![]() |
|
|
#371 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Афеллай: "У Росії багато грошей"
Півзахисник "Барселони" Ібрагім Афеллай розповів про те, що спілкується зі своїми колишніми партнерами по ПСВ Данко Лазович і Балажем Джуджак, які зараз вступають в Росії. "Раніше ми досить багато спілкувалися, але коли вони переїхали в Росію, поміняли номери телефонів. А російських номерів Данко і Балажа у мене немає. Вони обидва фантастичні гравці, я бажаю їм всього найкращого". "Це їх вибір, що я можу сказати ... Приміром, я чув, що в" Анжи "зібрався сильний склад. Крім Джуджак там вже є Буссуфа, Роберто Карлос ... Напевно, клуб збирається щось виграти, раз робить такі придбання ". "У Росії багато грошей ... Не хочу я сам приєднатися до хлопців? Ні, дякую, я хочу залишитися в" Барсі ", - розповів Афеллай.
|
|
|
#372 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
Заваров: "Якщо Суркіс послідовний - нехай звільнить Сьоміна"
![]() Екс-півзахисник київського Динамо Олександр Заваров не міг залишити без уваги невдалий поєдинок підопічних Юрія Сьоміна з Рубіном. "Мене підсумок матчу не здивував і здивував одночасно. Казанці зіграли дуже грамотно, дисципліновано і перемогу в цілому заслужили. Разом з тим, у Динамо було достатньо можливостей для того, щоб повернути хід гри на свою користь. Але якщо не використовувати ідеальні гольові шанси, то розраховувати на позитивний результат складно ", - наводить слова Заварова kontrakty.ua. "Гравці Рубіна не досвідчені киян. У складі Динамо грає чимало футболістів, пробивався два роки тому в півфінал Ліги Європи, майже всі вони - гравці своїх національних збірних. Так що причини невдачі варто шукати в проблемах ігрового характеру". Про тренера Рубіна: "Курбан Бердиєв - досвідчений тренер і він використовує ту тактику, яку вважає найбільш доцільною. Було б нерозумно відмовлятися від тактичної схеми, що приносить результат на користь зовнішнього ефекту. Пагони казанці на Динамо з" шапками наголо ", вони майже напевно зазнали б поразки. Інша справа, що кияни, знаючи особливості гри росіян, не вжили ходів, які б поставили оборону Рубіна в скрутне становище. Приміром, під час перегляду останнього матчу чемпіонату України за участю динамівців проти Оболоні я був здивований, що команда Сьоміна не відпрацьовувала варіантів гри проти казанців. Я не побачив у виконанні киян ні елементів пресингу в захисті, ні в середній лінії. Адже було абсолютно очевидно, що Бердиєв наситить оборонні порядки. Такий захист потрібно проходити за рахунок пресингу, за рахунок флангових передач і дальніх ударів. Але з флангів кияни Рубін майже не потурбували. Не побачив я в діях господарів агресії. Пресинг, активний відбір м'яча - це був ключ до успіху. Іншого варіанту я не бачу. Динамо - не Барселона, здатна зламувати насичену оборону за рахунок тривалого контролю м'яча. Виконавська майстерність не те ". Про пропущених голах: «У Хачеріді немає чуття футболу» "В епізоді, коли забивався перший гол, потворно зіграв, опіка Нобоа, Діакате. Потім, коли пішла передача, чомусь заснув на дальній стійці і втратив свого" підопічного "Касаєва Ель-Каддурі. Для мене такі промахи в матчах такого ступеня відповідальності нез'ясовні. Але, мабуть, це навіть не помилки. Такий клас футболістів, їх допускають. Або взяти другий м'яч. Хачеріді гравець, звичайно, талановитий, але у нього немає чуття футболу, інтуїції. Сподіваюся, ці якості прийдуть до Євгена з досвідом. Поки в мене складається враження, що грай Хачеріді проти таких футболістів, як я, він би отримав видалення на десятій хвилині зустрічі. Євген втрачається, програє позицію, коли діє проти швидких, технічних гравців з нестандартним мисленням. Епізод, коли він затримав у штрафному майданчику Медведєва - саме з цієї серії ". "З іншого боку, я намагаюся зрозуміти Сьоміна. Травмований Михалик, немає Юсуфа. Виходить, вибір у нього невисокий, тому в центр оборони доводиться ставити тих, хто є в наявності". Про Андрія Шевченка: «Навіть Блохіну Лобановський не дозволяв мати якийсь особливий статус» "Андрій повинен раз і назавжди визначитися, що йому потрібно. Це ж не діло - постійно літав то в Лондон, то в Німеччину. Захотів - полетів, не захотів - залишився. Якщо тебе турбує спина, то краще пропустити повноцінні два місяці, але вилікуватися остаточно і працювати нарівні з усіма. Тому, мені здається, що тренерський штаб команди, виходячи з цих позицій, вирішив особливо не розраховувати на Шевченка. Адже немає гарантії, що він допоможе команді завтра. У команді повинна бути дисципліна і її повинні дотримуватися всі, незалежно від колишніх заслуг. У наші часи подібних вільностей не міг допустити ніхто. Навіть Блохіну Лобановський не дозволяв мати якийсь особливий статус. Цілком очевидно, запрошуючи Шевченка Суркіс хотів продемонструвати, що здатний запрошувати гравців такого рівня. Але це не означає, що Шевченко повинен перебувати в якомусь особливому положенні. Я не хочу сказати, що Андрій - гравець проблемний, але певні труднощі всередині колективу така невизначеність створює ". Про Алієва та Мілевського: "Артем і Олександр ходять в числі перспективних вже років 20. Але поки авансів вони не виправдовують. Алієв повинен пробігти, віддати пас, демонструвати активність. Мілевському, щоб називатися класним нападаючим, необхідно навчитися міцно стояти на ногах, бути мужиком, а не падати під час першому контакті із захисником і випрошувати штрафні. В Україну такі речі проходять, а от у Європі на симуляції Артема ніхто не реагує ". «Алієв і Мілевський перспективні вже років 20» "Та й взагалі, я дивуюся, коли дивлюся на обличчя динамівців крупним планом. Вони постійно чимось обурені! Все - Мілевський, Алієв, Шевченко, інші. Постійно вони чимось незадоволені, що щось їм не подобається. Постійно ці хлопці лаються з суддями, намагаються на них натиснути, з їх ротів виходить суцільна лайка. Будь я суддею, постійно показував би за такі речі червоні картки ". Про матчі з Рубіном: "Хочу, щоб Динамо продемонструвало характер. Мені також цікаво, як поведе себе у всій цій історії Ігор Суркіс. Якщо він послідовний, якщо дотримується своєї тактики, то повинен вчинити так само як і кілька років тому. Тобто звільнити тренера після такої невдачі подібно того, як він поступав з Анатолієм Дем'яненко та Олексієм Михайличенко. Якщо Ігор Михайлович розбирається у футболі, він повинен проявити характер і зробити те, що робив раніше з людьми, які зробили для клубу багато і як гравці, і як тренери. Точніше, як тренери вони до кінця в Динамо проявити себе не змогли ".
|
|
|
#373 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
"Барселона" перемогла "Баварію" у фіналі Audi Cup
Audi Cup Фінал "Барселона" (Іспанія) - "Баварія" (Німеччина) - 2:0 (1:0) Голи: 1:0 - Алькантара (42), 2:0 - Алькантара (75). Барселона: Вальдес (Пінто, 46), Джонатан дос Сантос (Кармона, 79), Фонтас, Бускетс (Піке, 76), Максвелл (Жеффрен, 54), Кейта, Алькантара, Іньєста (Ріверола, 61), Педро (Афеллай, 61), Соріано (Куенка, 66), Вілья (Армандо, 85). Баварія: Бутт, Рафінья (Швайнштайгер, 54), Боатенг, Контенто, Бадштубер (Тимощук, 46), Усамі, Праньіч, Алаба (Кроос, 67), Густаво, Петерсен (Гомес, 63), Оліч (Мюллер, 67). Матч за 3 місце "Мілан" (Італія) - "Інтернасьонал" (Бразилія) - 2:2 (1:1), по пенальті - 0:2 Голи: 1:0 - Ібрагімович (3), 1:1 - Даміао (23), 2:1 - Пато (60), 2:2 - Д'Алессандро (80). Мілан: Аббьяті, Дзамбротта, Тіаго Сілва, Йепес, Антоніні, Гаттузо, Амброзіні, Зеєдорф, Робііньо, Пато, Ібрагімо
|
|
|
|
#374 |
|
Передовик
|
Насрі залишається в "Арсеналі" ще на один сезон
Півзахисник лондонського "Арсенала" Самір Насрі запевнив керівництво клубу в тому, що він залишиться в команді ще як мінімум на один сезон, повідомляє Daily Star. Нагадаємо, не так давно "каноніри" запропонували Насрі новий контракт терміном на п'ять років з тижневою зарплатою в 90 тисяч фунтів, проте француз відкинув угоду, мотивувавши це тим, що він хоче боротися за титули, а з "Арсеналом" це робити неможливо. Нинішній контракт Насрі діє до літа 2012 року, а це означає, що вже в січні будь-який клуб зможе підписати з ним попередню угоду, пише soccer.ru.
|
|
|
|
#375 |
|
Передовик
|
У Росії за "договорняки" візьметься Путін
Керівник Рахункової палати Росії і голова наглядової ради московського "Динамо" Сергій Степашин надіслав листа прем'єр-міністрові Володимиру Путіну, в якому попросив главу уряду посприяти у боротьбі з договірними футбольними матчами в Росії, повідомляють РІА Новини. У листі Степашин закликав ввести кримінальну відповідальність за так звані договорняки. За словами Степашина, договірні матчі дискредитують російський футбол і негативно відбиваються на іміджі країни, якає має прийняти чемпіонат світу 2018 року. Глава Рахункової палати зазначив, що нині в Кримінальному кодексі є стаття про підкуп учасників і організаторів спортивних змагань, але договірні матчі не завжди пов'язані з підкупом, і тому фактично не вважаються злочином.
|
|
|
|
#376 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
У Європі пройшли поєдинки кваліфікації Ліги чемпіонів.
У рамках кваліфікації Ліги чемпіонів відбулися матчі третього відбіркового раунду. Несподівана поразка "Динамо" у себе вдома від "Рубіна" 0:2 так і залишилася найбільш сенсаційним результатом цього кваліфікаційного раунду. К "досягненню" киян трохи наблизився норвезький "Русенборг", який у себе вдома програв чеській "Вікторії" 0:1. В інших поєдинках все завершилося доволі прогнозовано. Великий крок у напрямку раунду плей-офф Ліги чемпіонів зробила португальська "Бенфіка", яка вдома забила два м'ячі у ворота "Трабзсонспора". Господарі володіли ініціативою більшу частину зустрічі, але відкрити рахунок змогли лише в ендшпілі Ноліто, який вийшовши на заміну, відзначився на 71-й хвилині, але цим справа не обмежилася - за дві хвилини до закінчення основного часу Ніколас Гайтан крученим ударом подвоїв перевагу "орлів". Загребське "Динамо" відсвяткувало вольову перемогу над ХІКом в столиці Фінляндії 2:1. У минулому колі ХІК не залишив жодних шансів "Бангор Сіті", в двох матчах забивши у ворота чемпіона Уельсу 13 м'ячів. Проте повторити подібний трюк з найсильнішою командою Хорватії фінам не вдалося. Ліга чемпіонів. 3-й відбірковий раунд ХІК (Фінляндія) - "Динамо" (Хорватія) - 1:2 (1:1) 1:0 - Ринг (14), 1:1 - Рафінья (19, автогол), 1:2 - Саммір (77) "Оденсе" (Данія) - "Панатінаїкос" (Греція) - 1:1 (0:0) 0:1 - Літо (47), 1:1 - Регініуссен (90) "Копенгаген" (Данія) - "Шемрок Роверс" (Ірландія) - 1:0 (1:0) 1:0 - Йонссон (4) "Маккабі" (Ізраїль) - "Марібор" (Словенія) - 2:1 (1:1) 1:0 - Двалішвілі (8, пенальті), 1:1 - Таварес (27), 2:1 - Ямпільський (70) "Стандард" (Бельгія) - "Цюріх" (Швейцарія) - 1:1 (0:0) Голи: 0:1 - Мехмед (78), 1:1 - Начо Гонсалес (90) "Русенборг" (Норвегія) - "Вікторія" (Чехія) - 0:1 (0:1) Гол: 0:1 - Піларж (33). "Бенфіка" (Португалія) - "Трабзонспор" (Туреччина) - 2:0 (0:0) Голи: 1:0 - Ноліто (71), 2:0 - Гайтан (88) Дивіться також матчі вівторка або як Ліга чемпіонів віддалилася від "Ренджерса".
|
|
|
#377 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Шахтар" проекзаменувала третя команда Франції.
Нічийним результатом 1:1 закінчився товариський матч між донецьким "Шахтарем" та французьким "Ліоном", що відбувся на "Донбас Арені". Як не намагалися команди, але з гри їм так і не вдалося вразити ворота суперника. Обидва голи були забиті з пенальті. На 68-й хвилині "гірників" вивів вперед Жадсон, який повернувся з розташування збірної Бразилії, яка брала участь у Кубку Америки, а через 10 хвилин Бастос зрівняв рахунок, перегравши Андрія Пятова, який вперше вийшов на поле після травми. Зазначимо, що у "Шахтаря" в кожному з таймів грали різні гравці. Зокрема, на воротах у першій половині зустрічі стояв Олександр Рибка, який на 37-й хвилині ліквідував вихід сам на сам з ним Лісандро. Мірча Луческу визнав кращим гравцем матчу в своїй команді Ярослава Ракицького. "Шахтар" провів матч з "Ліоном" в рамках підготовки до виступу в Лізі чемпіонів. А ось київському "Динамо" буде дуже важко пробитися до групового турніру ЛЧ після домашньої поразки від казанського "Рубіна" - 0:2. Товариський матч. "Шахтар" (Донецьк, Україна) - "Ліон" (Ліон, Франція) - 1:1 (0:0) 1:0 Жадсон (68), 1:1 Бастос (78) "Шахтар" (1-й тайм): Рибка, Кобін, Кривцов, Ракицький (к), Шевчук, Ємельянов, Мхітарян, Коста, Тейшейра, Дентіньо, Морено "Шахтар" (2-й тайм): Пятов, Срна (к), Чижов, Іщенко, Гай, Фернандіньо, Віценець, Жадсон, Вілліан, Едуардо, Луїс Адріано (Хюбшман, 65)
|
|
|
#378 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Блекберн просить у Дніпра ще мільйон
Нікола Калинич повернувся в Спліт з Дніпропетровська, де перебував на переговорах з Дніпром. Хорватський нападник отримав гарну пропозицію від українського клубу, проте тепер все залежить від Блекберна. Дніпро готовий заплатити шість мільйонів євро, однак Волоцюги мають намір отримати сім мільйонів євро плюс різного роду бонуси. "Калинич хоче до України. Не секрет, що він незадоволений своїм становищем в Блекберні. Новий тренер не бачить Ніколу в своїх планах. Кращим варіантом для нього і для клубу було б полюбовне розставання", - говорить агент форварда збірної Хорватії Томіслав Ерцег. "Дніпро ж дуже зацікавлений у приході Миколи, тренер Рамос високо його оцінює, що дуже важливо. Я вважаю, що демонструвати хорошу результативність в Блекберні просто неможливо, адже такий стиль гри команди - там ніхто не забиває багато", - зазначив менеджер.
|
|
|
|
#379 |
|
Передовик
|
Єрьоменко не зіграє з донецьким "Металургом"
Фінський півзахисник київського "Динамо" Роман Єрьоменко в матчі четвертого туру чемпіонату України проти донецького "Металурга" допомогти команді Юрія Сьоміна не зможе. Футболіст у всіх матчах у новому сезоні відзначався жовтими картками, тому майбутню гру в Донецьку пропустить через дискваліфікацію, пише championat.com. Матч "Металург" - "Динамо" в рамках четвертого туру чемпіонату України відбудеться у суботу, 30 липня.
|
|
|
|
#380 |
|
Передовик
|
Маркевич: "Волинь" може здивувати"
Луцька "Волинь" в будь-який момент може здивувати. Таку думку клубному ТБ висловив наставник "Металіста" Мирон Маркевич, напередодні матчу проти команди Кварцяного. "Я переглянув гру "Волині" в Дніпропетровську. Вважаю, що лучани здобули перемогу по грі. Могли перемогти й з більш переконливим рахунком. Думаю, що "Волинь" тактично переграла Дніпро", - сказав він. "Ми вже переглянули власний матч проти "Волині" тримісячної давності, ще хлопцям покажемо деякі моменти. Це такий суперник, який в будь-який момент може здивувати. Гра в Дніпропетровську зайвий раз продемонструвала цей факт", - додав тренер харків'ян.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |