![]() |
|
|
#4011 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Хлопець з дівчиною
займаються любов'ю у нього вдома. Заходять батьки. Думки кожного: Хлопець: «Ну, все я попав!» Дівчина: «Ну, все - тільки б одружився!» Мати: «Боже! Як вона лежить! Адже йому незручно!» Батько: «Зовсім дорослий став! Пора мопед купувати!»
|
|
|
#4012 |
|
Administrator
Ukraine
|
На честь 200-річчя Гоголя, Віктор
Янукович поклав квіти до пам'ятника і заявив: Мені подобається Гоголь. Це моя улюблена пошукова система..
|
|
|
#4013 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Моє серце зайняте - воно ганяє кров по організму. ----------------------------------------- - Доброго дня, Олег. Ви викладач у середній освітній школі. Що ви можете сказати про дітей? - Ці сволочі зовсім охреніли. ----------------------------------------- У кабінку туалету люто ломиться мужик, смикає ручку намагається відкрити двері. Голос з кабінки: - Так зайнято, йобаний врот! - О, пардон. - Сільвупле, бл .. ть! ---------------------------------------- Мені пофіг, що Ви про мене думаєте, зате моя бабуся каже, що я - сонечко! ----------------------------------------- У психіатра. - Доктор, у мене руки трусяться. - П'єте? - Пив. - Курите? - Курив. - Давно кинули? - Ні, тільки вирішив. - От бачите, а організм вже злякався! ---------------------------------------- Здалеку побачив старого знайомого, і О БОЖЕ ПОДИВІТЬСЯ ЯКЕ ЧУДОВЕ НЕБО ЯКІ ХМАРИ НІ НУ ВИ ПОДИВІТЬСЯ НЕ МОЖУ ВІДІРВАТИ ОЧЕЙ ВІД НИХ.
|
|
|
#4015 |
|
Administrator
Ukraine
|
Хейден Панетьєр: Коханий, а
де ти був? Володимир Кличко: Я бився. ХП: Але ж чому ти сухий і зовсім не пахнеш? ВК: Ну так я ж з Повєткіним бився.(c)
|
|
|
#4017 |
|
Administrator
Ukraine
|
ду в маршрутці, сиджу біля вікна,
поруч сів негр, настрій хороший, вирішив приколотися.На моїй зупинці кажу: - Я виходіть, твоя мєня випускать! Він чистою українською: - Понаїхали тут всякі...
|
|
|
#4018 |
|
Administrator
Ukraine
|
У стаpого бандеpівця
питають: — Діду у тебе патpони є? — Hема, хлопці. — Діду, а пістолет є? — Hема, хлопці. — А кулемет є? — А ось чого нема, того нема! У нас дві секретарки-блондинки поставили друкувати 100 порожніх сторінок. Як думаєш, навіщо? - Хотіли погодувати принтер? - Ні. - Думали, що друкують невидимим чорнилом? - Нєа. - Гаразд, здаюся. Навіщо? - Їм сказали відрахувати сотню листів, а руками стало ліньки. І хто з нас блондинки після цього? Якщо ви в маршрутці помацаєте за дупу дівчину, яка вам сподобалася, то: - в 50% випадків на вас накричать; - в 30% випадків ви отримаєте по обличчю; - в 19% випадків дівчина вдасть, що нічого не сталося; - і лише в менше чим в 1% випадків ця дівчина стане вашою жінкою. Шанси звичайно є, але ризикувати не потрібно!
|
|
|
#4020 |
|
Administrator
Ukraine
|
Зустрічаються двоє українців та й
один каже до другого. - Старий, там в Польщі то є справжнє життя, не те що тут. Встаєш ранком – тобі сніданок подають смачнючій в ліжко. Потім секс до полудня. Після полудня обід, шампанське, десерти і секс до вечері. Вечеря – пальці оближеш, а після вечері до пізньої ночі секс скільки душа побажає. - Нічого собі. Звучить круто. А ти звідки то знаєш, ти був в Польщі? - Я ні, але моя сестра була
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |