![]() |
|
|
#3711 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Turksat 42E
SINEMA TV AKSIYON HD SINEMA TV ASK HD |
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Крим. Приходить хлопчик зі школи додому й
каже батькові : - А в нас у школі усі розмовляють українською мовою. Я анкету заповнював й в графі національність написав, що я українець. Батько: - Так значєт ти українець? Ладно. Я больше не буду возить тєбя на машине, будеш єздить на автобусє, как все бєндеровцы. У школу буду давать тєбе 1 гривну, а не 2$. І жрать ти будеш картошку, а не ікру. Як нравеца біть українцем? Син: - Я тільки 5 хвилин українець, а як я вас москалів ненавиджу!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#3713 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Вікторе Федорович, коли ви брали
на себе обов'язки президента, ви точно клали на конституцію саме руку? Їде львівською дорогою маршрутка, повний салон людей. Один пасажир випадково наступив на ногу іншому і тут почалося: - Ах тиж козел! - Від козла чую! Третій не витримав, обернувся до них і каже: - То нащо сваритися якщо ви родичі?!
|
|
|
#3714 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Молдавські вчені спростували той факт, що земля кругла - вони стверджують, що вона грязна і скрипить на зубах!..
|
|
|
#3715 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
NBA Pool Europe 10°E
11387 V 30000 |
|
|
|
|
|
#3716 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Одружився....думав...вона буде готувати, як її мама...а вона п'є,як її тато..
|
|
|
#3719 |
|
Administrator
Ukraine
|
Тролейбус, стоять всі притиснуті
один до одного настільки щільно, що аж інтимно. Стоїть високий хлопець, до нього частково притиснута дівчина (років 20) і бабка (років 80). Хлопець весь час підморгує дівчині і намагається все ближче до неї притиснутися, після чого дівчина вигукує несподівано: - Збоченець! Весь автобус подивився у бік трійці і в ньому запанувала гробова тиша. Хлопець: - Ти чого кричиш? Сама вже хвилин п'ять мені яйця гладить! Ще кричить! Дівчина: - Я навіть не торкалася твоїх яєць! Бабка: - Чого ви на мене так витріщилися? Я просто хотіла, щоб ви подружились!
|
|
|
#3720 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Экипаж просыпается. С бодунища...Стены какие-то серые, окон нет..
-Штурман,где мы? -В вытрезвителе... -Нахрен мне такая точность! Город какой?! - Земля, я 325-й, у меня горючее на нуле! - 325-й, сообщите ваши координаты. - Я 325-й, стоянка 3, место 8. Экипаж большого самолета поднимают по тревоге. Полет... Командир экипажа: - Штурман! Карты взял? - Да! Две колоды! Вчера купил. - Я спрашиваю про летные карты! - О, черт! Забыл! - Ну вот! Опять по пачке из-под "Беломорканала" лететь. Аэропорт. Диспетчер даёт разрешение на взлёт. В это время аэродромщик обкашивает траву вокруг фонарей на рулежке, оборудование - коса классическая. Погода так себе, накрапывает дождик и мужик надел плащ-палатку. Косит траву. В этот момент "Як42" выруливает на взлёт по этой самой дорожке. Диспетчер дает команду освободить полосу. Дядька отходит метров на 25-30 и стоит ждёт. Капюшон на голове, в руке коса. Борт катит мимо, аэродромщик приветливо машет экипажу. Все кто в самолете видят машущую фигуру... Пилот: - Диспетчер, скажите своему косарю - пусть хоть косу положит, пока у нас пассажиры через люки не повыпрыгивали! Не всякая птица долетит до середины Днепра, зато это сможем сделать мы!!! к вашим услугам Украинские авиалинии!!!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |