SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 01.08.2011, 00:36   #451
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Шершун: "Хотіли виграти у "Шахтаря"

Гравці київського "Арсенала" ставили перед собою завдання перемогти "Шахтар".

Про це заявив захисник київського "Арсенала" Богдан Шершун.

"Судячи по тому, як розвивався наш матч з "Шахтарем", результатом, напевно, можна бути задоволеним, оскільки виграти могли і ми, і "гірники". Тим не менш, ми ставили перед собою завдання обіграти "Шахтар", - сказав він.

"На жаль, нас у другому таймі підвела реалізація моментів, тому в підсумку рахунок на табло - 1:1. У першому таймі ми заграли і додали після 15-ї хвилини матчу, нав'язали "Шахтарю" свою гру. У другому таймі "Арсенал" вже повністю володів і ініціативою, і м'ячем. У нас були моменти, тому шкода, що не змогли виграти", - заначив гравець.

За словами Шершуна, в новому чемпіонаті "Арсенал" ставить перед собою завдання вигравати у кожному турі і за підсумками сезону пробитися в єврокубки.

"Минуло тільки чотири тури, тому, напевно, поки що рано робити висновки про якість нашої гри. Нам потрібно в кожному турі боротися за перемогу, щоб посісти в чемпіонаті якомога вище місце. Мета команди - п'яте чи шосте місце і путівка в Лігу Європи", - цитує гравця championat.com.
Старий 01.08.2011, 07:37   #452
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Шукюров: "Знову засмутимо на своєму полі Росію"

Захисник збірної Азербайджану Махір Шукюров радий майбутній зустрічі зі збірною Росії в кваліфікації ЧС-2014.

"Дуже добре, що ще раз зіграємо зі збірною Росією. Після бакинської нічиї в минулому циклі, пішло багато чуток про можливе договірної грі. У нас з'явився хороший шанс довести, що все це були порожні домисли. Ми зробимо це після того, як знову на своєму полі засмутимо Росію ", - розповів Шукюров.
Старий 01.08.2011, 09:05   #453
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Фани Атлетико погрожують Агуеро

Уболівальники Атлетико неабияк розлючені на Серхіо Агуеро за те, що він перейшов у Манчестер Сіті. Фани "матрацників" принесли на трибуни стадіону банери з написами, у яких вони бажають смерті Серхіо.

На банері фани називають Агуеро зрадником.

Нагадаємо, що недавно аргентинець звернувся до уболівальників Атлетико, щоб подякувати за підтримку у роки виступів за Атлетико. Крім тогj, Агуеро сказав, що його трансфер пішов на благо мадридського клубу, оскільки Атлетико отримав 45 млн. євро за нього, а наступного літа міг би його втратити безкоштовно.

Тепер же Атлетико може витратити гроші шейхів для розвитку клубу. Однак фанів це лише більше розлютило і вони ще більше ненавидять Агуеро.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.08.2011, 09:05   #454
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Моуріньо: Адебайор - один з наших!

Доля нападника Манчестер Сіті Еммануеля Адебайора невизначена досі. Тренер містян Роберто Манчіні на тоголезця не розраховує. Сам Адебайор хоче перейти у Реал, де провів півроку в оренді. Однак мадридці не поспішають викупляти його трансфер.

Тим часом тренер Реала Жозе Моурінью заявив, що Адебайор завжди буде у серці гравців Реала, оскільки він є одним з них.

"Адебайор - один з наших" - сказав Моурінью. - Де б він не грав, у Реалі, чи в іншому клубі, він - один з наших".

Попри таку ніжність Моурінью не горить бажанням витрачати мільйони на такого "свого" гравця.
Старий 01.08.2011, 10:22   #455
sacha
Передовик

Типово

Блохін: З англійцями, на мій погляд, грати можна

Олег Блохін вважає, що збірній не варто недооцінювати суперників по відбору до ЧС-2014 року, а саме Молдову та Польщу.

Про це керманич національної збірної сказав, коментуючи результати жеребкування чемпіонату світу 2014 року для національної збірної України.

"Маленькі" команди нам завжди створюють проблеми. Але якщо їх не обігравати, як ми не змогли свого часу обіграти Грузію, то вийти з першого місця дуже важко", - цитує Блохіна ТСН.

"Суперники мені нагадують ту групу, в якій ми грали відбір ЧС-2006. Я думаю, треба ставити завдання вийти з першого місця. А як буде - це вже інше питання. Думаю, добре, що випала Англія, а не Франція, Іспанія, Нідерланди. З ними грати було б важче. А з англійцями, на мій погляд, грати можна", - сказав Олег Володимирович.

Для Блохіна на першому місці зараз виступ на Євро-2012. Адже він тренує збірну протягом одного циклу - готує до домашнього чемпіонату Європи.

"Зараз нам найголовніше на Євро-2012 добре виступити. А як перемогти Англію? Прийде час - ми розповімо", - зазначив Блохін.

Нагадаємо, що українська збірна потрапила до групи H, де нашими суперниками будуть Сан-Марино, Молдова, Польща, Чорногорія та Англія.
Старий 01.08.2011, 10:24   #456
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Мілан і Юве обміняються нападниками

Італійська преса повідомила про дуже цікаву угоду, яка може здійснитися найближчим часом.

Sky Sport Italia інформує, що нападник Ювентуса Амаурі може вирушити до Мілана, тоді як у зворотному напрямку поїде проблемний для россонері Антоніо Кассано.

Мілан потребує гравця, який здатний заміняти Златана Ібрагімовича в атаці, а особливо в боротьбі «на другому поверсі». Габарити італійського бразильця повністю підходять для цієї ролі.

Антоніо Кассано, в свою чергу, потребує постійної ігрової практики для потрапляння в заявку збірної Італії на Євро-2012. У Турині бажання Антоніо може здійснитися.
Старий 01.08.2011, 10:24   #457
sacha
Передовик

Типово

Луческу: Ми навіть не заслужили перемогу

Донецький "Шахтар" не заслуговував на перемогу у матчі 4 туру Прем`єр-ліги з "Арсеналом" (1:1).

Про це після гри заявив головний тренер "гірників" Мірча Луческу.

"Що стосується нас, то це була найслабкіша гра в цьому чемпіонаті. Ми навіть не заслужили перемогу. "Арсенал" ж був віддячений голом за те, що бився увесь матч за цей результат і за це очко. Ми ж грали перші 20 хвилин, поки забили гол. А потім погано поставилися до тих дуже хороших контратак, які у нас були, - було розслаблення і поверхневе відношення до цих моментів.

Другий тайм "Арсенал" зіграв набагато агресивніше, пресингував нас в зоні нашої оборони. Ми ж захищали той рахунок, який був, припустилися багато помилок.

За таке завжди карають. Так і сталося. Повинні були не лише перші 20 хвилин, але і усю гру діяти з хорошою увагою і концентрацією. Ми цього не зробили і за це поплатилися. Добилася результату команда, яка хотіла цього більше", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".
Старий 01.08.2011, 10:25   #458
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Кононов: У Карпатах болісна перебудова

Головний тренер "Карпат" Олег Кононов на післяматчевій прес-конференції заявив, що зараз у команді відбувається процес перебудови.

- Деякі гравці не відновилися, як ми очікували. Тому були проблеми в точності передач, виконанні своїх функцій. У цьому одна причина. Інша - створюється новий колектив, це завжди болісно. Якщо раніше у нас був колектив, який ми три роки створювали, то зараз, з різних причин, будуємо нову команду. Хтось не задоволений, але ми розберемося.

Все одно, я з оптимізмом дивлюся в майбутнє команди, переконаний, що ми йдемо правильним шляхом. Далі тільки результат покаже - правильна дорога чи ні. Особисто я твердо переконаний, що ми йдемо правильно. Ми створюємо команду, яка б відповідала всім вимогам, але на це потрібен час.

- Ви були прихильником точкової селекції. Зараз, схоже, змінили стратегію. Будуєте нову команду, а результатів немає. Павлов був перед вами, сказав, що дав своїм гравцям відпочити. У вас не було мети когось іншого поставити в основу? Провідні гравці - Худоб'як, Зеньов, як ми побачили, не в формі ...

- У футболі буває важко. Сьогодні у нас виникли труднощі. Є і мої помилки. Зараз перебудова вимушена, яка в будь-якому випадку повинна бути.
Старий 01.08.2011, 13:31   #459
sacha
Передовик

Типово

На Італію чекає нове продовження скандалу з договірними матчами?

Глава групи адвокатів, яка захищає екс-боса "Ювентуса" Лучано Моджи, Нікола Пента заявив, що були знайдені нові телефонні записи розмов людей, замішаних в організацію договірних матчів в серії А. Таким чином, масштабний скандал в Італії, в результаті якого в сезоні-2005/06 скудетто кілька разів переходило від однієї команди до іншої, може отримати нове життя, пише "Спорт-Экспресс".

На записах зафіксовані розмови між екс-суддею П`єрлуіджи Паіретто, колишнім спортивним директором "Палермо" Ріно Фосчі, екс-працівником "Мілана" Леонардо Міані і ще одним чиновником федерації Паоло Бергамо, повідомляє tuttosport.
Старий 01.08.2011, 13:46   #460
sacha
Передовик

Типово

Ліппі: "Мілан" і "Наполі" - головні претенденти на скудетто

Екс-тренер збірної Італії Марчелло Ліппі вважає, що головними фаворитами у боротьбі за звання чемпіона в серії А є "Мілан" і "Наполі", що зберегли з минулого сезону головних тренерів.

"Мілан" і "Наполі" не змінили головних тренерів, і це робить їх фаворитами. Услід йдуть "Ювентус", "Інтер" і "Рома". Усім цікаво, як виглядатиме "Рома" в новому сезоні, навіть мені самому. Вони вирішили змінити свою футбольну філософію і запросили нових гравців.

У цих футболістів велике майбутнє. Незважаючи на це в "Мілана" і "Наполі" все ще є перевага перед іншими командами", - цитує Ліппі sport-express.ru з посиланням на Sky Sport Italia.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:22.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум