![]() |
|
|
#4451 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
Путін та хлопчики...
![]() Цитата:
|
|
|
|
#4453 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Зелені чоловічки.......
Цитата:
|
|
|
|
#4454 |
|
Передовик
Ukraine
|
Вторгнення військ РФ на Сході відбулося. Ті самі ГРУшники, що захоплювали Крим....
12.04.2014 У Слов'янську та Червоному Лимані (Донецька обл.) діють не сепаратисти, а військові розвідувально-диверсійні підрозділи.Про це на своїй сторінці у Facebook заявив колишній перший заступник начальника Генштабу ЗСУ, адмірал Ігор Кабаненко."Вторгнення військ РФ на Сході відбулося. У Слов'янську та Червоному Лімані діють не сепаратисти, а військові розвідувально-диверсійні підрозділи. Почерк чіткий. Вони "допомагають" сепаратистам в розхитуванні ситуації. Чи потрібно задавати риторичне запитання - а чи буде це продовжуватися та поширюватися?", - зазначив він.У свою чергу, організатор спільноти "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук заявив: нинішні екстремістські акції у південно-східних регіонах України ініціюються і управляються мережею координаторів Головного розвідуправління Генштабу Збройних сил РФ."Ідентифіковані співробітники російського ГРУ, які здійснювали сценарій захоплення органів влади та блокування українських військових частин у Криму у березні 2014 року. Раніше групи цих співробітників ГРУ були вивезені з Криму в Ростов-на-Дону", - зазначив він.Також Тимчук зазначає: метою нинішніх акцій є захоплення якомога більшої кількості будівель місцевих органів влади і силових структур до 17 квітня, тобто до зустрічі в Женеві представників України, ЄС, США та Росії з врегулювання кризи в Україні. "За планом російської сторони, це дасть можливість Росії заявляти про відсутність контролю за ситуацією в Україні з боку української влади а також про її нелегітимність в очах значної частини населення", - додав він. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4455 |
|
Передовик
Ukraine
|
Ярош закликає українців до термінової повної мобілізації, а бездіяльну владу - хоча б не заважати...
12.04.2014 Лідер Правого сектору Дмитро Ярош наказав усім структурам ПС терміново проевсти повну мобілізацію та закликає усіх до рішучих дій. Про це йдеться у зверненні ПС, яке розповсюдила прес-служба організації. "В ці години на сході України відбувається повторення кримського сценарію. … Інспіровані Москвою групи злочинців захоплюють будівлі силових структур, змушують їх керівників писати заяви про звільнення, беруть у заручники міліціонерів", - зазначив Ярош. За його словами, все це відбувається "за повної бездіяльності центральної влади, зокрема - МВС". "Кремль розраховує, що зможе зайняти східні області України, не зустрівши щонайменшого спротиву. … Враховуючи ситуацію, наказую усім структурам ПС провести повну мобілізацію та приготуватися до рішучих дій із захисту суверенітету та територіальної цілісності країни", - заявив Ярош. Також він закликав силовиків не лише "не перешкоджати діям Правого сектору, а й допомагати йому у наведенні на українських землях законного порядку". Окрім цього, на сторінці у Twitter'i ПС розмістив контакти координаторів областей, станом на 12 квітня. "Знайдеться робота та завдання для кожного", - зазначили у ПС. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 12.04.2014 о 21:16. |
|
|
|
|
|
#4457 |
|
Передовик
Ukraine
|
В Україні почалася громадянська війна!!!
Карта міст, які окупували сепаратисти.... 13.04.2014 Карта міст, які окупували сепаратисти. Останній тиждень ще більше загострив ситуацію на Сході України. Заворушення, що почалися минулої неділі у Донецьку і переросли в захоплення адмінбудівель цілої низки українських міст... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 14.04.2014 о 01:03. |
|
|
|
|
|
#4458 |
|
Передовик
Ukraine
|
Ганебне відео: українські міліціонери покірно слухають накази російського окупанта...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4459 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Переділ України....
Цитата:
|
|
|
|
#4460 |
|
Передовик
Ukraine
|
І це наша армія? Сепаратисти захопили самотній танк, який чомусь ніхто не прикривав ...
У місті Родинське, що недалеко від Слов'янська, загони самооборони зупинили танк Т-64 радянського виробництва. Екіпаж через розгубленість втомився тікати від піших ополченців і заглох на полі. Далі пішли нецензурні переконання самооборони припинити рух танка і вийти танкістам з кабіни. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |