SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 26.02.2012, 21:41   #351
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Повєткін: Із задоволенням дам Хуку реванш

Росіянин Алєксандр Повєткін готовий вийти на матч-реванш з Марко Хуком, якого переміг більшістю голосів суддів в Штутгарті.

Говорячи про можливість проведення матчу-реваншу, росіянин підкреслив: "Ставлюся до цього з задоволенням - нехай організовують".

"Ми підготуємося до нього зовсім інакше і будемо правильно працювати на рингу". - пообіцяв він.

"Щоб я змінив, якщо довелося б провести сьогоднішній бій з Хуком знову? Я би працював більш спокійно - не налаштовувався на нокаутуючий удар, а більше б діяв на дистанції", - цитує боксера sports.ru.
Старий 28.02.2012, 12:08   #352
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Кличко показав Мормеку свої пояси (ФОТО)

В Дюссельдорфі абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко зустрівся з французом Жан-Марком Мормеком. Поки що не в рингу, а на прес-конференції. Претендент на чемпіонські титули виглядав впевненим у собі і обіцяв закінчити чемпіонську еру Кличко-молодшого.
Старий 28.02.2012, 17:40   #353
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Девід Туа завершив кар`єру

Новозеландець Девід Туа не збирається продовжувати свою боксерську кар'єру.

"Я вже завершив кар'єру. Але офіційно поки не оголосив про це. Заборгованість по податках? Я вважаю за краще розбиратися з такими серйозними проблемами поза рингом, а не в ньому", - цитує Туа The New Zealand Herald.

Туа дебютував на професійному ринзі у 1992 році. Боксер не виходив на ринг з серпня 2011 року, коли програв одноголосним рішенням суддів Монте Барретту у своїй рідній Новій Зеландії, пише championat.
Старий 29.02.2012, 14:12   #354
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Мелоні: "Через чотири поєдинки Прайс буде готовий до бою з Кличком"

Британський супертяж Девід Прайс буде готовий до бою з одним із братів Кличків вже через чотири поєдинки.

Таку думку висловив менеджер боксера Френк Мелоні.

"Брати Клички - видатні боксери, але їх домінування приносить шкоду спорту. Вони настільки легко домінують, що люди просто втрачають інтерес до надважкого дивізіону", - сказав він.

"Що стосується Девіда, то, на мою думку, він буде готовий зустрітися з будь-яким з братів вже через чотири поєдинки. Ми не будемо гнатися за цим боєм спеціально, але якщо Девід набереться досвіду в боях з правильними суперниками і добряче попрацює в залі, ми будемо розлядати всі пропозиції, які нам надходитимуть", - зазначив Мелоні.

В Девіда Прайса вже заплановано два поєдинки - 24 березня він зустрінеться з Джошуа Блокусом (16-2, 14 КО), а 19 травня - з Семом Секстоном (15-2, 6 КО), нагадує boxingnews.com.ua.
Старий 01.03.2012, 13:57   #355
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Бій Байсангуров - Конечни скасовано

Поєдинок між чемпіоном світу в першій середній вазі за версією WBO росіянином Заурбеком Байсангуровим і обов'язковим претендентом чехом Лукашем Конечни не відбудеться.

Про це повідомляє Boxnews.com.ua. Причиною скасування поєдинку стала травма спини у росіянина, отримана їм під час спарингу.

Нагадаємо, що бій повинен був відбутися в київському передмісті Бровари.

Нова дата поєдинку між Байсангуровым і Конечни буде офіційно оголошена пізніше. Вона буде призначена залежно від результату ретельного медичного обстеження боксера.
Старий 01.03.2012, 19:16   #356
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Володимир Кличко: "Я добре пам'ятаю свої помилки"

Володимир Кличко не збирається недооцінювати свого майбутнього суперника Жана Марка Мормека.

Про це українець заявив напередодні поєдинку, який, нагадаємо, відбудеться 3-го березня.

"Найбільша помилка, якої можна припуститись - це втратити сфокусованість на поєдинку. Я не забув, що сталося зі мною в 2004-му році. Я заплатив за свої помилки поразками від Коррі Сандерса та Леймона Брюстера, але досі добре пам'ятаю той період, і як це було - опускатися на саме дно", - цитує Володимира boxingnews.com.ua.
Старий 02.03.2012, 14:37   #357
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Стюард: "Арреола та Мітчелл - найнебезпечніші суперники для Володимира"

Кріс Арреола та Сет Мітчелл - найнебезпечніші суперники для Володимира Кличка.

Таку думку в інтерв'ю USA Today висловив тренер Володимира Емануель Стюард, відповідаючи на питання, кого він вважає найбільш небезпечними суперниками для свого підопічного.

"Арреола зігнав зайву вагу, виграє всі свої останні поєдинки, і він може створити Володимиру певні проблеми своєю агресією", - сказав він.

"Що стосується Мітчелла, то в нього дуже хороша фундаментальна підготовка. Він постійно йде в ближній бій і викидає багато ударів. Мітчелл буде серйозним суперником для Володимира", - цитує Стюарда boxingnews.com.ua.
Старий 03.03.2012, 11:35   #358
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

У команді Повєткіна хочу битися з Кличком у Києві чи Москві

Менеджер "регулярного" чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBA Олександра Повєткіна Володимир Хрюнов розповів, що сподівається організувати бій проти "суперчемпіона" WBA, а також володаря поясів WBO/IBF/IBO Володимира Кличка в Києві чи Москві

"З історичної точки зору, було б справедливо провести бій в столиці сучасної Росії. Величезна армія уболівальників висловлює інтерес до цього бою.

Ми можемо провести бій і в Києві, я не проти. Усі в Східній Європі чекають цього бою. Олександр нічого не боїться. Я скажу навіть більше: єдиний мотив, через який він прийшов в професійний бокс, - це бій з Кличком.

Його веде вперед бажання зустрітися з одним з братів і перемогти. Це його мета", - цитує Хрюнова sportbox.
Старий 04.03.2012, 10:36   #359
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Афолабі достроково виграв у Брудова

Володар тимчасового титулу WBO у важкій вазі Ола Афолабі (19-2-3, 9 КО) з Великобританії здобув перемогу над росіянином Валерієм Брудовим (39-4, 28 КО).

Брудов опинявся в нокдаунах в третьому і п'ятому раундах, у останньому суддя і зафіксував перемогу Афолабі технічним нокаутом, пише boxnews.com.ua.
Старий 04.03.2012, 14:34   #360
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Віталій Кличко: Наступний бій проти Хея

Чемпіон WBC у суперважкй вазі Віталій Кличко (44-2-0, 40 KO) наступний бій проведе проти Девіда Хея (25-2-0, 23 КО).

Про це сам українець заявив Reuters.

"Я можу повідомити, що свій наступний бій я проведу з Девідом Хеєм", - цитує Кличка 24boxing.com.ua.

Де і коли відбудеться поєдинок невідомо.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:52.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум