SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 28.07.2019, 08:17   #411
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.686

Типово Сборная Украины: Багатскис назвал состав

Наставник сборной Украины Айнарс Багатскис назвал состав команды на первые матчи под своим руководством.

Сборная Украины проведет две товарищеские встречи против сборной Беларуси - 27 и 28 июля.

Состав сборной Украины:

защитники:

Денис Лукашов («Прометей»);

Александр Мишула (без клуба);

Илья Сидоров («Прометей»);

Юрий Кондраков (без клуба);

Илья Тыртышник («Норт-Платт», США);

форварды:

Павел Крутоус (без клуба);

Артем Ковалев («Химик»);

Максим Пустозвонов (без клуба);

Александр Беликов («Черкасские Мавпы»);

Вячеслав Бобров («Фуенлабрада», Испания);

Сергей Павлов («Пьено Жвайгждес», Литва);

центровые:

Вячеслав Петров («Киев-Баскет»).

В спаррингах не примут участие Святослав Михайлюк, Александр Липовый, Александр Кобец и Вячеслав Кравцов.

fbu.ua
Мініатюри долучень
371631-sbornaja-ukrainy-bagatskis-nazval-sostav.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 29.07.2019, 04:42   #412
yyyyyhhh
Moderator

Типово Газоль - игрок "Портленда"

Форвард Пау Газоль подписал контракт с "Портлендом"​, информирует пресс-служба клуба.

Соглашение будет рассчитано на один год.

В прошлом сезоне Газоль сыграл в 30 матчах регулярного чемпионата НБА, выступая за "Сан-Антонио" и "Милуоки".

В среднем он набирал по 3,9 очка и совершая 4,6 подбора.
Мініатюри долучень
371695-gazol-igrok-portlenda.jpg  
Старий 30.07.2019, 17:04   #413
yyyyyhhh
Moderator

Типово Лидер "Днепра" продолжит карьеру в Турции

27-летний украинский баскетболист Александр Мишула написал прощальные слова о «Днепре», который он покидает этим летом.

«Хочу сказать спасибо баскетбольному клубу «Днепр», каждому, кто входит в эту организацию.

Спасибо болельщикам, которые поддерживали и переживали за меня, атмосфера в зале благодаря вам была просто нереальная.

Тут я сделал свои первые шаги в баскетболе, продолжал развиваться: мы выиграли 3 кубка Украины и первый в истории Украины Суперкубок.

Я хочу развиваться и двигаюсь дальше. Спасибо, «Днепр».

Ранее Мишула согласовал контракт с турецким «Меркезефенди».
Мініатюри долучень
371776-lider-dnepra-prodolzhit-kareru-v-turtsii.jpg  
Старий 31.07.2019, 07:12   #414
yyyyyhhh
Moderator

Типово "Киев-Баскет" усиливает состав

Бывший защитник «Химика» Деон Эдвин стал игроком «Киев-Баскета».

В прошлом сезоне он набирал 16,4 очка в среднем за матч, а также делал 6,2 подбора и 4,9 передачи.

Эдвина назвали лучшим игроком прошлом сезона Суперлиги.

«Киев-Баскет» в следующем сезоне примет участие в квалификации Лиги чемпионов.
Мініатюри долучень
371789-kiev-basket-usilivaet-sostav.jpg  
Старий 16.04.2020, 09:12   #415
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Міжнародна федерація баскетболу (ФІБА) перенесла чоловічий чемпіонат Європи з 2021-го на 2022 й рік. На рішення організації вплинуло перенесення Олімпіади-2020 в Токіо на 2021-й рік через пандемію коронавірусної інфекції COVID-19.

Євробаскет пройде з 1-го по 18-е вересня 2022-го року.

Жіночий чемпіонат Європи відбудеться з 17-го по 27-е червня 2021-го року.

Олімпійські кваліфікаційні турніри пройдуть незадовго до старту Олімпіади — з 22-го червня по 4-те липня 2021-го року.

Відбіркові поєдинки чемпіонату світу з баскетболу перенесені з вересня на серпень 2022-го року.
Мініатюри долучень
orig_484227.jpg  
Старий 17.04.2020, 08:00   #416
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Найдальший точний кидок в баскетболі, занесений в Книгу рекордів Гіннесса, був виконаний з дистанції 34,29 метра.

Це досягнення підкорилося Елану Буллеру (США) в Ок-Парку, штат Каліфорнія, 9 вересня 2014 року.

Елан раніше також утримував цей рекорд до того, як він був побитий в 2013 році, коли Корі Лоу закинув м'яч з відстані 33,45 метра.
Мініатюри долучень
orig_484932.jpg  
Старий 19.04.2020, 13:35   #417
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Гравці БК Хімік, залишаючись на карантині, проводять щоденні тренування під керівництвом тренера ЗФП команди Суперліги Олександра Медведя. Він розповів прес-службі клубу про те, як відбувається тренувальний процес і дав рекомендації уболівальникам, як підтримувати себе в хороших кондиціях, перебуваючи вдома.

- За ініціативи головного тренера ми тренуємося щодня, заняття спрямовані на функціональну та силову підготовку. Для наших онлайн занять ми використовуємо платформу Zoom, всі хлопці собі встановили, для роботи взяли в оренду медболи, хлопці купили еластичні фітнес-джгути, і ми досить інтенсивно тренуємося. Побудова тренувань - або блоками вправ, куди входить п'ять блоків і ми працюємо три гуртки в кожному, 40 секунд працюємо - 20 відпочиваємо; або кругові, коли ми робимо поспіль 12 вправ. У нас виходить година хорошої інтенсивної роботи. В кінці заняття я даю гарне функціональне навантаження, щоб ми підняли пульс, навантажили серцево-судинну систему. Коли закінчиться карантин, буду рекомендувати додати аеробне навантаження, пробіжки на свіжому повітрі. Намагаємося робити все, щоб тримати хлопців в тонусі, і до моменту, коли буде можливість повернутися до звичайних тренувань, всі будуть в хороших кондиціях, це нам допоможе скоротити час втягуючого режиму і максимально швидко приступити до серйозної роботи.

- Можете для наших уболівальників порекомендувати вид фізичного навантаження, доступний вдома, щоб теж підтримувати хороші фізичні кондиції, поки немає доступу в спортзали?
- Я хотів би показати комплекс вправ, який допоможе прокачати всі групи м'язів. Пропоную працювати блоком з п'яти вправ, повторювати цей блок потрібно буде в ході тренування від чотирьох до шести разів. Звичайно, складність вправ повинна залежати від підготовки, тому ми зробимо три варіанти - простий рівень складності, середній і просунутий. Так кожен зможе підібрати для себе відповідний рівень складності.

Читайте: Баскетбол переміг хокей в онлайн батлі Без ключок
- Думаю, це чудова ідея, і найближчим часом ми підготуємо і викладемо це відео. А можна ще почути рекомендації по харчуванню?
- Нічого нового я не розповім: менше солодкого, побільше зелені в тарілці, використовуємо в їжу складні вуглеводи - каші з круп, бурий рис, гречка, і обов'язково будівельний матеріал - риба, м'ясо по можливості. Але основний обсяг потрібно набирати за рахунок клітковини - селери, петрушки, кропу, щавлю, тут підходить будь-яка зелень. Це в усіх відношеннях важливо і корисно. Я бажаю всім залишатися бадьорими і здоровими, приділяйте своїм тренувань хоча б півгодини в день, і ви зможете отримати максимальну користь навіть залишаючись вдома під час карантину, а також підготуватися до літнього сезону, який, я сподіваюся, ми всі проведемо активно і все надолужимо, що пропустили.
Мініатюри долучень
himm22.jpg  
Старий 20.04.2020, 10:30   #418
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Зірка «Юти» Майк Конлі став чемпіоном турніру по грі H-O-R-S-E, який НБА організувала під час паузи в чемпіонаті.

Суть гри - по черзі закидати м'яч в кільце з різних положень.

У фіналі 32-річний баскетболіст переміг лідера «Чикаго» Зака Лавіна. По ходу фіналу Конлі влучав різні креативні кидки, серед яких лей-ап із зворотнього боку щита і штрафний з закритими очима.

На шляху до фіналу Конлі пройшов екс-гравця WNBA Таміку Кетчінс і легенду «Детройта» Чонсі Біллапса.
Мініатюри долучень
orig_484979.jpg  
Старий 20.04.2020, 15:44   #419
yyyyyhhh
Moderator

Типово

В НБА існує більше гравців, які заразилися вірусом COVID-19, ніж відомо.

Як повідомив комісіонер ліги Адам Сільвер, вони вирішили не розкривати точну кількість інфікованих баскетболістів з міркувань конфіденційності.

Нагадаємо, що вірус COVID-19 був виявлений у Руді Гобера, Донована Мітчелла, Крістіана Вуда, Кевіна Дюрент і ще трьох гравців «Брукліна».

Раніше повідомлялося, що гравці НБА погодилися на зниження зарплат на 25%.
Мініатюри долучень
orig_485243.jpg  
Старий 20.04.2020, 17:42   #420
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Його дебюту в найсильнішій лізі світу чекали так довго і з таким нетерпінням, що ESPN навіть вирішили поміняти програму спеціально під цю подію. І замість сутички фаворитів сезону - «Х'юстона» і «Денвера», було вирішено показати перший матч Зайона та його «Нью-Орлеана» з «Сан-Антоніо».

Варто сказати, що телеканал виявився абсолютно правим. Дебют Зайона подивилися 2 мільйона 357 тисяч глядачів, тим самим повторивши найбільш рейтингову гру поточного сезону НБА, не рахуючи різдвяних матчів. Ну а зараз подивимося, що собою являв баскетболіст на студентському рівні.

Не був фаворитом драфта, не вмів кидати і... рвав кросівки прямо на майданчику

Так-так, Вільямсон не відразу вважався безальтернативним 1-им номером драфту-2019. До початку сезону NCAA в лідерах «посіву» перебували два інших баскетболісти «Дьюка» - Ар Джей Берретт і Кем Реддіш - гравці задньої лінії, здатні кинути з дистанції, пройти під кільце, пристойно відзахищатися, як для студентів. А що ж наш герой? З перших же матчів NCAA він почав доводити свої претензії на лідерство в драфт-моках, набравши в першій грі сезону, проти «Кентаккі», - 28 очок (Берретт набрав 33 очки). Зате в наступних двох матчах Зайон ставав лідером своєї команди за набраними очками і підбираннями.

Уже до середини чемпіонату студентської ліги стало зрозуміло, в боротьбі за кого буде зливати сезон «Нью-Йорк». Варто відзначити, що після обміну Порзі багато вболівальників клубу і зовсім заговорили про створення нового супертріо: Дюрент-Ірвінг-Вільямсон. Але лотерея розпорядилася інакше. Втім, свого гравця з «Дьюка» «Нікс» все-таки підписали.

У чому секрет Зайона-студента? Уявіть собі китайський бойовик, коли 10 чоловіків навалюються на одного, намагаючись притиснути його кількістю і масою. Мить, і ці ж 10 чоловіків розлітаються в різні боки. Одночасно! А якщо серйозно, додайте до видатної фізичної потужності і швидкості баскетболіста набір якісних пост-мувів, вміння грати спиною і обличчям до кільця, не слабкі дриблінг і бачення майданчика, і найголовніше, його моментальну стрибучість, що дозволяє вистрибувати і добиратися до м'яча швидше, ніж багато центрових-ідолів команд-опонентів. Плюс до всього, Вільямсон реалізовував 33.8% кидків з-за дуги! Так, він не часто кидав дальні, але такий відсоток у студентів - практично снайперська точність!

Показовий момент стався в лютому 2019 року. Зайон обрушив акції «Найк»! У грі з університетом Північної Кароліни баскетболіст на самому початку поєдинку травмувався, порвавши кросівок відомої фірми.

Дограти матч він так і не зміг - через вивих коліна. І ще не встигла закінчитися гра, як акції компанії «Найк» на фондовому ринку США впали на 1%, через що компанія подешевшала відразу на 1,46 мільярдів доларів. Якщо для фанатів бренду, відомого своїм прагненням до досконалості та піввіковою історією, це стало своєрідним шоком, то для компанії «Найк» - суцільним репутаційним кошмаром. Отже, травма. І команді Кшишевскі доводиться закінчувати регулярний сезон без свого лідера. Відчуйте різницю: із Зайоном статистика виграних/програних матчів становила 23/2, після травми - 3/3. Повернувшись до складу, Вільямсон вивів свою команду у фінал «Березневого безумства», де «Дьюк» поступився «Мічигану». Як вам баскетболіст, якого за рівнем таланту порівнювали з ЛеБроном і Дюрентом?

«Тренере, я можу виграти цей матч»

Дебют Вільямсона відбувся лише 22 січня. Але наскільки він був очікуваним! Чи зможе гравець бути настільки продуктивним у найсильнішій лізі світу, як він це робив у NCAA? Хіба можна вигравати лише на одній фізиці? Хто він, форвард або андерсайз-центровий? А скільки галасу здійняла новина, що Зайон Вільямсон по ходу міжсезоння-2019 набрав 3,6 кг м'язової маси за один тиждень? - «Він не такий, як усі. Знайти певний ваговий показник у випадку з Зайоном - непросте завдання, тому що йому 19 років. Він продовжує зростати. В даному випадку не буде певної цифри. Ми будемо заміряти і контролювати різні речі, ті, які ми можемо виміряти і які не обмежуються тільки вагою», - заявив віце-президент «Нью-Орлеана» Девід Гріффін.

Та й Зайону вже давно кортіло повернутися на майданчик. «Ви всі могли бачити те, як я медитую коло майданчику», - прокоментував баскетболіст свої курйозні випадки засинання на лавці запасних. Отже, перша гра, перша поразка, від команди Грегга Поповича, і про Зайона знову говорять всі ЗМІ: «Зайон сказав: «Тренере, я можу виграти цей матч». Я відповів: «Знаю, але мені треба тебе прибрати. Він сказав про це з тієї точки зору, що хоче виграти для своєї команди», - заявив після матчу головний тренер «Нью-Орлеана» Елвін Джентрі.

А як же здоров'я баскетболіста? Адже маючи таку незвичайну антропометрію, існує ризик рано закінчити кар'єру гравця. «З ним все нормально, абсолютно. Він тренувався в четвер, був з усіма. Немає ніякого болю. Зайон сказав, що відчуває себе добре», - розповів журналістам Джентрі.

«Пристрасть до баскетболу проявляється в його грі. Це здорово для ліги»

У «Пелс» був відрізок з 13-и поразок поспіль. Далі слабкий календар дозволив виправити ситуацію в турнірній таблиці. І ось, вже з Вільямсоном в складі, команда показала результат 11/9 за перемогами/поразками. При тому, що за цей відрізок були обіграні «Бостон» (перший дабл-дабл в кар'єрі), «Індіана» і «Маямі». «Йому потрібно робити те, що він вміє. Не думаємо, що він повинен нас врятувати. Ми хочемо, щоб він привніс свою енергію, підбирання, вибухову гру. Очевидно, що він - загроза в атаці. Не знаю нікого, хто міг би проти нього захищатися під кільцем», - розповів Дрю Холідей. Цікавий факт. Знаєте, який відсоток дальніх влучань у баскетболіста в сезоні? - 46.2% і 66.7% за останні 10 ігор. «Бачу, що ти тренувався» - поділився своєю думкою лідер «Пеліканс» Холідей.

Так за рахунок чого Вільямсон набирає 23.6 очок і 6.8 підбирань за гру? Ось що про це сказав Майкл Джордан: «У Зайона ще багато роботи, але я думаю, що його пристрасть до баскетболу проявляється в його грі. Це здорово для ліги».

А ось і думка самого баскетболіста: «Я не схожий ні на кого в лізі. У мене просто незвичайна статура. Деякі вважають це моїм недоліком, але, по-моєму, це дар природи. Гравці не звикли захищатися проти такого великого суперника, і я здатний додати витонченості в свою гру. До того ж, я розігруючий і можу створювати моменти для своїх партнерів, а можу і сам завершити атаку, коли це необхідно».

Швидкість, мислення, вміння відкритися і отримати м'яч, природна міць роблять його універсальною зброєю в нападі для «Пелс». А їхня взаємодія з Лонзо може стати відкриттям для всієї ліги.

Новий ЛеБрон або новий Деррік Роуз?

І все ж, для нашого героя проблеми зі здоров'ям цілком ще можуть заявити про себе. Ще свіжий у пам'яті приклад Ді-Роуза - наймолодшого МВП сезону, чиє тіло розвалилося ще до його тридцятиріччя. У Зайона такий же швидкий, атлетичний стиль гри, зав'язаний на проходах під кільце і прагненні поставити зверху. Але так само можна поговорити і про Джоела Ембіда, який лікувався два роки, а потім за допомогою сучасної медицини став найкращим центровим НБА.

nba.com. Леброн Джеймс і Зайон Вільямсон

«Ми вирішили обмежити його ігровий час, і це правильно. Ми збираємося дотримуватися плану. Я розумію, що всі дуже раді бачити його в справі. Кожен день мене називають найдурнішим тренером у світі, чому це він прибирає хлопця в останні 5-6 хвилин матчу? Але я переживу це, знаючи, що ми чинимо правильно», - сказав Джентрі.

Мабуть, тренерський та медичний штаби «Пеліканс» знають, що робити з таким неограненим алмазом. А приклад ЛеБрона Джеймса, який в 35 є найкращим баскетболістом сучасності, є показовим у тому плані, що сучасна фармація цілком здатна продовжувати спортивну кар'єру баскетболістів.

Так чи здатний Зайон Вільямсон, другий за набраними очками з фарби в лізі, стати гравцем покоління? Ймовірно, їхня дуель з Дончичем визначатиме обличчя НБА. Ймовірно, у баскетболіста вистачає інтелекту, щоб розвивати свою різнобічність, як це робить ЛеБрон. І той факт, що клуб усвідомлює, гравця якого калібру вони придбали, вселяє оптимізм у майбутнє Зайона. Втім, баскетболіст тільки починає свій шлях у найсильнішій лізі світу. І тим цікавіше буде спостерігати, у кого цей потік неосяжної енергії виросте.
Мініатюри долучень
orig_485278.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини тенісу U4EL Теніс 1397 30.01.2026 09:13
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини автосвіту U4EL Спорт на SAT-TV 19 19.02.2012 09:53

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:17.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум