![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Серіал «Фізика або хімія» покажуть на ТЕТ
![]() У вівторок, 3 січня, о 21:30 на ТЕТ відбудеться прем'єра російської адаптації іспанської шкільної драми «Фізика або хімія». Про це повідомляє прес-служба ТЕТ. Показувати молодіжний серіал виробництва СТС на ТЕТ будуть по буднях о 21:30. За сюжетом у «проблемну» школу приходить працювати група молодих вчителів. Ще вчора вони самі сиділи за партами, а сьогодні повинні навчати тих, кого цікавить тільки пиво, секс і комп'ютерні ігри. "Будні підлітків виглядають як смуги кримінальної хроніки: агресія, знущання, суїциди, секс і наркотики, расизм і гомофобія - це ще не повний перелік тінейджерський« розваг »! Молоді вчителі сповнені ентузіазму, але поруч з такими школярами почуваються безпорадно. Та й у їх дорослому житті вистачає проблем, розібратися з якими не допоможе жоден підручник. Кожну хвилину: по дорозі на роботу, в класі, в учительській - вони змушені робити вибір. Стати друзями або залишитись виключно колегами, сперечатися або підкорятися, вчити чи вчитися? Розум чи почуття, секс чи любов, фізика або хімія? ", - Розповідають на каналі про серіал. Режисер-постановник: Раміль Сабітов. Продюсери: Дмитро Табарчук, В'ячеслав Муругов, Сергій Арланов, Констянтин Кікічев. У ролях: Любов Германова, Вікторія Полторак, Олександр Смирнов, Гела Месхі, Сергій Годін, Ганна Невська Як вже повідомляв «МедіаБізнес», на початку року на ТЕТ так само стартує показ канадської треш-комедії «Тодд і книга абсолютного зла». |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Утриматись у кріслі» на ICTV стартує 4 січня
30-12-2011 Інтелектуально-розважальне шоу «Утриматись у кріслі» стартує на телеканалі ICTV 4 січня. Проект виходитиме по буднях о 13:00. Про це повідомляється на сайті каналу. «Утриматись у кріслі» - це українська версія французького квіз-шоу Hold On to Your Seat компанії Effervescence, що виходив на каналі France 2. За задумом, шестеро гравців беруть участь у вікторині з метою стати чемпіоном і виграти грошовий приз. Чим довше учасник зможе всидіти у чемпіонському кріслі, тим більше грошей зможе отримати. Шоу вестиме Григорій Герман - екс-ведучий програм «Таксі» й «Авто-сіті GT» на «Сіті» та «Володар темряви» на «2+2». За правилами шоу, перший переможець гри опиниться в кріслі чемпіона. У кожній наступній програмі гравці змагатимуться між собою за вихід у фінал. У першому турі ведучий поставить учасникам по два запитання на загальну ерудицію. Правильна відповідь без підказок коштує 5 балів. Якщо гравець не впевнений у своїх силах, може отримати чотири варіанти відповіді, але тоді заробить лише 3 бали. Учасник має право попросити ведучого залишити всього два варіанти, і тоді за правильну відповідь отримає 1 бал. Чотири гравця з шести, які наберуть найбільшу кількість балів, вийдуть у наступний тур. У другому турі учасники матимуть однакові запитання, на які повинні дати письмову відповідь. Той, хто набере найбільшу кількість балів - стане фіналістом. Він побореться з чемпіоном за право зайняти його місце в кріслі. Чемпіон має шанс підтвердити свій титул, примножити свій виграш та втриматися в кріслі. Але якщо фіналіст виявиться розумнішим за чемпіона, то посяде його місце в кріслі та отримає по 100 гривень за кожний бал, зароблений суперником. При цьому чемпіон може підкупити переможця. «Телекритика»
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
|
"Катіна Любов" на каналі "Україна" стартує 9 січня
![]() 9 січня о 19:20 в ефірі телеканалу "Україна" відбудеться прем'єра нового серіалу "Катіна Любов". Сюжет Катя Фадєєва народилася в сорочці. Вона розумна, красива, батьки її палко люблять. Та й наречений знайшовся відповідний - син віце-губернатора. Але все це перестає радувати Катю, як тільки дівчина щиро закохується. Героїня впадає в це почуття з головою, не особливо замислюючись про те, що скажуть з цього приводу батьки. Але владний батько не бажає знатися з звичайним каменярем. Він силою відвіз доньку від коханого і наказує вбити хлопця. І тільки дитина, що б'ється під Катіним серцем, зуміє змінити життя героїв серіалу. "У моєї героїні Каті дуже сильний характер. Вона може постояти не тільки за себе, а й за своїх улюблених людей. І в цьому ми чимось схожі. Ми чітко знаємо, чого хочемо, і намагаємося цього досягти", - розповідає виконавиця головної ролі Ольга Павловець. Про серіал: "Катіна Любов" - це другий серіал власного виробництва каналу "Україна". Головні ролі в картині виконують Ольга Павловець, Дмитро Пчела, Юрій Цурило, Ольга Дроздова, Ганна Данькова, Антон Батиров, Степан Старчиков, Галина Сазонова та інші. Режисер - Дмитро Гольдман, головний автор сценарію - Тетяна Гнєдаш. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
|
На ТЕТ «Поцілунок на удачу» з Ліндсі Лохан
![]() ТЕТ покаже комедія з Ліндсі Лохан на каналі в суботу, 14 січня, о 13:20. Про це повідомила прес - служба. Ешлі (Ліндсі Лохан) - доросла успішна дівчина з гарною роботою, улюбленець долі. Джейк (Кріс Пайн), навпаки - лузер. Йому категорично не щастить по життю. Ешлі і Джейк випадково зустрічаються на вечірці- маскараді, і єдиний поцілунок змінює їхню подальшу долю. Пані Удача знаходить собі нового господаря в особі Джейка. А Ешлі потрапляє в нескінченну низку недолугих історій. Але дівчина твердо має намір обчислити таємничого незнайомця, який нахабно вкрав її везіння. Режисер : Дональд Пітрі. У ролях : Ліндсі Лохан, Кріс Пайн, Семер Армстронг, Брі Тернер, Фейзон Лав Оригінальна назва: Just My Luck. 2006 рік. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
|
13 січня "Інтер" покаже новий фільм Оксани Байрак
![]() Канал "Інтер" придбав чотирисерійний фільм виробництва компанії Film.ua "Моє нове життя". За жанром, "Моє нове життя" - це мелодрама, сценарист та режисер - Оксана Байрак, оператор - Олексій Цвелодуб, продюсер - Віктор Мірський. Головні ролі зіграли: Лариса Шахворостова, Андрій Біланом, Дмитро Міллер, Регіна Мянник, Любава Грешнова, Ігор Швидченко, Марія Валешна, Володимир Горянський. Прем'єра картини відбудеться 13 січня о 18:10 та о 20:30, до і після програми "Подробиці" транслюватимуть всі чотири серії картини. "Світ 40-річної Слави руйнується буквально в одну мить: чоловік іде до молодої коханки, дочка звинувачує її в тому, що Слава зруйнувала її життя, а краща подруга сама зізнається в зраді. Останні 15 років Слава не займалася нічим, крім створення затишку в домі і житті своїх близьких, свято вірячи, що вони це оцінять, але виявляється, що найближчі люди не бачать у Славі нічого, гідного поваги. Слава приходить у відчай, але раптово в її житті з'являється чоловік, який зможе допомогти Славі почати абсолютно нове своє життя, подарує щиру любов і стане найріднішою людиною на землі", - йдеться в анотації до фільму. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
|
основні ефірні проекти телеканалу РЕН з 16 по 22 січня 2012
• На тижні з 16 по 22 січня глядачів каналу РЕН ТВ чекає прем'єра першого в новому році серіалу - «важняків. Гра навиліт »режисера Іллі Хотиненка, для якого це перша робота у форматі серіалу. 16 січня буде показано відразу чотири епізоди захоплюючого телепроекту. • Особливістю тижня також стане безперервний показ 22 січня серіалу «Проти течії» з Михайлом Пореченковим і Ганною КОВАЛЬЧУК. • 18 січня з 9.00 до 17.00 на телеканалі буде Профілактика. • У кінопоказі тижня - прем'єри каналу РЕН ТВ : американський трилер « Дитя пітьми», бойовики «Останній рубіж » (США - Ізраїль, в головній ролі - Дольф Лундгрен), «22 кулі» (Франція, в головній ролі - Жан РЕНО), драма « Війна Харта » з Брюсом Віллісом (США) і режисерська робота Сергія Бодрова -старшого історичний фільм « Монгол ». |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
|
15 січня на "Інтері" відбудеться прем'єра серіалу "Достоєвський"
![]() У неділю, 15 січня, о 12:35 на "Інтері" відбудеться прем'єра серіалу "Достоєвський". Режисер картини - Володимир Хотиненко, у ролі геніального письменника знявся актор Євген Миронов. Також у ролях - Чулпан Хаматова, Дмитро Пєвцов, Олександр Домогаров, Дар'я Мороз, Ліза Арзамасова, Володимир Симонов. Телесеріал "Достоєвський" охоплює досить великий період життя Федора Михайловича - з моменту розгрому гуртка петрашевців (грудень 1849 року) до написання "Братів Карамазових" (1879 року). За цей час у житті Достоєвського сталося безліч драматичних подій - заслання до Сибіру, закордонний роман із Аполлінарією Сусловою, смерть від сухот першої дружини Марії Ісаєвої, співпраця з кількома "почвєнніческими" журналами, зустріч з Анною Сніткіною, смерть сина Альоші... Достоєвський у новому багатосерійному фільмі Володимира Хотиненка постане живою, пристрасною, люблячою, ревнивою, думаючою, страждаючою людиною. Пряма мова Євген Миронов, актор, виконавець головної ролі Федора Михайловича Достоєвського: "У цій картині йде розповідь не про творчі муки, а про муки життєві, що спонукали Достоєвського до творчості. Його життя було крутішим за будь-який роман. Цього не минути, але мені не хотілося, щоб ці події мали вигляд світської хроніки. Ми з режисером Володимиром Хотиненком під час зйомок постійно "дописували", правили початковий сценарій. Я дуже довго шукав характер Федора Михайловича у собі. Адже він настільки багатогранний, як ртуть, поєднує в собі усі свої образи - і Раскольникова, і батька Карамазова, і Рогожина. Якийсь художник шукає своїх персонажів навколо себе, а герої Достоєвського, насамперед, були всередині його самого". Володимир Хотиненко, режисер: "Я не одразу побачив у Миронові Достоєвського, оскільки я досить довго для себе визначав, яким я його бачу. Я не маю на увазі портретну схожість. Важливо було зрозуміти, яким по суті має бути Федір Михайлович. Пробувалися дуже хороші актори. Але поки не з'явився Женя, я не був упевнений. Просто спочатку він мені здавався надто молодим, адже потрібно було грати Достоєвського з юних років до старості. Але ми з Женею в буквальному сенсі проб не робили, не розігрували ніяких сцен. Ми досить ретельно підібрали йому костюм і зробили дві фотографії. Одну - періоду заслання, де Достоєвському 30 з лишком, й іншу - класичну імітацію картини пензля Перова, вже у повному гримі. Ми працювали з картинками: і з портретом, і з фотографією. Звідти можна було багато матеріалу витягти... Ми, таким чином, займалися вивченням характеру людини, а не цитували портретну схожість. В результаті отримали дві фотографії, після яких я зрозумів, що Женя - це саме те, що мені потрібно". Чулпан Хаматова, актриса, виконавиця головної ролі Марії Дмитрівни Ісаєвій: "Марія Ісаєва - не фатальна жінка, а хвора, з численними комплексами. Мені було цікаво будувати її образ в ракурсі життя Достоєвського. Перш за все, у своїй роботі над роллю я відштовхувалася від Федора Михайловича, як від художника, який живе у світі справжніх відносин з цією жінкою. Подумки накреслила для себе схему цих відносин з його боку: каторга, пасинок, гроші. Про саму Марію Дмитрівну Ісаєву мало що відомо, є тільки спогади очевидців, листи Достоєвського братові, особисте листування Ісаєвої й Федора Михайловича. Я визначила свою героїню , як "палицю у колесі", що вганяє Достоєвського у стан неможливості нормально жити і творити. Моя героїня чимось нагадує стару з казки Пушкіна про золоту рибку. Ісаєва так само, як пушкінські стара, могла б сказати, причому вголос, що чоловіка-письменника їй замало, Петербурга - замало, грошей - замало, любові - замало... Вона весь час провокувала Достоєвського на пошуки чогось іншого, чого жадала її хвора натура. І таким песимістичним, часто темним і хворобливим відчуттям життя Марія Дмитрівна зруйнувала саму себе і частково Федора Михайловича". |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
|
На "Україні" виходитиме скетч-шоу "Жити будете"
![]() 8 січня о 14:30 на каналі "Україна" відбудеться прем'єра скетч-шоу "Жити будете", яке порадує глядачів веселими сюжетами на медичну тему. Сюжети скетчкому побудовані на перебільшеному протистоянні двох сторін - лікарів і хворих. Одні скаржаться на недобросовісних пацієнтів, а інші - на неякісне лікування. Не дивлячись на те, що всі жарти гумористичного шоу пов'язані з медициною, творці скетчів не стали обмежуватися сюжетами з лікарняної практики в форматі "лікар-пацієнт", і показали також пародії на численні передачі про здоров'я, курйози з призовної комісії у військкоматі, народні поради від знахаря з української глибинки і багато іншого. Більш того, на глядачів чекає зустріч з найрізноманітнішими лікарями: нудьгуючим патологоанатомом, кавказьким доктором, пластичним хірургом, дієтологом і лікарем-готом. Всі скетчі написані професійними гумористами або засновані на реальних історіях з життя, тому кожен знайде для себе щось знайоме, цікаве і кумедне. "Жити будете" - перше скетч-шоу на українському телебаченні, засноване виключно на взаєминах лікарів з пацієнтами, - каже Руслан Сорокін, генеральний продюсер проекту. - Тема медицини зараз дуже популярна особливо для серіалів, але саме в форматі коротких гумористичних замальовок можна показати велику кількість соціальних і побутових сюжетів, які будуть не тільки дуже смішними, а й знайомими кожному глядачеві". |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
|
13 січня на "Україні" стартує розважальне шоу "Тільки один"
![]() 13 січня о 21:15 на телеканалі "Україна" відбудеться прем'єра розважального шоу "Тільки один", ведучим якого став шоумен Леонід Сенкевич, а постійними учасниками - зіркова пара Михайло Шац і Тетяна Лазарєва. У гумористичному шоу "Тільки один" дві зіркові пари повинні дізнатися шляхом логічних умовиводів або інтуїтивних здогадок, хто з чотирьох осіб на сцені - єдиний володар унікальних здібностей, незвичайної професії або видатних природних даних. Гра складається з шести раундів, в п'яти з яких беруть участь дві зіркові пари. Проти постійних гостей - сім'ї популярних гумористів Тетяни Лазарєвої та Михайла Шаца, за перемогу в програмі позмагаються: Лера Кудрявцева, Тимур Родрігез, Анастасія Приходько, Іраклі, Сніжана Єгорова, Антін Мухарський, гурт "Блестящие", Лєна Леніна, Світлана Вольнова, Шура та інші. Переможцями програми стануть ті гравці, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей. Протягом усіх раундів вгадати особливого персонажа намагаються і глядачі в студії за допомогою інтерактивного голосування. Той із них, кого не підведе інтуїція, стане учасником фінального шостого раунду, і, в разі перемоги, гравець отримає телевізор. У цьому йому також допомагатимуть зіркові гості, які будуть намагатися підказати гравцеві вірне рішення і зробити правильний вибір. Більш того, в гумористичному шоу, розробленому за форматом британської компанії Endemol, глядачів чекають розважальні кімнати від зіркових гостей програми та знайомства з володарями унікальних здібностей, які проявлять свої таланти та вміння в ефірі каналу "Україна". "У грі "Тільки один" головним є все-таки не перемога однієї з команд, а веселий і непередбачуваний процес обчислення неординарного героя, - говорить ведучий проекту Леонід Сенкевич. - Я впевнений, що саме завдяки експромтам, щирим емоціям і атмосфері веселощів шоу сподобається глядачам". |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
ICTV покаже суперфінал Континентального кубка з хокею
Спорт для справжніх чоловіків виходить у національний телеефір! З 13 по 15 січня ICTV ексклюзивно покаже прямі трансляції з льодових арен Франції, де розігруватиметься Континентальний кубок серед кращих хокейних команд Європи. Вперше в історії національного телебачення ICTV проводитиме прямі трансляції з розіграшу XIV-го Континентального кубка серед найсильніших хокейних клубів Європи. Вперше у головній хокейній першості Старого світу візьме участь команда з України – ХК "Донбас"! Найсильніша льодова дружина України протистоятиме кращим командам Європейського континенту. 13 січня українці зійдуться у запеклій боротьбі з могутнім суперником, торішнім переможцем європейської першості, володарем Континентального кубка-2011 та чемпіоном Білорусії ХК "Юність". 14 січня донецький клуб схрестить ключки на льоду з чемпіонами Італії "Асіаго", які два роки поспіль ставали найсильнішою командою своєї країни. 15 січня чемпіон України протистоятиме господарям кубка, найтитулованішому клубу Франції, багаторазовому переможцю внутрішніх та міжнародних хокейних змагань — "Руанським Драконам". Переглянути ключові ігри європейського хокею та приєднатися до вболівань за своїх глядачі можуть як у телеефірі каналу ICTV, так і онлайн на сайті ICTV.ua. 13 січня, п’ятниця, 17:30: ХК "Донбас" – ХК "Юність" (Білорусь) 14 січня, субота, 17:30: ХК "Асіаго" (Італія) – ХК "Донбас" 15 січня, неділя, 20:30: ХК "Руанські Дракони" (Франція) – ХК "Донбас"
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |