![]() |
|
|
#3991 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Дві подружки: - Як ти змогла при всіх назвати мене дурою?! - Вибач, я не знала, що ти це приховуєш. ---------------------------------- - Валєра, та припини ти вертітись, а то я приб'ю цвяхами і другу ногу... ---------------------------------- Хлопчик, вихований блогерами, довів вчительку до істерики коментарями в щоденнику. ---------------------------------- На уроці англійської: - Sit down. - Що він сказав? - Сідай, даун. ---------------------------------- Один приятель - іншому: - Прикинь, як ми обидва з дружиною вчора обламалися! Лежимо з нею в ліжку після сексу - куримо. Раптом - стук у двері. Ми обидва схопилися і в шафу як кинемось ...- ---------------------------------- - Ти занадто багато смієшся. Це несерйозно. - А ти занадто серйозний. Це не смішно. ---------------------------------- Якщо падає виделка, значить прийде жінка. Якщо ніж - то чоловік. А якщо падає настрій, значить прийшов ранок понеділка. ------------------------------------ Дружина: — Як набридли ці наші скандали! Чоловік: — Хочеш, просто мовчки морду наб’ю?
|
|
|
#3992 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Чому ти львів'янин?
Тому що: - ти знаєш що таке "мешти", "філіжанка", "коліжанка", "шпондер" "кубіта" тощо; - в тебе є тільки один "універ"; - "український рамадан" - для тебе починається від Романа і триває до Йордана; - ти знаєш що таке "Високий Замок" і скільки туди пертись; - тобі відома така вулиця як Кульпарківська, і розумієш, що це не тільки вулиця; - тому, що Сихів-це далеко, "Південний" - це ринок, а "Левандівка" - то район; - тебе неможливо здивувати погодою і ти завжди морально готовий до того, що через півгодини може піти дощ, потім сніг, а за ним ураган; - в компанії після енної чарки ти без проблем можеш заспівати "А вона" і "там під Львіським замком", навіть якщо в тебе нема ні голосу, ні слуху; - ти знаєш, що "криївка" уже не "фонтан", але милостиво обговорюєш з друзями з інших міст чутки та легенди про це місце; - не залежно від віку та відношення до релігії ти знаєш тисячу і один спосіб привітатись та правильно відповісти на привітання, включно з "слава Україні", "дай Боже" та "Христос Воскрес"; - ти принципово проклинаєш "нову транспортну систему" і по можливості їздиш трамваями; - ти толерантно ставишся до представників інших націй, проте знаєш як мінімум п'ять анекдотів про москалів. Ти любиш свою Україну і Львів понад усе.
|
|
|
#3993 |
|
Передовик
Ukraine
|
Найчарівніші місця України....
Софіївка.... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Місце, що стало живим пам’ятником коханню та неодноразово входить у різноманітнірейтинги романтичних місць, також заслуговує на те, аби бути присутнім у обовязковому to-do списку для відвідувань в Україні. Розташований на півдорозі з Києва до Одеси, парк Софіївка – це хороша можливість побувати наодинці з природою та прислухатись до всього, що коїться у вас всередині. Подалі від міського гамору та зайвих вух, ви нарешті отримаєте шанс знайти відповіді на ті питання, які давно шукали.
|
|
|
#3994 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Сварка в мережі: - Жодній твоїй букві не вірю! ... Не підвищуй на мене шрифт! ... І не тикай в мене знаками оклику! ---------------------------------- Учителька прийшла до класу, надягнувши золотий кулон у вигляді літачка. Під час уроку Вовачка невідривно дивиться на цей кулон. Нарешті вчителька не витримує й запитує: - Вовачко, тобі що, літачок подобається? - Ні, аеродром! ---------------------------------- Сміх продовжує життя! Так що з ножем у спині і з арматурою в голові, сміючись, можна добігти до лікарні ---------------------------------- Найпопулярніша поза в Україні - поза зоною досяжності. ---------------------------------- Народна прикмета: якщо з похмілля зранку зубна щітка не вміщується у рота - то значить вона для взуття ------------------------------------ - Я не був п'яний! - Чувак, ти ходив по хаті відкриваючи шафи і шукаючи вхід до Нарнії. ------------------------------------ - Яка найскладніша мова у світі? Китайська чи Іврит? - Українська. - Чому? - Половина українців і досі не можуть її вивчити. ----------------------------------- Люблю тих, хто любить мене.
|
|
|
#3995 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував slavon: 02.10.2013 о 12:13. |
|
|
|
|
|
#3997 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Стоїть даїшнник на дорозі, зупиняє
машини. Все так класно,день вдався! І тут він зупиняє фуру: -Куди їдем,шо везем, документи… Заглядає в кабіну,а збоку водія сидить мавпа,той зразу:тіпа неможна,штраф… А водій до ньго й каже: -Ось, в тебе жінка вдома є! Садить мавпу собі на коліна,і вона йому сосе. Він вдарив її по голові- вона швидше сосе,ще раз ще швидше, і перед тим як кінчати ще раз. Відсадив її набік, і каже до даїшника: -А ти попробувати хочеш? Даїшник: -Ні!!! ти дуже сильно по голові б’єш. У таборі німці ведуть жидів до газової камери, один з конвоїрів бачить як мале жиденя несе з собою цуцика. Конвоїр підбігає до нього і з обуренням кричить: - Садюга, відпусти собаку! У Таращанському лісі було знайдено труп відомого українського політика Олександра Мороза. Шия в нього була обв’язана русою косою, в спині була помаранчова сокира, а з жопи стирчала цукерка “Рошен”. “Такого жахливого самогубства в Україні не було вже дуже давно” – заявляє міністр внутрішніх справ Юрій Луценко…
|
|
|
#3998 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |