![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Мормек заробив 900 тисяч євро
Після бою проти абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка рахунок француза Жан-Марка Мормека поповнився 900 тисячами євро. Компанія Кличко Менеджмент Груп, яка організовувала бій у Дюссельдорфі, виплатить екс-чемпіонові світу в першій важкій вазі 400 000 євро. Ще півмільйона "європейських гривень" Мормек отримає за рахунок відрахувань французького телеканалу Canal +, який викупив ексклюзивні права транслювати поєдинок у Франції, пише 24boxing.com.ua.
|
|
|
#2 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Бій між Повєткіним і Рахманом може відбутися у Москві
Майбутній титульний бій між чемпіоном світу за версією WBA у суперважкій вазі Алєксандром Повєткіним та екс-чемпіоном світу американцем Хасімом Рахманом може відбутися у Москві. Про це агентству "Р-Спорт" заявив менеджер російського боксера Владімір Хрюнов. Він повідомив, що "розмовляв з Калле Зауерландом", промоутером німецької компанії Sauerland Event, яка веде справи Повєткіна. "Ми обговорювали це питання та домовилися, що рішення по варіанту проведення бою у Москві буде прийняте протягом наступного тижня. Що ж до дати, то поєдинок планується на кінець травня", - цитує Хрюнова allboxing.ru.
|
|
|
#3 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
У суперники до Кличків набивається ще один боксер з Британії
Перспективний британський супертяж Девід Прайс вважає, що буде готовий зустрітися з одним з братів Кличків через півтора-два роки. "Це не провина Кличків, що у них немає суперників. Вони можуть лише бити тих, хто виявляється з ними на рингу. Я ще не готовий, дайте мені час від 18 місяців до двох років. Я маю бути реалістом, а не просто розважати людей, яким подобається дивитися на Кличка. Я знаю, що представлю серйознішу загрозу для Володимира, ніж Мормек. Але це буде не зараз, у мене є багато часу", - цитує Прайса championat.com з посиланням на BoxingScene.
|
|
|
#4 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Наступним суперником Сіллаха стане росіянин
Наступний свій бій український бокер Ісмаїл Сіллах (17-0, 14 КО) проведе 4 квітня. Його суперником буде 29-річний росіянин Дєніс Грачов (11-0-1, 7 КО). На кону цього поєдинку стоятиме титул NABF у напівважкій вазі, що належить Сіллаху. Додамо, що бій відбудеться у Москві в андеркарті зустрічі тимчасового чемпіона WBA у першій важкій вазі Дєніса Лєбєдєва (23-1, 17 КО) проти Шона Кокса (16-1, 15 КО), пише allboxing.ru.
|
|
|
#5 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Бьорнз відстояв титул "тимчасового" чемпіона світу за версією WBO
28-річний британський "тимчасовий" чемпіон світу за версією WBO у легкій вазі (до 61,2 кг) Ріккі Бьорнз (34-2, 9 КО) провів перший захист титулу. У поєдинку проти намібійського екс-чемпіона світу Паулюса Моузеса (28-2, 19 КО) він переміг рішенням суддів. Роль агресора зі старту взяв на себе претендент, а Бьорнз, що не володіє сильним ударом, зосередився на контратаках. Велику частину часу Бьорнз успішно тримав небезпечного та швидкого претендента на дистанції за рахунок високої активності, час від часу "пов'язуючи" того у клінчі. Темп у поєдинку дещо знизився до 8-9 раундів, що пройшли у рівній боротьбі, проте у 10-ій трихвилинці Моузес знову активізувався, кілька разів міцно потрапивши силовими на середній дистанції. Офіційний вердикт - 119:110, 120:110, 117:111 на користь чемпіона з Шотландії, стверджує vringe.com.
|
|
|
#6 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Промоутер Пірога невдоволений, що Бурсак буде битися з Н'Дамом Н'Жикамом
Промоутер чемпіона WBO в середній вазі росіянина Дмітрія Пірога Кіріл Пчельніков невдволений, що призначений поєдинок за титул тимчасового чемпіона Всесвітньої боксерської організації між українцем Максимом Бурсаком і французом Хассаном Н'Дамом Н'Жикамом. "Не зовсім зрозуміло, на якій підставі вони хочуть організувати цей бій, якщо є діючий чемпіон світу, який готовий провести бій. Що заважає звернутися до нас і провести бій за повноцінний титул чемпіона світу? Якщо не виходить домовитися, то можна вийти на торги, як це робиться у всьому світі. Я розумію, не будь Пирог в змозі вийти на бій, але він готовий провести захист титулу 1 травня. Ми написали декілька листів в WBO з проханням назвати ім'я офіційного претендента. Проте досі не отримали відповіді. Перше звернення в WBO було три тижні тому. Нехай організація призначить офіційного претендента, ми готові до бою з ним. Дев'ять місяців з моменту останнього бою Пирога ще не пройшли. Тому вважаю, що Бурсак і н'Жикам не мають права розігрувати між собою пояс тимчасового чемпіона", - цитує промоутера аllboxing.
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Володимир Кличко розповів про найближчі плани
Володимир Кличко цього року проведе ще два поєдинки. Про це розповів сам боксер на прес-конференції, що відбулася в Києві, повідомляє кореспондент "Чемпіона". "У мене ще достатньо пороху у порохівницях. Планую багато поєдинків у найближчі роки. У мене прекрасна мотивація, маю досвід та інтерес до боксу. Цього року буде два поєдинки", - почав він. "Перший буде із Томпсоном, ми билися у 2008-му, тоді був дуже складний поєдинок, тому зараз буде інтрига. Переконаний, що бій буде цікавим, і зроблю все, щоб нокаутувати суперника", - пообіцяв Кличко. Щодо другого суперника поки точних відомостей Володимир не надав, однак прояснив ситуацію з термінами бою. "Поєдинок, напевно, відбудеться в листопаді. Я не виключаю, що це станеться в Америці, є інтерес до двох американців. Це Сет Мітчелл і Кріс Арреола, котрий після поразки від Віталія показує хорошу форму", - зазначив він.
|
|
|
#8 |
|
Moderator
Ukraine
|
Чарр підписав контракт на бій з Кличком у Києві
Німецький боксер Мануель Чарр підписав контракт на бій з чемпіоном світу за версією WBC Віталієм Кличком. Про це спортсмен ліванського походження написав на власній сторінці в Facebook. Тепер для проведення поєдинку не вистачає лише підпису Віталія Кличка. У разі отримання згоди від чемпіона світу, бій відбудеться 1 або 8 вересня на НСК "Олімпійський" у Києві. Очікується, що цей бій стане останнім у професійній кар'єрі Кличка, пише sport-express.ru.
|
|
|
#9 |
|
Moderator
Ukraine
|
Кличку відмовили в проведенні бою на "Олімпійському"?
Бій чемпіона WBC в суперважкій вазі українця Віталія Кличка, який має відбутися у вересні, не може бути проведений на НСК "Олімпійський". Про це повідомляє німецька газета Frankfurter Allgemeine. Подана промоутерською компанією Кличка заявка на проведення вечора боксу була відхилена відповідальним з цього питання міністерством, незважаючи на "мільйонні доходи, які цей захід міг принести бюджету Києва". Підставою відмови послужила чутливість газону, який може бути пошкоджений під час проведення вечора боксу, пише allboxing.ru.
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Ukraine
|
7 липня «Інтер» покаже бій Кличка з Томпсоном
7 липня о 22:35 у програмі «Великий бокс» на телеканалі «Інтер» вийде пряма трансляція поєдинку Володимира Кличка з Тоні Томпсоном. Бій за титули чемпіонів світу за версіями IBF, WBO и IBO, а також суперчемпіона світу за версією WBA у супертяжкій вазі (понад 90,7 кг) відбудеться в Берні (Швейцарія) на арені Stade de Suisse. Це буде друга зустріч суперників на ринку. 12 липня 2008 року Тоні Томпсон програв Володимиру Кличку. Зустріч завершилася нокаутом в 11-му раунді. Ця трансляція принесла високі показники телеканалу «Інтер».
|
![]() |
| Закладки |
|
|