SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 29.07.2011, 08:35   #1
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Микола ПАВЛОВ: «Маємо дякувати Богові, що нам не забили»

«Ворскла» - «Слайго Роверс» - 0:0. Післяматчева прес-конференція

Микола Павлов, головний тренер ФК «Ворскла».

- Хіба я не правий був, коли говорив, що ця команда набагато сильніше тієї, яку ми обіграли? Але, якщо об'єктивно, то в першому таймі у нас була перевага і гольові моменти. Якби забили м'яч, то все могло бути інакше. Такі команди після пропущеного гола грають по-іншому, дають простір. Але, забити не вийшло. А в другому таймі ми повинні дякувати Богові, що вони нам не забили. Було б зовсім тоді погано. У другій половині ми не створили чогось суттєвого в атаці. Пов'язую це з тим, що всього 3 дні тому ми виграли важку психологічну гру у «Металурга». Та зустріч відібрала у футболістів багато сил і вони не виглядали настільки свіжими в другій половині, як це було в перші 45 хвилин.

- Пол Кук сказав, що «Ворскла» залишається фаворитом. А яка ваша думка? І з чим були пов'язані заміни Маркоскі і Безуса?
- Радий, що колега так відгукнувся про гру нашої команди. Заміни пов'язані з тим, що останнім часом ми постійно даємо всім гравцям грати певну кількість часу. Ми думаємо не тільки, про те, що буде післязавтра. Ми думаємо про те, що буде завтра. Ми ж не граємо тільки в Європі. Тому я дав можливість Маркоскі відіграти лише 45 хвилин, для футболістів останнім часом і так є велике навантаження. Якщо ви помітили, то крім захисників ми часто змінюємо в іграх футболістів. Сьогодні також довелося зробити декілька замін. Хоча хід гри в першому таймі не віщував, того, що сталося в другому. Безуса замінив, тому, що в нього вже не було сил. Він у першому таймі один міг вирішувати результат матчу, але не реалізував кілька моментів. Напевно, це його надломило. Нічого, все купується з досвідом.

- Склалося враження у другому таймі, що команді важко грати першим номером, коли суперник щільно обороняється.
- Ну і в першому таймі вони грали від оборони. Просто тоді в нас були ще сили, був рух. Помітили, що дуже втомився Даллку? Його здоров'я не безмежне, так само, як і Курилова, який грає у всіх матчах без замін. Це дуже важко.

- Прокоментуйте ситуацію з голами у наші ворота.
- А хіба були голи? По-моєму ми 0:0 зіграли.

- Але, м'яч все-таки влітав двічі в наші ворота ...
- А ви не бачили, що суддя дав там напад на воротаря?

- Тоді прокоментуйте невпевнені дії Величко.
- Я так не вважаю, це ваша думка. Інша справа, що в другому епізоді він повинен був вибивати м'яч, а не ловити. Але, я не такий фахівець з воротарям, щоб говорити так категорично. Для цього є мої колеги, які проаналізують помилки. І якщо вони там були, і Величко психологічно невпевнений, то гратиме Долганський.
Старий 29.07.2011, 08:45   #2
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Крістіан Нобоа: «Обіграти Динамо допоміг досвід»

Еквадорський легіонер «Рубіна» поділився секретом сенсаційної перемоги над київським «Динамо»

Вчора еквадорський легіонер «Рубіна» Крістіан Нобоа, проводить у складі казанського клубу вже п'ятий сезон, поділився секретом сенсаційної перемоги над киянами

- Два роки тому ви брали участь в обох матчах з київським «Динамо» в Лізі чемпіонів. Не могли б порівняти виїзні поєдинки з цим клубом, що відбулися тоді і тепер?

- Вони вийшли в чому схожими. Ми почали так само, як і в попередній раз, - відкрили рахунок і намагалися утримати позитивний для себе результат. Але якщо в 2009 році «Рубін» протримався лише до середини другого тайму, то тепер він перемогу не упустив. Різниця в тому, що два роки тому команда не мала досвіду виступів у Лізі чемпіонів, а тепер вона його набралася. Завдяки йому ми і довели гру до переможного закінчення.

- Тим часом в порівнянні з ситуацією дворічної давності «Рубін» втратив таких досвідчених майстрів, як Семак і Домінгес, зате в стартовому складі вийшли необстріляні Кверквелія і Кисляк, що діяв до того ж на незвичному місці правого захисника.

- Говорячи про досвід, я мав на увазі команду в цілому та її тренера, а не окремих футболістів. Ми виконали установку на гру, і новачки при цьому не випадали із загальних командних дій. Більше того, вони зіграли так, що могло скластися враження, ніби ці футболісти в команді вже давно.

- Перед матчем Курбан Бердиєв виділив у київській команді Романа Єременко, якому вам чимало довелося протистояти на полі. Тренер поставив перед вами і вашими партнерами по середній лінії якусь особливу завдання щодо цього півзахисника?

- У нас не прийнято говорити про окремі гравців суперника. Ми завжди обговорюємо команду в цілому. Ось і цього разу вивчили ходи київського «Динамо» і намагалися протидіяти його тактиці.

- У другому таймі на відміну від першого біля воріт «Рубіна» майже не виникало небезпечних моментів. За рахунок чого, на ваш погляд, вдалося стримати господарів поля?

- Можна знову міркувати про досвід. Ми знали, що суперник постарається зробити на нас тиск. По-цьому потрібно було не сідати назад, а зупиняти атаки на дальніх підступах до воріт. Це у нас вийшло.

- Ви підстерегли Діакате, відібрали у нього м'яч і зробили простріл, який обернувся голом. Припускали, що сенегалець може втратити м'яч біля своїх воріт?

- Ні, звичайно. У тому епізоді велику роль зіграв Гекденіз. Він пресингував Діакате, тому той і зробив втрату. Я ж підібрав м'яч, зробив ривок, обіграв Діакате і побачив, що по центру набігає Дядюн. У той же час зауважив, що на дальню штангу кинувся Касаєв, і вирішив направити м'яч посильнее з розрахунком саме на нього.

- Як ви оцінили б значення перемоги на виїзді над київським «Динамо»?

- Ми вписали сторінку в історію єврокубкових виступів клубу, але поки в принципі нічого ще не досягли. Попереду матч-відповідь, в якому і вирішуватиметься, хто пройде далі. Після нього і будемо оцінювати київську перемогу.

- Але пенальті після матчу з «Краснодаром», в якому ви двічі не забили з 11-метрової позначки, вирішили більше не виконувати?

- Не в цьому справа. Я дотримуюся порядок. У команди є штатний пенальтист. Тепер це Натхо. Я поважаю партнера, який взяв на себе обов'язок по пробиття пенальті і чудово з нею справляється. І чому б йому і далі це не робити?

- Чи є у Еквадору в Південній Америці принципове футбольне протистояння, як у Росії з України?

- Ми традиційно суперничаємо з сусідніми державами - Колумбією і Перу.

- Але не з Венесуелою, якої Еквадор несподівано програв на минулому Copa America?

- Ви вірно підмітили. Після цієї поразки можна говорити, що тепер у нас три принципових суперника. Раніше в Еквадорі не сприймали Венесуелу як серйозного конкурента. У її збірної рівень був нижчим. Тепер же вона додала і вже чималого домоглася: місце в четвірці кращих на Copa America - вагоме досягнення.

- Невдалий результат Еквадору став для вас неприємною несподіванкою?

- Якщо чесно, я чекав більшого. Були передумови для того, щоб виступити на турнірі успішно, але, програвши Венесуелі, ми втратили свій шанс. Після поразки від неї стало ясно, що нам буде дуже важко пробитися далі. У підсумку команда так і не вийшла з групи.

- Партнер по еквадорської збірної Кайседо, який підписав контракт з «Локомотивом», радився з вами, чи варто їхати до Росії?

- Природно, він ставив питання про країну. Розпитував, як мені живеться, що собою представляє російський чемпіонат. Але що я міг йому сказати крім того, що «Локомотив» - один з провідних клубів, а Москва - величезне місто, в якому живуть люди багатьох національностей, так що він напевно знайде співвітчизників, і тому ніяких проблем у плані спілкування не передбачається? Сказав, що рівень національного чемпіонату дуже високий.

- Вас самого ніколи в клуб з Москви не звали?

- Розмови були, але до конкретики не доходило. Втім, якщо і обговорювати питання про перехід, то в першу чергу в клуб із Західної Європи.

- У чемпіонаті «Рубіну» доведеться зустрітися з «Анжі». Про клуб, в який влилася група бразильців на чолі з Роберто Карлосом, напевно, і в Південній Америці багато говорять і пишуть?

- Звичайно. Тепер про нього там досить багато чули. Що стосується майбутнього матчу, то й «Анжи», і «Рубін» намагаються піднятися в турнірній таблиці вище. Команда з Дагестану приїде в Казань за очками, а ми ними ділитися не мають наміру. Тому, думаю, буде весела і досить видовищна гра.

- Видовищна? Тим часом «Анжи», як і «Рубін», приділяє багато уваги обороні і пропускає мало голів.

- Кожна гра - окрема історія. На даний момент я навіть не знаю, як ми будемо розташовуватися на полі, яку тактику оберемо. Але в принципі в домашніх матчах «Рубін» прагне атакувати по праву господарів. Ми це продемонстрували у зустрічах і з «Локомотивом», і з «Динамо». Словом, постараємося залишити очки вдома.
Старий 29.07.2011, 11:31   #3
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Мессі: "Хотіли виграти Копа Америка"

Лідер каталонської Барселони і збірної Аргентини Ліонель Мессі прокоментував виступи свій національної команди на Копа Америка.
"Ми налаштовувалися здобути перемогу на Чемпіонаті Південної Америки, тому такі невдачі переживати дуже боляче", - говорить Мессі в інтерв'ю Ole.

"Нам потрібно швидше забути про Копа Америка і повністю зосередитися на матчах, які нам належить зіграти в майбутньому. Що було, те загуло. Головне, щоб це не повторилося у відбірковому циклі до Чемпіонату світу".
Старий 29.07.2011, 15:53   #4
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

"Шахтар" конкурує з "Динамо" за Манніні?

"Шахтар" направив в "Наполі" пропозицію у 1 мільйон євро за трансфер універсала Даніеле Манніні.

Як повідомляє Datasport.it., самому футболістові, котрий може зіграти на лівому фланзі захисту чи півзахисту, буде покладена зарплата в 500 тисяч євро за сезон.

Контракт Манніні з "Наполі" закінчується через рік. Основним претендентом на нього вважається київське "Динамо", а також "Сієна", пише terrikon.com.
Старий 29.07.2011, 16:00   #5
sacha
Передовик

Типово

Блохін назвав список гравців на гру із Швецією. Шовковського повернули

Головний тренер збірної України Олег Блохін оголосив список гравців, викликаних на контрольний матч проти збірної Швеції, що відбудеться 10 серпня у Харкові.

Найбільше представництво у переліку у київського "Динамо" та дніпропетровського "Дніпра" - по п’ять запрошених, пише прес-служба ФФУ.

У нинішньому складі національної команди - двоє новачків: вперше отримали виклик на збір "синьо-жовтих" Олексій Антонов з "Дніпра" й Едмар з "Металіста".

Оголошуючи список гравців, Олег Блохін зауважив, що попереду ще два тури національного чемпіонату та єврокубкові матчі, відтак не виключені корекції у складі, пов’язані з можливими ушкодженнями гравців.

Збір національної команди розпочнеться 8 серпня під Києвом, на навчально-тренувальній базі у Кончі-Заспі.

Склад збірної України

Воротарі: Олександр Шовковський ("Динамо" Київ), Андрій Дикань ("Спартак" Москва, Росія).

Захисники: Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (обидва − "Шахтар" Донецьк), Артем Федецький ("Карпати" Львів), Андрій Русол, Віталій Мандзюк (обидва − "Дніпро" Дніпропетровськ)

Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко (обидва − "Динамо" ), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва − "Дніпро"), Максим Калініченко ("Таврія", Сімферополь), Олексій Гай ("Шахтар"), Едмар ("Металіст" Харків), Анатолій Тимощук ("Баварія" Мюнхен, Німеччина)

Нападники: Андрій Шевченко, Артем Мілевський (обидва − "Динамо"), Марко Девіч ("Металіст"), Олексій Антонов ("Дніпро"), Андрій Воронін ("Динамо" Москва, Росія)
Старий 29.07.2011, 16:06   #6
sacha
Передовик

Типово

Сьомін привітав Луческу з Днем народження

З днем народження Мірчу Луческу, котрому виповнилося 66 років, привітав його головний опонент в українському чемпіонаті - тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін.

"Мірча, вітаю тебе з днем народження Бажаю міцного здоров'я і довгих років творчої роботи", - йдеться у вітальній листівці

"Ти виховав чимало видатних гравців, і нехай під твоїм чуйним керівництвом зросте ще не один яскравий талант З тобою і твоєї командою завжди дуже цікаво зустрічатися. Подальших тобі успіхів і гідних суперників", - цитує Сьоміна "Коммерсант в Украине"
Старий 29.07.2011, 16:10   #7
sacha
Передовик

Типово

Матчі Першої та Другої ліги почнуться з хвилини мовчання
У зв’язку з трагічною загибеллю 16 гірників на шахті "Суходольська-Східна" у Луганській області ПФЛ звернулася до клубів з проханням перед початком матчів вшанувати загиблих хвилиною мовчання та приспустити прапори на стадіонах.

Про це пише прес-служба Професіональної футбольної ліги.

Також командам рекомендовано вийти на поле у траурних пов’язках.
Старий 29.07.2011, 16:49   #8
genych
Передовик

Рівненська обл.
Типово

Анжи пропонує за Ето'О 50 мільйонів євро
Боси клубу Махачкалінська налаштовані рішуче

За інформацією італійської Gazzetta dello Sport, махачкалінський «Анжи» готує черговий карколомний трансфер. На цей раз погляд керівництва російського клубу впав на камерунського форварда «Інтера» Самуеля Ето'О. Повідомляється, що за зоряного нападника махачкалінци готові викласти 50 мільйонів євро, а представники «Анжи» вже знаходяться в Мілані на переговорах.
Старий 29.07.2011, 17:27   #9
genych
Передовик

Рівненська обл.
Типово

Стоічков: "Часто згадую фразу Лобановського ..."

Легенда світового футболу і новий радник президента російського футбольного клубу Ростов дав розгорнуте інтерв'ю виданню Спорт-Експрес. Пропонуємо вашій увазі витяги з нього.
- Ви відмінно розбираєтеся в захисників. Кого пройти було найважче?

- Зазначу трьох - Кумана, Барезі і Мальдіні. З суперниками не церемонилися, але нікому не ламали ніг. Респект.

- Хтось із нападників біг швидше вас?

- Мій друг Олег Блохін. У київському Динамо було багато яскравих особистостей - Протасов, Заваров, Бєланов і ... Дуже хороший футболіст, 8-й номер ... Ну, допомагайте!

- Литовченко?

- Так! Гена Литовченко! Мало я бачив гравців з таким ударом.

- Яким запам'ятався Моуріньо (Стоїчков працював з ним в Барселоні за часів Робсона)?

- Він був прекрасний.

- Дивно - приїжджав щось Жозе як перекладач для Робсона. У Порту Сергій Юран цього перекладачеві одного разу відважив стусана.

- У Барселоні Моуріньо був уже асистентом тренера. Я відразу відчув - цей хлопець піде далеко. Він помічав все навколо. Десять років поруч з Робсоном - велика школа. Усі команди, до яких торкався Моуріньо, починали моментально прогресувати. І зверніть увагу: жоден футболіст, який працював з Моуріньо, не сказав про нього поганого слова. Це теж показник.

- За ним вам особливо цікаво спостерігати як за тренером?

- Особливо цікаво спостерігати мені за Кройфом. Його до цих пір не вистачає як тренера, він би і сьогодні всі вигравав. Як ніхто вмів підібрати гравців і створити душевну обстановку всередині. Абсолютний позитив.

- Він для вас тренер номер один. А хто номер два?

- Для мене є Кройф - і всі інші. Точніше, так: Кройф, всі інші і мінус один тренер.

- Ван Гаал?

- Ну так. Я так і не зрозумів, чого він хотів. Ван Гаал зруйнував атмосферу в команді. А мене поставив на лівий фланг оборони! Сказав: "Ти природжений захисник". Дурень, просто дурень.

- При зустрічі подасте йому руку?

- Ні за що. Це людина, яка вигнав глядачів з Ноу Камп. Барселона двічі перемагала в чемпіонаті, але вболівальників ставало все менше і менше. Мені було боляче дивитися на те, що відбувалося.

Згадав Христо Стоїчков і кращого тренера в історії київського Динамо. "Я часто згадую фразу Лобановського:" У сучасному футболі від таланту гравця кар'єра залежить на один відсоток. 99 відсотків - робота ... "Ніхто краще не сказав. Через два дні простою втрачає форму будь геній. Моуріньо, Капелло, Кройф, Саккі здатні 24 години думати про гру", - сказав болгарин.
Старий 29.07.2011, 17:44   #10
sacha
Передовик

Типово

"Панатінаїкос" хоче від "Карпат" за Сімау мільйон євро

"Карпати" продовжують переговори про придбання мозамбіцького хавбека "Панатінаїкоса" Сімау.

Як повідомляє Sport-fm.gr, львів'яни запропонували за футболіста 500 тисяч євро, але керівництво "Пао" поки відмовляє в надії на вдвічі більшу заявку.

"Карпат" на 23-річного Сімау Мате Жуніора претендує і "Локомотив", пише terrikon.com.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:13.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум