SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Основні категорії форуму > Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення > Транспондери

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.12.2009, 17:35   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Exclamation Технічні новини телеканалів.

Тут пишемо тільки технічні новини телеканалів! (Без обговорень!)

Востаннє редагував savsav: 19.01.2012 о 11:54.
sat-prof зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.04.2010, 16:09   #471
hmura
Moderator

Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
Типово

Телеканал Sport 1 HD 3D закінчив своє мовлення на супутнику Telstar 12

Один з перших каналів у тривимірному зображенні (3DTV) - голандський Sport 1 HD 3D закінчив своє мовлення на супутнику Telstar 12 (15 градусів західної довготи). Тестовий сигнал був запущений у відкритому вигляді. З початком мовлення сигнал був закодований у системі умовного доступу BISS.

Супутникове мовлення каналу Sport 1 HD 3D було запущено для трансляції турніру Golf Masters.

Технічні параметри, де вів трансляцію Sport1 HD 3D:

Telstar 12 (15° W), 11,125 GHz, pol. V, SR 7573, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

За матеріалами: Satkurier

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
hmura зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.04.2010, 16:11   #472
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Перший національний транслюватиме театральні вистави

Перший національний планує у новому сезоні розпочати трансляцію театральних вистав, які йтимуть раз на місяць у прямому ефірі. Про це розповів генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

"Я зустрічався з Богданом Сильвестровичем Ступкою, і ми вирішили, що потрібно повертати на екрани театр", - сказав Єгор Бенкендорф.

За словами генерального директора НТКУ, щоб було і цікаво глядачеві, і вигідно каналу, транслювати вистави будуть у прямому ефірі. "Ми домовились про такий варіант: раз на місяць Ступка пропонуватиме спектакль з хорошим складом акторів, а ми транслюватимемо його в прямому ефірі, а прямий ефір - це вже інші емоції, інші відчуття", - зазначив Єгор Бенкендорф. Окрім прямої трансляції вистави, канал даватиме невеличкі інтерв'ю з акторами перед початком вистави та в антракті, додав він.

За матеріалами: Телекритика

Старий 20.04.2010, 16:16   #473
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Випуск "Попелюшки з причепом" за 17 квітня на "Україні" мав рейтинг 1,56%

Перший серіал власного виробництва ТРК "Україна" "Попелюшка з причепом" взяв показники, нижчі за середні.

Зокрема, 17 квітня рейтинг серіалу за загальнонаціональною панеллю становив 1,56%, частка - 6,9%, у містах з населенням "50 тис.+" - 1,43% і 5,68%.

Серіал виходить щосуботи у слоті 18.00-18.45. Зазначені показники майже не відрізняються від цифр прем'єри 10 квітня, коли рейтинг склав 1,19%, а частка - 5,35% ("50 тис.+" - частка 5,63%).

Середня частка телеканалу "Україна" за минулий тиждень становила 9,57% ( "50 тис.+" - 9,24%).

Нагадаємо, "Попелюшка з причепом" - комедія за іспанським форматом компанії IMAGINA (оригінальна назва серіалу - "Аїда"). На замовлення «України» проект знімає продакшн "Київтелефільм".

За матеріалами: Телекритка

Старий 20.04.2010, 16:17   #474
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Савік Шустер коментуватиме футбол на Першому національному

20, 21 та 22 квітня півфінальні футбольні матчі Ліги чемпіонів "Інтер" - "Барселона", "Баварія" - "Ліон", "Атлетіко" - "Ліверпуль" коментуватиме ведучий Савік Шустер. Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

Всі ці матчі стартують на каналі о 21.35-21.55.

"Останнього разу я коментував футбольний матч у 2003 році ще на НТВ, потім був "Третій тайм", на телеканалі ICTV. Прогнозувати не буду, проте думаю, що поєдинки будуть надзвичайно цікавими", - цитує прес-служба Савіка Шустера.

Нагадаємо, у 2007 році пан Шустер коментував матч "Динамо" - "Шахтар" на "Інтері".

Старий 20.04.2010, 16:19   #475
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

"НТВ Плюс" покаже фінал Ліги Чемпіонів в 3D-форматі

Безкоштовного футболу на ВДТРК не буде.

"НТВ Плюс" повною мірою реалізувала свої ексклюзивні права на трансляції матчів Чемпіонату Росії по футболу сезону 2010 року. Платоспроможним уболівальникам пропонують якісні трансляції в HD-форматі. Крім того, вперше можна буде побачити поєдинки команд прем'єр-ліги і в інтернеті. А фінал Ліги Чемпіонів "НТВ Плюс" покаже вже в 3D-форматі. Прем'єра призначена на 22 травня.

Також повідомляється, що вже через місяць абоненти "НТВ Плюс" зможуть побачити телеканали з країн СНД і ще кілька нових європейських каналів.

За матеріалами: expert.ru

Старий 20.04.2010, 16:21   #476
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Прем'єра проекту "Анатомія слави" на "1+1" взяла рейтинг 4,09%

18 квітня прем'єра проекту "Анатомія слави" на "1+1" взяла рейтинг 4,09% та частку 13,2% за загальнонаціональною панеллю та рейтинг 3,35% і частку 10,43% у містах з населенням "50 тис.+".

За більш молодою аудиторією, 14-49, показники програми нижчі - рейтинг 3,32%, частка 10,85% ("50 тис.+" - частка 7,54%).

Таким чином, "Анатомія слави" перевищила середні показники каналу та збільшила частку слоту у порівнянні з минулим тижнем. Тоді о 22.15 на "1+1" виходило "Світське життя", рейтинг якого складав 3,77%, а частка - 1,6% ( "50 тис.+" - частка 9,72%), аудиторія "18+".

Відтепер "Світське життя" виходить на годину пізніше - о 23.10.

Нагадаємо, виробництво "Анатомії слави" здійснює "Студія Пілот". У проекті українські та російські знаменитості розповідатимуть про складні моменти свого життя.

Старий 20.04.2010, 16:23   #477
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Максим Шиленко очолив службу інформації "1+1"

Максима Шиленка призначили генеральним продюсером служби інформації "1+1". Про це повідомили у прес-службі каналу.

Нагадаємо, минулого тижня відбулася реструктуризація інформаційної служби, внаслідок чого було виокремлено редакцію Телевізійної служби новин (ТСН), редакцію програми" Сніданок з 1+1" та редакцію публіцистичних програм. Головним редактором служби інформації став Олексій Рогатнік.

Як розповіли у прес-службі каналу, персональних керівників для кожного підрозділу служби призначено не буде. Всіма напрямками керуватиме пан Рогатнік, а Максим Шиленко перебуватиме у його підпорядкуванні у якості генерального продюсера служби.

Раніше Максим Шиленко очолював департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення телеканалу "1+1" замість Наталії Катеринчук.

За матеріалами: Телекритика

Старий 20.04.2010, 16:25   #478
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Сергій Мамаєв став випусковим редактором програми "Вікна-новини" на СТБ

Випусковим редактором програми "Вікна-новини" замість Сергія Попова став Сергій Мамаєв. Про це повідомив шеф-редактор інформаційної служби СТБ Олексій Мустафін.

За його словами, наразі невідомо, хто саме замінить Сергія Попова на посаді ведучого. Нагадаємо, нещодавно Сергій Попов залишив канал і очолив департамент інформаційного мовлення ТРК "Україна".

"Ми шукали не просто редактора, а редактора, який готовий працювати у стилістиці та форматі" Вікон". Нам здалось, що досвід Сергія найкраще пристосований до цього формату. Окрім того, нам сподобалось, що він висловив зацікавленість і готовність у ньому працювати", - зазначив пан Мустафін.

На запитання, чи поповнять штат СТБ новинарі К1, адже Сергій Мамаєв раніше очолював новини "Один день", Олексій Мустафін зазначив: "Я б не поділяв журналістів за принципом команди одного чи іншого каналу. Кожен канал формує команду своїх новин під себе. Хочу нагадати, що коли я переходив на СТБ у "Вікна", нікого з собою не приводив. Тому що вважаю, що на "Вікнах" працюють професійні журналісти, і я зацікавлений, щоб вони продовжували працювати. Для нас великою втратою є те, що Сергій перейшов на інший канал, і нам би не хотілось зазнати подібних втрат у майбутньому".

Також, пан Мустафін не коментує чутки щодо переходу частини команди "Вікон" на нові проекти Сергія Попова у групі "Україна". Однак зазначив, що нині заяву на звільнення написав лише Сергій Попов.

Нагадаємо, Сергій Мамаєв став шеф-редактором UBR у листопаді 2009 року, однак 1 березня залишив канал. Раніше працював заступником головного редактора з інформаційної політики НІСу (новинний продакшн групи "Інтер"), головним редактором інформаційної програми "Один день" на К1. З НІСу пішов 5 жовтня 2009 року після закриття інформаційного мовлення на К1.

Старий 20.04.2010, 16:28   #479
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

"БУМ" на "Інтері": Вінницькі патріоти пройшли школу підготовки В'ячеслава Узєлкова

"Перед вильотом до Аргентини я сказав учасникам нашої команди, яку мету я ставлю перед ними, і попередив, що я гарна людина поза майданчиком. А під час змагань – я капітан, який буде вимагати від них викладатись по повній програмі". Суворо, але справедливо. А виявився таким вимогливим до членів своєї команди прославлений боксер В'ячелав Узєлков. Так, з таким капітаном не загуляєш, адже, як зізнався один з вінничан, за несумлінну працю на дистанції вінницькі патріоти ризикували стати спаринг-партнерами свого капітана. Не даремно все-таки Узєлков цікавиться психологією - зміг знайти безвідмовний підхід до заохочення членів своєї команди.

До речі капітан був єдиним спортсменом серед представників вінницької збірної, решта - звичайні хлопці та дівчата.

- У нас було, як у відомому віршику: "Мама, папа, я - дружная семья". Так от татом був я, - жартує відомий боксер. - Відтак, усій нашій "родині" від Вінниці довелося ставати спортивною.

Вікторія Ратушна додає, що капітан вінницької команди дійсно був капітаном:

- Він нас тренував до проекту і під час проекту. Щодня ранкові пробіжки, а на трасах - надійна підтримка.

Під час проекту команди-учасники потоваришували. В кожної з'явились свої симпатії, і коли якась з команд "вилітала", - було все: і біль, і розчарування, і сльози біля літаку під час прощання.

- Я б запропонував іншу назву для таких шоу, - сказав Олексій Стрикун. - За духом до цього проекту краще підходить назва "Дружбу українських міст".

Щоправда, дружба закінчувалась на екстремальному знімальному майданчику, адже це змагання і переможцем має стати лише одна команда.

- Це як у боксі. Коли я виходжу на ринг, я бачу перед собою суперника, якого мені потрібно перемогти. А поза межами рингу я можу ставитись до нього як до друга, - розповідає капітан вінницької команди В'ячеслав Узєлков. - Я гордий тим, що наша команда виявила себе як одна з найбільш злагоджених. В нас такого не було, щоб капітан - окремо, решта учасників - самі по собі. Взагалі мені це нагадувало свого роду дорослий піонерський табір.

На питання про боксерську підготовку в Аргентині В'ячеслав Узєлков відповів, що потроху займався цим, трохи часу приділяв тренуванням вдень, а вранці бігав. Капітан також відзначив:

- В Аргентині для вінницьких учасників не було жорсткого режиму, лише три табу - не пити, не палити і не... висловлюватися матом.

За матеріалами: Офіційний сайт Вінницької міської ради

Старий 20.04.2010, 16:30   #480
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Телеканал "Футбол" покаже матч "Удінезе" – "Рома"

Пряма трансляція другого півфінального матчу Кубка Італії. В Удіне однойменна команда прийме столичну "Рому".

Перед фріульцями стоїть складне завдання – відіграти два м'ячі, які команда пропустила в першому матчі в Римі. Але не можна сказати, що завдання нездійсненне. Господарі не раз демонстрували, що в рідних стінах здатні повернути будь-який "борг". "Удінезе" змушене грати на два фронти, адже в національній першості вони перебувають у небезпечній зоні й боротьба за виживання буде неабиякою. Чи вдасться підопічним Паскуале Маріно проявити характер і здобути путівку до фіналу?

Що стосується "Роми", то клуб теж обтяжений боротьбою в чемпіонаті. Римляни ведуть битву за чемпіонство з "Інтером" і готові пожертвувати багатьом заради утримання лідерства. Можна припустити, що на майбутньому матчі з "Удінезе" у складі гостей не буде відразу кількох провідних виконавців і головні сили будуть задіяні саме в "Серії А". Чи зуміють підопічні Клаудіо Раньєрі втримати перевагу у два м'ячі?

Не пропустіть пряму трансляцію матчу-відповіді Кубка Італії "Удінезе" – "Рома" в середу о 18:55 на телеканалі "Футбол".

Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Globo / Orton X80 PVR, X80 / X80RF, X80 HDmi MPEG 2 / DVB-S Опис. Технічні характер Zinge Globo (Orton) X80 6 04.01.2019 20:01
Анонси телеканалів woods1007 Транспондери 535 21.10.2017 20:29
Технічні характеристики ресівера Samsung 9500 EM Via sat-prof Samsung 9500 1 29.09.2011 01:46

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:17.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум