![]() |
|
|
#3322 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Приїхав сільський хлопчина до міста. Його запитують:
- Скільки тобі років. - Не скажу. - Ну хоть першу букву скажи. - Ш - 16??? - Нєє, штирнайціть!
|
|
|
#3323 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Прийшов кум до кума гості, бачить
той сидить один і грає на баяні. - А де кума? - У сараї, дрова коле. - Не соромно? Ти на дивані, в теплі, граєш на баяні, а дружина коле в сараї дрова? - А що робити, якщо вона грати не вміє? Безглузда смерть: Новий рік, дядько з перепою випав у вікно. Усі перелякалися, восьмий поверх все ж таки, а він хоч би хни, встає, кричить "Кидайте баян, чого дивитесь , ща заграю!!". Кинули ... Вбило баяном нахуй!
|
|
|
#3324 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Дописи: 692
|
ГУМОРИСТИЧНИЙ ЦИТАТНИК
* * * Як же приємно було його сьогодні побачити! ... Нехай навіть і через оптичний приціл ... * * * Фраза "Ви не виходите?" в маршрутці означає "Посунься, наволоч, я виходжу!" * * * Фраза доктора: "До весілля заживе!" - Сильно здивувала 80-річну стареньку, але запалила блиск в її очах! * * * Творча професія - це коли людина готова гори звернути, аби нічого не робити. * * * Сподобався хлопець??? Підійшла, закинула на плече і понесла. Вони ж у нас істоти ніжні, нерішучі. * * * Кохана, давай почнемо все з чистого аркуша? - Не вийде, ти обпаскудив увесь зошит. * * * Все частіше в соціальних мережах дівчата, які бажають вийти заміж, ставлять на аватарки борщ. * * * У житті кожної людини бувають моменти, коли все дістало. Але я між ними ще й виспатися не встигаю. |
|
|
|
|
|
#3325 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
“Треба якось жити” – сказав
Гаррі Поттер і перефарбував свою паличку у чорно-білі полоски. ______________________ На честь 200 річчя Гоголя, Віктор Янукович поклав квіти до пам'ятника письменника і заявив: - Мені подобається Гоголь. Це мій улюблений пошуковик в інтернеті. ___________________- - А як це... Любити? - Серце сильно-сильно б'ється, і то в жар кидає, то в холод, і подих переривається, і... - Так це ж грижа! _______________ - Ааа! Я бачу зеленого чоловічка! Він світиться! Ааа! Що робити? - Переходи дорогу, ідіот __________________ 3устрілися дві блондинки на зупинці. І перша питає: - Тобі на яку маршрутку? - Мені на 2, а тобі? - А мені на 7. Їде 27. - Ооо, поїдемо разом. ___________________ Щоб не переплутати кошенят, бабуся назвала одного Мурчик, а другого втопила. ____________________ - А я боюсь літати на літаках... - А я на поїздах боюся. - На поїздах-то чого? - Ну прикинь літаючий поїзд... це ж обісратись можна! _______________________ Одеса. Третя ночi. - Тук-тук! - Ой, а хто там? - Бандити. - Ой, а що Вам потрібно? - Сто кiлограммiв Вашого золота. - Ой, а сто десять? - Сто десять, так сто десять - Люсю, золотко, вставай,- за тобою прийшли … ___________ -Та не матюкайся при дитині, он у нього даже зубів нема... Маленький Вовочка, показуючи перший молочний зуб: -А це со, хуй?
|
|
|
#3327 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Eurofootball Gonki Eutelsat 9.0°E 11919 V 27500 3/4 MPEG-4 | Biss | SID:002E |
|
|
|
|
#3328 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Ліплять діти сніговика, повз проходить мужик, тай питає; - "дітки вам не холодно?" а ті йому відповідають " це вашому Петрику має бути холодно"
|
|
|
#3329 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 15.08.2011
Вік: 35
Дописи: 201
Калуш
Мій ресівер: Lemberg LR110, Globo 7010A, Orton 4010C
|
Дівчина вийшла заміж за сільського хлопця.
Через пару днів свекор рано прокидається і бачить, що невістка у дворі ходить, прибирається, пере. Він запитує: - Чого не спиться? Вона відповідає: - Та так, нудно ... Той підходить до сина: - Ти мужик чи ні? Їй нудно, значить, ти не справляєшся зі своїми подружніми обов'язками. Ну, син забрав дружину в спальню і тр**ав 2 години. Через пару днів повторюється та сама історія. Через тиждень приїхала з міста в гості її мама. Посиділи, поговорили. Дочка запитує: - Як у тебе справи, мамо? - Та нічого, тільки от нудно ... Тут дочка долонею закриває матері рот і говорить: - Мама, у цьому будинку не можна говорити "нудно", а то ви*буть __________________________________________________ _______________ Однокласники - страшний сайт ... до мене просяться у друзі натяжні стелі, штори і шафа-купе. Не пам'ятаю, щоб у школі зі мною такі вчилися. __________________________________________________ _______________ Як же ж хочеться з криком "ЦЕ СПАРТААА" штовхнути того, хто мішає мені вийти з автобуса. __________________________________________________ _______________ идів одного разу на парі, їв Twix, і тут мені одногрупниця кричить: "Кинь мені паличку!". Я мало не вдавився. __________________________________________________ _______________ Зустрілися Українець з американцем і в них зайшла розмова про гори. Американець говорить: — У нас такі гори, що як гукнеш то ехо 5 хвилин триває. Українець: — Ну то їдем подивимось. Вилізають на вершину та й американець кричить: — Hello!!! Ехо: — Hello- ello- llo- o. А Українець каже: — Та хіба це гори? У нас у горах ехо 3 години тримається. Американець? — Ну поїхали подивимося. Вилазять вони на Говерлу і Українець: — В Карпатах москаль! Луна: Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? Де москаль!? __________________________________________________ ________ - Мама, я без дозволу взяв татову машину і розбив її! - І що на це сказав батько? - Мат пропустити? - Звичайно! - Він промовчав. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |