SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 27.07.2011, 19:28   #361
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

ЧС-2014 триватиме з 12 червня по 13 липня

Першу гру чемпіонату світу 2014 року в Бразилії буде зіграно 12 червня, останню - 13 липня.

Про це, як повідомляє сайт ФІФА, повідомив на прес-конференції в Ріо-де-Жанейро президент ФІФА Зепп Блаттер.

Також стало відомо, що Кубок Конфедерацій в 2013 році пройде в Бразилії з 15 по 30 червня.
Старий 27.07.2011, 19:30   #362
sacha
Передовик

Типово

Стадіон "Фенербахче" дискваліфікований на два матчі

Наступні дві гри вдома "Фенербахче" проведе без глядачів після того, як в товариському матчі з "Шахтарем" шанувальники команди вибігли на поле і зірвали гру.

Таке рішення прийняла Турецька федерація футболу, повідомляє terrikon.com.
Старий 27.07.2011, 19:34   #363
sacha
Передовик

Типово

Апеляцію Деметрадзе відхилили - він сидитиме у в'язниці

Наступні 6 років відомий грузинський форвард Георгій Деметрадзе проведе у в'язниці за вимагання грошей, виграних у тоталізаторі.

Про це стало відомо після того як Апеляційний суд Тбілісі залишив в силі вирок суду першої інстанції у справі екс-нападника київського "Динамо".

Також у колишнього футболіста буде конфісковано майно. Його напарник Давід Гагнідзе засуджений до 8 років і конфіскації майна.
Старий 27.07.2011, 19:43   #364
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Кононов: "Муріло принесе нам багато користі"

Коуч Карпат розповів про свій новий підопічному.
"У нас в команді зараз три центральні захисники, тому ми шукали четвертого гравця на цю позицію. У нас було достатньо кандидатур, але ми вибрали Муріло. Він хоч і молодий футболіст, але зіграв багато матчів в чемпіонаті Бразилії, був капітаном, грав за молодіжну команду своєї країни. Нам сподобався його характер, бажання перемагати. Думаю, що цей гравець принесе нам багато користі ", - цитує Олега Кононова офіційний сайт львівського клубу.

"У нього достатньо непогана тактична підготовка. Що стосується якостей, то він добре грає на випередження, має хороший удар головою, забиває голи, підключаючись до розіграшу стандартних положень".

"Його колишня команда грає в три центральні захисники, він діє правіше, тому і вважали його ще і правим захисником. Але ми граємо з двома центральними захисниками".

Існує стереотип, що в бразильські захисники - далеко не самі надійні: "Я не з тих фахівців, які так говорять. Бразильський футбол хороший на всіх позиціях, там досить багато якісних футболістів. Грати в такому клубі, як Палмейрас не так просто, і бути капітаном юнацьких команд теж. Він захисник, але це не означає, що він слабший, ніж бразильські гравці атаки, які грають в інших командах ".

"Коли я з ним говорив, то побачив у ньому багато позитивних якостей. Він хоче спілкуватися, розраховує грати на вищому рівні. А що стосується інших моментів, то ми націлені саме на позитивні якості гравців, тому це теж одна з причин того, що ми вибрали Муріло ".
Старий 27.07.2011, 20:40   #365
sacha
Передовик

Типово

Луческу: "Шахтар" не має наміру відпускати Косту

Попри інтерес до гравця "Шахтаря" Дугласа Кости з боку італійського "Роми" Марча Луческу не збирається відпускати футболіста з команди.

Про це сам румунський тренер заявив Radio Kiss, пише "Спорт-Экспресс".

"Знаю, що "Рома" зацікавлена ​​в гравцеві і зробила перші кроки, щоб придбати його. Але на даний момент нічого не сталося", - сказав Містер.

"Я б вважав за краще зберегти його в команді. Коста все ще молодий і шалено талановитий, і буде грати в Лізі Чемпіонів", - пообіцяв він.

"Але якщо я опинюся в ситуації, що буду змушений продати його, то нічого не зможу вдіяти", - визнав Луческу.
Старий 27.07.2011, 23:32   #366
sacha
Передовик

Типово

Пеєв: В "Динамо" в мене все було добре, поки не помер Лобановський

Постійні зміни тренерів завадили гравцю збірної Болгарії Георгію Пеєву повністю розкритися у київському "Динамо".

Про це правий півзахисник пермського "Амкару" заявив в інтерв'ю "Спорт-Экспрессу".

"Я завоював в Пермі головне - любов вболівальників, чого не було в Києві, де все для мене могло скластися інакше, не піди з життя Валерій Лобановський", - сказав він.

"Перші два роки при ньому моя кар'єра стрімко йшла вгору. Але перед чемпіонатом Європи я відмовився продовжувати контракт, і новий тренер Михайличенко на півтора місяці посадив мене на лавку", - згадує Пеєв.

"Сабо, котрий змінив його, поставив на матч-відповідь Ліги Чемпіонів з "Трабзонспором", і ми після першої, програної в Києві зустрічі перемогли в гостях", - продовжив болгарин.

На його думку, після цього він провів на непоганому рівні десяток ігор поспіль, але трапився черговий інцидент.

"Побився на тренуванні з бразильцем Клебером. Після цього до складу вже не включали, а на мою позицію взяли молодого Гусєва. І все ж київське "Динамо" як і "Амкар" залишається яскравою сторінкою в біографії", - визнав Пеєв.
Старий 27.07.2011, 23:33   #367
sacha
Передовик

Типово

Агуеро став гравцем "Манчестер Сіті"

Один з найкращих форвардів світу Серхіо Агуеро перейшов з мадридського "Атлетико" у "Манчестер Сіті".

Про трансфер 23-річного нападника збірної Аргентини повідомляє Reuters.

За попередньою інформацією сума угоди склала 39 млн фунтів.

Агуеро вже погодив умови особистого контракту з "городянами" і підтвердив, що став гравцем "Сіті".

Нападник з 2006 року виступав за "Атлетико", де забив 102 голи у 234 іграх за клуб.
Старий 27.07.2011, 23:37   #368
sacha
Передовик

Типово

"Шахтар" зіграв внічию з "Ліоном"

Товариський матч

27 липня

"Шахтар" (Донецьк, Україна) - "Ліон" (Франція) - 1:1 (0:0)

Голи: 1:0 - Жадсон (68, пен.), 1:1 - Бастос (79, пен.)

"Шахтар" (перший тайм): Рибка, Кобін, Крівцов, Ракицький, Шевчук, Емельянов, Мхітарян, Коста, Тейшейра, Дентіньо, Морено

"Шахтар" (другий тайм): П'ятов, Срна, Чіжов, Іщенко, Гай, Фернандіньо, Віценець, Едуардо, Жадсон, Вілліан, Адріано (Хюбшман, 65)

"Ліон" (перший тайм): Льоріс, Сіссоко, Кріс, Ловрен, Гассама, Коне, Пье, Бельфоділь, Келлстрем, Гоміс, Лісандро.

"Ліон" (другий тайм): Лопеш, Юмтіті, Ревейер, Ловрен (Чавалерін, 79), Менса, Гоналон, Коне, Пье (Новійо, 73), Бельфоділь (Плеа, 62), Бастос, Бріан.
Старий 28.07.2011, 00:07   #369
sacha
Передовик

Типово

Суперкубок Франції у супергрі виграв "Марсель"

Суперкубок Франції з футболу

27 липня

"Марсель" - "Лілль" - 5:4 (0:1)

Голи: 0:1 - Бальмон (9), 0:2 - Азар (57), 1:2 - А. Айю (71), 1:3 - Рад (72), 2:3 - Морель (85), 3:3 - Ремі (87), 4:3 - А. Айю (90, пен.), 4:4 - Баша (90), 5:4 - А. Айю (90, пен.).

"Марсель": Манданда, Фанні, Мбіа, Діавара, Морель, Лучо, Шейру (Каборе, 66), Амальфітано (Дж. Айю, 66), А. Діарра, А. Айю, Ремі

"Лілль": Ландро, Дебюші, Беріа, Баша, Бальмон (Роделен, 90), Педретті, Азар (Гуйє, 82), Мавуба, Чеджу, Рад, Пайє (Обраньяк, 68)

Попередження: Морель (8), Чеджу (40), Педретті (90)

Вилучення: Чеджу (90)
Старий 28.07.2011, 00:21   #370
sacha
Передовик

Типово

В Англії Торреса порівнюють з Шевченком

На Ферннадо Торрес, купленого "Челсі"за 50 млн фунтів може чекати така ж доля, як і на купленого за 30 млн Андрія Шевченка.

Про це пише провідне англійське видання Daily Mail.

Торрес виглядає втраченими, загнаним у кут і роздратованим через те, що його трансфер так широко обговорюється", - пише газета.

"Він відмовився від всіх прохань про інтерв'ю під час туру по Азії (і раніше з моменту свого переходу), і лише вчора виявився змушений відповісти на кілька запитань під час акції Adidas", - пише Daily Mail.

Як повідомляє газета, статистика іспанця (1 гол у 18 іграх) виглядає навіть гірше, ніж показники українця (22 голи в 77 зустрічах).

Схожими є й обставини приходу гравців в клуб, де їх не хотіли бачити тренери, а трансфер був насамперед рішенням Романа Абрамовича.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:32.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум