![]() |
|
|
#475 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Розказує учитель про сенс життя. Під кінець уроку він задає класу запитання. Щоб ви хотіли б щоб про вас сказали коли ви помрете? Встає Галя і каже:
-Ну що я була гарним хірургом, багатьох людей врятувала. Встає Вітя і каже: - Що я був гарним вчителем, багатьох дітей навчав. Встає Вовочка і каже: - Дивіться, він рухається! |
|
|
|
|
|
#477 |
|
Moderator
|
Приїхали Янукович з Азаровим до одного з міст України. Після напруженого дня вирішили розслабитись. Послали охорону по повій, самі ж вирішили піти до аптеки по презервативи. Заходять до аптеки. - Вам чого? – питає аптекарка. - Два гандони – відповідають Янукович з Азаровим. - Я бачу, що два гандони – каже аптекарка – купувати щось будете?
|
|
|
|
|
|
#479 |
|
Moderator
|
На уроці біології вчителька запитує дітей: — Чому камбала пласка?
Вовочка підіймає руку й каже: — А вона з китом переспала! — Геть із класу, Вовочко! Не слухайте його, діти! Гаразд, друге питання: — А чому в рака очі великі? Вовочка з-поза дверей викрикує: — Ну, а він же все бачив! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |