SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 01.12.2013, 16:09   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово Всеукраїнське віче. Євромайдан

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Всеукраїнське віче. Євромайдан. ОНЛАЙН
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Востаннє редагував D-Misha: 22.01.2014 о 18:31.
sat-prof зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.02.2014, 16:18   #341
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Не бутербродом єдиним, або Навіщо Майдану "Жіноча сотня"

Ірина Виртосу, Центр інформації про права людини, спеціально для УП.Життя
Настя Федченко - одна учасниць "Жіночої сотні". Фото з Facebook-сторінки Анастасії

"Вчора на вході в Український Дім. Там охорона у вигляді tough men, зрозуміло, у балаклавах і формі, всьо, як треба.

- Чоловіки мають показувати документи, а жінки - посміхатися.

- Чому так? - питаю.

- Жінки повинні посміхатися, щоб людям було приємно! (сказано поблажливо і з твердим переконанням, що це - найкращий комплімент у моєму житті).

Захотілося взяти гранату, чесне слово", – написала у своєму фейсбуці громадська активістка Анна Довгопол.

"Жінко, якщо ти побачила непорядок, прибери – революціонеру буде приємно", "Прохід в "Український дім" дозволено чоловікам за перепусткою, дівчатам – за усмішку". "Чоловікам місце на барикадах, дівчатам – на кухні...".

Ці або схожі заклики-гасла час від часу можна почути-побачити на Євромайдані. Як реакція на такі заклики та применшення ролі жінки виникло і неформальне угрупування жінок-майданівок під назвою "Жіноча сотня".

Не жарти..

Ця ідея давно витала поміж учасницями Майдану, розповідає громадська активістка, одна з ініціаторок "Жіночої сотні" Ніна Потарська.

"Жінки та дівчата різного віку та статусу виконують величезну роботу. Зрозуміло, що жінки на Майдані – це не тільки берегині або такий собі "обслуговуючий персонал", коли їхня робота зводиться до приготування бутербродів, прибирання або медичної допомоги", - розказує Потарська.

"Серед жінок на Майдані є правозахисниці, адвокатки, журналістки, жінки, які стоять на барикадах, – це, як мінімум, половина Майдану. Тому так принизливо було чути зі сцени щось на кшталт, "жінки, зробіть приємне чоловікам, їм треба розслабитися...". Це більше схоже на екскорт-сервіс, а не подяку жінкам за те, що вони беруть участь у житті Майдану на рівні з чоловіками", – додає вона.

Тож одного вечора, зібравшись у штабі Євромайдану-SOS, активістки напівсерйозно пожартували: а чи не організувати якусь "жіночу сотню"? І щоб дізнатися, чи є в тому необхідність, – про цю ідею написали у фейсбуці.

Уже на наступний день ініціаторки отримали близько двох десятків дзвінків із питанням, як і де записатися у "сотню".

За три дні "Жіноча сотня" зібрала уже близько дві сотні прихильниць. Більше того, комендант Майдану Андрій Парубій підтримав сотню і заявив, що не проти зареєструвати таку ініціативу офіційно.

"Це вже серйозна заява від людини, яка входить до організації, що, м’яко кажучи, мало дбала про жінок, коли ініціювала законопроекти про заборону абортів тощо", – наголошує Потарська.

"Жіноча сотня" тільки набирає обертів. Поки виокремились такі напрямки, як майстер-класи із самооборони для дівчат, дискусії, лекції, правова допомога.

Наприклад, перше заняття із самооборони для дівчат відбулося в понеділок, наступне планується в цю п’ятницю. Діє освітній напрямок. Так, у вівторок феміністка, блогерка Марія Дмитрієва провела лекцію в "Українському домі" про історію жіночих рухів.

Працює також юридично-правовий напрямок, коли адвокатки ведуть справи у судах, зокрема, виступаючи на захист потерпілих від дій "Беркуту".

"Жіноча сотня – це позаорганізаційна координація жінок на Майдані. Ми б навіть не хотіли питати в когось, чи можна "десь записатися", щоб займатися своїми справами.

У нас горизонтально приймаються рішення, кожен відповідає за свою ділянку роботи. Поки навіть немає лідерки, яка займалася б загальною координацією", – каже Потарська.

"Можливостей багато, страх і стереотипи обмежують нас"

Олександра Назарова – громадська активістка – одна з перших долучилася до створення Жіночої сотні.

"Ми зачепили живу тему – роль жінки, захист її прав, зміна стереотипів щодо неї, заборона дискримінації або сексистського ставлення. Ми обрали просту і зрозумілу назву - "Жіноча сотня". Проте через діяльність "Жіночої сотні" можна говорити про таке явище, як фемінізм. Наприклад, про те, що феміністки – це не якісь страшні злобні тітки, які, умовно кажучи, хочуть керувати чоловіками. Це жінки, які стверджують, що в роль жінок у суспільному житті має бути така ж рівноправна і рівноцінна, як і чоловіків. І ті сексистські прояви, які, на жаль, достатньо часто зустрічаються на Майдані, не припустимі.

Не повинно бути обмежень, що жінка може робити на Майдані, а чого – ні.

Якщо Євромайдан буде відтворювати ті стереотипи, які відтворює нинішня офіційна влада, то чим тоді Євромайдан кращий? Більше того, він відштовхне багатьох жінок, які через стереотипи фактично будуть в становищі "додатку до чогось". Це нерозумно", – наголошує Назарова.

За її словами, Майдан – унікальне місце, де виникають найрізноманітніші ініціативи. Це дивовижний шанс, який випадає в житті: "Насправді у нас, у жінок, багато можливостей, але той страх і побоювання, ті стереотипи, які нав’язує нам суспільство, обмежують нас".

Говорячи про реакцію з боку чоловіків, Назарова каже, що вона – різна: "Від тих, хто одразу і щиро почали нас підтримувати до... Нещодавно, у фейсбуці під коментарем прочитала: "Катастрофа, до чого ми дожилися. Скоро буде ЛГБТ-сотня". Це насправді дуже серйозні речі. Якщо людина, навіть не усвідомлюючи, порівнює якусь одну з утворених груп із жінками, то це красномовно свідчить про те реальне становище, яке сьогодні займають жінки. Нехай ця реакція була неусвідомлена, нехай це на рівні – ми не дискримінуємо, а намагаємося захистити і оберегти, - однак насправді це свідчить про те місце, яке має, на їхню думку, займати жінка".

На думку активістки, "найкраще ж стереотипи змінювати на власному прикладі, і "Жіноча сотня" – якраз є одним з тих прикладів".

Багатоманіття голосів..

Марія Дмитрієва – блогерка, феміністка, одна з перших, хто підтримала ініціативу "Жіноча сотня". Вона переконана, що Майдан переможе тільки тоді, коли жінок будуть приймати нарівні із чоловіками.

Анна Сарапіон, координаторка Варти швидкої допомоги, постійно чергує в лікарні на Братиславській, 3.

"Я одна з тих, хто починав робити Варту лікарні. Сюди входять як чоловіки, так і жінки ліберальних поглядів, які проти насильства, які не хочуть лягати під кулі чи кидати камінцями в "Беркут", якби це не звучало... Але хочуть допомагати людям, проявляють гуманізм і солідарність. У тій ситуації, в якій перебуває зараз Україна, ми знайшли саме такий варіант.

Більшість серед нас – жінки. Можливо, вони не йдуть на Грушевського, але і не хочуть сидіти вдома. Ми чергуємо в лікарні, де перебувають активісти. Дізнаємося, що потрібно з ліків, одягу, їжі... Спочатку, коли доставляли потерпілих, ми записували їхні прізвища, імена, щоб активісти не пропадали, а потім їх, не дай Бог, не знаходили на Бориспільській трасі... мертвими.

Коли почалися перші масові заворушення на Грушевського, і до нас зателефонував друг, просив мого чоловіка поїхати охороняти Майдан від тітушок, я дуже хотіла поїхати разом із ними. На що друг відповів: "А навіщо?".

"Як це – навіщо?", - перепитала я.

"Для чого нам жінки?", - здивовано сказав друг.

І мене, якщо чесно, це дуже образило, бо я не вважаю, що я слабка, що в нас слабкі жінки, і чому я не маю бути пліч-о-пліч зі своїм чоловіком? Врешті-решт мій чоловік хотів відмовитися із солідарності, що я не їду. Але я сказала, що це неправильно, і що ми маємо щось зробити. Так, у нас виникла ідея організувати чергування в лікарнях. Це не означає, що я як жінка боюсь піти на барикади, я просто борюсь іншими методами.

"Жіноча сотня" – це класна ініціатива, і я її підтримую. Я постійно стежу за новинами, була кілька хвилин на майстер-класі із самооборони, але, на жаль, у мене зовсім немає часу відвідувати всі заходи... Я майже постійно чергую в лікарні на Братиславській 3, тут катастрофічно бракує людей".

Світлана Благодєтєлє-Вовк, викладачка, учасниця Майдану:

"Проблема полягає в тому, що Майдан – це не тільки демократична революція, це ще й гендерна революція. Тому що за великим рахунком – жінка гнобиться подвійно: і дома, і на роботі.

Я викладачка, за 20 років мала понад шість тисяч випускників... Але система побудована так, що ти, хоч і маєш великий досвід роботи і робиш важливу справу, все одно отримуєш менше за свого чоловіка.

Записуючись у "Жіночу сотню", я в першу чергу бачу себе як людину, яка виходить на вулицю і відкрито заявляє – я феміністка. У мене раніше не було такої самоідентифікації, але із Майданом цей факт змінився".

Востаннє редагував D-Misha: 05.02.2014 о 16:21.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 05.02.2014, 22:06   #342
arki
Передовик

Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
Типово

Яценюк сяде у крісло Азарова за двох умов: щоб в уряді - всі свої, і з гарантіями, що надовго

Керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що готовий очолити уряд, якщо той складатиметься виключно з представників опозиції. Про це політик заявив в інтерв'ю Deutsche Welle. За словами Яценюка, президент Віктор Янукович "не хоче знаходити вихід з нинішньої ситуації". "Він хоче внести розкол у лави опозиційних сил, пропонуючи мені посаду прем'єра", - додав опозиціонер. "Який наш план? Ми готові взяти на себе відповідальність за країну. Ми готові очолити уряд, якщо всі посади в уряді посядуть представники опозиції", - заявив він. "У цей дуже важкий час для моєї країни, яка охоплена економічною кризою, коли національна валюта знецінюється, коли ми маємо стагнацію і величезне безробіття, а в нас в цей час глибока політична криза, ми переконані, що опозиція впорається з управлінням країною і зможе побудувати мости в умовах розбрату у країні", - додав Яценюк. "Це дуже ризиковано. Але йдеться не про мою політичну долю, а про долю країни. Я готовий втратити рейтинг, аби врятувати країну", - сказав він. "Ми готові зробити це (сформувати уряд) на базі нової-старої Конституції 2004 року. Якщо уряд формуватиметься у парламенті, аби ми мали гарантії, що цей уряд не буде призначений на три місяці або три тижні. Цей уряд має отримати можливість здійснити реальні зміни", - заявив Яценюк. Як відомо, наприкінці січня лідер фракції "Батьківщина" відмовився від пропозиції президента Януковича очолити Кабмін. 25 січня президент запропонував Яценюку посаду прем’єр-міністра, а Віталію Кличку - посаду віце-прем’єра з гуманітарних питань.

Востаннє редагував arki: 05.02.2014 о 22:08.
arki зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.02.2014, 13:09   #343
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

У Захарченка визнали, що одного разу оббрехали євромайданівців

Міністерство внутрішніх справ підтвердило, що розповсюдило неправдиву інформацію про зґвалтування 30 грудня 2013 року жінки в одному з наметів на Майдані Незалежності. Про це йдеться у відповіді МВС на запит депутатів "Удару" Валерія Пацкана та Миколи Паламарчука, повідомляє "Українська правда". Згідно з інформацією, жінку, яка поскаржилася на зґвалтування міліції оглянув лікар-гінеколог Київської міської клінічної лікарні №9 і не виявив "будь-яких слідів тілесних ушкоджень чи статевого акту". У міліції заявили, що вказана громадянка лише мала конфлікт з одним з чоловіків, але фізично вона від нього не постраждала. Свою заяву, подану міліції, вона відкликала. Як відомо, на сайті Міністерства внутрішніх справ досі оприлюднена інформація від 31 грудня 2013 року про те, що на Майдані нібито з ґвалтували жінку. Результатів розслідування цього злочину на сайті відомства немає.
Старий 07.02.2014, 09:24   #344
slavon
Передовик

Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
Типово

Знайшов, у соціальних мережах таку думку
Цитата:
Де факто Путін радить Януковичу «повіситися або втопитися» Вустами свого радника Сергія Глазьєва Путін фактично не залишає Януковичу вибору у шляхах вирішення політичного конфлікту в Україні
Інтерв’ю радника Сергія Глазьєва спеціально зроблене для України напередодні візиту Януковича в Сочі, де він буде говорити з Путіним – може вважатися знаковим і програмним. По суті, від Глазьєва ми почули те, що завтра почує Янукович від Путіна. А почує він у культурній формі наступне: по-перше, в Москві його вважають слабаком, який не може наважитися силою розрубати гордіїв вузол кризи, оскільки зрадливо боїться Заходу; по-друге, якщо він так боїться Заходу, то Путіну просто нема про що з ним серйозно говорити і він (Путін) буде вирішувати питання України сам із Заходом; і по-третє, найголовніший посил – тема федералізації України, піднята окремо в Криму та Харкові, стане головним предметом торгів Росії із Заходом. Звісно ж, знову таки без Януковича.

Отже, Росія готова говорити з Януковичем тільки у випадку, якщо він не буде панькатися з Майданом, розжене його з кров’ю і вступить у клуб диктаторів маріонеткою Росії. Однак такий сценарій не є певним для Януковича, адже, веде до громадянської чи партизанської війни, у якій переможцем Віктор Федорович може й не стати. В кращому випадку Януковичу світить доля Асада з перманентною війною і втратою суб’єктності. Чи влаштовує Януковича такий варіант Росію не цікавить – головне, що її влаштовує.

Другий вихід, який бачить Росія, це повне зливання Януковича і робота над федералізацією України (в такому випадку просто не потрібний сильний центр) з подальшим її розколом. Про це відверто заявив Глазьєв, запевнивши, що цілком можливо, щоб частина України може бути в ТС, а частина – в ЄС. Це виглядає дуже дивним, адже, той же Глазьєв ще нещодавно побивався, що якщо Україна вступить у зону вільної торгівлі з ЄС, то РФ змушена буде захищати свій кордон від економічного тиску європейців. То як радник Путіна уявляє цей захист, якщо розмежування між ЄС та ТС пролягатиме не на державному кордоні РФ та України, а всередині України? Судячи з усього, Глазьєв не договорює, що федералізація це лише прелюдія до відокремлення Криму і Харківщини і створення нових російсько-українських кордонів.

До речі, Янукович прекрасно розуміє, що росіяни та їх сателіти в Україні його шантажують, адже, донецькі регіонали фактично почали війну з «федералістами» Добкіним і Кернесом. Але чи стане духу Януковичу сказати це Путіну й припинити грати у програшні для себе російські ігри, ми дізнаємося завтра.
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!

Востаннє редагував slavon: 07.02.2014 о 11:28.
slavon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.02.2014, 12:36   #345
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Лютневі тези, або Як розв'язати політичну кризу в Україні
Ігор Жданов, для УП _
П'ятниця, 07 лютого 2014, 11:00

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

В Україні системна криза - вона охопила все суспільство та економіку. Робити вигляд, що нічого не відбувається, як намагається це робити влада, - шлях в нікуди, який може закінчитися людською кров'ю та розколом країни.

Сьогодні питання стоїть руба – або вирішення кризи шляхом переговорів, або шляхом вуличного протистояння.

Опозиції та владі необхідно розпочати діалог та домовитися про основні параметри розв'язання суспільної кризи. Необхідно розпочати справжні, а не імітаційні переговори вже сьогодні, не відкладаючи, адже кожна мить на вагу золота.

Предмет переговорів...

Що може стати предметом проведення таких переговорів? Питання, які будуть обговорюватися, можна умовно розбити на декілька блоків.

Перший - це ухвалення закону, в якому держава має вибачитися перед всіма постраждалими у цьому конфлікті, а мітингувальники будуть звільнені від кримінальної відповідальності без будь-яких умов. Закон "про заручників" має бути скасований, політичні в’язні мають бути звільнені.

Цей законодавчий акт не має поширювати свою дію на осіб винних у смерті інших людей, викраденні, тортурах, перешкоджанні журналістській діяльності тощо.

Навпаки, необхідно буде провести неупереджене, якщо потрібно за участі міжнародних правозахисних організацій, розслідування всіх фактів вбивств, тортур, катувань тощо.

Винні у цих злочинах мають понести невідворотну кримінальну відповідальність та сісти до в’язниці.

Окремо необхідно поставити і вирішити питання про звільнення політичного в’язня номер один – Юлії Тимошенко.

Отже перші пункти Плану з розв'язання кризи мають бути наступними:

"1. Ухвалення закону про звільнення від відповідальності учасників мирних акцій протесту без будь-яких умов. Скасування нині діючого "закону про заручників", звільнення усіх політичних в’язнів, у тому числі Юлії Тимошенко.

2. Проведення неупередженого розслідування усіх фактів вбивств, тортур, катувань, викрадень людей, перешкоджання журналістської діяльності та покарання винних у цих злочинах".

Наступний блок питань Плану, пов'язаний із змінами конституційних реалій та поверненням до парламентсько-президентської республіки.

Оскільки нинішня Конституція 1996 року з будь-якого президента зробить диктатора, необхідно максимально зменшити повноваження глави держави, а отже і ціну президентського крісла.

Це перетворить президентські вибори з міні "громадянської війні" на нехай і конфліктні, але все ж вибори. Той хто програв не повинен втратити все: вибори повинні бути виборами, а не черговим тотальним перерозподілом власності в країні.

Необхідно наполягати на поновленні дії Конституції у редакції 2004 року. Попередня редакція Конституції України була нелегітимно скасована рішенням Конституційного Суду, який явно перевищив свої повноваження.

Тому необхідно проголосувати Акт про відновлення конституційного ладу в країні, який би поновив дію Конституції зразка 2004 року. Одночасно потрібно домагатися скасування Конституційним Судом свого власного рішення про відновлення дії Конституції 1996 року. Для цього необхідно ухвалити зміни до закону про Конституційний Суд та затвердити його новий склад.

Наступні пункти Плану мають бути такими:

"3. Утвердження в Україні парламентсько-президентської республіки шляхом повернення до редакції Конституції України 2004 року, яка була нелегітимно скасована рішенням Конституційного Суду, через ухвалення Акту про відновлення конституційного ладу в країні та скасування такого нелігитимного рішення КС новим складом Конституційного Суду.

Започаткування повноцінного конституційного процесу задля ухвалення нової редакції Конституції як нового суспільного договору між державою та громадянином".

Наступний блок питань, має бути пов’язаний із формування в умовах змінених конституційних реалій нового Уряду, якій буде відповідальним перед Верховною Радою. Зрозуміло, що для цього потрібно формування нової парламентської більшості – тому необхідно надати персональні гарантії, у тому числі гарантії безпеки, збереження власності, тим регіоналам, хто готовий увійти до нової більшості.

Новий Уряд повинен вирішити декілька питань:

1) вивести країну із стрімкого піке економічного дефолту та отримати кредити від МВФ - отримати 15 млрд. дол. цілком реально після переговорів Арсенія Яценюка у Мюнхені;

2) поновити переговори з ЄС про підписання Угоди про Асоціацію, включно із запровадженням Зони вільної торгівлі;

3) підготувати країну до проведення чесних, прозорих демократичних виборів.

Отже, наступний розділ Плану може мати такий вигляд:

"4. Формування в умовах змінених конституційних реалій нової парламентської більшості. Надання гарантій безпеки тим народним депутатам - регіоналам, хто увійшов до неї.

5. Формування нового складу уряду, відповідального перед парламентом, який би вирішив наступні проблеми:

стабілізував економічну ситуацію в країні та отримав кредити від МВФ;

поновив переговори з ЄС про підписання Угоди про Асоціацію, включно із запровадженням всеохоплюючої та поглибленої Зони вільної торгівлі;

підготував країну до проведення чесних, прозорих демократичних виборів, що передбачає у тому числі ухвалення нових законів про вибори президента та Верховної Ради України, закону "Про прокуратуру" на підставі рекомендацій Венеціанської комісії, призначення нового Генерального прокурора, нового складу ЦВК, Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, Рахункової палати з забезпеченням представництва нинішньої опозиції".

Вихід країни з кризи має завершитися повним перезавантаженням влади, тобто проведенням одночасних дострокових президентських та парламентських виборів восени 2014 року.

Суб'єкти переговорного процесу...

Число суб'єктів переговорів повинно бути обмежене: влада - президент та його уповноважені представники, бажано, щоби там були відсутні особи, які викликають органічну неприязнь у суспільстві, а також лідери трьох опозиційних сил та громадськість, які отримали мандат Майдану.

Досить обмежений склад учасників переговорів буде сприяти більш швидкому прийняттю рішень.

Міжнародне посередництво...

Абсолютно доречною у цій ситуації виглядала би потужна європейська ініціатива щодо початку діалогу влади та опозиції в умовах суспільної кризи. Вона може бути підтримана і урядовцями США.

Безпосередню участь у переговорах в якості посередників та гарантів виконання домовленостей можуть брати діючі політики, зокрема, польський та литовський президенти Броніслав Комаровський та Даля Грибаускайте або міністри закордонних справ відповідно Польщі та Швеції Радослав Сікорський та Карл Більдт.

Зараз в Україні зберігається шанс на подальший мирний розвиток подій. План представлений у статті абсолютно реальний. Реалізація його залежить від політичної волі очильників влади та опозиції, їх відповідальності та здатності поступитися заради майбутнього країни.

Старий 07.02.2014, 16:40   #346
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Самооборона Майдану об'єднала 12 тисяч бійців і розпочинає організацію опору владі в областях та районах....

У структурі Самооборони Майдану вже діють 39 сотень, загальна кількість бійців складає близько 12 тисяч. Як повідомляє УНІАН, такі цифри на прес-конференції у Будинку профспілок озвучив народний депутат від Батьківщини, комендант Майдану Андрій Парубій. За його словам, зараз починається структуризація сотень Самооборони по областях України, створюються обласні і районні штаби для координації сотень у регіонах. Відповідно, частина командирів поїдуть у регіони, аби скоординувати дії всіх підрозділів. "Щоб у разі необхідності ми могли у Києві зібрати 10, 20, 30 тисяч людей, які б могли активно і дієво протидіяти існуючому режиму, захищаючи український інтерес і Майдан", - пояснив Парубій. Структура Самооборони не змінюватиметься - як і раніше, це будуть сотні, які діляться на десятки. "Сотня є найбільш оптимальним підрозділом, й укрупняти підрозділи немає потреби", - пояснив Парубій. Також він повідомив, що заступниками коменданта Майдану є Микола Величкович і Андрій Левус. Перший виконує функції заступника з організаційної роботи, другий займається пропагандистською роботою."Ми не просто є охоронцями барикад, ми не просто є тими, хто захищає периметр Майдану. Відсьогодні Самооборона є (осередком – ред.) супротиву, від сьогоднішнього дня представники самооборони беруть участь у акціях прямої дії біля СБУ та Генпрокуратури", - заявив Парубій. "Ми готуємо план ненасильницького спротиву, але дуже активного, який має на меті перетворити країну на суцільний Майдан. Ми будемо чинити на місцях спротив корупції, жорстку люстрацію антиукраїнських елементів", - додав він. Раніше повідомлялося про те, що на Майдані з'явилася жіноча сотня самооборони.Андрій Парубій, комендант Євромайдану: «Ми прийняли наше положення, що самооборона є позапартійний громадський рух, який координує свої дії зі Штабом національного спротиву в Києві, який займається захистом суверенітету та державної цілісності України, який відстоює європейський вибір України. Самооборона займається захистом прав і свобод громадян. А також організованим супротивом діючому режиму»

Старий 08.02.2014, 13:49   #347
vinimm5
Moderator

Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
Типово

Слава Україні!!! Гарні пісні Євромайдану, які написані простим народом, зігрівають серця кожного українця, прошу на Вашу увагу пісні в МР3;Подай руку Україні,Горіла бочка палала,та Горіла шина,
vinimm5 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.02.2014, 19:03   #348
arki
Передовик

Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
Типово

Свободівець просить СБУ заборонити Жириновскому вїзд в Україну

Цитата:
Народный депутат Украины от Всеукраинского объединения "Свобода" Михаил Головко требует объявить персоной нон грата депутата Государственной Думы Российской Федерации, лидера Либерально-демократической партии России Владимира Жириновского за его высказывания относительно силового сценария разгона Евромайдана.

Соответствующее обращение было направлено в СБУ, сообщает пресс-служба политсилы.

"Своими высказываниями Жириновский уже неоднократно посягал на целостность Украины, как суверенного государства, поэтому власть обязана реагировать на такие упреки и запретить въезд в страну этому лицу за подобные высказывания. Удивляет, почему МИД до сих пор не отреагировал на призывы Жириновского применить оружие против мирных граждан" , - отмечает Головко.

Во время телевизионного эфира на телеканале "Россия" Жириновский призвал к силовому варианте разгона мирных акций на территории Украины с применением огнестрельного оружия, а также сообщил, что российская власть будет способствовать этим действиям.
коли б була нормальна влада то вїзд для "кремлівського пугала" давно заборонила б...

Востаннє редагував arki: 08.02.2014 о 19:07.
arki зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.02.2014, 19:23   #349
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

У неділю, 9 лютого, на Майдані Незалежності відбудеться Народне Віче....
Субота, 08 лютого 2014

Яценюк закликає прийти о 12 на столичний Майдан Незалежності
Цього тижня опозиція підготувала проект нової Конституції, за яким президент України позбавляється диктаторських повноважень. За новою Конституцією Верховна Рада України призначає уряд, генерального прокурора, голову СБУ, всіх членів Кабміну і від імені народу України виступає як єдиний законодавчий орган. Водночас Янукович замість розв’язання кризи мирним шляхом готує призначення Клюєва на пост прем’єра і силовий сценарій для України.
Опозиція наголошує: будь-які спроби зірвати або затягнути мирний процес врегулювання кризи призведуть тільки до ескалації конфлікту.
9 лютого о 12:00 приходьте на столичний Майдан Незалежності. Підтримка кожного з вас дуже важлива.
Разом - до перемоги!

P.S. Поширюйте цей лист у будь-який зручний для Вас спосіб. Перешліть його електронною поштою або роздрукуйте і повісьте у людному місці.
Старий 09.02.2014, 14:56   #350
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Майдан може поховати російську імперію, -- екс-президент...

Цілком можливо, що колись у підручниках історії буде написано про те, як російська імперія припинили своє існування на Майдані в Києві.

Відповідну заяву зробив третій Президент Грузії Михайло Саакашвілі під час зустрічі в США з главою Української православної церкви Київського патріархату Філаретом.

"Це дійсно так, що прийде час і колись історики напишуть, що російська імперія припинила своє існування на Майдані в Києві. І Це так і буде. Народ обов'язково переможе і я вірю, що буде ліпша доля і майбутнє, яке об'єднає всі народи", - заявив М.Саакашвілі, якого цитує УНН.

Як відомо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада 2013 року.

Після того, як в ніч з 29 на 30 листопада бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності, громадянські акції Євромайдану переросли в політичний протест, що призвів до суспільно-політичної кризи.
Експрес онлайн.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:55.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум