![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Всеукраїнське віче. Євромайдан. ОНЛАЙН Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 22.01.2014 о 18:31. |
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Поранений євромайданівець просить передати його дружині: "Я живий. Люблю, цілую"
ЄВРОМАЙДАН @euromaidan Один із потерпілих героїв на Майдані. Він попросив сфотографувати його і знайти його дружину з дітьми. Дружину зовуть Іванцова Світлана м. Біла Церква. Його звати Євген. Якщо хтось знає цю жінку прохання передати їй такі слова: "Я живий. Люблю, цілую. Обіймаю. Дуже люблю". Цитата:
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 20.02.2014 о 19:27. |
|
|
|
|
|
|
#382 |
|
Передовик
Ukraine
|
Держспецзв'язок запевняє, що не буде відключати інтернету та мобільного зв’язку...
Інформація, яка з'явилася в інтернеті та соцмережі про начебто наміри адміністрації Держспецзв`язку відключити інтернет та мобільний зв’язок, не відповідають дійсності. Про це повідомляє прес-служба Держспецзв`язку, пише Укрінформ. "У Держспецзв`язку немає не тільки юридичних повноважень здійснити такого роду заходи, але й технічних можливостей їх реалізації", - йдеться у повідомленні. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#383 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 24.12.2013
Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
|
Слава Україні!!! В нас на коломийщині почалися дебоші невідомими спортивної статури... приїхали на мікроавтобусах типу VITO провокують людей на різні свавілля чим самі й займаються: спроби підпалу магазинів та автозаправки в смт.Гвіздець , в м.Коломия їх замічено 5 *бусів* і вони швидко пресуваються на даючи змоги перестріти їх,для вияснення шо то за такі групи.... Люди перекривають дороги в напрямках-Коломия-Городенка,Коломия - Заболотів, та непрямі сполучення між селами цих районів: Коломийський,Косівський ,Снятинський, Городенківський...
|
|
|
|
|
|
#384 |
|
Передовик
Ukraine
|
Луценко збирає у Львові правоохоронців для захисту Майдану...
Екс-глава МВС Юрій Луценко у Львові збирає до Києва колишніх і чинних працівників правоохоронних органів зі зброєю для захисту Майдану. Про це він заявив, виступаючи зі сцени Євромайдану у Львові, повідомляє прес-служба "Третьої Української республіки". "На війні як на війні. Два дні тому на Майдані з'явилася невелика кількість зброї. І тільки тому "Беркут" зупинився за 50 метрів від сцени. Вони зупинилися, бо дізналися, що в нас є зброя. Тільки тому, що з'явився "вогнепал", вони зупинилися і матом посилали своїх начальників, які наказували їм наступати", – сказав Луценко. Екс-міністр МВС наголосив, що нині українці на Майдані протистоять не лише чинній владі, але і "кремлівському господарю" Віктора Януковича. Боротьба, за його словами, є важкою, оскільки "імперія кинула всі сили проти Майдану". "Проти Майдану воюють свої ж українці. Так сталося, що вони вірять в байки про "бандерівський переворот", – зазначив Луценко. Під час свого виступу Луценко закликав усіх чоловіків зі Львова, які мають можливість, в четвер о 22:00 вирушати разом з колоною на Київ. У своєму виступі він наголосив, що закликає їхати до Києва зі зброєю не для того, щоб на когось нападати, а лише для того, щоб захищати Майдан. Разом із Луценком на сцені стояли перший заступник голови облради, колишній голова ГУ МВС у Львівській області Василь Пісний і начальник "Беркуту" Львівщини. Пісний розповів, що львівський "Беркут" одноголосно прийняв рішення повернутися з Києва до Львова. І запевнив, що його бійці не виконували і не виконуватимуть злочинних наказів. Екс-міністр також заявив, що у мирних мітингувальників стріляють працівники УДО, які мають російське громадянство. На його думку, в Україні немає представників російських спецслужб. "УДО у своєму складі має працівників із російським громадянством і саме ці снайпери стріляють", – сказав Луценко. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#385 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Затримано снайпера
Цитата:
|
|
|
|
#386 |
|
Передовик
Ukraine
|
Один із сотників Майдану і виголосив ультиматум, який підтримали десятки тисяч присутніх на майдані: Янукович має піти у відставку до 10-ї години ранку. Якщо він цього не зробить - Майдан піде на штурм Банкової.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Будь ти і твої діти навіки прокляті- зек проклятий. Горіти тобі у пеклі.
|
|
|
#387 | |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Кажуть що зек втік в ОАЕ - там немає видачі злочинців за військові злочини ...
Цитата:
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
|
#388 |
|
Передовик
Ukraine
|
Запали свічку пам'яті в пам'ять жертв Майдану!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 22.02.2014 о 14:33. |
|
|
|
|
|
#389 |
|
Передовик
Ukraine
|
Небесна Сотня...Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#390 |
|
Передовик
Ukraine
|
Вони пішли на небо! Світла пам'ять загиблим! Слава Україні! Героям Слава!
|
![]() |
| Закладки |
|
|