми придбали квитки на гру і зайняли свої місця до її початку. Однак при цьому чомусь ніхто не подумав про те, що нас зупинили практично в полі, де немає ні магазину, ні туалетів, ні лавок, аби принаймні десь можна було присісти", - продовжив Павлів.

"Саме тому, десь дві третини хлопців на даний момент вже уникнули фактично несанкціонованого арешту і зараз добираються самотужки до стадіону. Нас залишилося близько тридцяти чоловік. І тепер працівники міліції поставили нам ультиматум - якщо до 18:00 всі втікачі не повернуться, то нас посадять у автобуси і повезуть не на гру, а відправлять додому. Для цього нас тепер тримають у автобусі. А якщо комусь потрібно сходити по нужді, то нас по-одному майже під конвоєм виводять в поле... Відверто кажучи, я вже не дуже вірю, що нам вдасться сьогодні потрапити на гру. А про турнір вже точно можна забути", - підсумував Павлів.
Старий 07.08.2011, 19:11   #5
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Тільки не бийте но я за Динамо
Старий 07.08.2011, 20:37   #6
Marjan1992
Учасник

Дописи: 124

Типово

sanela, о друже я теж за Динамо
Старий 07.08.2011, 20:50   #7
Orton
Активіст

Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
Типово

sanela, Marjan1992, я також за Динома вболівію хто б це не був!!!
Ну тай Динамо й так виграє 2:0
Старий 08.08.2011, 23:24   #8
sacha
Передовик

Типово

Нещодавно Петро Димінський зустрівся із гравцями львівських "Карпат" і розповів їм про зміни, які їх очікують в життєдіяльності команди.

Про будівництво реабілітаційного центру : "Зараз ми почали будівництво нового центру, який відрізнятиметься від звичної бази. Ми вирішили, що не потрібна база, де вас закриватимуть перед матчами - ви професіонали. У новому корпусі буде відновний спа-центр, усе необхідне для медичного обслуговування і теоретичних занять, зал для гімнастики і атлетики, а також басейни спа. У контракті кожного гравця написано, що клуб повинен забезпечити вас усім необхідним для професійного росту. Усе інше залежить від вас, тренерів і ваших сімей. Всі разом ми повинні працювати на кінцевий результат".

Про нову систему оплати праці : "Також хочу Вас повідомити про те, що керівництвом клубу впроваджена абсолютно нова система оплати праці команді. Ця новинка повинна стати для усіх вас серйозним стимулом для досягнення нових спортивних результатів. Ваша заробітна плата безпосередньо залежатиме від досягнення конкретних результатів і ростиме прямо пропорційно досягненням команди і вашого вкладу в ці перемоги. Ця система вже розроблена і найближчими днями буде запропонована вам для підписання. Цей документ - логічне продовження політики нашого клубу і моєї філософії : в "Карпатах" футболіст може тільки заробляти гроші, а не отримувати".

Про неповагу до партнерів і суддів : "Ще я б хотів, щоб ви звернули увагу на ряд моментів, які можуть або принести клубу користь, або йому пошкодити. Гравці клубів зі світовим ім'ям ніколи не дозволять собі, посилаючись на емоції під час матчу, проявляти до партнера неповагу. Скажімо, говорити йому, що він не туди побіг, не так відкрився. Є такі, хто може прикрикнути на партнера, вважаючи, що він заслуговує більшого в нашому клубі. Подивіться на "Барселону". Ви не побачите, щоб там хтось з гравців підвищив голос на молодого футболіста, якого випустили на дві останні хвилини матчу. Тому я прошу: стежте за своїми діями - серед вас зірок немає. І давати волю емоціям ви не повинні. Таким чином, ви заважаєте і собі, і своїм партнерам. Думаю що головний тренер зі мною погодиться. Ще один момент, це розмови із суддями. Кожен з вас знає: якщо арбітр свиснув - то свого рішення він вже не змінить. У нас є гравці, які без жовтої картки не можуть матч провести. Я прошу звернути увагу на ігрову дисципліну. Інакше будуть миттєві штрафи".

Про завдання на сезон: "Завдання на сезон усім відомо: мінімум 5-те місце в чемпіонаті. Ми попрацювали на трансферному ринку. Думаю, що наші новачки усвідомлюють, що їх запросили для того, щоб зміцнити нашу команду. Вони повинні нам допомогти не просто отримати путівку в Лігу Європи але і вийти в груповий турнір і пробитися в плей-оф, скажімо, спершу в 1/16 фіналу. На жаль, нам не вдалося зробити це минулого року. У нас була дуже складна група. Крім того, усім нам не вистачило досвіду. Починаючи від керівництва клубу і закінчуючи гравцями. Хоча шанси у нас були. Ми могли б обіграти "Боруссію" в першому матчі, хоча це була б сенсація. Ми грали на рівних проти ПСЖ в Парижі. Незважаючи на це, я вважаю, що ми набрали досить досвіду, який допоможе нам в нових матчах Ліги Європи".

P.S. Усі ці прекрасні слова почесного президента "Карпат" затьмарює велика "лошка дьогтю", після вчорашньої гри 5 туру УПЛ "Динамо" - "Карпати", львів'яни впевнено залишились на останній сходинці турнірної таблиці.
Джерело:
Football Transfer
Старий 19.08.2011, 14:13   #9
sacha
Передовик

Типово

Кононов: "З оптимізмом дивлюся на другу гру"

Олег Кононов з оптимізмом дивитися на другу гру плей-офф Ліги Європи з грецьким ПАОКом.

Про це після першого поєдинку заявив сам наставник "зелено-білих", пише прес-служба клубу.

"Зараз рахунок 2:0 на користь ПАОКа, але у нас буде така ж чудова атмосфера на стадіоні Сподіваюся, у нас буде така ж хороша гра", - сказав він.

"Ми не реалізували два стопроцентних моменти... Але нічого, команда не здавалася - вона грала на атаку, аби забити, і після першого пропущеного голу, і після другого. Тому я з оптимізмом дивлюся на другу гру", - додав тренер.

За словами Кононова, ПАОК - дуже організована команда, вміє користуватися помилками суперника.
Старий 19.08.2011, 21:30   #10
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Тлумак: Не можна робити висновки по гарячим слідам

Обидва голи грецького ПАОК у ворота "Карпат" були з розряду необов'язкових, але львівська команда має заспокоїтися, проаналізувати помилки і тоді вже щось робити.

Таким чином воротар "зелено-білих" Андрій Тлумак прокоментував для Інформаційного центру клубу голи "двоголових орлів".

"В епізоді з першим голом я був спиною до воріт. Мені здалося, що м'яч не пересік лінію воріт. Потрібно дивитися повтор на відео, бо так сказати щось важко", - сказав він.

"У другому голі не дограли епізод наші гравці. Наш захисник підключився до атаки, а я ще в перерві, перед другим таймом говорив, що їхній лівий бек постійно підключається і він на тому фланзі найбільш небезпечний. Їхній нападник відтягнув на себе Федецького, тому нашому правому півзахиснику треба було страхувати цю зону", - згадує він.

"Але це все емоції. Не можна робити висновки по гарячим слідам. Потрібно спочатку подивитися відео, як там все насправді відбувалося. А в грі це все емоції, які в будь-якому разі з нас виплескуються", - ще раз зазначив Тлумак.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 4 11.04.2016 20:38
"Мультифід" або декілька голів на 1 антену. Porter Вибір супутникогово обладнання 14 17.07.2015 11:50
Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? Porter Не знаєш, де написати? Пишем тут. 3 30.08.2010 00:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:33.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум