![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Всеукраїнське віче. Євромайдан. ОНЛАЙН Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 22.01.2014 о 18:31. |
|
|
|
|
|
#391 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#394 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Юлія Тимошенко: Ми зобов’язані привести Януковича на Майдан
Протестувальники мають привести на Майдан Незалежності Віктора Януковича. Про це зі сцени Майдану заявила екс-прем'єр Юлія Тимошенко. "Ми зобов’язані Януковича і всю цю шваль, яка зібралася біля нього, привести на Майдан", - заявила Тимошенко. Вона додала, що особи, які стріляли у протестувальників, мають бути покарані. "Якщо ті, хто це організував (стрілянину по протестувальниках - ред.), не будуть покарані найгіршим і найжорстокішим судом, ми нічого не будемо варті. Якщо ми пробачимо кожного, хто пустив кулю в наших героїв, буде ганьба на всі віки. Я переконана, що ми мали можливість зробити все мирним шляхом і добитися того ж результату. Хлопці полягли за те, щоб ми мали змогу покласти край диктатурі раз і назавжди. Зрадити після цього можуть лише ті, хто не є людьми", - заявила екс-прем'єр.
|
|
|
#396 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Гопники із "колорадськими" стрічками та прапорами Росії розігнали Майдан у Керчі
Гопники із георгіївськими стрічками та прапорами Росії зірвали мітинг на підтримку Майдану у Керчі (автономна республіка Крим).Як видно на відео, спершу вони почали кидати в активістів яйцями, потім, накинувшись на журналістку, яка виступала з імпровізованої трибуни, вигнали її і зруйнували саму трибуну, трощили звукопідсилювальну апаратуру.. А відтак великими групами почала відловлювати по одному активістів місцевого Майдану і жорстоко їх бити.Міліція намагалася захистити активістів, однак, з огляду на нечисельність міліціонерів у порівнянні з антимайданівцями, останнім вдалося таки до крові побити тих, хто підтримує Майдан.
|
|
|
#397 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Парубій: Майдан не розійдеться до виконання усіх своїх вимог та повного перезавантаження влади...
Майдан не розійдеться до повного перезавантаження влади в країні. Про це 5 каналу заявив керівник самооборони Андрій Парубій. За його словами, говорити про те, що можна заспокоїтись та розійтись, зарано. "Майдан ще всіх своїх функцій не виконав... Я переконаний, що Майдан повинен дочекатися виконання усіх тих вимог, які ми поставили з перших днів. Насамперед - покарати винних - і тих, хто дава злочинні накази, ітих, хто їх виконував. Залишається актуальною та вимога, через яку ми увечері 21 листопада вийшли на Майдан - підписання угоди про євроінтеграцію. Також, і на мою думку, і на думку учасників Майдану, слід провести дочасні вибори не лише президента, але й парламенту. Має відбутися повне перезавантаження влади в Україні" Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#398 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Парубій: Як комендант Майдану не дозволю розібрати барикади жодному політику...
Комендант Майдану Андрій Парубій заявив, що не дозволить розібрати барикади на Майдані. Про це він заявив в ефірі під час випуску ТСН.Тиждень, відповідаючи на питання ведучої Алли Мазур, чи готовий Майдан до розбирання барикад, про яке у неділю, 23 лютого, заявив голова КМДА Володимир Макеєнко. "Про барикади Майдану не може йти мови, тому що на тих барикадах - ікони хлопців самооборони, майданівців, які загинули на тих барикадах, захищаючи Майдан", - заявив комендант Майдану Парубій зауважив, що він щойно з Майдану, і там зібралися десятки тисяч людей: "Вони кладуть квіти до тих барикад, вони читають молитви, вони оплакують тих, хто положив своє життя за майбутнє України". "Макеєнко, коли говорить, він має на увазі ті барикади, які понабудовувала влада - оті бетонні плити, якими вони забудували весь Київ. Я думаю, що про наші барикади мова взагалі не може йти. Ніякий Макеєнко, ніякий політик чи діяч зараз цього рішення не прийме. А якщо прийме, я можу сказати, що як комендант Майдану, цього не дозволю", - запевнив Парубій. Як повідомив раніше Макеєнко, він збирається роздати чиновникам бруківку з Грушевського, аби ті пам'ятали, кому вони служать та знали справжнє значення Конституції. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#399 |
|
Передовик
Hunduras
|
Обкладинка польського NEWSWEEK
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#400 |
|
Передовик
Hunduras
|
Москаль опублікував документи з прізвищами відповідальних за розстріли людей на Майдані
Україна, Сьогодні, Політик переконує, що з планами розстрілів допомагав перший заступник ГРУ Російської Федерації. Москаль опублікував документи силовиків Депутат Геннадій Москаль опублікував документи з прізвищами організаторів розстрілів на Майдану Незалежності. Він переконує, що в підготовці спецоперації допомогу надавав колишній перший заступник ГРУ Російської Федерації. "Матеріали про злочинну діяльність правоохоронців допомагали збирати на свій страх і ризик патріотично налаштовані працівники МВС та СБУ. Врешті решт у мене на руках опинилися плани спецоперацій по силовому розгону акцій протесту "Бумеранг" і "Хвиля". Я вирішив оприлюднити частину планів "Хвиля" та "Бумеранг" — документи, які доводять, що снайперами на вул. Інститутській були бійці підрозділу спеціальних операцій внутрішніх військ, яким керує полковник С.Асавалюк, та бійці підрозділу внутрішніх військ "Омега", - заявив Москаль. Також він навів документи причетності Захарченка до вбивств, пише Українська правда. "Вказівку на застосування зброї колишній міністр МВС В.Захарченко дав спецпідрозділу ГУБОЗ МВС "Сокіл". На підставі цих даних Генпрокуратура має відкрити кримінальні провадження", - заявив Москаль. ![]() ![]() Більше читайте тут: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував slavon: 24.02.2014 о 13:40. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|