SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 26.01.2012, 18:14   #21
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Пепе: "Реал" грав ліпше, ніж "Барселона"

Захисник мадридського "Реалу" Пепе вважає, що його команда зіграла дуже добре в матчі чвертьфіналу Кубку Іспанії з "Барселоною", повідомляють іспанські ЗМІ.

Зустріч завершилася нічиєю з рахунком 2:2, і за сумою двох ігор до півфіналу вийшли каталонці.

"Ми продемонстрували дух, притаманний "Реалу" і сильному колективу. У цій грі ми набагато перевершували "Барселону". Я хочу говорити лише про футбол і повинен підкреслити, що ми пишаємося нашою грою. Те ж саме можу сказати і про наших вболівальників", - заявив португальський футболіст.
Старий 26.01.2012, 21:17   #22
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Моурінью: Пеп Гвардіола переміг заслужено

Головному тренеру мадридського "​​Реала" Жозе Моурінью після матчу Кубка Іспанії з "Барселоною" (2:2) червоніти не довелося. Його команда провела відмінний поєдинок, але добитися перемоги в черговий раз не вдалося.

"Ми приїхали на "Камп Ноу" з надією на успіх, ми були здорово мотивовані на перемогу. Щоправда, ми знали, що домогтися успіху в цьому матчі буде дуже важко, і що приховувати, мої гравці грали здорово. Мені доводилося грати тут з "Челсі", "Інтером" і "Реалом". Тому нічого нового для себе я не відкрив - все було знайоме. І я хочу привітати Гвардіолу з перемогою на минулому тижні - "Барселона" виграла заслужено", - повідав Жозе Моурінью.
Старий 26.01.2012, 21:18   #23
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Вболівальники "Реала" - за відставку Моурінью

Переважна більшість опитаних інчас Королівського клубу не вірять в те, що Жозе залишиться в Мадриді після закінчення сезону.

Останніми днями довкола Королівського клубу нагнітаються чутки на тему швидкої відставки головного тренера. Відтак, видання AS провело опитування серед вболівальників. Результати виявилися шокуючими: 61 відсоток респондентів висловився за те, що Жозе найближчим часом таки спакує валізи і залишить "Сантьяго Бернабеу". Загалом проголосували 185 тисяч респондентів.
Старий 30.01.2012, 21:39   #24
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Моурінью готовий очолити МЮ вже цього літа

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью готовий вже цього літа очолити "Манчестер Юнайтед", повідомляє Daily Mail.

Зараз португалець чекає рішення нинішнього наставника англійського клубу сера Алекса Фергюсона, який може після закінчення поточного сезону оголосити про завершення кар'єри.

Якщо шотландець дійсно вирішить покинути манкуніанську команду, то Моурінью буде головним претендентом на його місце.

Нагадаємо, що в поточному сезоні Моурінью має проблеми у взаєминах з рядом гравців "Реала" і вже натякнув, що має намір влітку покинути Мадрид.
Старий 31.01.2012, 10:43   #25
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

В Реалі найкращі бомбардири Європи
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
"Реал Мадрид" встановив рекорд за результативністю в першому колі Ла Ліги, забивши 67 голів у перших 19-ти матчах іспанської першості. Тепер "Мадрид" може замахнутися на свій власний рекорд за кількістю голів за сезон - 107. Цей рекорд був встановлений командою, під керівництвом Джона Тошака, в сезоні 1989/1990 років.

Не можна не оцінити внесок Ігуаїна і Роналду в цей успіх Реала, які є найрезультативнішими бомбардирами в 5-х найсильніших європейських першостях. Щоб забити гол, Ігуаїну потрібно провести на полі всього 65 хвилин, а Роналду - 75. На рахунку аргентинського нападника вже 14 голів в 19 поєдинках Ла Ліги, причому в 11 з них він виходив на поле на заміну. На рахунку Роналду 24 м'ячі, які він забив в 20 матчах іспанського чемпіонату. І лише в одному матчі Кріштіану вийшов не в стартовому складі.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 31.01.2012, 12:08   #26
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Моурінью вірить, що Барса може відігратися

Португальський тренер "Реала" Жозе Моурінью вважає, що 7 очок відриву від Барси не мають великого значення, і звинувачує мадридську пресу за її ставлення до цього.

Португалець висловився на прес-конференції: "Сім очок? Преса може говорити, що це багато, але для мене це не так. Саме ті, хто розвів чутки про нестабільну обстановку в нашій команді, вже записали "Реал" в чемпіони, і стверджують, що "Барса" не зможе відігратися. Це говорять ті, хто при першій нічиїй або поразці нашої команди кричать про кризу в "Реалі", і намагаються порушити рівновагу в нашій команді. Але я спокійний і готовий до всього, доброго чи поганого".
Старий 01.02.2012, 10:31   #27
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Йоахим Льов: Моурінью доведеться почекати і не залишати "Реал"
В інтерв'ю Abendzeitung München головний тренер збірної Німеччини з футболу Йоахім Льов з гумором прокоментував інформацію про те, що він може очолити мадридський "Реал" після закінчення сезону.

"Моурінью доведеться почекати і не йти до 2014-го року, коли закінчиться мій контракт з німецькою збірною. Ну а якщо без жартів, то вся ця інформація - чисті спекуляції. Я - головний тренер збірної Німеччини, в світі не так багато тренерських постів краще, ніж мій. До того ж, на мій погляд, Моурінью на даний момент - найкращий тренер для "Реала" з усіх можливих".
Старий 01.02.2012, 11:53   #28
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Роналду, Рауль, Агуеро та інші мають зв’язок з наркобароном

Поліція виявила зв'язок з мафією півзахисника мадридського "​​Реала" Кріштіану Роналду, його колишнього партнерова по команді Гуті, нападнику німецького "Шальке-04" Рауля, колишніх гравців "Атлетико" Паулу Футре і Серхіо Агуеро, який зараз грає за англійський "Манчестер Сіті".

У заяві поліції говориться про відомого наркобарона Лауро Санчеса Серрано, більш відомому як Лауро. Відомо, що він шукав будинок для Роналду при переході португальця в "Королівський клуб". А тепер збирається тиснути на Рауля, щоб футболіст профінансував дебют кар'єри одного боксера.

"Серрано прикривається під організацією, що надає людям певні послуги. Але це просто маскування, яка приховує його діяльність в контексті організованої злочинності. Його особистість викликає страх і повагу не тільки в мафіозних структурах", - йдеться в заяві поліції.

В даний час Серрано взято під варту.
Старий 02.02.2012, 22:14   #29
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Челсі давав 40 млн, а Реал відмовив

"Челсі" пропонував 40 мільйонів фунтів цієї зими за форварда "Реала" Гонсало Ігуаїна, проте отримав відмову, повідомила сьогодні "Марка".

Розчаровані Фернандо Торресом керівники “Челсі” намагалися підсилити лінію атаки аргентинцем, але іспанці категорично відмовилися його продавати незважаючи на те, що у Моурінью Ігуаїн частіше залишається на лавці. Але при цьому Гонсало забиває досить регулярно - 17 м'ячів у всіх змаганнях, тому від такого бомбардира було б гріхом відмовитися.

В Іспанії очікують, що влітку Роман Абрамович зробить ще одну спробу придбати Ігуаїна, але у "Реала" поки немає ким замінити аргентинця. Тому все залежить від того, яку суму запропонує російський мільярдер і чи купить когось “королівський клуб”.
Старий 03.02.2012, 13:43   #30
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Кріштіану Роналду зводив Ірину Шейк на баскетбол (ФОТО)

Кріштіану Роналду разом зі своєю дівчиною Іриною Шейк відвідав матч баскетбольного "Реала". Іра, звичайно, привартала увагу чоловіків, що змушувало Крішті дещо ніяковіти. Але все обійшлося без жертв і сцен ревнощів.

Закладки

Мітки
realm

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:26.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум