SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 23.07.2011, 13:44   #291
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Луїс Адріано: "Карпати" завжди створюють нам проблеми

Попри те, що "Шахтар" вважається фаворитом у грі 3 туру першості проти "Карпат", самі "гірники" легкої прогулянки не очікують.
Про це бразильський нападник команди Луїс Адріано сказав прес-службі донецького клубу.
Шахтаря» поділився своїми думками щодо майбутнього матчу з «Карпатами».
"Карпати" - досить сильна команда, яка завжди створює нам проблеми в чемпіонаті. Тому я впевнений, що для нас має відбутися дуже складний, але при цьому й цікавий матч", - зазначив він.
"На превеликий жаль, ми програли в минулому році у Львові. Але в неділю не йдеться про реванш. Буде нормальний матч, який ми маємо виграти для того, щоб одержати перемогу в чемпіонаті", - запевнив він.

Новини футболу, 22 липня. Попри те, що "Шахтар" вважається фаворитом у грі 3 туру першості проти "Карпат", самі "гірники" легкої прогулянки не очікують.

Про це бразильський нападник команди Луїс Адріано сказав прес-службі донецького клубу.

"Карпати" - досить сильна команда, яка завжди створює нам проблеми в чемпіонаті. Тому я впевнений, що для нас має відбутися дуже складний, але при цьому й цікавий матч", - зазначив він.

"На превеликий жаль, ми програли в минулому році у Львові. Але в неділю не йдеться про реванш. Буде нормальний матч, який ми маємо виграти для того, щоб одержати перемогу в чемпіонаті", - запевнив він.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 23.07.2011, 13:45   #292
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Буффон хоче навчити китайців та американців футболу

Голкіпер туринського "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон в інтерв'ю американським журналістам розповів про свої плани після закінчення кар'єри.

"Я ніколи не замислювався про переїзд в США до кінця моєї ігрової кар'єри. Я буду грати в "Ювентусі" доти, поки мені будуть довіряти. Але після закінчення кар'єри, років через три-чотири, у мене в голові є божевільна ідея - я хотів би попрацювати наставником збірної США або ж Китаю. Це буде щось неймовірне", - поділився Буффон.
Старий 23.07.2011, 13:46   #293
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

У суботу трьома матчами продовжиться третій тур Прем'єр-ліги.

У п'ятницю відбулися перші матчі третього туру української Прем'єр-ліги, за підсумками яких турнірну таблицю очолило київське "Динамо".

Причому перемога "динамівців" була настільки впевненою, що і після сьогоднішнього дня вони повинні залишитися на чолі таблиці, ось тільки лідерство доведеться ділити.

Претендентів на те, щоб наздогнати киян - чотири і двоє з них грають між собою в Сімферополі. Ще один - "Дніпро" зіграє завтра, тоді ж на поле вийде "Шахтар", який поки не втрачав очок у нинішньому чемпіонаті.

Текстову трансляцію матчу "Таврія" - "Металіст" дивіться на sport.tochka.net починаючи з 19:00.

17:00. "Іллічівець" - "Кривбас"

Маріуполь, стадіон "Іллічівець"

Арбітр - Михайло Родіоненко (Луганськ)

Телетрансляція: "Футбол"

"Іллічівець" не втомлюється дивувати в цьому сезоні. Команда, яка пропускала в минулому сезоні найбільше, в нинішньому чемпіонаті є однією з двох, чиї ворота залишаються в цілості.

Така гра в захисті дозволила команді впевнено зіграти проти претендентів на єврокубки і здобути собі в актив після зустрічі з "Карпатами" і "Арсеналом" чотири очки.

Перед рідними трибунами підопічні Яремченка мають намір продовжити успішну ходу і відправити у Кривий Ріг на щиті "Кривбас".

Втім, "Кривбас" теж цього року не має наміру боротися за виживання. Оновивши склад, команда Максимова розпочала чемпіонат з перемоги над "Волинню", але не зуміла перешкодити "Дніпру".

Амбіції команд дозволяють розраховувати на боротьбу за кожну ділянку поля, тому нудьгувати глядачам не доведеться.

19:00. "Таврія" - "Металіст"

Сімферополь, стадіон "Локомотив"

Арбітр - Євген Арановський (Київ)

Центральний матч дня обіцяє подарувати глядачам незабутнє видовище і свято атакуючого футболу. Причина в цьому одна - слабка гра в захисті, чим обумовлений пошук щастя біля чужих воріт.

У двох турах у матчах за участю цих команд глядачі побачили 15 голів, тобто в середньому майже 4 за гру, тому є причина говорити, що команди в цьому році посперечаються між собою за право називатися найбільш видовищною командою.

У "Таврії" виявилися доречними придбаннями Максим Калиниченко і Сергій Назаренко, за участю яких були забиті 4 з 5-ти командних голів.

Новачки "Металіста" з Аргентини тільки проходять період адаптації, що може бути певним козирем для "Таврії". До того ж Тайсон відновлюється від травми, і в Сімферополі ще не допоможе.

sport.tochka.net починаючи з 19:00 буде вести текстову трансляцію цього матчу.

21:00. "Чорноморець" - "Арсенал"

Одеса, стадіон "Спартак"

Арбітр - Олександр Іванов (Макіївка)

Після двох перших ігор команди, які битимуться між собою в Одесі, мають лише частковий привід для задоволення.

"Чорноморець" зумів здобути перше очко у Львові, але гра підопічних Романа Григорчука, очевидно, потребує посилення.

"Арсенал" ще не програвав, проте 2 очки в двох домашніх іграх не є приводом для гордості, адже Леонід Кучук покликаний змінити торішнє 9 місце на більш високу і престижну позицію.
Мініатюри долучень
arvi0195.jpg   krivbass.jpg  
Старий 23.07.2011, 13:49   #294
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Фердінанд: Я голодний до гри

Новини футболу, 22 липня. Ріо Фердінанд визнає талант молодих зірочок Червоних дияволів - Філа Джонса і Кріса Смоллінга, але водночас 32-річний гравець не збирається здавати своїх позицій і сповнений енергії довести свою конкурентоспроможність.

«Я пам'ятаю як я грав, коли був молодим. Я намагався вдосконалюватися, беручи приклад з Славена Біліча, Марко Ріпера, Елвіна Мартіна і Стіва Поттса з Вест Хема » - цитує захисника Юнайтед Sky Sports.

«Я був тоді зовсім дитиною і велику частину часу проводив на лавці, але вже тоді думав, що я повинен грати. І я впевнений, що ці хлопці думають так само. Вони талановиті футболісти, і я вірю що вони відповідають рівню Манчестер Юнайтед. І в якийсь момент вони займуть наше місце».

«Але наразі я ще конкурентоспроможний і не збираюся поступатися своїм місцем кому-небудь. І моє завдання довести, що я більше голодний до гри ніж вони».
Старий 23.07.2011, 14:58   #295
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Щоб перейти у "Дніпро" Калініч конфліктує з "Блекберном"

Нападник "Блекберна" і збірної Хорватії Нікола Калініч настільки хоче перейти у "Дніпро", що вирішив не їхати в азіатське турне зі своїм клубом.

Через цей вичнок, як повідомляє Mirror Football, хорвата буде оштрафовано на £ 60,000.

"До Калініча проявили неповагу. Він постійно намагається поговорити з керівництвом "Блекберна" про своє бажання піти, але безуспішно, його ніхто не слухає", - каже агент гравця Томіслав Ерцег.

"Нікола більше не хоче грати за "Блекберн". На столі є пропозиція, яка перевищує суму в 6 мільйонів фунтів плюс бонуси", - цитує агента terrikon.com.
Старий 23.07.2011, 15:12   #296
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

"Інтер" хоче орендувати Тевеса

Форвард "Манчестер Сіті" Карлос Тевес може перебратися до Італії.

Гравця хоче орендувати міланський "Інтер".

Представники італійської та англійської клубів мають намір зустрітися 31 липня, щоб обговорити умови можливої ​​угоди.

Аргентинцем також цікавиться мадридський "Реал".
Старий 23.07.2011, 15:13   #297
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Цими вихідними продаватимуть Агуеро

За інформацією Sky Sports з посиланням на керівництво "Атлетіко", в іспанському клубі найближчим часом очікують офіційної пропозиції від "Манчестер Сіті" з приводу переходу нападаючого Серхіо Агуеро.

Повідомляється, що зустріч між представниками двох клубів відбудеться в ці вихідні.

Нагадаємо, у переході аргентинця зацікавлений головний тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні. Причому підписати Агуеро "городяни" збираються незалежно від того, піде Карлос Тевес чи ні.

Сам 23-річний форвард дав згоду на переїзд до Англії. Трансферна Агуеро оцінюється в £40 млн.
Старий 23.07.2011, 21:09   #298
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Команда Максимова відправила три м'ячі у ворота господарів, які до того не пропускали.

Криворізький "Кривбас" виграв другий матч у нинішньому сезоні, перегравши в Маріуполі місцевий "Іллічівець" з рахунком 3:1.

Команди почали з місця в кар'єр, і вже на 10-й секунді матчу Ярошенко міг відкривати рахунок, але після його удару м'яч пролетів в метрі від штанги.

"Кривбас" відповів моментом Лисенка, правда, на його небезпечний простріл Бартулович не дотягнувся до м'яча.

Команди продовжили у високому темпі атакувати ворота один одного і гол не змусив себе чекати. На 13-й хвилині захисники господарів пропустили Федорчука, який на вбіг у штрафну суперника і пробив Бажана.

Після забитого м'яча команди взяли перерву в гостроті, поки на 30-й хвилині не "прокинулася" маріупольська команда.

Спершу, Ярошенко не зумів переграти Бойка з дев'яти метрів, а через хвилину подача кутового закінчилася тим, що м'яч потрапив в голову Петрову і відлетів у ворота.

Гра знову заспокоїлася і навіть перерву не вніс змін у швидкість гри. В цілому, маріупольці більше володіли ініціативою, частіше намагалися загострювати, а "Кривбас" сподівався на контратаки, але до серйозних моментів справа тривалий час не доходила.

Перелом стався під кінець матчу. Гостроту вдалося внести Самодіну, який до того був малопомітним, але на 76-й хвилині під час затяжної атаки він отримав передачу від Матіча і відправив м'яч у сітку воріт господарів.

А в кінцівці матчу "Кривбас" добив суперника. Бабатунде зачепився за м'яч і організував контратаку своєї команди, видавши м'яч на хід Бартуловичу. Той пішов від Ковальова і прострілив на дальню штангу на самотнього Валєєва, якому відправити м'яч у ворота не склало труднощів.

В агонії "Іллічівець" створив пару моментів, але в їхніх діях відчувалася приреченість, тому рахунок на табло не змінився.

Прем'єр-ліга. 3-й тур. "Іллічівець" - "Кривбас" - 1:3

Петров, 32 (у свої ворота) - Федорчук, 13, Самодін, 76, Валєєв, 88

"Іллічівець": Бажан, Бутко, Невмивака (Путівцев, 66), Ковальов, Шевчук, Чайковський, Полянський (Касьян, 79), Пуканич (Окріашвілі, 53), Ярошенко, Федотов, Фомін

"Кривбас": Бойко, Лобжанідзе, Лисицький, Петров, Федорчук, Костишин (Бабатунде, 46), Матіч, Канкава, Бартулович, Самодін (Васильєв, 86), Лисенко (Валєєв, 51)

Матіч, Канкава
Старий 23.07.2011, 21:11   #299
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Квитки на прем'єрний показ стрічки "Останній аргумент" у Києві розлетілись миттєво.

В Києві відбулась прем'єра документального фільму від фанатів київського "Динамо". Стрічка, що має назву "Останній аргумент", розповідає про те, як змінився футбол і все, що його оточує, під впливом часу та грошей.

У фільмі беруть участь авторитетні представники найбільших фанатських угрупувань України - "Динамо", "Дніпра", "Карпат" та "Шахтаря", футболісти і тренери київського "Динамо", віце-президент федерації футболу України та представник міліції.

Учасники фільму обговорюють проблеми засилля легіонерів в українському футболі та натуралізації гравців, а також наслідки зростаючої комерціалізації футболу. Окрім цього, у фільмі висвітлюються події на трибунах та поза ними, а також тема протистояння фанатів та міліції.

Автори фільму намагаються дати відповідь на запитання "Сучасний футбол - добро чи зло?"

Прем'єру фільму переглянули, зокрема, коментатор Дмитро Джулай, журналісти, а також гравці "Динамо-2", разом із тренерським штабом команди на чолі з Андрієм Гусіним та Василем Кардашем.

Найближчим часом запланована прем'єра фільму в Дніпропетровську.
Старий 23.07.2011, 21:12   #300
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Украинский футбол → Чемпионат Украины по футболу — тридцатый в мире
bodka16
21.07.2011, 15:16

Сегодня, 21 июля, Международная федерация футбольной истории и статистики (IFFHS) опубликовала обновленный рейтинг национальных чемпионатов, составленный на основе выступления команд из разных стран в международных турнирах.

Чемпионат Украины по футболу, к сожалению, оказался на низком, 30-месте рейтинга. Лидирует в списке испанская примера.

Рейтинг IIFHS (на 21 июля 2011 года):

1. Испания — 652 очка
2. Аргентина — 534
3. Бразилия — 511
4. Англия — 509
5. Италия — 443
6. Португалия — 429,5
7. Парагвай — 411,5
8. Колумбия — 395
9. Чили — 381,5
10. Франция — 379
11. Германия — 355
12. Мексика — 337
13. Южная Корея — 325,5
14. Эквадор — 310,5
15. Голландия —310
16. Россия — 302,5

30. Украина — 224,5
Вибачаюсь що по російськи це ссилка з сайту Шуріка Динамо Київ

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:50.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум